miltos94
Νεοφερμένο μέλος
!τι θα μου προτινατε?help
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατούλα15053
Νεοφερμένο μέλος
γεια σας παιδια!ειμαι καινουριο μελος στο forum!ειμαι 13 χρονων και θελω πολυ μια γατουλα!μου αρεσουν πολυ οι siberian και οι scottish old!!τι θα μου προτινατε?help
![]()
Ένα κεραμιδόγατο από τα πάμπολλα που χαρίζονται!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Από τις δύο ράτσες που προτιμάς..Εγώ ψηφίζω scotish fold για να σου απαντήσω και σε αυτό που ρωτάς..αλλά πρώτα συζήτησε το με τους δικούς σου οκ??Και ενημέρωσε μας!!Ό,τι θες είμαστε στη διάθεση σου!!!

miltos94
Νεοφερμένο μέλος
και ξερω οτι η γατα θελει πολλη φροντιδα οπως καθε αλλο κατοικιδιο!
γτ ομως μου προτινεις τη scottish fold σε σχεση με την siberian
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miltos94
Νεοφερμένο μέλος

miltos94
Νεοφερμένο μέλος
αλλα μου αρεσει και μια αλλη εκτος απο αυτες τις 2!η american shorthair!εκτος απο την ομορφια τις ,συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει για αυτη τη φυλη,μπορουμε να να καταφερουμε να καλυψουμε τις αναγκες τις καλυτερα σε σχεση με μια siberian ,λογο του κοντοτερου τριχωματος τις!
moukelis
Επιφανές μέλος
Να έχεις υποψιν σου εσύ και οι γονείς σου ότι αυτές οι ράτσες δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.Τα πετ σοπ φέρνουν ό,τι να'ναι ακόμα και χαρτιά πλάστα δίνουν,οποτε θα σε συμβούλευα να μην παραγγείλετε από εκεί.Ένα ταξίδι στο εξωτερικό είναι η λύση,αν είστε λάτρεις κάποιαςα ράτσας και θέλετε οπωσδήποτε μία!
Αλλιώς μπορούν να μπουν και οι δικοί σου και να δουν στα "χαρίζονται",υπάρχουν πολλλές γατούλες όλως των ηλικιών που μοιάζουν ή έχουν ράστας στο αίμα τους όπως αυτή.
Κι εγώ προτιμώ τις fold,αλλά είναι πολύ ακριβές.Καλύτερα διαβάστε τα χαρακτηριστικά κάθε ράστας για να καταλήξετε,στην ενότητα breeds.Καλή τύχη!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Πάντως και εγώ θα σου πρότεινα αδεσποτάκι..αλλά η επιλογή είναι δική σας !!!

julia
Διακεκριμένο μέλος

Θα σώσεις μια ζωούλα,

και εκτός από τα λεφτά που θα δώσεις για να πάρεις το ράτσα ΔΕΝ έχει καμία διαφορά!!!!

miltos94
Νεοφερμένο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
miltos94
Νεοφερμένο μέλος
μηπως μπορειτε να μου δωσετε καποιες πληροφοριες?

moukelis
Επιφανές μέλος
Εγώ θα έλεγα λίγες όσον αφορά την καθαροαιμία,αλλά δεν θα ξέρεις αν οι γονείς του ήταν συγγενείς και αναπτύξει διάφορες παθήσεις,αν το πρόσεξαν στη μεταφορά,αν το έχει δει κτηνίατρος...Ακόμα και με χαρτιά,εδώ έχουν δώσει αρσενικο για θηλυκο.Πολλοί δεν θέλουν να πληρώσουν εξτρά για τα χαρτιά και έτσι απο τα πετ σοπ τα δίνουν σε άλλα ζώα,οποτε...Εκτροφέας και πάλι εκτροφέας,αλλιώς προτιμήστε ένα φροντισμένο ζωάκι από αυτά που χαρίζονται.δλδ ποσες πιθανοτητες υπαρχουν μια γατα ρατσας που θα μας φερουν να μην ειναι καθαροαιμη?![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
αν καταλήξετε με τους γονείς σου ότι θέλετε ράτσας,θα κοιτάξετε σε τι τιμές υπάρχουν και θα βρείτε εκτροφεία μέσω ίντερνετ.Να έχετε υπόψιν σας ότι δεν τα στέλνουν,αλλά πρέπει να ταξιδέψετε για να τα πάρετε.Γνώμη μου,αν καταλήξετε σε ένα "περίπου" καθαρόαιμο απο πετ σοπ,πάρτε ένα όμορφο φουντωτό γατάκι που χαρίζεται,και δεν ξεχωρίζει απο τα ρατσας.Κι εγώ ράτσας ήθελα,και βρήκα το ίδιο σε κεραμιδόγατο!Όλοι με ρωτούν απο που το αγορασα!δεν ξερω πολλα απο εκτροφεις,αφου μεχρι τωρα οτι ζωο ειχα το εχω παρει απο πετ σοπ!μηπως μπορειτε να μου δωσετε καποιες πληροφοριες?
![]()

miltos94
Νεοφερμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αν θέλεις γατάκι Βρετανάκι ή Περσάκι υπάρχουν μέλη εδώ που έχουν κ τα δύο κ θα ξέρεις σίγουρα ότι το γατάκι που πήρες δεν θα έχει προβλήματα ή αργότερα δεν θα παρουσιάσει κληρονομικές σοβαρές ασθένειες. Δες κ αυτές τις δύο ράτσες κ δες αν σου αρέσουν πριν αποφασίσεις.εγω προτιμω λιγο περισσοτερο την siberianαλλα μου αρεσει και μια αλλη εκτος απο αυτες τις 2!η american shorthair!εκτος απο την ομορφια τις ,συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει για αυτη τη φυλη,μπορουμε να να καταφερουμε να καλυψουμε τις αναγκες τις καλυτερα σε σχεση με μια siberian ,λογο του κοντοτερου τριχωματος τις!
![]()
julia
Διακεκριμένο μέλος
δλδ μου προτινεις να βρω ενα αδεσποτο γατακι?καλη ιδεα,αλλα αυτα δν υπαρχει περιπτωση να εχουν καποια αρρωστια η καποιο αλλο προβλημα?
Οσες πιθανότητες έχεις και με το Ράτσας τόσες έχεις και με το κεραμιδογατακι... ΠΟΤΕ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος τι μπορεί να σου βγάλει .....

το θέμα είναι οτι δεν θα έχεις σκάσει έναν σκασμό λεφτά...

miltos94
Νεοφερμένο μέλος
μου αρεσουν πολυ τα γατακια περσιας αλλα δν ταιριαζει ο χαρακτηρας τους στην οικογενεια δυστυχωςΑν θέλεις γατάκι Βρετανάκι ή Περσάκι υπάρχουν μέλη εδώ που έχουν κ τα δύο κ θα ξέρεις σίγουρα ότι το γατάκι που πήρες δεν θα έχει προβλήματα ή αργότερα δεν θα παρουσιάσει κληρονομικές σοβαρές ασθένειες. Δες κ αυτές τις δύο ράτσες κ δες αν σου αρέσουν πριν αποφασίσεις.
αλλα μου φαινεται καλη ιδεα να βρω ενα αδεσποτακι!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αυτό θα ήταν ακόμα καλύτερο να βρεις μια ψυχούλα που θέλει βοήθεια και να την κάνεις ευτυχισμένη κοιτα τις αγγελιές χαρίζονται πολλά αυτή την επόχη, μεγάλα μικρά μεσαία ότι θέλειςμου αρεσουν πολυ τα γατακια περσιας αλλα δν ταιριαζει ο χαρακτηρας τους στην οικογενεια δυστυχωςαλλα μου φαινεται καλη ιδεα να βρω ενα αδεσποτακι!
![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool