arispan
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
parateras
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
parateras
Νεοφερμένο μέλος
θα ειθελα να σας ενημερωσω οτι οντωσ ειναι ετσει ακριβοσ οπωσ τα περιγραφερε. ειναι ενα υπεροχο πανεμορφο πλασμα η γατουλα αυτη αλλα δεν μπωρουμαι να την καταταξουμαι στην φυλη αυτη λογο τησ ελιψεισ του στοπ τησ μυτηςθα ειθελα να σε ενημερωσω οτι ο γλυκος γατουλης σου ειναι γατα του αιγαιου. εχει ομωσ ενα ( ελατωμα ) σε οτι αφορα τα χαρακτηριστικα του. εχει λιγο μεγαλυτερη μυτουλα χωρισ να μασ κανει αυτο το ελαφρο ανασυκωμα η αλιοσ το stop που λεμε εμεισ στην αρχη του. κατα τα αλλα ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ
gio_gatoulis
Νεοφερμένο μέλος
Παρακολουθώντας το thread μου δημιουργήθηκε η απορία αν και η δική μας η γατούλα ειναι Αιγαίου.Τι λέτε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
gio_gatoulis
Νεοφερμένο μέλος
parateras
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλέ το Μαρικάκι είναι κάπως έτσι! Εγώ νόμιζα μήπως έχει μακρύτριχη ταρταρούγα μέσα της. Λες;
η Σταχτοπούτα μου είναι γάτα Αιγαίου μάλλον! τη βρήκα στη Σάμο αδεσποτούλα, εχει πολύ φουντωτή ουρά, σχετικά μακρύ τρίχωμα- εχει τρίχες ακόμα και στην πατούσα! μεγάλα καταπράσινα μάτια και το πρόσωπό της δεν είναι στρογγυλό, ούτε έχει περιλαίμιο όπως ο Σιλβ'εστρος μου (που μου είπε η γιατρός πως κατάγεται από γατα νορβηγικού δάσους)
πάντως εχει πλάκα
τα μαζεύεις από το δρόμο και σου βγαίνουν...του σαλονιού!
alesa
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
alesa
Νεοφερμένο μέλος
parateras
Νεοφερμένο μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Θα ποστάρω καθαρές φωτογραφίες για να μου πείτε

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
parateras
Νεοφερμένο μέλος
ειναι αναγνωρισμενη στην ελλαδα απο τον ελληνικο ομιλο γατας, και γεινωνατε οι διαδηκασιεσ εκεινε που χρειαζωντα και για διεθνη αναγνωρισηΑυτή η φυλή είναι αναγνωρισμένη;
parateras
Νεοφερμένο μέλος
ειναι αναγνωρισμενη στην ελλαδα απο τον ελληνικο ομιλο γατας, και γεινωνατε οι διαδηκασιεσ εκεινε που χρειαζωντα και για διεθνη αναγνωριση απο την παγκοσμια ομοσπονδια γατασ την fife
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
parateras
Νεοφερμένο μέλος
ναι υπαρχει εκτρωφειο στην ελλαδα και ολες οι γατεσ ολες εχουν pedigree απο τον ελληνικο ομιλο γατας. το οποιο pedigree εχει υσχει μονο στην ελλαδα.ναι μπωρει καποιος ο οποιος εχει μια τετεια γατα με τα χαρακτιριστηκα τησ φυλησ να αποκτισει ποιστοποιητικο εφοσον λαβει μεροσ η γατα σε εκθεση και κριθει απτρεισ διαφωρετικουσ αλοδαπουσ κρητεςΝα υποθέσω ότι οι γάτες αυτές είναι χωρίς pedigree; Εκτροφείο υπάρχει στην Ελλάδα; Μπορεί κάποιος που έχει τέτοια γάτα να αποκτήσει pedigree;
κατιουλινι
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν νομιζω να εχει καμια βαση αυτο.Βασικα..οι κτηνιατροι ειναι ασχετοι απο ρατσες.Οι εκτροφεις τα ξερουν αυτα πολυ καλυτερα.βρε παιδια αν μια γατουλα ειναι μιση περσικη και μιση μπλε ρωσσικη θεωρειται γατα του αιγαιου; γιατι ο κτηνιατρος μου αυτο μου λεει![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool