Γάτα χτυπημένη από αυτοκίνητο -Επείγον

ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΔΥΟ...

Το ελάχιστο που θα μπορούσε να γίνει ήταν μια ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ! Όμως ταλαιπωρηθηκε οικτρα.........

ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ε τώρα τι να πω...αυτο δεν λεγεται φιλοζωια...συγνωμη δηλαδή τουλαχιστον ας πηγαινες σε ενα γιατρο να του κανει ευθανασία...το να το παρατήσεις να ταλαιπωρείται ειναι τουλαχιστον απανθρωπο...τι δηλαδη του προσεφερες;; την ταλαιπωρια της μεταφορας;;;
μετα μου λετε γιατι ειμαι επιφυλακτικη με καποιους ανθρωπους...
το να ζηταμε βοηθεια ειναι το μονο ευκολο (και η πλακα ειναι οτι εδω προσφερθηκε σχεδον αμεσως) αλλα το να δηλωνουμε εξαρχης εγω δεν μπορω να κανω τιποτα βοηθηστε με να το σωσω και ξαφνικα μου φορτωνεις εμενα τη "φιλοζωϊα" σου ειναι απιστευτα κουραστικο (ΚΑΙ πιστεψε με δεν σε κανει καλυτερο ανθρωπο).
Συγνωμη αλλα το εχω ζησει πολλες φορες και ειμαι πια εξαλλη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν είμαστε καλά... :blink:
Δε μπορεί να γίνονται αυτά...

Σοκαριστηκα Βικ
αν ειναι δυνατον...και το παιζει και φιλοζωη η αντε αν μην πω....
ντροπη της , τοσοι προσφερθηκαν να βοηθησουν...ευχομαι να μην βρεθει αλλο ζωακι στο φρομο της :down::down: και 1002 καταρεσ που δεν μπορω να γραψω...

Μετά μου λέτε γιατί είμαι ξινή... πως να μην είμαι με αυτά που βλέπω και άλλα τόσα που δε τα ξέρετε, κάθε φορά παρόλαυτα εκπλήσσομαι. Και όμως αυτό το άτομο έχει προφανώς ζώο και εμφανίζεται ως γατόφιλη.

Αυτά... και αλλα που σκεφτομαι.

:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

έχω γίνει χάλια... Δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά... Το κακόμοιρο το ζώο.:(:(:(:(:(

Εγω να δεις τι σκεψεις κανω τωρα, που χω και τα τηλ της ... :mad:

Δεν ξέρεις τί ζόρια τραβάει ο καθένας... ΟΜΩΣ... αν τραβάς τα ζόρια... ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΣΑΙ...

Προσφέρθηκαν κάποιοι να βοηθήσουν, εγώ προσωπικά της είπα να αναλάβω μέρος του κόστους... ΑΣ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΣΤΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ... ΕΓΚΑΙΡΩΣ... Να το βγάλει από το μαρτύριο...

Όχι έτσι... όχι με αυτό τον τρόπο...:(:(

Βρε παιδιά δε λέω, αλλά μήπως συνέβη κάτι άλλο?
Όχι οτι θέλω να δικαιολογήσω το άτομο, αν πράγματι έκανε κάτι τέτοιο, αλλά μήπως πραγματικά συνέβη κάτι ή μήπως της έμεινε στα χέρια?
Αλλιώς γιατί να ασχοληθεί κοπέλα από την αρχή και να ζητήσει βοήθεια!
Ας μπει κάποια στιγμή, αν μπει να μας πει τι έγινε!
Έβαλε και τα τηλ'εφωνά της! Δεν μπορεί!

Ελενακι μου, οκ πεθανε το γατι αλλα ας μην το παρατουσε ετσι ομως

Βρε παιδιά δε λέω, αλλά μήπως συνέβη κάτι άλλο?
Όχι οτι θέλω να δικαιολογήσω το άτομο, αν πράγματι έκανε κάτι τέτοιο, αλλά μήπως πραγματικά συνέβη κάτι ή μήπως της έμεινε στα χέρια?
Αλλιώς γιατί να ασχοληθεί κοπέλα από την αρχή και να ζητήσει βοήθεια!
Ας μπει κάποια στιγμή, αν μπει να μας πει τι έγινε!
Έβαλε και τα τηλ'εφωνά της! Δεν μπορεί!

Αυτό είπα κι εγώ, βρε παιδί μου, αλλά από την άλλη μήπως παραείμαστε καλοπροαίρετες; Σκέφτομαι πως βρίσκοντας ένα γατί σε τέτοια κατάσταση ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ να γράψω στο φόρουμ... θα τσακιζόμουν σε γιατρό, έστω και για ευθανασία:/:

Το γατί ήταν ακόμα ζεστό όταν το βρήκαν... είχε μόλις ξεψυχήσει...
Κάποιος το είδε πολύ πρωί να σέρνεται στο κατώφλι.

Το γατί ήταν ακόμα ζεστό όταν το βρήκαν... είχε μόλις ξεψυχήσει...
Κάποιος το είδε πολύ πρωί να σέρνεται στο κατώφλι.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:cry::cry:

Βικτωρία υπάρχει και η εναλλακτική να το "αφησεις στη μοιρα" του αν δεν μπορείς να βοηθήσεις ή αν τραβας ζόρια...το να ριχνεις το μπαλακι στους αλλους δεν ειναι λύση πραγματικά..
εχω λαβει πανω απο 3 φορες μηνυμα στο κινητο απο διαφορες "φιλοζωες" : "βρηκα γατακι στην Γαλατσίου π.χ. να νιαουριζει μπορείς να πας να δεις γιατι εγω δεν μπορω;;" ε ετσι δεν γινεται ρε παιδια..ή να παμε στον κτηνιατρο να εγκαταλειπουμε ζωο ...ετσι ειμαστε τακτοποιημενοι με την συνειδησή μας;;

Βικτωρία υπάρχει και η εναλλακτική να το "αφησεις στη μοιρα" του αν δεν μπορείς να βοηθήσεις ή αν τραβας ζόρια...το να ριχνεις το μπαλακι στους αλλους δεν ειναι λύση πραγματικά..
εχω λαβει πανω απο 3 φορες μηνυμα στο κινητο απο διαφορες "φιλοζωες" : "βρηκα γατακι στην Γαλατσίου π.χ. να νιαουριζει μπορείς να πας να δεις γιατι εγω δεν μπορω;;" ε ετσι δεν γινεται ρε παιδια..ή να παμε στον κτηνιατρο να εγκαταλειπουμε ζωο ...ετσι ειμαστε τακτοποιημενοι με την συνειδησή μας;;

Συμφωνώ απόλυτα. Γι' αυτό είπα στην κοπέλα "τρέξτο ΤΩΡΑ"... αν ζορίζεσαι οικονομικά, όπως λες, να τσοντάρουμε όλοι, να κάνουμε έρανο... Δώστου όμως τουλάχιστον ένα ήρεμο θάνατο... :(:(:(

Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.
Αν όντως έγινε έτσι είναι αχαρακτήριστη η ενέργεια ειδικά όταν είχε τόση βοήθεια απ΄όλους εδώ μέσα!

απαραδεκτη η τυπισσα :mad::mad::mad::mad:

Τελικα και η ζωοφιλια μοδα εχει γινει δεν εξηγειται αλλιως .... βλεπεις καλη μου ενα γατακι στο δρομο χτυπημενο και μπαινεις να πεις τι ... βοηθηστε το ? οκ σου λενε πηγαινε το και θα συνεισφερουμε οικονομικα και απο ολα αυτα εσυ αυτο που καταλαβαινεις ειναι παρατησε το στην πορτα του κτηνιατρου στην μοιρα του ? και ποιος ο λογος που δεν το παρατησες απο την αρχη ? Ετσι για να εχει ενδιαφερον η μερα της προφανως .... :confused::mad:

Παιδια εχω σοκαριστει!!Tρεμω!! και εμενα μου ειπε οτι τακτοποιηθηκε και ηθελε το e-mail μου για μελλοντικη "αποστολη" και εχθες το βραδυ την ρωτησα ανα θα αντεξει το γατι μεχρι τοπρωι και μου ειπε οτι του εχει δωσει νερο και ειναι πολυ αγριο δδεν μου ειπε παραπανω και απορησα γιατι την ρωτησα τι εννοει τακτοποιηθηκε και δεν μου απαντησε και της ειπα να δει και το θεμα της Ναυσικα μηπως ηταν ο γατος της και παλι δεν μου απαντησε!!!Δεν ξερω τι μπορει να εγινε αλλα το λιγοτερο που θα μπορουσε να κανει θα ηταν να μας ενημερωσει και ισωσ να βρισκαμε την λυση να το παμε πιο νωρισ!!

Άρα το γατί από χθες το βράδυ είναι παρατημένο εκεί????? ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back