Γάτα siberian ή scottish fold;

miltos94

Νεοφερμένο μέλος

Ο miltos94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 48 μηνύματα.
γεια σας παιδια!ειμαι καινουριο μελος στο forum!ειμαι 13 χρονων και θελω πολυ μια γατουλα!μου αρεσουν πολυ οι siberian και οι scottish old!:P!τι θα μου προτινατε?help:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σας παιδια!ειμαι καινουριο μελος στο forum!ειμαι 13 χρονων και θελω πολυ μια γατουλα!μου αρεσουν πολυ οι siberian και οι scottish old!:P!τι θα μου προτινατε?help:up:

Ένα κεραμιδόγατο από τα πάμπολλα που χαρίζονται!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προσωπική μου άποψη...Μία γάτα που να σου κάνει κλικ είτε είναι ράτσας είτε όχι!!!Αυτή που θα τη δεις και θα πεις.."Αυτή είναι!!".Έτσι έκανα εγώ με τα μωρά μου..Επίσης υπάρχει το θέμα της ηλικίας σου..Οι γονείς σου τι λένε????????Το γατάκι θέλει πολύ φροντίδα δεν είναι μόνο παιγνίδια και χαρά..Δεν θες να περιμένεις κανά πεντάχρονο ακόμα????????Αλλιώς συζήτησε το με τους δικούς σου πρώτα..

Από τις δύο ράτσες που προτιμάς..Εγώ ψηφίζω scotish fold για να σου απαντήσω και σε αυτό που ρωτάς..αλλά πρώτα συζήτησε το με τους δικούς σου οκ??Και ενημέρωσε μας!!Ό,τι θες είμαστε στη διάθεση σου!!!:)

βασικα οι γονεις μου συμφωνουν με τη γατα και θελουν και αυτοι!και δν εχουν προβλημα να την φροντιζουν και αυτοι!εχουμε σκεφτει πολυ το θεμα για γατα στο σπιτι και συμφωνουν ολα τα μελη!:)και ξερω οτι η γατα θελει πολλη φροντιδα οπως καθε αλλο κατοικιδιο!:)γτ ομως μου προτινεις τη scottish fold σε σχεση με την siberian:happy:?

παλιοτερα ειχαμε μια αδεσποτη γατουλα στο σπιτι!αλλα ηταν σε μεγαλη ηλικια και εχασε τη ζωη της μεσα σε ενα χρονο!:(

εγω προτιμω λιγο περισσοτερο την siberian:)αλλα μου αρεσει και μια αλλη εκτος απο αυτες τις 2!η american shorthair!εκτος απο την ομορφια τις ,συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει για αυτη τη φυλη,μπορουμε να να καταφερουμε να καλυψουμε τις αναγκες τις καλυτερα σε σχεση με μια siberian ,λογο του κοντοτερου τριχωματος τις!:rolleyes:

Καλησπέρα!
Να έχεις υποψιν σου εσύ και οι γονείς σου ότι αυτές οι ράτσες δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.Τα πετ σοπ φέρνουν ό,τι να'ναι ακόμα και χαρτιά πλάστα δίνουν,οποτε θα σε συμβούλευα να μην παραγγείλετε από εκεί.Ένα ταξίδι στο εξωτερικό είναι η λύση,αν είστε λάτρεις κάποιαςα ράτσας και θέλετε οπωσδήποτε μία!
Αλλιώς μπορούν να μπουν και οι δικοί σου και να δουν στα "χαρίζονται",υπάρχουν πολλλές γατούλες όλως των ηλικιών που μοιάζουν ή έχουν ράστας στο αίμα τους όπως αυτή.
Κι εγώ προτιμώ τις fold,αλλά είναι πολύ ακριβές.Καλύτερα διαβάστε τα χαρακτηριστικά κάθε ράστας για να καταλήξετε,στην ενότητα breeds.Καλή τύχη!

Η αλήθεια είναι ότι εγώ προτιμώ τις βρετανικές κοντότριχες..Από την άλλη όμως η Ελλάδα δεν είναι και η καλύτερη χώρα για ττην αγορά ενός ζώου.Όλα βασίζονται στο κέρδος και ποτέ δεν ξέρεις την προέλευση της πραγματικά.Συμφωνώ με την φίλτατη Μουκέλις..Αν παρ'όλα αυτά θες να ξοδέψεις όντως λεφτά για να πάρεις ένα ζωάκι φρόντισε να συνεννοηθείς με εκτροφεία του εξωτερικού..Εγώ αυτό θα έκανα!!!Δες και τα χαρακτηριστικά της κάθε ράτσας και βρες αυτή που σου ταιριάζει!!!Μποτρώ να σου προτείνω και ένα σαιτ που ανάλογα με τις απαντήσεις σου σου δείχνει ποια σου ταιριάζει περισσότερο όμως το βράδυ θα είμαι σπίτι..Υπομονή θα σου το στείλω από αυτό το θέμα!!

Πάντως και εγώ θα σου πρότεινα αδεσποτάκι..αλλά η επιλογή είναι δική σας !!!:)

Και εγώ είμαι για Κεραμιδογατάκι δαγκωτό!!!:cool:

Θα σώσεις μια ζωούλα, ;)
και εκτός από τα λεφτά που θα δώσεις για να πάρεις το ράτσα ΔΕΝ έχει καμία διαφορά!!!!:up:

δλδ ποσες πιθανοτητες υπαρχουν μια γατα ρατσας που θα μας φερουν να μην ειναι καθαροαιμη?:/:

Όχι καθαρόαιμη θα είναι 99%...(το 1% είναι απλά σε περιπτωση που πέσεις σε εντελώς βλάκα και πάει να σε κοροιδέψει..αν και δεν έχω ακούσει κάτι ως τώρα).Τοθέμα είναι μην έχει προβλήματα η υγεία της και το πόσο θα το έχουν προσέξει και γενικά τι γονείς θα έχει!!Όλα αυτά παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στην υγεία μια γάτας!!!Για αυτό όλοι λέμε εκτροφέα και πάλι εκτροφέα..

δεν ξερω πολλα απο εκτροφεις,αφου μεχρι τωρα οτι ζωο ειχα το εχω παρει απο πετ σοπ!:hmm:μηπως μπορειτε να μου δωσετε καποιες πληροφοριες?;):hmm:

δλδ ποσες πιθανοτητες υπαρχουν μια γατα ρατσας που θα μας φερουν να μην ειναι καθαροαιμη?:/:
Εγώ θα έλεγα λίγες όσον αφορά την καθαροαιμία,αλλά δεν θα ξέρεις αν οι γονείς του ήταν συγγενείς και αναπτύξει διάφορες παθήσεις,αν το πρόσεξαν στη μεταφορά,αν το έχει δει κτηνίατρος...Ακόμα και με χαρτιά,εδώ έχουν δώσει αρσενικο για θηλυκο.Πολλοί δεν θέλουν να πληρώσουν εξτρά για τα χαρτιά και έτσι απο τα πετ σοπ τα δίνουν σε άλλα ζώα,οποτε...Εκτροφέας και πάλι εκτροφέας,αλλιώς προτιμήστε ένα φροντισμένο ζωάκι από αυτά που χαρίζονται.:/:

δεν ξερω πολλα απο εκτροφεις,αφου μεχρι τωρα οτι ζωο ειχα το εχω παρει απο πετ σοπ!:hmm:μηπως μπορειτε να μου δωσετε καποιες πληροφοριες?;):hmm:
αν καταλήξετε με τους γονείς σου ότι θέλετε ράτσας,θα κοιτάξετε σε τι τιμές υπάρχουν και θα βρείτε εκτροφεία μέσω ίντερνετ.Να έχετε υπόψιν σας ότι δεν τα στέλνουν,αλλά πρέπει να ταξιδέψετε για να τα πάρετε.Γνώμη μου,αν καταλήξετε σε ένα "περίπου" καθαρόαιμο απο πετ σοπ,πάρτε ένα όμορφο φουντωτό γατάκι που χαρίζεται,και δεν ξεχωρίζει απο τα ρατσας.Κι εγώ ράτσας ήθελα,και βρήκα το ίδιο σε κεραμιδόγατο!Όλοι με ρωτούν απο που το αγορασα!:)

δλδ μου προτινεις να βρω ενα αδεσποτο γατακι?καλη ιδεα,αλλα αυτα δν υπαρχει περιπτωση να εχουν καποια αρρωστια η καποιο αλλο προβλημα?

εγω προτιμω λιγο περισσοτερο την siberian:)αλλα μου αρεσει και μια αλλη εκτος απο αυτες τις 2!η american shorthair!εκτος απο την ομορφια τις ,συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει για αυτη τη φυλη,μπορουμε να να καταφερουμε να καλυψουμε τις αναγκες τις καλυτερα σε σχεση με μια siberian ,λογο του κοντοτερου τριχωματος τις!:rolleyes:
Αν θέλεις γατάκι Βρετανάκι ή Περσάκι υπάρχουν μέλη εδώ που έχουν κ τα δύο κ θα ξέρεις σίγουρα ότι το γατάκι που πήρες δεν θα έχει προβλήματα ή αργότερα δεν θα παρουσιάσει κληρονομικές σοβαρές ασθένειες. Δες κ αυτές τις δύο ράτσες κ δες αν σου αρέσουν πριν αποφασίσεις.

δλδ μου προτινεις να βρω ενα αδεσποτο γατακι?καλη ιδεα,αλλα αυτα δν υπαρχει περιπτωση να εχουν καποια αρρωστια η καποιο αλλο προβλημα?

Οσες πιθανότητες έχεις και με το Ράτσας τόσες έχεις και με το κεραμιδογατακι... ΠΟΤΕ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος τι μπορεί να σου βγάλει .....:)

το θέμα είναι οτι δεν θα έχεις σκάσει έναν σκασμό λεφτά... ;)

Αν θέλεις γατάκι Βρετανάκι ή Περσάκι υπάρχουν μέλη εδώ που έχουν κ τα δύο κ θα ξέρεις σίγουρα ότι το γατάκι που πήρες δεν θα έχει προβλήματα ή αργότερα δεν θα παρουσιάσει κληρονομικές σοβαρές ασθένειες. Δες κ αυτές τις δύο ράτσες κ δες αν σου αρέσουν πριν αποφασίσεις.
μου αρεσουν πολυ τα γατακια περσιας αλλα δν ταιριαζει ο χαρακτηρας τους στην οικογενεια δυστυχως:(αλλα μου φαινεται καλη ιδεα να βρω ενα αδεσποτακι!:up:

μου αρεσουν πολυ τα γατακια περσιας αλλα δν ταιριαζει ο χαρακτηρας τους στην οικογενεια δυστυχως:(αλλα μου φαινεται καλη ιδεα να βρω ενα αδεσποτακι!:up:
Αυτό θα ήταν ακόμα καλύτερο να βρεις μια ψυχούλα που θέλει βοήθεια και να την κάνεις ευτυχισμένη κοιτα τις αγγελιές χαρίζονται πολλά αυτή την επόχη, μεγάλα μικρά μεσαία ότι θέλεις:D

Μπράβο βρε μίλτο μας..Υπάρχουν πολλά που χαρίζονται διαφορετικής ηλικίας...να κοιτας στα "χαρίζονται" και ότι θες εδώ είμαστε να σου προωθούμε τυχόν φωτογραφίες που δεν έχεις δει.Μίλτο , τι προτίμηση έχεις???Πως θες να είναι η γατούλα??Θυλικό, αρσενικό δεν σε νοιάζει???Κάποιο ιδιαίτερο χρώμα???Συζζήτησε το και με τους δικούς σου όμως έτσι???Πρώτα κάνε τη συζήτηση για αδεσποτάκι με τους δικούς σου και μετά τα ξαναλέμε!!!Ότι απορία έχεις, είμαστε εδώ!!!;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back