Havana
Διάσημο μέλος
κολλησα με οτι βρεθηκε ενα γατι κομμενο στα δυο και δεν προσεξα για το πηλινο πιατοο και το χρωμα....

κριμα για το ζωακι...
φοβου γενικοτερα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Και τι θα βγει αμα πει ποια το πηρε? Θα γυρισει το γατακι πισω? Ρίξατε - όσοι ρίξατε - τις κατάρες σας, ράξατε την κατ (δικαίως ή αδικως), τι άλλο να γίνει? Θα την κρεμασετε στο Συνταγμα? Θα της κανετε μηνυση? Τι θα κανετε?
Το θεμα ήταν να βοηθηθεί το γατακι, το οποίο τελικά δεν έγινε. Τώρα πια όλα τα άλλα είναι περιττά...
Κάτσε ρε Κατερίνα. Τι δουλειά έχει το ένα με το άλλο. Είπε μια κοπέλα εδώ στα νεύρα της μια κουβέντα και κόλλησες στις κατάρες. Το ότι η κοπέλα ήταν σε κηδεία φίλου γνωστού δεν ξέρω τι άλλο δεν δικαιολογεί την πράξη της μετάθεσης των ευθυνών της. Η Μαρούλα αν διάβασες είχε χάσει την μάνα της και παρόλα αυτά φέρθηκε υπεύθυνα. Αυτό αποδοκιμάζουμε εδώ μέσα. Όταν κάποιος δεν μπορεί να υποστηρίξει τις πράξεις του καλύτερα να το σκέφτεται προηγουμένως. Τι πρέπει δηλαδή να πούμε μπράβο βρε Κατ καλά έκανες γιατί είχες κηδεία? Ας μην ασχολιόταν καθόλου. Αυτό που έγινε είναι πράξη απαράδεκτη. Φυσικά η γατούλα δεν έρχετε πίσω και φυσικά δεν είναι κανένας απάνθρωπος να μισεί την κοπέλα αλλά δεν μπορούμε να δώσουμε και εύσημα. Έλεος πια ας ωριμάσουν ορισμένοι άνθρωποι.
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Και καταλαβαίνω τη στεναχώρια της,αλλα δεν με ενδιαφερει.Και το λέω ανοιχτα.
Κλασσικα η απαντηση που περιμενα ηρθε,ότι μ ενδιαφερουν τα ζωα κ οχι οι ανθρωποι!ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ?
Ελεος πια.
Το γατάκι δε πγυρίζει πίσω,και είτε το παράτησε η Κατ που είχε τις στεναχώριες της είτε η αλλη κοπελα το ίδιο μου κανει.
Το ψεμμα πάει σύννεφο.Λυπαμαι για τους ανθρώπους που υπάρχουν.
Νιώθω τύψεις με όσα διαβάζω ΄΄ειχα κηδεια'' ''πεθανε παιδι 23 ετων'' κλπ.Αλλα τι να κανω?
Να πω ελα μωρε δικαιολογείται τοτε...?
ΚΑι οκ ΚΑΤ εσυ δε φταις σε τίποτα και σου ζητω κ συγγνωμη.
Πού είναι η τόσο ζωόφιλη κοπέλα που το πήρε???Κρύβεται?Τι?
Ισως να μην ηταν απο το φορουμ.Δε σε πηρε σημερα να σου πε τι εκανε?
Δε μπορω να πιστεψω οτι εμπιστευτηκες τυφλα ενα ατομο και δεν ειχες ενα απλο κινητο νουμερο στο τηλ σου.?Μπορει να ναι οντως ετσι,τι να πω.
Δεν βγαζει νόημα αυτό...
staman2
Περιβόητο μέλος
Λυπάμαι για το χαμό του νεαρού παιδιού κι εύχομαι τα καλλίτερα για τον δικό σου άνθρωπο Κat.
Μα πράγματι πώς γίνεται να σε εξαπάτησε η κοπέλα που πήρε το γατί? Σου είπε πως είναι τελικά μέλος του φόρουμ? Τι στο καλό έγινε κ δεν έχεις στοιχεία της? Τι να πω. Και τα κορίτσια που "έριξαν" κατάρες δεν νομίζω πως το εννοούσαν ακριβώς. Απλά ήταν φορτισμένες πολύ από την άσχημη κατάληξη αυτής της ψυχούλας και το μαρτύριο που πέρασε. Τέλος πάντων είναι θλιβερό να εγκαταλείπονται έτσι ζωάκια...
το γατάκι πάντως δεν ξαναέρχεται πίσω και σίγουρα μαρτύρησε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάτσε ρε Κατερίνα. Τι δουλειά έχει το ένα με το άλλο. Είπε μια κοπέλα εδώ στα νεύρα της μια κουβέντα και κόλλησες στις κατάρες. Το ότι η κοπέλα ήταν σε κηδεία φίλου γνωστού δεν ξέρω τι άλλο δεν δικαιολογεί την πράξη της μετάθεσης των ευθυνών της. Η Μαρούλα αν διάβασες είχε χάσει την μάνα της και παρόλα αυτά φέρθηκε υπεύθυνα. Αυτό αποδοκιμάζουμε εδώ μέσα. Όταν κάποιος δεν μπορεί να υποστηρίξει τις πράξεις του καλύτερα να το σκέφτεται προηγουμένως. Τι πρέπει δηλαδή να πούμε μπράβο βρε Κατ καλά έκανες γιατί είχες κηδεία? Ας μην ασχολιόταν καθόλου. Αυτό που έγινε είναι πράξη απαράδεκτη. Φυσικά η γατούλα δεν έρχετε πίσω και φυσικά δεν είναι κανένας απάνθρωπος να μισεί την κοπέλα αλλά δεν μπορούμε να δώσουμε και εύσημα. Έλεος πια ας ωριμάσουν ορισμένοι άνθρωποι.
Οχι δεν επελεξα να μην ασχοληθω καθολου.Εμπιστευτηκα την κοπελα,η κοπελα επραξε οπως επραξε, το γατακι δεν εξησε αλλα δεν πεθανε μαρτυρικα οπως περιγραφεται.Ηταν ξωηρο οταν το ειχα, δεν χτυπιοταν, ετρωγε κλπ.Δεν περιμενω να δικαιολογησετε τιποτα, απλα να σταματησετε το βρισιμο ωστε να κανει και την κινηση αυτος που το πηρε να μου πει τι γινεται.
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχετε κολλήσει στο ότι έχασε έναν δικό της άνθρωπο.Εγώ δεν διαβασα τίποτα τέτοιο.Μια κηδεια διαβασα ότι έχει να παει.
Και καταλαβαίνω τη στεναχώρια της,αλλα δεν με ενδιαφερει.Και το λέω ανοιχτα.
Κλασσικα η απαντηση που περιμενα ηρθε,ότι μ ενδιαφερουν τα ζωα κ οχι οι ανθρωποι!ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ?
Ελεος πια.
Το γατάκι δε πγυρίζει πίσω,και είτε το παράτησε η Κατ που είχε τις στεναχώριες της είτε η αλλη κοπελα το ίδιο μου κανει.
Το ψεμμα πάει σύννεφο.Λυπαμαι για τους ανθρώπους που υπάρχουν.
Νιώθω τύψεις με όσα διαβάζω ΄΄ειχα κηδεια'' ''πεθανε παιδι 23 ετων'' κλπ.Αλλα τι να κανω?
Να πω ελα μωρε δικαιολογείται τοτε...?
ΚΑι οκ ΚΑΤ εσυ δε φταις σε τίποτα και σου ζητω κ συγγνωμη.
Πού είναι η τόσο ζωόφιλη κοπέλα που το πήρε???Κρύβεται?Τι?
Ισως να μην ηταν απο το φορουμ.Δε σε πηρε σημερα να σου πε τι εκανε?
Δε μπορω να πιστεψω οτι εμπιστευτηκες τυφλα ενα ατομο και δεν ειχες ενα απλο κινητο νουμερο στο τηλ σου.?Μπορει να ναι οντως ετσι,τι να πω.
Δεν βγαζει νόημα αυτό...
Εμενα προσωπικα με ενδιαφερουν και τα ζωα και οι ανθρωποι καθοτι δεν ειμαι κομπλεξικη και ανωριμη σε αυτο το θεμα.Εχω μεγαλυτερο ενδιαφερον προς τα ζωα καθοτι ειναι πιο ευαλωτα και αθωα αλλα αυτο δεν ειναι το θεμα.Περιμενεις εσυ η κοπελα να παρει μετα απο το οτι γραφτηκε?Βεβαια θα μπορουσε να παρει απο απορρητο παλι...αλλα ισως και να μην μπηκε στο φορουμ παλι...τι να πω..Και εγω χθες μπηκα μετα το τηλεφωνημα.Δεν μπαινω και συχνα, πολυ σπανια εχω μπει και για συγκεκριμενους λογους καθε φορα..Δεν εδωσα υοθεσια καποιο ζωο ωστε να παρω πληρη στοιχεια οπως κανω παντα, το εδωσα σε στιγμη απογνωσης οκ?Και ποτε δεν εχω παει για ευθανασια ζωο, δεν εχω τη δυναμη.
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οντως αν η Κat είχε πρόβλημα μπορεί να έδρασε σε στιγμή απόγνωσης χωρίς να σκεφτεί λογικά.
Λυπάμαι για το χαμό του νεαρού παιδιού κι εύχομαι τα καλλίτερα για τον δικό σου άνθρωπο Κat.
Μα πράγματι πώς γίνεται να σε εξαπάτησε η κοπέλα που πήρε το γατί? Σου είπε πως είναι τελικά μέλος του φόρουμ? Τι στο καλό έγινε κ δεν έχεις στοιχεία της? Τι να πω. Και τα κορίτσια που "έριξαν" κατάρες δεν νομίζω πως το εννοούσαν ακριβώς. Απλά ήταν φορτισμένες πολύ από την άσχημη κατάληξη αυτής της ψυχούλας και το μαρτύριο που πέρασε. Τέλος πάντων είναι θλιβερό να εγκαταλείπονται έτσι ζωάκια...το γατάκι πάντως δεν ξαναέρχεται πίσω και σίγουρα μαρτύρησε...
Δεν την ρωτησα αν ειναι απο το φορπυμ αλλα υποθετω πως θα ηταν...?Δεν πιστευω οτι μαρτυρησε επισης...Πιστευα οτι πρεπει να παει στο γιατρο και αυτο ειπε οτι θα κανει η ιδια.Προφανως δημιουργηθηκε προβλημα και επραξε ετσι.ΤΙ να πω...Η γατα ηταν αγρια και μυριζε...ισως σκεφτηκε οτι θα παρει ηρεμο μικρο γατακι και εφτασε σε απογνωση και το εκανε.Ηταν λαθος...ειχε το τηλεφωνο να μου πει παρε το πισω αλλα δεν το εκανε!Φοβοταν?Ντρεποταν?Εβαλε αυτο πανω απο την υγεια του γατιου απο οτι φαινεται...ΕΙμαι σιγουρη οτι καταλαβε την πραξη της και δεν θα γινει ξανα το ιδιο
drusilia
Διάσημο μέλος
Άσε που μου φάινεται παράλογο να ήρθε να το πάρει για να πάει να το παρατήσει έξω από τον Αίλουρο...
το θέμα δεν είναι το γατάκι, το οποίο πιθανότατα θα πέθαινε έτσι κι αλλιώς, το θέμα ειναι να μάθουμε αν ειναι κάποιος από εδώ ώστε την επόμενη φορά που θα προκύψει κάτι να μην γίνουν τα ίδια.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Οχι δεν επελεξα να μην ασχοληθω καθολου.Εμπιστευτηκα την κοπελα,η κοπελα επραξε οπως επραξε, το γατακι δεν εξησε αλλα δεν πεθανε μαρτυρικα οπως περιγραφεται.Ηταν ξωηρο οταν το ειχα, δεν χτυπιοταν, ετρωγε κλπ.Δεν περιμενω να δικαιολογησετε τιποτα, απλα να σταματησετε το βρισιμο ωστε να κανει και την κινηση αυτος που το πηρε να μου πει τι γινεται.
Εγώ προσωπικά ούτε κατάρα σου έριξα ούτε σε έβρισα. Την πράξη σου καταδίκασα και ακόμα πιστεύω ότι φέρθηκες ανώριμα. Το γατάκι ναι πέθανε μαρτυρικά και μην προσπαθείς να μας πεις κάτι άλλο. Και αν εμπιστεύεσαι οποιονδήποτε άνθρωπο σε άλλες φάσεις της ζωής σου όπως εμπιστεύτηκες αυτή την κοπέλα..........κανένα σχόλιο. Εμένα πάντως προσωπικά δεν με πείθεις. Θεωρώ μούφα το θέμα κοπέλα. Θεωρώ ότι κοπέλα δεν υπάρχει. Τώρα έγινε και να σταματήσουμε την κουβέντα. Απλά την επόμενη φορά άστο μήπως το μαζέψει κάποιος πιο υπεύθυνος άνθρωπος.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν διαφωνώ ότι αυτό που έγινε είναι απαράδεκτο, το είπα άλλωστε από την αρχή.Κάτσε ρε Κατερίνα. Τι δουλειά έχει το ένα με το άλλο. Είπε μια κοπέλα εδώ στα νεύρα της μια κουβέντα και κόλλησες στις κατάρες. Το ότι η κοπέλα ήταν σε κηδεία φίλου γνωστού δεν ξέρω τι άλλο δεν δικαιολογεί την πράξη της μετάθεσης των ευθυνών της. Η Μαρούλα αν διάβασες είχε χάσει την μάνα της και παρόλα αυτά φέρθηκε υπεύθυνα. Αυτό αποδοκιμάζουμε εδώ μέσα. Όταν κάποιος δεν μπορεί να υποστηρίξει τις πράξεις του καλύτερα να το σκέφτεται προηγουμένως. Τι πρέπει δηλαδή να πούμε μπράβο βρε Κατ καλά έκανες γιατί είχες κηδεία? Ας μην ασχολιόταν καθόλου. Αυτό που έγινε είναι πράξη απαράδεκτη. Φυσικά η γατούλα δεν έρχετε πίσω και φυσικά δεν είναι κανένας απάνθρωπος να μισεί την κοπέλα αλλά δεν μπορούμε να δώσουμε και εύσημα. Έλεος πια ας ωριμάσουν ορισμένοι άνθρωποι.
ΟΜΩΣ με την αντιμετώπιση αυτή (βρίσιμο, κατάρες, απειλές κλπ) όχι μόνο δεν θα βγει κάτι, αλλά την επόμενη φορά που η Κατ και η κάθε Κατ βρουν ένα γατάκι χτυπημένο στο δρόμο θα το αφήσουν εκεί, δεν θα κάνουν καμία προσπάθεια να το βοηθήσουν.
Αν αντί για αυτή την αντιμετώπιση προσπαθούσατε να το συζητήσετε ήρεμα ΙΣΩΣ αυτή τη στιγμή να ξέρατε ήδη ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ εχει γίνει και να μπορούσατε να ... "συμβουλέψετε" και την Κατ και την άλλη κοπέλα τι να κάνουν και πως να πράξουν σε μελλοντική ανάλογη περίπτωση.
drusilia
Διάσημο μέλος
Αυτα τα πράγματα δεν είναι θέματα συμβουλής αλλά κοινής λογικής και υπευθυνότητας. Ή την έχεις ή δεν την έχεις, δεν είναι κάτι που μαθαίνεται δυστυχώς.
Και στην τελική αν μπαίνει κάποιος στα φιλοζωικά φόρα και ζητάει βοήθεια και να "φορτώσει" κάπου το γατάκι, στην τελική ας λουστεί και τις συνέπειες.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Δεν διαφωνώ ότι αυτό που έγινε είναι απαράδεκτο, το είπα άλλωστε από την αρχή.
ΟΜΩΣ με την αντιμετώπιση αυτή (βρίσιμο, κατάρες, απειλές κλπ) όχι μόνο δεν θα βγει κάτι, αλλά την επόμενη φορά που η Κατ και η κάθε Κατ βρουν ένα γατάκι χτυπημένο στο δρόμο θα το αφήσουν εκεί, δεν θα κάνουν καμία προσπάθεια να το βοηθήσουν.
Αν αντί για αυτή την αντιμετώπιση προσπαθούσατε να το συζητήσετε ήρεμα ΙΣΩΣ αυτή τη στιγμή να ξέρατε ήδη ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ εχει γίνει και να μπορούσατε να ... "συμβουλέψετε" και την Κατ και την άλλη κοπέλα τι να κάνουν και πως να πράξουν σε μελλοντική ανάλογη περίπτωση.
Βρε κορίτσι μου ποιος την έβρισε με εμένα μιλάς. Στο κάτω κάτω αν η Κατ και κάθε Κατ βρίσκουν ένα ζωάκι χτυπημένο καλύτερα να μην κάνουν καμία προσπάθεια να το βοηθήσουν και να το αφήνουν στην μοίρα τους αν δεν είναι ικανές να στηρίξουν αυτή τους την κίνηση. Όλες οι κοπέλες εδώ μέσα προσπάθησαν και να την βοηθήσουν και να την συμβουλέψουν και χρήματα να προσφέρουν. Δεν είναι σχολείο εδώ να παραδίδει κάποιος μαθήματα φιλοζωίας. Επιπλέον η ξερή απάντηση που έδωσε η κοπέλα ότι το θέμα ταχτοποιήθηκε και δεν απαντούσε σε ερωτήσεις μέλους εδώ μέσα που την ρωτούσε λεπτομέρειες σε καλύπτει? Εμένα προσωπικά όχι και δεν πιστεύω ότι υπάρχει άλλη κοπέλα. Προτείνω και εγώ να σταματήσει η συζήτηση αλλά δεν δέχομαι και κάποιος να υποτιμάει την νοημοσύνη μου επειδή ενήργησε ανώριμα.
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βρε κορίτσι μου ποιος την έβρισε με εμένα μιλάς. Στο κάτω κάτω αν η Κατ και κάθε Κατ βρίσκουν ένα ζωάκι χτυπημένο καλύτερα να μην κάνουν καμία προσπάθεια να το βοηθήσουν και να το αφήνουν στην μοίρα τους αν δεν είναι ικανές να στηρίξουν αυτή τους την κίνηση. Όλες οι κοπέλες εδώ μέσα προσπάθησαν και να την βοηθήσουν και να την συμβουλέψουν και χρήματα να προσφέρουν. Δεν είναι σχολείο εδώ να παραδίδει κάποιος μαθήματα φιλοζωίας. Επιπλέον η ξερή απάντηση που έδωσε η κοπέλα ότι το θέμα ταχτοποιήθηκε και δεν απαντούσε σε ερωτήσεις μέλους εδώ μέσα που την ρωτούσε λεπτομέρειες σε καλύπτει? Εμένα προσωπικά όχι και δεν πιστεύω ότι υπάρχει άλλη κοπέλα. Προτείνω και εγώ να σταματήσει η συζήτηση αλλά δεν δέχομαι και κάποιος να υποτιμάει την νοημοσύνη μου επειδή ενήργησε ανώριμα.
Ανωριμο ειναι να το αφησω να πεθανει εκει που το βρηκα.Ποιος εισαι να κρινεις την πραξη μου.Ας αναλαβεις τις δικες σου και ασε τις υποδειξεις.Εμαθα οτι αλλη φορα θα ειμαι και επιφυλακτικη και με φορουμς γιατι βλεπω ατομα με μισος και δεν λεω για εσενα προσωπικα φυσικα
Δεν ειμαι με τον υπολογιστη αγκαλια για να απανταω ερωτησεις αμεσως και αν δεν καλυψα αποριες σου ας επαιρνες τηλεφωνο.Δεν κολωσα να το δωσω.Αμαν πια...μερικοι εισαστε αστερια αλλα μερικα ατομα με εχουν εξοργισει
Και
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν διαφωνώ ότι αυτό που έγινε είναι απαράδεκτο, το είπα άλλωστε από την αρχή.
μπραβο σου ...!Σιγα μην με παρει το κοριτσι και αμφιβαλλω αν ασχοληθει και παλι...Ο πατερας μου τα λατρευει αλλα κλεινει τα ματια...ετσι θα κανει και η κοπελα αν συνεχισετε
Το γατακι, που προφανως αυτο ηταν πεθανε..Προσπαθουμε να εχουμε εχθρους τωρα?Πως θα εποικοινωνησει ο ενας με τον αλλο μετα σε περιπτωση αναγκης?
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ανωριμο ειναι να το αφησω να πεθανει εκει που το βρηκα.Ποιος εισαι να κρινεις την πραξη μου.Ας αναλαβεις τις δικες σου και ασε τις υποδειξεις.Εμαθα οτι αλλη φορα θα ειμαι και επιφυλακτικη και με φορουμς γιατι βλεπω ατομα με μισος και δεν λεω για εσενα προσωπικα φυσικα
Δεν ειμαι με τον υπολογιστη αγκαλια για να απανταω ερωτησεις αμεσως και αν δεν καλυψα αποριες σου ας επαιρνες τηλεφωνο.Δεν κολωσα να το δωσω.Αμαν πια...μερικοι εισαστε αστερια αλλα μερικα ατομα με εχουν εξοργισει
Και
Δεν κρίνω εγώ τις πράξεις σου. Οι πράξεις σου κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Σου επαναλαμλβάνω ότι αν το άφηνες εκεί που το βρήκες το γατάκι εφόσων ήξερες ότι θα είχες προβλήματα με την οικογένειά σου ίσως κάποιος με περισσότερο τσαγανό το βοήθαγε να να πεθάνει με αξιοπρέπεια τουλάχιστον και όχι σφαδάζοντας έξω από ένα ΚΛΕΙΣΤΟ κτηνιατρείο. Όσο για τις δικές μου πράξεις σε κάθε περίπτωση ενεργώ με υπευθυνότητα. Υιοθέτησα το γατάκι μου σε μια δύσκολη περίοδο και στήριξα αυτή μου την ενέργεια. Εγώ προσωπικά δεν μισώ κανέναν ειλικρινά και ούτε θέλω να μιλήσω με κανέναν στο τηλέφωνο. Απλά σε ένα φόρουμ που ανταλάσσουμε απόψεις εκφράζω την ΑΠΟΨΗ μου. Όσο για αυτούς που θεωρείς αστέρια προφανώς εννοείς μερικούς διπλωμάτες που γλύφουν αυτιά. Εγώ θα γλύψω αυτιά όταν μία πράξη το αξίζει. Και να θυμάσαι εξοργίζεται αυτός που έχει άδικο και δεν απαντάει με επιχειρήματα.
drusilia
Διάσημο μέλος
Τώρα δηλαδή φταίμε εμείς που η κοπέλα δεν θα επικοινωνήσει, ε;μπραβο σου ...!Σιγα μην με παρει το κοριτσι και αμφιβαλλω αν ασχοληθει και παλι...Ο πατερας μου τα λατρευει αλλα κλεινει τα ματια...ετσι θα κανει και η κοπελα αν συνεχισετε
Το γατακι, που προφανως αυτο ηταν πεθανε..Προσπαθουμε να εχουμε εχθρους τωρα?Πως θα εποικοινωνησει ο ενας με τον αλλο μετα σε περιπτωση αναγκης?
Την τρομάξαμε, για αυτο;
Ξαναλέω, όταν μπαίνεις σε ένα φόρουμ και ζητάς βοήθεια από άγνωστους ανθρώπους, οφείλεις το λιγότερο να ενημερώσεις για το τι έγινε. Και επιπλέον είναι λογικό ότι γίνεσαι αντικείμενο κριτικής αν τα πράγματα πάνε στραβά.
Και συμφωνώ με την Ουρανια. Ολες μας έχουμε δυσκολίες και προβλήματα, κάποιες πολύ σοβαρά.
Για αυτο καλο ειναι με υπευθυνότητα να επιλέγουμε ποιο ζωάκι θα βοηθήσουμε και ποιο όχι.
Και αν το ζωάκι βρέθηκε εκει, όποιος κι αν το άφησε έξω απο τον Αιλουρο, η μισή και παραπάνω ευθύνη είναι δική σου που το παρέδωσες σε έναν άνθρωπο χωρίς να κρατήσεις καν τα στοιχεία του.
joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ετσι ειναι kat! Εγω εχθες ξυπνησα με την φρικη τι να εχει γινει το γατακι (ζει, δεν ζει? πηγε στο γιατρο, δεν πηγε?). Αποθηκευσα τα τηλεφωνα σου στο κινητο και τα πηρα και σε χαρτι σε περιπτωση που ξεχασω το κινητο! Εσυ που το ειδες το γατακι σε αυτα τα χαλια δεν ηθελες να μαθεις το πρωι τι εγινε? Αν τελικα το εσωσες ή οχι?Ξαναλέω, όταν μπαίνεις σε ένα φόρουμ και ζητάς βοήθεια από άγνωστους ανθρώπους, οφείλεις το λιγότερο να ενημερώσεις για το τι έγινε. Και επιπλέον είναι λογικό ότι γίνεσαι αντικείμενο κριτικής αν τα πράγματα πάνε στραβά.
Και αν το ζωάκι βρέθηκε εκει, όποιος κι αν το άφησε έξω απο τον Αιλουρο, η μισή και παραπάνω ευθύνη είναι δική σου που το παρέδωσες σε έναν άνθρωπο χωρίς να κρατήσεις καν τα στοιχεία του.
Ασχοληθηκες με μια ψυχη καλως η κακως και επρεπε να μαθεις τι εγινε με αυτην!!!
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool