Γάτες Λαιμού, τι μπορεί να γίνει;

• Thread starter Thread starter din@
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

din@

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα.
καλησπερα σε ολους!:)λοιπον εγω πηγαινω μερικες φορες στο λαιμο στην βουλιαγμενη βολτα και ταιζω κατι γατες,γενικα τις ταιζουν πολλα ατομα εκει.πηγα και χτες και ειχε γεμισει ο τοπος γατες και γατακια!ειχαν γεννησει και ηταν παρα πολλες!
εκει πηγαινουν κατι εξυπνοι και κανουν μαγκιες με τα αυτοκινητα,κολλιες κτλ.οποτε ειναι επικινδυνο μερος για τις γατες,χτες ειδα και μια με κομμενη ουρα μαλιστα...
βρε παιδια τι μπορουμε να κανουμε για τα κακομοιρα?ερχονται κοντα στους ανθρωπους αλλα δεν καθονται να τις πιασεις.χτες προσπαθησα να πιασω και ενα μικρουλι αλλα δεν τα καταφερα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχώς οι "έξυπνοι" υπάρχουν παντού. Αρκεί να σου πω πως μπροστά στα μάτια μου και χωρίς καθόλου κίνηση, πάνω στην Πειραιώς ένα αυτοκίνητο έκοψε επίτηδες το τιμόνι για να χτυπήσει ένα γατάκι. Ευτυχώς δεν το πέτυχε. Το μόνο που κατάφερε ήταν το γατάκι να τα κάνει πάνω του (κυριολεκτικά) από τον φόβο του. Αυτοί οι άνθρωποι που βγάζουν όλη τους την βαρβαρότητα και όλα τους τα απωθημένα στα ανυπεράσπιστα πλάσματα δεν πρόκειται να λείψουν...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν μπορεις τραβηξε τους φωτογραφια η βιντεο και δειξτο στην αστυνομια................η κακοποιηση αδεσποτων ζωων νομιζω ειναι ποινηκο αδικημα ας μην τους αφηνουμε ατιμωρητους

Η μεγαλύτερη μέριμνα μου εκείνη την στιγμή ήταν να δω τι έχει πάθει το γατάκι. Συμφωνώ με αυτό που λες, μην ξεχνάς όμως ότι βρισκόμαστε στην Ελλάδα. Αυτοί που πρέπει να κάνουν κάτι αντιμετωπίζουν το θέμα πολύ επιπόλαια.:verymad:

Απάντηση: Γάτες λαιμού, τι μπορεί να γίνει?

μπορουμε να κανουμε κατι για τα γατακια?εστω τα μικρα,ειναι και 2 κατασπρα.εγω τους βαζω φαγητο οποτε μπορω παντως.ειναι κριμα τα κακομοιρα παλιοτερα ειχα δει ενα που ηταν σαν γδαρμενο στο προσωπο.:(

Τα γατάκια θα πρέπει να ψάξεις αν μπορούν να φιλοξενηθούν κάπου, πράγμα πολύ δύσκολο, μιας και όσοι ασχολούνται με αδέσποτα είναι ήδη φουλ:/:.
Αυτό που σίγουρα πρέπει να γίνει όμως είναι να αρχίσουν να στειρώνονται οι γάτες. Αν λες ότι αφήνουν πολύ φαγητό, θα πολλαπλασιαστούν με πολύ γρήγορους ρυθμούς:/:. Πόσα είναι περίπου τώρα;
Δεν δοκιμάζετε να επικοινωνήσετε με το Σπαζ που έχει έδρα την Γλυφάδα μήπως μπορούν να βοηθήσουν;

Απάντηση: Γάτες λαιμού, τι μπορεί να γίνει?

ειναι αρκετα δεν ξερω ποσα ακριβως αλλα την τελευταια φορα που πηγα ειδα πολλα καινουργια...θα το ψαξω αλλα πρεπει να τα πιασω εγω?

Τελικά έχεις εικόνα πόσα είναι περίπου, αυτά που μπορούν να στειρωθούν άμεσα τουλάχιστον ?

δεν εχω ξαναπαει δυστυχως.μαλλον ειναι γυρω στα 10,ισως και παραπανω.

δεν εχω ξαναπαει δυστυχως.μαλλον ειναι γυρω στα 10,ισως και παραπανω.

Όταν ξαναπάς πεσμου, μήπως πάμε μαζί.

ok!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back