Γάτα χτυπημένη από αυτοκίνητο -Επείγον

Αυτό είπα κι εγώ, βρε παιδί μου, αλλά από την άλλη μήπως παραείμαστε καλοπροαίρετες; Σκέφτομαι πως βρίσκοντας ένα γατί σε τέτοια κατάσταση ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ να γράψω στο φόρουμ... θα τσακιζόμουν σε γιατρό, έστω και για ευθανασία:/:
Αυτο το πιστευω και εγω! και λεφτα να μην δεν εχεις κανενας κτηνιατρος δεν θα σε πεταξει εξω!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλό ταξίδι ματάκια μου....καλό ταξίδι φτωχό μου ζωάκι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναυσικά επικοινώνησε με Αίλουρο μήπως ήταν το δικό σου................. :(
Στη στενοχώρια μου δεν ρώτησα τί χρώμα ηταν το γατάκι...

Επειδή αυτή η τύπισα θα διαβάζει τα πόστ μας. Θέλω να της πω ΝΤΡΟΠΗ σου. Θα σε φάνε οι τύψεις σου. Θα μπορούσες έστω χτες να πεις εδώ μέσα ότι το έχεις αφήσει έξω από το κτηνιατρείο για να τρέξει κάποιος. Άφησες ένα ζώο να αργοπεθαίνει. Λυπάμαι αλλά είσαι χειρότερη από τον οδηγό που το χτύπησε και το παράτησε. Ολιγόψυχη:down:

Στο μυνημα της τωρα που το ξαναειδα ελεγε οτι βρηκε να τον αναλαβουν!! Τι εννοουσε θα ηθελα να ηξερα???

Για ονομα του θεου!!!!Ειχα βρει κ γω κυριακατικα μια γατα χτυπημενη κ την πηγα στο νοσοκομειο στο Πικερμι.Ουτε κ μενα μου περισσεουν αλλα χωρις δευτερη σκεψη προχωρησαμε σε εγχειρηση.600 ευρω,το παλεψε η αγαπη μου αλλα δεν εζησε.Αν μου ξανατυχαινε θα το εκανα παλι,δεν θα το παρατουσα στο δρομο.Εμενα αυτο το γεγονος μου αλλαξε την ζωη.Εκτος απο το οτι εχω 2 γατες στο σπιτι,πλεον ασχολουμε κ φιλοζωικα.
Τι να πω ρε παιδια,αλλοι μπορουν κ γυρνανε την πλατη τους.

Tι λέτε τώρα ρε παιδιά αφού δεν ήταν θέμα χρημάτων προσφέρθηκαν τόσα μέλη απλά η κοπέλα ήταν ΑΔΙΑΦΟΡΗ. Είναι μερικοί άνθρωποι που δεν αντέχουν τις πιέσεις.:mad: Αλλά γιατί δεν είπε το παρατάω έξω από το κτηνιατρείο παρά το άφησε να υποφέρει όλη την νύχτα. Το σκέφτομαι και αρρωσταίνω:sick::sick:

Οσο σκεφτομαι οτι οταν εγραψε το πρωτο μυνημα ηταν περιπου 6 τρελενομαι!! θα μπορουσε ανετα να το ειχε παει καπου και να το σωσει ή εστω να μην βασανιζοταν..

Eίναι σίγουρα το ίδιο γατάκι? Αν ναι, η κοπελίτσα είναι για χαστούκια. Πάντως εγώ γενικά όταν βλέπω άτομα με μικρή παρουσία στο forum να ζητάνε οικονομική ενίσχυση κάπου μαζεύομαι.

δεν ξέρω τι έγινε στην περίπτωση αυτή και πως το σκέφτηκε η κοπέλα.
Αλλά το να είμαστε φιλόζωοι στις πλάτες άλλων είναι το πιο εύκολο. Είναι η ίδια νοοτροπια που έχουν αυτοι που αφήνουν τις κούτες με τα γατάκια έξω απο πετ σοπ και κτηνιατρεία ή έχουν το θράσος να το πάνε στον κτηνίατρειο και να πούνε: "Εγώ έκανα το καθήκον μου, το έφερα εδώ, τώρα είναι δικιά σας δουλειά. Αντίο."
Όταν μαζεύουμε ένα ζώο απο το δρόμο καλώς ή κακώς είμαστε υπεύθυνοι για αυτό μέχρι τέλους. Λύσεις πάντα υπάρχουν και βοήθεια υπάρχει και απο εδώ και απο αλλού.
Αλλιώς ας το αφήνουμε εκεί που είναι να το βρει κανένας άλλος ή να πεθάνει στην ησυχία του!
ΈΛΕΟΣ πια με τους ανεύθυνους!:mad:

Eίναι σίγουρα το ίδιο γατάκι? Αν ναι, η κοπελίτσα είναι για χαστούκια. Πάντως εγώ γενικά όταν βλέπω άτομα με μικρή παρουσία στο forum να ζητάνε οικονομική ενίσχυση κάπου μαζεύομαι.
Αυτο πρεπει να ειναι ,γιατι απο τις 11 περιπου χθες το βραδυ που μου εγραψε σε pm οτι δεν χρειαζεται πλεον, γιατι το γατακι "τακτοποιηθηκε" και " το ανελαβε αλλος" της εστειλα 2 μυνηματα για το τι εννοει και δεν μου απαντησε ενω ηταν μεσα στο forum!

Διαβάζω και ξανα διαβάζω και τελικά είναι απαράδεκτη....
Καθησύχασε τη συνείδησή της ότι ασχολήθηκε και μετά το άφησε στη μοίρα του...

Ναυσικά επικοινώνησε με Αίλουρο μήπως ήταν το δικό σου................. :(
Στη στενοχώρια μου δεν ρώτησα τί χρώμα ηταν το γατάκι...
Επικοινώνησα ήδη με τον Αίλουρο. Άφησα και αφίσα. Δεν μου είπε τίποτα. Επομένως σίγουρα δεν ήταν ο Σκούμπυ. Αυτό που σκέφτομαι όμως είναι πως θα μπορούσε να ήταν. Τον έκλαψα αυτό το γατούλη σαν να ήταν ο δικός μου.

Φανταζομαι το κακομοιρο ολη νυχτα να ταλαιπωρειται και να ξεψυχαει και να μην εχει κανενα να το βοηθησει.. Οσοι απο μας εχουν νιωσει αυτη την τελευταια ανακουφιστικη ανασα τους.. :cry::cry::cry: Δεν ειχε κανενα να το χαιδεψει, κανενα να το βοηθησει.. Τι κριμα πραγματικα!

Δεν το πιστεύω ρε παιδιά!Σαν κακόγουστη πλάκα!
Ελεος!
Ενταξει να μην έχεις λεφτά,να σε βοηθήσουμε,αλλα εγκαταλείπεις το ζώο με τετοιο τρόπο?
Ισως είχε πανικοβληθεί?
Αλλα γιατί!Αφου της λεγατε πηγαινε το και θα βοηθησουμε...

Λυπαμαι,αλλα μαλλον ειχε σκοπο να μη κανει τίποτα αυτη,ούτε απο οικονομικής αποψης,ούτε φιλοξενια κλπ...:hmm:
Αίσχος!Ωραία ζωόφιλη!

Να ευχηθώ να πεθανει με τον ίδιο τρόπο ή θα μαι μισανθρωπος?:down:

Πηρε κανεις τηλεφωνο?Τα αφησε κιολας δημοσια η εξυπνη.

Την πήρα τηλέφωνο τώρα.

Τη ρώτησα πώς είναι το γατί,μου πε τακτοποιήθηκε.Δηλαδή της λέω.
Το πηρε μια κοπέλα χθες λέει και μου πε οτι θα το πάει στο γιατρό.

Τα ακουσε κιόλας,όμως μετα μου ειπε οτι δε γνωρίζει τι έκανε αυτή η κοπέλα,ότι της είπε οτι θα το βοηθησει κλπ.Τον Αιλουρο μαλιστα τον ξερανε από πριν και η Kat_ μου είπε οτι βοηθα με ζωα ,ότι δεν ηξερε τιποτα,οτι το πηρε αλλη κοπελα να το βοηθησει,ξερει παιδιά απ το stray.gr,τηνξερουν κ αυτοι λεει οτι βοηθαει ζωα... κλπ κλπ...

Εγώ της ειπα οτι θα βρει το μπελλα της εκεινη για εγκαταλειψη ζωου αν δε δώσει τα στοιχεία της αλλης κοπελας..

Περιμενω να μπει εδω να δωσει απαντηση γιατι την ενημερωσα για το τι εχει δημιουργηθει....

:hmm:

Δεν το πιστεύω ρε παιδιά!Σαν κακόγουστη πλάκα!
Ελεος!
Ενταξει να μην έχεις λεφτά,να σε βοηθήσουμε,αλλα εγκαταλείπεις το ζώο με τετοιο τρόπο?
Ισως είχε πανικοβληθεί?
Αλλα γιατί!Αφου της λεγατε πηγαινε το και θα βοηθησουμε...

Λυπαμαι,αλλα μαλλον ειχε σκοπο να μη κανει τίποτα αυτη,ούτε απο οικονομικής αποψης,ούτε φιλοξενια κλπ...:hmm:
Αίσχος!Ωραία ζωόφιλη!

Να ευχηθώ να πεθανει με τον ίδιο τρόπο ή θα μαι μισανθρωπος?:down:

Πηρε κανεις τηλεφωνο?Τα αφησε κιολας δημοσια η εξυπνη.

Μην καταριεσαι και χαλας την ψυχη σου για τετοιους ανθρωπους το βρισκουν ετσι και αλλιως! Ειμαι στη δουλεια και εχω γινει χαλια με κοιτανε ολοι με μισο ματι αλλα μολις γυρισω θα της κανω ενα τηλεφωνακι!

και ποια ειναι αυτη η κοπελα δεν την ξερει?

Παιδιά μήπως είναι άλλο το γατάκι και είναι τυχαίο το περιστατικό;;
Αλλά παρα-είναι σύμπτωση, σωστά;

Ζήτησα επίμονα τα στοιχεία της και μου πε οτι δε τα χει εκεί,οτι τα χει σε mail.Της εδωσα το mail μου κ περιμενω.
Της τονισα οτι αν δεν δώσει τα στοιχεια της αλλης,θα βρει εκεινη το μπελα της για εγκαταλειψη,αφου εχουμε τα τηλ της,αρα κ διευθυνση κ ονομα.....

Εγω παροτι τα πηρα ,περιμενω,να ζητησω κ συγγνωμη αν εκανα λαθος,αλλα ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΓΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ.ΟΠΟΙΟΣ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back