ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο...
Αντίο γατούλη και συγνώμη για τους ανθρώπους.-
Μαζί σου και εγώ
Τουλάχιστον υπήρξαν άνθρωποι που το είχαν στην σκέψη τουςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο...
Αντίο γατούλη και συγνώμη για τους ανθρώπους.-
συμφωνο μαζι σου φιλεναδα κριμα στο γατουκο που πηγε με τοσο φρικτους πονους ενω θα μπορουσε να ειχε παει πιο ηρεμα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Συνεχίζεις όμως και είσαι προκλητικότατη.
ΑΝ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ότι είμαι εγώ κομπλεξική και ανώριμη,δεν έχω απαντηση,γιατί θα ρίξουμε το επίπεδο αυτού του φόρουμ.Φαίνεται ότι 20 ατομα εδώ περα που έχουμε εξοργιστεί με τα ΨΕΜΜΑΤΑ και τον τρόπο που ΠΕΘΑΝΕ ένα γατακι,είμαστε περίεργοι.
Και φυσικά μ ενδιαφέρουν και οι άνθρωποι,αυτοί που το αξίζουν όμως,γιατί όλο και περισσότεροι μ απογοητεύουν.Και το βλέπω όπως κ εσυ με τα ζώα,ότι είναι πιο ευαλωτα.
Και ένα τελευταίο,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑ,δεν έριξα καταρα να πεθανεις ούτε εσυ ουτε κανενας,ούτε φυσικα το ευχομαι αυτό..Ησουν στηυ φαση με τη κηδεια και το δεσες ετσι!Αλλα ρωτησα,αν θα λεγα να πεθανει οποιος το κανε ετσι και εννοουσα να σκεφτεις οποια κ αν είσαι,είτε τ αγαπας,είτε όχι,είτε εχεις είτε δεν έχεις,είτε εχεις βοηθησει αδεσποτα είτε όχι ,είτε είχες κηδείες είτε οχι,ΑΝ ΘΑ Σ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ.
Θέλω πολύ να πιστέψω ότι ήταν μια αλλη ανευθυνη κοπελα,είσαι όμως συμμετοχη γιατί είπες ψεμματα οτι εχεις τα τηλ της,μετα είπες οτι ειναι απ το φορουμ,..τελικά ΠΩΣ συννενοηθηκατε?Ενα mail εχεις,αλλα δε το δίνεις...Ουτως ή αλλως δε μπορει να γινει και κατι για το γατακι.Θα πρεπε απλα να νιωθει ντροπη οποιος το κανε,γι αυτό και τα λεμε,απ την απογνωση μας πιστευω ολοι.
Δεν έχει νόημα πλέον,λίγο περισσότεροι υπευθυνότητα όταν βρίσκουμε ζώο.Απλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
strayshelp
Δραστήριο μέλος
δεν ξέρω τι έγινε στην περίπτωση αυτή και πως το σκέφτηκε η κοπέλα.
Αλλά το να είμαστε φιλόζωοι στις πλάτες άλλων είναι το πιο εύκολο. Είναι η ίδια νοοτροπια που έχουν αυτοι που αφήνουν τις κούτες με τα γατάκια έξω απο πετ σοπ και κτηνιατρεία ή έχουν το θράσος να το πάνε στον κτηνίατρειο και να πούνε: "Εγώ έκανα το καθήκον μου, το έφερα εδώ, τώρα είναι δικιά σας δουλειά. Αντίο."
Όταν μαζεύουμε ένα ζώο απο το δρόμο καλώς ή κακώς είμαστε υπεύθυνοι για αυτό μέχρι τέλους. Λύσεις πάντα υπάρχουν και βοήθεια υπάρχει και απο εδώ και απο αλλού.
Αλλιώς ας το αφήνουμε εκεί που είναι να το βρει κανένας άλλος ή να πεθάνει στην ησυχία του!
ΈΛΕΟΣ πια με τους ανεύθυνους!![]()
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο,τι και να λέμε απλα συνεχίζουμε ένα θέμα χωρίς νόημα,απ τη στιγμή που το γατάκι δε ζει πια.
Συνεχίζεις όμως και είσαι προκλητικότατη.
ΑΝ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ότι είμαι εγώ κομπλεξική και ανώριμη,δεν έχω απαντηση,γιατί θα ρίξουμε το επίπεδο αυτού του φόρουμ.Φαίνεται ότι 20 ατομα εδώ περα που έχουμε εξοργιστεί με τα ΨΕΜΜΑΤΑ και τον τρόπο που ΠΕΘΑΝΕ ένα γατακι,είμαστε περίεργοι.
Και φυσικά μ ενδιαφέρουν και οι άνθρωποι,αυτοί που το αξίζουν όμως,γιατί όλο και περισσότεροι μ απογοητεύουν.Και το βλέπω όπως κ εσυ με τα ζώα,ότι είναι πιο ευαλωτα.
Και ένα τελευταίο,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑ,δεν έριξα καταρα να πεθανεις ούτε εσυ ουτε κανενας,ούτε φυσικα το ευχομαι αυτό..Ησουν στηυ φαση με τη κηδεια και το δεσες ετσι!Αλλα ρωτησα,αν θα λεγα να πεθανει οποιος το κανε ετσι και εννοουσα να σκεφτεις οποια κ αν είσαι,είτε τ αγαπας,είτε όχι,είτε εχεις είτε δεν έχεις,είτε εχεις βοηθησει αδεσποτα είτε όχι ,είτε είχες κηδείες είτε οχι,ΑΝ ΘΑ Σ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ.
Θέλω πολύ να πιστέψω ότι ήταν μια αλλη ανευθυνη κοπελα,είσαι όμως συμμετοχη γιατί είπες ψεμματα οτι εχεις τα τηλ της,μετα είπες οτι ειναι απ το φορουμ,..τελικά ΠΩΣ συννενοηθηκατε?Ενα mail εχεις,αλλα δε το δίνεις...Ουτως ή αλλως δε μπορει να γινει και κατι για το γατακι.Θα πρεπε απλα να νιωθει ντροπη οποιος το κανε,γι αυτό και τα λεμε,απ την απογνωση μας πιστευω ολοι.
Δεν έχει νόημα πλέον,λίγο περισσότεροι υπευθυνότητα όταν βρίσκουμε ζώο.Απλά.
Εβαλα τα τηλεφωνα μου και με πηρε..Στη φαση που με πηρες σου ειπα οτι εγραψα και εχει ηδη απαντηθει το γιατι το ειπα.Μην λεω τα ιδια παλι
Δεν τα εχω με ολους αλλα με πολυ λιγα και συγκεκριμενα ατομα.Προσεχε, ειπα πολυ λιγα!
Το θεμα ειναι οτι ξερω πως να το διαχειριστω αλλη φορα
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
kat φασκεις και αντιφασκεις ξανα και ξανα και ξανα και ξανα !! Την μια λες εχεις e-mail την αλλη λες δεν εχεις. την μια λες δεν κρατησες στοιχεια της,την αλλη θα μιαλαγατε αυριο το πρωι. Μετα ο πατερας σου δεν το ηθελε θα το πεταγε απο το μπαλκονι,μετα τα αγαπαει πολυ. Προχθες μου ειπες οτι δεν εχεις προβλημα με το χωρο και θα το κρατησεις εστω και σε κουτακι την αλλη δεν μπορουσες να το αναλαβεις?????
Αναρωτιεμαι τα σκεφτεσαι αυτα που λες η σου ερχονται ετσι!!!!!!!!!!!!
Εχεις ταλεντο τρελο!
Ευχαριστως να σου απαντησω
Δεν ειπα οτι εχω εμαιλ κοπελας...Ειπα οτι εχω πολλα εμαιλ και οτι θα το εχω και θα σας πω ποια ειναι.Αφοτου κοιταξα τα μυνηματα,δεν ειχα και ηταν μια απο τις κοπελες που πηραν τηλεφωνο.ΠΗΡΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΥΝΗΜΑΤΑ
Ο πατερας μου τα λατρευει αλλα ειναι απο αυτους που δεν θελουν ευθυνες, εχω και αλλα ζωα μαζεψει και μου ειπε να φυγουν γιατι δεν θελει να δενεται.Πεθανε ο σκυλος μας και δεν θελει αλλα ζωα παλι.ΤΟ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ
Με την κοπελα κανονισα να μιλησουμε το πρωι και ηταν και ευνοητο. ΘΑ ΜΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΑΜΕΛΗΣΑ/ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ
Δεν εχω τρελο ταλεντο απλα βαριεστε να διαβασετε ολα τα μυνηματα και βγαζετε συμπερασματα βαση μερικων σχολιων.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ
daifuku
Νεοφερμένο μέλος
ήταν πολύ άσχημο αυτό που συνέβη στη γατούλα, αλλά έχω την εντύπωση ότι η Kat_ δεν ήταν ούτε κακοπροαίρετη ούτε αδιάφορη απέναντι στη γάτα.
είτε υπήρξε όντως άλλη κοπέλα που μεσολάβησε, είτε η ίδια το άφησε στον Αίλουρο, σίγουρα η Κατ θα μπορούσε να έχει πράξει πιο υπεύθυνα, αλλά ας μην την καταδικάζουμε με τόσο σκληρό τρόπο από τη στιγμή που θεωρώ αδύνατον να περισυλλέξει κάποιος μια γατούλα απ'το δρόμο, να ζητήσει βοήθεια τρίτων και τελικά να πει "βρε δε βαριέσαι ας την αφήσω κ αν πεθάνει πέθανε, αν ζήσει έζησε". για τους 1002 χ λόγους έκανε μία λάθος επιλογή και δυστυχώς το κακόμοιρο γατάκι απεβίωσε.
νομίζω ότι όλοι έχουμε κάνει λάθη στη ζωή μας ή πιθανόν να κάνουμε στο μέλλον λάθη που να έχουν πολύ σοβαρές συνέπειες για εμάς ή για άλλους ανθρώπους/ζώα. είμαι σίγουρη ότι η Κατ ήδη νιώθει τύψεις και μεγάλη στεναχώρια για την κατάληξη της γατούλας, στην τελική αυτή τη μάζεψε απ'το δρόμο (κ αυτό δεν το κάνει ένας αδιάφορος άνθρωπος). Ας μην την επιβαρύνουμε με πρόσθετες ενοχές και εχθρότητα. Έκανε ένα μεγάλο λάθος, εντάξει. Το γεγονός ότι είχε κηδεία να πάει/άρρωστο άτομο στην οικογένεια κ.λπ. δε ερμηνεύεται απαραίτητα ως "επειδή είχα να πάω σε κηδεία αποφάσισα να παρατήσω την γάτα", όπως το ερμηνεύσατε οι περισσότεροι. Φαντάζομαι ότι απλά όλες αυτές οι άσχημες συνθήκες συνέδραμαν στο να πάρει η Κατ μια λανθασμένη απόφαση (να μη ζητήσει τα στοιχεία της άλλης ή να αφήσει τη γάτα στον Αίλουρο - αν συνέβη το δεύτερο φαντάζομαι ότι θα έγινε μετά από λανθασμένη κρίση αφού επιμένει ότι όσο είχε την γάτα ήταν ζωηρή, έτρωγε κλπ οπότε δεν κατάλαβε ίσως την σοβαρότητα κ την επικινδυνότητα της κατάστασης).
Το τι έκαναν άλλα άτομα σε παρόμοιες περιπτώσεις δεν έχει να κάνει. Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά και αυτό δεν σημαίνει ότι ένας απ'τους 2 είναι κακός άνθρωπος.
Εάν θεωρούσα ότι η Κατ σκέφτηκε "ας αφήσω τη γάτα στη μοίρα της γιατί βαριέμαι/έχω άλλες δουλειές" θα ήμουν κ εγώ άκρως καταδικαστική φυσικά.
Κατ, επειδή υποθέτω ότι αγαπάς τα ζώα, προσπάθησε να βοηθήσεις με μεγαλύτερη υπευθυνότητα απο δω κ πέρα. Φαντάζομαι ότι πιο λυπημένη από ΟΛΟΥΣ εδώ μέσα είσαι εσύ η ίδια (στη θέση σου έτσι θα ένιωθα, και μετά από όλη αυτή την επίθεση δεν θα μπορούσα φυσικά να εκφράσω τη λύπη μου σε αυτό το εχθρικό περιβάλλον).
Όλοι αισθανθήκαμε θλίψη για την γατούλα, αλλά σκεφτείτε ότι μόνο η Κατ έχει να επωμιστεί το βάρος της ευθύνης (μερικής ή ολικής). Προσωπικά θα ήμουν καταρρακωμένη μετά από ένα τέτοιο γεγονός και αν άκουγα και όοοολα αυτά που άκουσε η Κατ θα ήθελα να εξαφανιστώ από προσώπου γης.
Θεωρώ απλά ότι όλοι αξίζουν συγχώρεση σε περιπτώσεις που είχαν καλές προθέσεις με κακό αποτέλεσμα, και αν δεν την συγχωρήσουμε όλοι εμείς καν, πως θα μπορέσει η ίδια να συγχωρήσει τον εαυτό της για το λάθος της; Δε θα ήθελα ποτέ να ξέρω ότι η Κατ ή οποιοσδήποτε άλλος ζει μια ζωή με καθημερινές τύψεις για κάτι που έκανε μη θέλοντας να βλάψει κανέναν.
Αν και δυστυχώς η πράξη έχει σοβαρότερες συνέπειες, η πρόθεση έχει μεγαλύτερη σημασία (έστω ηθική) απ'την πράξη.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Σημασία έχει εδώ το ότι κάποιος ανέλαβε να περιθάλψει ένα γατάκι, το μετέθεσε σε άλλον ή το μετάνιωσε και τελικά το γατάκι πέθανε.
Εγώ δεν θα λάβω υπόψιν μου τις ακραίες αντιδράσεις που θα μπορούσε να προκαλέσει το θέμα (από το "έλα μωρέ, ένα ζώο ήταν" μέχρι το "δεν με ενδιαφέρει αν είχες κηδεία") και θα ήθελα να επικεντρωθούμε λίγο στα, κατά τη γνώμη μου, βασικότερα:
Κακώς, κάκιστα η κοπέλα πήρε την τύχη ενός ζώου στα χέρια της από επιπολαιότητα ή από υπερβολικό ενθουσιασμό. Έπρεπε να ξέρει μέχρι τώρα ότι η οικογένειά της αντιδρά με συγκεκριμένο τρόπο σε ζητήματα τέτοιου είδους, αφού μας ανέφερε πολύ σωστά ότι όλες οι οικογένειες δεν είναι ίδιες.
Άρχισαν λοιπόν να ακούγονται διάφορες απόψεις περί του τι θα έπρεπε να κάνει η εν λόγω κοπέλα, τι θα κάναμε εμείς στη θέση της, ευλογήσαμε τα γένια μας που είμαστε πιο φιλόζωοι από κείνη, που εμείς δεν αφήσαμε το ετοιμοθάνατο γατάκι μας να πεθάνει και τώρα ζει χαρούμενο κοντά μας, που ποτέ, μα ποτέ δεν θα κάναμε κάτι τέτοιο.
Μπράβο μας, είμαστε καλύτεροι από την Κατ.
Επίσης πρέπει πάση θυσία να μάθουμε το όνομα της κοπέλας στην οποία μετατέθηκε η ευθύνη του γάτου, το ψευδώνυμο με το οποίο μπαίνει στο φόρουμ, έστω το μικρό της όνομα, βρε αδερφέ! Για να μπορέσουμε να αποδείξουμε και σε κείνη ότι εμείς είμαστε πιο φιλόζωοι (με τα γνωστά επιχειρήματα) ή, ακόμα καλύτερα, "για να ακούσει κι εκείνη το κράξιμο που άκουσε η Κατ".
Κατ, δυστυχώς δεν μπορείς να δικαστείς για εγκατάλειψη ημιθανούς ζώου μπροστά σε πόρτα κτηνιατρείου. Αν μπορούσες, να είσαι σίγουρη ότι εγώ θα ήμουν η πρώτη που θα σου έκανε μήνυση. Αλλά μέχρι εκεί. Φτάνει το μάλωμα.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Οποιοσδηποτε αλλος θα το ελεγε η Κατ ομως δεν το λεει, εγω δεν πιστευω τιποτα απο ολο αυτο λοιπον.. να καλυπτες ενα συγγενη θα το καταλαβαινα αλλα να καλυπτεις ετσι μια αγνωστη δεν το καταλαβαινω, αντι να εισαι κι εσυ εξαλλη αντι να τη καλυπτεις. Εξισου δεν καταλαβαινω και τις απειλες σου στο τελευταιο μυνημα προς τη κλειαννα. Γενικα δεν μπορω να πιστεψω αυτη την ιστορια.
Απλα ας προσεχουμε στο μελλον
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Φαντάζομαι ότι πιο λυπημένη από ΟΛΟΥΣ εδώ μέσα είσαι εσύ η ίδια (στη θέση σου έτσι θα ένιωθα, και μετά από όλη αυτή την επίθεση δεν θα μπορούσα φυσικά να εκφράσω τη λύπη μου σε αυτό το εχθρικό περιβάλλον).
Όλοι αισθανθήκαμε θλίψη για την γατούλα, αλλά σκεφτείτε ότι μόνο η Κατ έχει να επωμιστεί το βάρος της ευθύνης (μερικής ή ολικής). Προσωπικά θα ήμουν καταρρακωμένη μετά από ένα τέτοιο γεγονός και αν άκουγα και όοοολα αυτά που άκουσε η Κατ θα ήθελα να εξαφανιστώ από προσώπου γης.
Θεωρώ απλά ότι όλοι αξίζουν συγχώρεση σε περιπτώσεις που είχαν καλές προθέσεις με κακό αποτέλεσμα, και αν δεν την συγχωρήσουμε όλοι εμείς καν, πως θα μπορέσει η ίδια να συγχωρήσει τον εαυτό της για το λάθος της; Δε θα ήθελα ποτέ να ξέρω ότι η Κατ ή οποιοσδήποτε άλλος ζει μια ζωή με καθημερινές τύψεις για κάτι που έκανε μη θέλοντας να βλάψει κανέναν.
Αν και δυστυχώς η πράξη έχει σοβαρότερες συνέπειες, η πρόθεση έχει μεγαλύτερη σημασία (έστω ηθική) απ'την πράξη.
Διαφωνώ με τα παραπάνω. Καταρχήν να πω ότι με την Κατ δεν είμαι νευριασμένη αντίθετα μου έγινε και συμπαθής γιατί μάλλον έχει πλάσει την δική της ιστορία. Απλά 1) όταν ένας άνθρωπος ζητάει συγχώρεση παραδέχεται το λάθος του και δεν ψάχνει δικαιολογίες. 2) Θεωρώ ότι η ίδια έχει συγχωρέσει τον εαυτό της από την αρχή και πολύ περισσότερο δεν τον θεωρεί υπεύθυνο. 3) Το συνεχίζει όπως βλέπεις η ίδια το όλο Θέμα.
Εγώ στην θέση της πιστεύω ότι ναι θα το μάζευα το γατάκι όπως έχω κάνει με ένα γατάκι ως τώρα που πέρασε το μπροστινό μου αυτοκίνητο από πάνω του αλλά ίσως να μπορεί να λιγοψυχούσα την συγκεκριμένη στιγμή και να το άφηνα στην μοίρα του. Σε καμμιά περίπτωση όμως αφού το μάζευα δεν θα το εγκατέλειπα μέσα στην νύχτα σε ένα κλειστό κτηνιατρείο να σφαδάζει και να αργοπεθαίνει ΜΟΝΟ. Εδώ δεν λέμε ότι το γατάκι θα είχε σωθεί. Το πιθανότερο ήταν να πεθάνει. Αλλά είναι ο τρόπος που πέθανε χειρότερος από το ίδιο το ατύχημα που είχε. Μπορούσε τουλάχιστον να ανακοινώσει εδώ μέσα ότι το αφήνει στο κτηνιατρείο ή ότι το έδωσε σε μια κοπέλα. Τέλος να προσθέσω ότι για αυτό έχουμε γίνει όλοι μας ατομικιστές. Η νοοτροπία του μεταθέτω τις ευθύνες, μας κάνει να συμπεριφερόμαστε κατά τον ίδιο τρόπο και σε ένα ανθρώπινο τραγικό περιστατικό. Πόσοι είναι οι άνθρωποι που μένουν αβοήθητοι. Και πάλι δεν αισθάνομαι πραγματικά καμμία κακία για την Κατ. Μπορώ να πω ότι μου γίνεται και συμπαθής. Αλλά βρε κορίτσι μου σταμάτατο εδώ. Μερικές φορές είναι καλύτερα να κάνουμε την πάπια όταν έχουμε άδικο.
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
λυπαμαι που αφηνεις αυτο το σχολιο./quote]
Τι να πω...ίσως να πετάγομαι,να πω ότι δεν το κάνω για χάρη του αγορεύειν.Αλλά,δεν ξέρω...,ούτε κι εμένα με πείθεις.Και δεν είμαι καμία αγία,γιατί κι εγώ έχω υπάρξει απαράδεκτη ας πούμε,επειδή μίλησα "κάπως" με ορισμένους εδώ μέσα...και εγώ έχω βρεθεί σε άγχος με ένα γατί,όχι επειδή ήταν σε επείγουσα s.o.s. κατάσταση (που είναι 1000 φορές πιο δύσκολη),αλλά επειδή δεν ήξερα τι να κάνω,να το κρατήσω,να μην το κρατήσω,να βάλω αγγελία,ήταν και να φύγω και δεν ήξερα που να το αφήσω,είχα πει ότι θα το άφηνα,αν δεν βρισκόταν άλλη λύση,εν τέλει και στο δρόμο...ήταν μια κλασική περίπτωση.
Δεν σε κατηγορώ,επειδή δεν ξέρω τι συνέβει πραγματικά,δεν τα είδα από κοντά όλα αυτά με τα ίδια μου τα μάτια.Αυτά που λες,όμως,κάνουν την κατάσταση να φαίνεται έτσι όπως (ακριβώς ίσωςείναι....συγγνώμη!
Εγώ θα έδινα τα στοιχεία της 'κοπέλας' αυτής...αν υπάρχει.
maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άρχισαν λοιπόν να ακούγονται διάφορες απόψεις περί του τι θα έπρεπε να κάνει η εν λόγω κοπέλα, τι θα κάναμε εμείς στη θέση της, ευλογήσαμε τα γένια μας που είμαστε πιο φιλόζωοι από κείνη, που εμείς δεν αφήσαμε το ετοιμοθάνατο γατάκι μας να πεθάνει και τώρα ζει χαρούμενο κοντά μας, που ποτέ, μα ποτέ δεν θα κάναμε κάτι τέτοιο.
Θα σταθώ μόνο σε αυτό που κάτι τέτοιο ανέφερα εγώ σε άλλο μήνυμα μου.
Και αυτό το είπα για το τυφλό γατάκι που έχω τώρα σπίτι μου βάζοντας στην θέση του άτυχου ζώου το δικό μου, αλλά και του κάθε ζώου που έχει κάποιο πρόβλημα και κινδυνεύει η ζωή του πως δεν θα βρισκόταν στην ζωή αν εγώ το εγκατέλειπα.
Μιλούσα για την δική μου περίπτωση και όχι για κάποιο μέλους του φόρουμ όπως και για τα προηγούμενα που έγραψα. Κάτι που το είπα και στο τέλος του μηνύματος μου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
είναι....συγγνώμη!