Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ότι θα κατέβουν για να το δουν και να το πάρουν δείχνει σοβαροί άνθρωποι.λοιπον..τα γραφω και εδω τα νεα αν και η Βουλα τα ξερει ηδη..μου ζητησε μια οικογενεια το ασπρο μπλε..φαινεται πολυ καλη περιπτωση η οικογενεια και μαλιστα θελουν να ερθουν εκεινοι πατρα να παρουν το γατακι να μην το στειλω μονο του με κτελ..εχουν αλλη μια γατουλα 3 χρονων ηδη στειρωμενη και οι ιδιοι συμφωνουν απολυτα με την στειρωση..ευχηθειτε μας μονο καλη τυχη![]()
Καλή τύχη εύχομαι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Έχεις δίκιο Έβελυν. Αλλά όταν η Σιμώνη ήταν έτοιμη να την φιλοξενήσει, χάσαμε την ΞανθίππηΚαι προφανώς μετά που την ξαναβρήκαμε, δεν μπορούσε η Σιμώνη.
εγω δεν εχω προβλημα να την παρω σπιτι μου..απλα σε περιπου 20 μερες θα μετακομισω..

και ηδη σκεφτομαι τι θα κανω με τον Λουκουμα ''τις δυσκολες'' μερες της μετακομισης..
εαν θελετε με το που μπω στο καινουριο σπιτι να την παρω δεν εχω προβλημα..
ή και πριν ακομα..αλλα οταν θα μετακομισω για καποιες μερες τι θα γινει η κουκλα??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
εγω δεν εχω προβλημα να την παρω σπιτι μου..απλα σε περιπου 20 μερες θα μετακομισω..και ηδη σκεφτομαι τι θα κανω με τον Λουκουμα ''τις δυσκολες'' μερες της μετακομισης..
εαν θελετε με το που μπω στο καινουριο σπιτι να την παρω δεν εχω προβλημα..
ή και πριν ακομα..αλλα οταν θα μετακομισω για καποιες μερες τι θα γινει η κουκλα??
![]()
Σίγουρα τώρα δεν είσαι για φιλοξενίες. Αν στο καινούργιο σπίτι υπάρχει διαθέσιμος χώρος, όταν θα πας με το καλό, να το δούμε ξανά. Είναι κρίμα να μένει έτσι τέτοια γάτα.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σίγουρα τώρα δεν είσαι για φιλοξενίες. Αν στο καινούργιο σπίτι υπάρχει διαθέσιμος χώρος, όταν θα πας με το καλό, να το δούμε ξανά. Είναι κρίμα να μένει έτσι τέτοια γάτα.
κοιτα στο αλλο σπιτι δεν εχω extra δωματιο.. αλλα εφοσον ειναι καλα η μικρη και κανω και επαναληπτικες στο Λουκουμαδοπαιδο τα εχω μαζι!

αλλιως στο δωματιο μου αυτη και στο υπολοιπο σπιτι το χοντρουλικο γατιδιο μου!

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
την θέλω λέμε!!!!! 

αλλα το είπα στο φώτη κ με αγριοκοίταξε
φαντάζεστε τι τελεια θα ταίριαζε με τα τερατάκια μου χρωματικά????

ξέρεται κρυφός καημός μια πορτοκαλένια γατοκορη
αλλά.... 

θα σκάσω τώρα.. Επειδή όμως δεν ειμαι εγωίστρια, θα βάλω ξανά αγγελία την πορτοκαλή θεα
μαζί με τα υπόλοιπα.Αληθεια κοριτσια ο τιγρουλης με το πρόβλημα στο ποδαράκι ειναι ήμερος? να κάνω μια προσπάθεια με αγγελια? ποσο ειναι περίπου ηλικιακά ? θα βαλω ξανά τζούλια εννοειτε? κανένα άλλο?

θελω την ξαθίππηηηηηη

Voula
Διάσημο μέλος
ρε γμτ θα σκάσω με τηνξανθίππητην θέλω λέμε!!!!!
αλλα το είπα στο φώτη κ με αγριοκοίταξε
![]()
φαντάζεστε τι τελεια θα ταίριαζε με τα τερατάκια μου χρωματικά????ξέρεται κρυφός καημός μια πορτοκαλένια γατοκορη
αλλά....
θα σκάσω τώρα..
Επειδή όμως δεν ειμαι εγωίστρια, θα βάλω ξανά αγγελία την πορτοκαλή θεαμαζί με τα υπόλοιπα.
Αληθεια κοριτσια ο τιγρουλης με το πρόβλημα στο ποδαράκι ειναι ήμερος? να κάνω μια προσπάθεια με αγγελια? ποσο ειναι περίπου ηλικιακά ? θα βαλω ξανά τζούλια εννοειτε? κανένα άλλο?
θελω την ξαθίππηηηηηη![]()
Βρε τρελλοκόριτσο, τι λες ?? Πέθανα με την ατάκα σου ότι θα ταίριαζε χρωματικά με τα τερατάκια σου
Είναι σαν να ταιριάζεις ριχτάρι με σαλόνι, κάτι τέτοιο ας πούμε

Ναι ο τιγράκος μου είναι ήρεμος. Ηλικιακά, δεν ξέρω, να λέγαμε περίπου 2 ετών ? Είναι πολύ καλός μωρέ ο καυμένος.
Άλλα ήρεμα που μπορούμε να πρωθήσουμε, είναι μόνο 2, η πολύχρωμη που είναι στην αρχή και μια τιγρούλα, πολύ καλή κι αυτή.
Θα σου στείλω την Ξανθίπη πακέτο, με φιόγκο

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
αν ταιριάζει λεει..
θα μου πεις όμως πως να πεισω τον καλό μου που καμια μέρα θα με διαολοστείλει??? θα σου τηλ να σε συμβουλευτώ πως τα καταφέρνεις με 6γάτες
να μου πεις επειχηρηματα μπας κ τον πείσω
λοιπόν για να σοβαρευτούμε θα ψάξω τώρα στο θέμα για φωτό από τα γατάκια που λες κ θα ανεβάσω αγγελιες , τώρα που κοιμάτε η μικρή κ μπορω
αν δεν υπάρχουν φωτο ας μας βοηθήσει καμιά φωτογραφέσα 
θα ερθω το συντομότερο στο φλοίσβο - οικογενειακος - να δούμε κ την πορτοκαλοθεά

κ αν δεν ειναι στα περιξ θα πιούμε κ καφέ στο στέκι της
κ καλου κακου θα κουβαλάω κ μια γατοφόρο
αλήθεια εχει κάνει εξετάσεις η μικρά? να ξερουμε αν ειναι οκ
Voula
Διάσημο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλά προς το παρών δεν υφισταται κάτι τέτοιο οπότε αν βρεθεί σπίτι της κάνουμε εξετάσεις
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
ο λόγος που ρωτάω για την ξανθίππη είναι γιατί αν βρεθεί είτεσπίτι φιλοξενίας είτε υιοθεσίας κ υπάρχουν κ αλλα γατάκια θα πρέπει να ξερουμε αν είναι οκαλλά προς το παρών δεν υφισταται κάτι τέτοιο οπότε αν βρεθεί σπίτι της κάνουμε εξετάσεις
![]()
Χριστίνα οι 'οικονομικές συνθήκες' δεν είναι τόσο ιδανικές ώστε να μας επιτρέπουν να κάνουμε εξετάσεις σε οποιοδήποτε ζωάκι υπάρχει πιθανότητα να φιλοξενηθεί. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Τα χρήματα που υπάρχουν είναι τόσα ώστε να μπορούμε να στειρώνουμε (προς το παρόν πάντα, γιατί τα χρήματα κάποια στιγμή θα τελειώσουν), να κάνουμε το 1ο εμβόλιο σε όποιο γατί δίνεται προς υιοθεσία και σε λίγο βέβαια, αφού τελειώσουν οι προμήθειες από την ξηρά τροφή που μας δώρισε η Άννα τα Χριστούγεννα, θα πρέπει να αγοράζουμε και φαγητό.
Σε όλα αυτά υπολόγισε και τα έκτακτα που προκύπτουν, π.χ αγοράσαμε μια γατοφόρο για να τα στείλουμε τα μωρά στην Πάτρα, πρέπει να αγοράσουμε 5-6 αμπούλες για να βάλουμε τουλάχιστον σε αυτά που πιάνουμε και αυτό να επαναληφθεί μετά από ενάμιση μήνα και πάει λέγοντας

ria23
Διάσημο μέλος

!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
παιδακια εχουμε και λεμε ειμαι σπιτι με πυρετο οποτε και βρηκα ευκαιρια να γραψω! προχθες το βραδυ πηγα φλοισβο επαθα πλακα οταν καθησα για καφε με τον αντρα μου και ενα πορτοκαλι πανεμορφο πλασμα με κομμενο αυτακι(στειρωμενο)ηρθε διπλα να τριφτει δεν εχω ξαναδει πιο ομορφα ματια και πιο σπανια σιγουρα ειχε μελοπρασινα ματακια και γυρω γυρω σαν να φορουσε λευκη σκια!..ολο τριβοταν και γουργουριζε!!!! οσον αφορα για τα υπολοιπα εχω μια γατοφορο που μπορω να σας χαρισω μιας και το βουβαλοπαιδο μου δεν χωραει πλεον! και επισης ξηρα και κονσερβουλες για τα φλοισβογατα..επειδη δεν εχω χρονο λογω δουλειας σχολαω 8 ηωρα να κατεβω φλοισβο θελω να ρωτησω αν καποια κοπελα που θα ερθει την κυριακη στο garage sale θα εχει αμαξι και θα μπορει να τα παρει αν ειναι για να τα μαζεψω και να τα φερω!
Κορίτσι πρώτα από όλα περαστικά !!! Το πλάσμα που περιγράφεις είναι σίγουρα η Ξανθίππη
Είναι ΘΕΑ, έτσι ?Ναι ότι πράγματα έχεις για Φλοίσβο, γατοφόρο κλπ φέρτα μαζίσ ου την Κυριακή. Εγώ θα είμαι από το πρωί στο garage sales.
ria23
Διάσημο μέλος
Υ.Σ :θα τα πουμε και απο κοντα ομως την κυριακη θα φερω οσα περισσοτερα μπορω κοριτσακια!!!

Voula
Διάσημο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος

χθες ηταν ολη την μερα στο κρεβατι του και κοιμοταν..ελπιζω να γινουν καλα γρηγορα γιατι στενοχωριεμαι παρα πολυ να μην μπορουν να ανεπνευσουν και να ταλαιπωρουνται
προσπαθησα εντωμεταξυ να τα χωρισω απο τον prince οπως μου ειπε η κτηνιατρος αλλα ειναι αδυνατον..ο prince πηγαινε εξω απο την πορτα που τα ειχα και εκλαιγε
συγνωμη για το σεντονι
konstans
Περιβόητο μέλος
. Τα πείραξε το εμβόλιο σίγουρα, γιατί όταν τα είχα δει πριν το εμβόλιο ήταν μια χαρά, ούτε μύξες, ούτε ρουθουνίσματα, ούτε τίποτα
. Και όσο τα είχα στο σπίτι μου κάποιο πήγε τουαλέτα και έκανε κανονικά κακά. Θα πάρουν λίγη αντιβίωση και θα γιάνουν, τι να κάνουμε
. Όσο για τον prince, τώρα που τα συνήθισε πως να τα αποχωριστεί; Μήπως πρέπει να του δίνεις κι αυτού αντιβίωση προληπτικά, κρίμα δεν είναι να κολλήσει;
Και τι ζητάς συγγνώμη βρε για το σεντόνι;;;; Σάμπως μας λες τα νέα της γειτόνισσας;

Hlianna
Διάσημο μέλος
Άντε μωρέ. Τα πείραξε το εμβόλιο σίγουρα, γιατί όταν τα είχα δει πριν το εμβόλιο ήταν μια χαρά, ούτε μύξες, ούτε ρουθουνίσματα, ούτε τίποτα
. Και όσο τα είχα στο σπίτι μου κάποιο πήγε τουαλέτα και έκανε κανονικά κακά. Θα πάρουν λίγη αντιβίωση και θα γιάνουν, τι να κάνουμε
. Όσο για τον prince, τώρα που τα συνήθισε πως να τα αποχωριστεί; Μήπως πρέπει να του δίνεις κι αυτού αντιβίωση προληπτικά, κρίμα δεν είναι να κολλήσει;
Και τι ζητάς συγγνώμη βρε για το σεντόνι;;;; Σάμπως μας λες τα νέα της γειτόνισσας;![]()
αυτο μου ειπε και εμενα η κτηνιατρος οτι αν δεν γινοταν το εμβολιο να μην εκδηλωναν ποτε αυτη την ιωση..ο πρινς δεν μπορει να παρει αντιβιωση ουτε προληπτικα ηταν καθετη σε αυτο..μονο εαν εμφανισει κατι..ακομα την εχει γλυτωσει..τα κακα του ειναι σταθερα και ματια και μυτη πεντακαθαρα..ελπιζω να μην τον ματιασω
δυστυχως ειναι παρα πολυ δυσκολο να χωριστουν..τα χωρισα για 5 ωρες και ο πρινς μουρλαθηκε..ισως να τα χωρισω οταν ασχοληθω με την διαρροια που πρεπει να τρωνε μονο κονσερβα και οχι ξηρη..ευτυχως τοσες μερες δεν εχω σχολη και καθομαι και τα παρακολουθω..καθε φορα που καποιο γατι παει στην αμμο παραταω τα παντα και κανω τον παρατηρητη
το μονο που σκεφτομαι ειναι οταν θα φευγει ενα ενα και θα λιγοστευουν τι θα γινει με αυτα που μενουν πισω..και ειδικα οταν μεινει ενα μονο του
konstans
Περιβόητο μέλος
.Απ' την άλλη, αν το καλοσκεφτείς και όταν χωρίζουν απ'τα αδερφάκια τους και τη μαμά τους το ίδιο δεν είναι;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool