din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
λοιπον εγω πηγαινω μερικες φορες στο λαιμο στην βουλιαγμενη βολτα και ταιζω κατι γατες,γενικα τις ταιζουν πολλα ατομα εκει.πηγα και χτες και ειχε γεμισει ο τοπος γατες και γατακια!ειχαν γεννησει και ηταν παρα πολλες!εκει πηγαινουν κατι εξυπνοι και κανουν μαγκιες με τα αυτοκινητα,κολλιες κτλ.οποτε ειναι επικινδυνο μερος για τις γατες,χτες ειδα και μια με κομμενη ουρα μαλιστα...
βρε παιδια τι μπορουμε να κανουμε για τα κακομοιρα?ερχονται κοντα στους ανθρωπους αλλα δεν καθονται να τις πιασεις.χτες προσπαθησα να πιασω και ενα μικρουλι αλλα δεν τα καταφερα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angie a
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης 7
Νεοφερμένο μέλος
angie a
Νεοφερμένο μέλος

din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπορουμε να κανουμε κατι για τα γατακια?εστω τα μικρα,ειναι και 2 κατασπρα.εγω τους βαζω φαγητο οποτε μπορω παντως.ειναι κριμα τα κακομοιρα παλιοτερα ειχα δει ενα που ηταν σαν γδαρμενο στο προσωπο.

konstans
Περιβόητο μέλος
.Αυτό που σίγουρα πρέπει να γίνει όμως είναι να αρχίσουν να στειρώνονται οι γάτες. Αν λες ότι αφήνουν πολύ φαγητό, θα πολλαπλασιαστούν με πολύ γρήγορους ρυθμούς
. Πόσα είναι περίπου τώρα;Δεν δοκιμάζετε να επικοινωνήσετε με το Σπαζ που έχει έδρα την Γλυφάδα μήπως μπορούν να βοηθήσουν;
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειναι αρκετα δεν ξερω ποσα ακριβως αλλα την τελευταια φορα που πηγα ειδα πολλα καινουργια...θα το ψαξω αλλα πρεπει να τα πιασω εγω?
Voula
Διάσημο μέλος
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
δεν εχω ξαναπαει δυστυχως.μαλλον ειναι γυρω στα 10,ισως και παραπανω.
Όταν ξαναπάς πεσμου, μήπως πάμε μαζί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool