Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Και ναι επιτέλους μετά από ένα μήνα και βάλε απραξίας, απόψε πιάστηκε στα δίχτυα της απόχης η έγκυος γκρι Σειριούλα:clapup::clapup:
Για άλλη μια φορά μπράβο στην Χριστιάνα μας που την έπιασε.
Μια έγκυος λιγότερο παιδιά, ξέρετε τι σημαίνει αυτό ??? Άντε προσευχηθείτε για μας να πιάσουμε και την τιγρούλα που έμεινε την Πέμπτη.

Κάναμε ένα υπολογισμό απόψε με την Κωνσταντίνα και βγάλαμε ότι έχουν απομείνει 10 - 12 αστείρωτα, τα περισσότερα αρσενικά.
Εκτός βέβαια από τα μκρά που έχουν ήδη γεννηθεί και αυτά που θα βρούμε πεταμένα από τους ΄καλούς μας συνανθρώπους':/:

Μόλις τελειώσει η Σοφία με τις εξετάσεις της, θα μας κάνει ένα γενικό update για το σύνολο των στειρώσεων και των υιοθεσιών.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αξιες!!!!!!!!respect:worship:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγχαρητήρια κορίτσια !! Είσαστε άπιαστες !!Voula μου, τήν άλλη εβδομάδα, θα σας βάλω πάλι κάτι .Φιλιά .

Ευτυχώς εχτές κάτι κάναμε, κάτι σημαντικό μιας και ήταν έγκυος.
Προληπτική δεν είμαι, αλλά δύο υποθέσεις κάνω:P. Ή είναι γουρλής ο φίλος της Χριστιάννας που ήταν μαζί μας ή είναι γκαντέμες οι αφές Βασιλείου(Αλίνα-Σοφία). Αν πιάσουμε και την Πέμπτη γατί, θα τις εξορίσουμε:teasing::teasing:.

Ευτυχώς εχτές κάτι κάναμε, κάτι σημαντικό μιας και ήταν έγκυος.
Προληπτική δεν είμαι, αλλά δύο υποθέσεις κάνω:P. Ή είναι γουρλής ο φίλος της Χριστιάννας που ήταν μαζί μας ή είναι γκαντέμες οι αφές Βασιλείου(Αλίνα-Σοφία). Αν πιάσουμε και την Πέμπτη γατί, θα τις εξορίσουμε:teasing::teasing:.

Εγώ πάντως υποστηρίζω ότι είναι γουρλής ο φίλος της Χριστιάνας:D Γι'αυτό την Πέμπτη θα έρθει πάλι έστω και με το ζόρι:P

σας βοήθησε κιόλας?

σας βοήθησε κιόλας?
Απασχολούσε ένα ταλαίπωρο σκύλο που μας είχε κατσικωθεί και δεν άφηνε σε ησυχία ούτε εμάς ούτε τις γάτες:D
Κι αυτό βοήθεια είναι:P

Τέλεια τα νέα κορίτσια!!!:P:P:D:D:clapup::clapup::clapup:

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!:mad: Τι ειπες μαρη Κωνσταντινα????Γκαντεμω εγω??????Ξεχνας οτι εσυ ελειπες οταν πιασαμε τον "γιου αρ μπιουτιφουλ,αι λαβ γιου"?????Και λες μενα γκαντεμω????Θα ερθω μαρη την αλλη Δευτερα και θα παω να πιω καφε με την Ξανθιππη!!!!Κι εσυ θα καθεσαι να παρακαλας τα γατια τα πιαστουν...:P:P:P

σας υποσχεθηκα μωρα..οριστε:P

μεγαλωνουμε ομορφαινουμε και τρελαινουμε οσους ερχονται στο σπιτι..:P

Συνημμένα

• DSCN1065.jpg
    DSCN1065.jpg
    723,7 KB · Εμφανίσεις: 41
  • DSCN1053.jpg
    DSCN1053.jpg
    423,3 KB · Εμφανίσεις: 42
  • DSCN1048.jpg
    DSCN1048.jpg
    617,9 KB · Εμφανίσεις: 40
  • DSCN1029.jpg
    DSCN1029.jpg
    498,9 KB · Εμφανίσεις: 48
  • DSCN1030.jpg
    DSCN1030.jpg
    489 KB · Εμφανίσεις: 36
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!Τα μωρα μας!!!!!!!!!!!!!!!Φτου φτου,με ενα καλο σπιτακι!!!!!!!

Τρέλλα τά διαβολάκια !!!!!!!!!!!

πραγματικά κουκλάκια. Μια καλή τύχη τους εύχομαι.:)

Ηλιάννα είναι ΤΕΛΕΙΑ:clapup::clapup::clapup::clapup:.
Καλή τύχη να έχουνε τα μωράκια μας:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.

Τι ομορφα που ειναι!

Πόσο όμορφα είναι ?? Κουκλιά σκέτα. Και πόσο τυχερά στάθηκαν. Όσο θυμάμαι σε τι κατάσταση τα βρήκαμε :/:
Να 'σαι καλά βρε Ηλιάννα γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι θα τα καναμε αν δεν τα φιλοξενούσες εσύ.
Αυτό που έχει σημασία πλέον να βρουν ένα καλό σπίτι που θα τα αγαπούν και θα τα προσέχουν.

Και ναι επιτέλους μετά από ένα μήνα και βάλε απραξίας, απόψε πιάστηκε στα δίχτυα της απόχης η έγκυος γκρι Σειριούλα:clapup::clapup:
Για άλλη μια φορά μπράβο στην Χριστιάνα μας που την έπιασε.
Μια έγκυος λιγότερο παιδιά, ξέρετε τι σημαίνει αυτό ??? Άντε προσευχηθείτε για μας να πιάσουμε και την τιγρούλα που έμεινε την Πέμπτη..

Τα νέα από το μέτωπο είναι μια χαρά. Η μικρή στειρώθηκε από χθες το πρωί, έχει συνέλθει, είναι λίγο φοβισμένη μεν, αλλά όλα καλά. Θα επσιτρέψουμε αύριο στο χώρο μας:)

το ξερω οτι ειναι κουκλια..με λαχταρησαν λιγο με την ιωση τους αλλα τωρα ειναι περδικια..θελω πραγματικα και τα 3 μου μωρα να βρουν το καλυτερο σπιτακι γιατι τους αξιζει..το ενα βεβαια το βρηκε ηδη αρα μενουν τα αλλα 2..ειναι τοσο τελεια τα γατακια που η κολλητη μου εδω στην πατρα δεν θελει να εχει καμια σχεση με ζωα..ε ηρθε σπιτι μου και δεν μπορεσε να αντιστεθει και χαιδεψε γατακια..:Pγια τον νικο δεν το συζητω που το μονο που θελει να κανει ειναι να καθεται στον καναπε και να πηγαινουν και τα 3 στην αγκαλια του να κοιμουνται..

Βουλα μην το συζητας...εφοσων υπηρχε χωρος ετσι θα τα αφηνα?βεβαια ειναι αρκετα μεγαλη ευθηνη και ζορι να εχεις 3 μωρα γιατι ποτε δεν ξερεις τι σκανταλια θα κανουν αλλα πραγματικα αξιζει τον κοπο:clapup:

Να ρωτήσω κάτι?
Εκτός απο τα μωράκια που φιλοξενεί η Ηλιάννα αυτήν την στιγμή υπάρχουν και άλλα γατιά που φιλοξενούνται?

Λέτα πολύ θα θέλαμε να υπάρχουν κι άλλα που φιλοξενούνται αλλά χωρίς χώρους φιλοξενίας που να τα βάλουμε ?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back