Γάτα του Αιγαίου

Μήπως και ο δικός μου ο γατούλης είναι Αιγαίου?

marx.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα ειθελα να σε ενημερωσω οτι ο γλυκος γατουλης σου ειναι γατα του αιγαιου. εχει ομωσ ενα ( ελατωμα ) σε οτι αφορα τα χαρακτηριστικα του. εχει λιγο μεγαλυτερη μυτουλα χωρισ να μασ κανει αυτο το ελαφρο ανασυκωμα η αλιοσ το stop που λεμε εμεισ στην αρχη του. κατα τα αλλα ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι γατες του Αιγαιου ειναι πολυ ομορφες!!! Οταν ειχε γινει η εκθεση "Κατοικιδια ΕΝ ΔΡΑΣΗ" ειχα παει και ειχε την γατα του Αιγαιου. Ειναι πολυ ομορφα πλασματα!

θα ειθελα να σε ενημερωσω οτι ο γλυκος γατουλης σου ειναι γατα του αιγαιου. εχει ομωσ ενα ( ελατωμα ) σε οτι αφορα τα χαρακτηριστικα του. εχει λιγο μεγαλυτερη μυτουλα χωρισ να μασ κανει αυτο το ελαφρο ανασυκωμα η αλιοσ το stop που λεμε εμεισ στην αρχη του. κατα τα αλλα ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ
θα ειθελα να σας ενημερωσω οτι οντωσ ειναι ετσει ακριβοσ οπωσ τα περιγραφερε. ειναι ενα υπεροχο πανεμορφο πλασμα η γατουλα αυτη αλλα δεν μπωρουμαι να την καταταξουμαι στην φυλη αυτη λογο τησ ελιψεισ του στοπ τησ μυτης

Καλησπερα,

Παρακολουθώντας το thread μου δημιουργήθηκε η απορία αν και η δική μας η γατούλα ειναι Αιγαίου.Τι λέτε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 22022011252.jpg
    22022011252.jpg
    349,2 KB · Εμφανίσεις: 87
  • 22022011257.jpg
    22022011257.jpg
    337,9 KB · Εμφανίσεις: 76
και δυο ακόμα pics

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 23022011262.jpg
    23022011262.jpg
    458,6 KB · Εμφανίσεις: 81
  • 26022011267.jpg
    26022011267.jpg
    387 KB · Εμφανίσεις: 67
Αγαπητε μου φιλε δεν μπορω να σχολιασω τις φωτο της γατουλας σου, γιατι δεν είναι καλης ποιοτητας και δεν εχω και πληρη εικονα ολων των χαρακτηριστικων. Θα χαρω πολυ να μου στειλεις νεες στο email μου gataaigaiou@otenet.gr η μεσω facebook με το ονομα Λεσχη Γατας του Αιγαιου. Παρακληση θερμη οχι μεσω my cat.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλέ το Μαρικάκι είναι κάπως έτσι! Εγώ νόμιζα μήπως έχει μακρύτριχη ταρταρούγα μέσα της. Λες;

η Σταχτοπούτα μου είναι γάτα Αιγαίου μάλλον! τη βρήκα στη Σάμο αδεσποτούλα, εχει πολύ φουντωτή ουρά, σχετικά μακρύ τρίχωμα- εχει τρίχες ακόμα και στην πατούσα! μεγάλα καταπράσινα μάτια και το πρόσωπό της δεν είναι στρογγυλό, ούτε έχει περιλαίμιο όπως ο Σιλβ'εστρος μου (που μου είπε η γιατρός πως κατάγεται από γατα νορβηγικού δάσους)
πάντως εχει πλάκα:) τα μαζεύεις από το δρόμο και σου βγαίνουν...του σαλονιού!
0417.jpg

staxtopouta.jpg

HPIM1768.jpg

παιδια μηπως ο μαικ ειναι γατα αιγαιου?
007-1.jpg

049-3.jpg

Alessa αν θυμαμαι καλα σου εχει απαντησει ηδη ο εκτροφεας της φυλης,ετσι δεν ειναι;

δεν το θυμαμαι παντος αμα βρει χρονο μπορει να μου απαντησει?

σχετικα με την πανεμορφυ σταχτοπουτα θα ειθελα να παρατηρισω οτι δεν ειναι γατα του αιγαιου για τους εξησ λογουσ δεν εχει περιλεμιο και παρατειρω πως στην κοριφη των αφτιων της τρυχουλες που εχουν ριζα την κοριφη, κατι που δεν το εχει η φυλη αυτη προφνοσ η κουκλητσα σταχτοπουτα ειναι απλα ευρωπαικη υμιμακριτρυχη

Και ο Πάρης μου έχει αρκετά από τα χαρακτηριστικά που ανεφέρετε!!!
Θα ποστάρω καθαρές φωτογραφίες για να μου πείτε :)

Αυτή η φυλή είναι αναγνωρισμένη;

Αυτή η φυλή είναι αναγνωρισμένη;
ειναι αναγνωρισμενη στην ελλαδα απο τον ελληνικο ομιλο γατας, και γεινωνατε οι διαδηκασιεσ εκεινε που χρειαζωντα και για διεθνη αναγνωριση

ειναι αναγνωρισμενη στην ελλαδα απο τον ελληνικο ομιλο γατας, και γεινωνατε οι διαδηκασιεσ εκεινε που χρειαζωντα και για διεθνη αναγνωριση απο την παγκοσμια ομοσπονδια γατασ την fife

Να υποθέσω ότι οι γάτες αυτές είναι χωρίς pedigree; Εκτροφείο υπάρχει στην Ελλάδα; Μπορεί κάποιος που έχει τέτοια γάτα να αποκτήσει pedigree;

Να υποθέσω ότι οι γάτες αυτές είναι χωρίς pedigree; Εκτροφείο υπάρχει στην Ελλάδα; Μπορεί κάποιος που έχει τέτοια γάτα να αποκτήσει pedigree;
ναι υπαρχει εκτρωφειο στην ελλαδα και ολες οι γατεσ ολες εχουν pedigree απο τον ελληνικο ομιλο γατας. το οποιο pedigree εχει υσχει μονο στην ελλαδα.ναι μπωρει καποιος ο οποιος εχει μια τετεια γατα με τα χαρακτιριστηκα τησ φυλησ να αποκτισει ποιστοποιητικο εφοσον λαβει μεροσ η γατα σε εκθεση και κριθει απτρεισ διαφωρετικουσ αλοδαπουσ κρητες

βρε παιδια αν μια γατουλα ειναι μιση περσικη και μιση μπλε ρωσσικη θεωρειται γατα του αιγαιου; γιατι ο κτηνιατρος μου αυτο μου λεει:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρε παιδια αν μια γατουλα ειναι μιση περσικη και μιση μπλε ρωσσικη θεωρειται γατα του αιγαιου; γιατι ο κτηνιατρος μου αυτο μου λεει:hmm:
Δεν νομιζω να εχει καμια βαση αυτο.Βασικα..οι κτηνιατροι ειναι ασχετοι απο ρατσες.Οι εκτροφεις τα ξερουν αυτα πολυ καλυτερα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back