Γάτα, χάμστερ, τσιντσιλά και χρυσόψαρα

πασχαλιτσα

Νεοφερμένο μέλος

Ο πασχαλιτσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Στο μικρο μας το σπιτι που επισης το λεμε ζωολογικοκηπο εχουμε ολα τα παραπανω ζωακια. Το πως συμβιωνει ο γατος με ολα αυτα???
Καλα θα ελεγα... Για την ακριβεια φοβαται το τσιντσιλα οταν το αφηνω ελευθερο.
Πραγματικα το φοβαται, μαζευεται σε μια γωνια και δεν πολυ κουνιεται. Το τσιντσιλα, βεβαια, τον πλησιαζει και καμια φορα τον σπρωχνει (ειναι και πειραχτηρι). Επισης φοβαται τα ψαρια... μια φορα τον πηγα κοντα στο ενυδρειακι και εφυγε τρεχοντας....

Και τελος, στα χαμστερ κανει χαρουλες... οταν τα βλεπει εξω απο το σπιτακια τους ξαπλωνει ανασκελα και τους κανει χαρες..... Ειναι απιστευτο, αυτο που γινεται με το τρελογατο μας.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όλο το σκηνικό μου φαίνεται πολύ αστείο :D !
Αλλά επειδή είμαι άσχετη το τσιντσιλα τι ακριβώς είναι :confused: ? Έχεις καμιά φωτογραφία για να καταλάβω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλε αυτο μου θιμιζει το σπιτι της κολλητης μου αχουυυυυυυυυυ τελικα δεν ειμαι μονο εγω που μαζευω οτι κινειτε

Πραγματικα εχουμε μαζεψει οτι κινειται. Κ τωρα μας ηρ8ε κ στο μαγαζι ο Μπακλαβας. αφηστε δε που τα εχουμε τοση εννοια σε απιστευτο σημειο...
Να φανταστειτε, γυριζω απο την δουλεια και μου λεει "Κανε ησυχια κοιμαται το μωρο (ο γατος) και η Πουι (το τσιντσιλα).

Εχω φωτογραφια τσιντσιλα αλλα δεν ξερω να την επισυναψω εδω στο forum. Οποιος μπορει να μου πει τι θα κανω, ας μου απαντησει, για να σας δειξω την μουτσουνα ενος τσιντσιλα...
Παρεπιμπτοντως, τα τσιντσιλα τα σκοτωνουν για την γουνα τους (οι γνωστες γουνες τσιντσιλα), εκτρεφονται στην Κρητη για αυτον το λογο...
Κ επειδη οταν το ζωντανο τρομαζει αρχιζει και μαδαει η γουνα του (μιλαμε οτι φευγουν τουφες), ετσι για να μην χαλαει η γουνιτσα του τα βαζουν σε ενα δωματιο κλειστο και βαζουν μπρος αυτοκινητο και πεθαινουν απο τις ανα8υμιασεις.
Ειναι πολυ βαρβαρο να σκοτωνεις με κα8ε τροπο τα ζωακια για να φορουν μερικες κυριες τις γουνες τους...

Είναι αδιανόητο πόσο βάρβαροι μπορεί να γίνουν οι άνθρωποι :mad: !!!
Και επίσης είναι φοβερό το αίσθημα αυτοσυντήρησης που έχουν τα ζώα! Άκου να βγάζει μόνο του τη γούνα του!!! Αλλά τι να το κάνεις? Η ανθρώπινη φύση βρήκε τρόπο να το ξεπερνάει και αυτό!!! Πραγματικά αηδιάζω!!!

To ξέρετε οτι υπάρχει και ράτσα γάτας τσιντσιλά; Η Ζαν μου τέτοιας ράτσας ήταν :)
Πασχαλίτσα για να επισυνάψεις αρχείο θα πατήσεις Απάντηση (απο τη γρήγορη απάντηση δεν γίνεται), μετά διαχείριση συνημμένων αρχείων και απο εκεί το ανεβάζεις.
Αν και προσωπικά θα σου πρότεινα να το ανεβάσεις στη γκαλερί, στην κατηγορία "Τα άλλα ζωάκια σας" και να εισάγεις στο μήνυμα σου τον κώδικα που θα έχει η εικόνα εκεί που που λεει προσθεστε την σε ποστ ;)

Αυτα ειναι τα τσιντσιλα.... Τα γκριζα δεν εχουν γουνα πρωτης ποιοτητας, τα λευκα ειναι κ τα καλυτερα, νομιζω... Ειναι τρομερα απαλα, τρεχουν γρηγορα, τρομαζουν ευκολα, μασουλανε τα παντα (εχω αλλαξει 3 πληκτρολογια γιατι μασουλαει τα καλωδια, επισης μασουλαει τις γωνιες των τοιχων και οτι ξυλινο βρει).
Κανει το καθημερινο της μπανιο σε αμμο...Ειναι ειδικη αποστειρωμενη για τσιντσιλα.
Οταν την κραταω στα χερια μου, ειναι αλλη αισθηση. Πραγματικα ειναι οτι πιο απαλο εχω κρατησει ποτε....

Συνημμένα

• chinchilla.gif
    chinchilla.gif
    57,9 KB · Εμφανίσεις: 783
Το εχω ακουσει οτι υπαρχει γατα ρατσας τσιντσιλα αλλα δεν εχει τυχει να δω...
θα το κοιταξω στο ιντερνετ, κατι βρω....
Συγνωμη, θελω να ρωτησω κ κατι ακομα περι τεχνικων θεματων.
Τι μεγεθος avatar μπορω να βαλω? Θελω να βαλω απο δικη μου φωτο κ οχι απο τα ετοιμα.

Δες και τη Ζαν στις γατούλες μου να δεις πως είναι μια τσιντσιλά. Θα δεις οτι μοιάζει αρκετά με περσική και πολλοί την κατατάσουν στις περσικές.
Το άβαταρ που μπορείς να βάλεις πρέπει να είναι το πολύ 100χ100 πίξελ και το πολύ 20 ΚΒ. (19 κάτι για την ακρίβεια). :)

Άστον να διασκεδάζει και να φοβάται τι σε πειράζει?:cool:

Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer:
Άστον να διασκεδάζει και να φοβάται τι σε πειράζει?:cool:
χαλαει τι γουνα του βρε συ δεν ειναι να το τρομαζεισ αυτοτραυματιζετε

Ειλικρινά συγγνώμη για τη βλακεία που είπα.:(

Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer:
Ειλικρινά συγγνώμη για τη βλακεία που είπα.:(
δεν πειραζε βρε δεν ηξερες φιλακιααααααααα:kiss:

Αρχική Δημοσίευση από πασχαλιτσα:
Αυτα ειναι τα τσιντσιλα.... Τα γκριζα δεν εχουν γουνα πρωτης ποιοτητας, τα λευκα ειναι κ τα καλυτερα, νομιζω... Ειναι τρομερα απαλα, τρεχουν γρηγορα, τρομαζουν ευκολα, μασουλανε τα παντα (εχω αλλαξει 3 πληκτρολογια γιατι μασουλαει τα καλωδια, επισης μασουλαει τις γωνιες των τοιχων και οτι ξυλινο βρει).
Κανει το καθημερινο της μπανιο σε αμμο...Ειναι ειδικη αποστειρωμενη για τσιντσιλα.
Οταν την κραταω στα χερια μου, ειναι αλλη αισθηση. Πραγματικα ειναι οτι πιο απαλο εχω κρατησει ποτε....

Είναι πολύ όμορφο ζωάκι! Είναι απίστευτο όμως τι τραβάνε! Διάβαζα και στο ιντερνετ διάφορες ιστορίες... Να τα χαίρεσαι όλα σου τα ζωάκια:)

ΤΣΙΝΤΣΙΛΑ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!! ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΤΣΙΝΤΣΙΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΙΡΑΧΤΗΡΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΙΑ PHOTO???:D

xrima4 καλωσόρισες. Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις με ΟΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΑ γιατί στη γλώσσα του internet σημαίνουν οτι φωνάζεις.
Ευχαριστώ.

Michellito τη Ζαν από το εξωτερικό τη φέρατε?

(εχω αλλαξει 3 πληκτρολογια γιατι μασουλαει τα καλωδια, επισης μασουλαει τις γωνιες των τοιχων και οτι ξυλινο βρει).

Πασχαλίτσα, πάρε ασύρματο... χεχε.. θα βρεις τη χαρά σου! :)

Φοβερά τα τσιντσιλα!Μου βάζετε ιδέες!
Αλλά μάλλον δε με παίρνει...:hmm: Με τρία σκυλιά και τα δυο ενυδρεία με τα ψάρια η γάτα είδε και έπαθε να μάθει να συμβιώνει. Τον πρώτο καιρό ήθελε να πίνει νερό από τα ενυδρεία και να παίζει με τα ψάρια (ίσως και να τα φάει ;) ), αλλά τώρα πάνε μια χαρά.Ούτε τα δίνει σημασία. Και μιας και τώρα γέννησε και σίγουρα θα κρατήσουμε ένα από τα μωρά της, δε νομίζω να μπορώ να πάρω και ένα τσιντσιλα...
Να σου ζήσουν και να τα χαίρεσαι!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back