Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μπράβο σου Hlianna γιά τήν βοήθειά σου αυτή, πού παρόλες τίς υποχρεώσεις σου, βρίσκεις καιρό καί γι αυτές τίς ψυχούλες !!!! Σ ΟΛΑ τά κορίτσια δηλ. μπράβο !!!!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ ωραία τα νέα για τη Σειριούλα! Είναι τόσα πολλά ακόμα τα αστείρωτα? Δηλαδή είναι πάνω από 50 γάτες εκεί πέρα, αν υπολογίσουμε ότι έχουν στειρωθεί πάνω από 30...:hmm: Μπράβο πάντως, φαντάζεστε πόσα θα ήταν φέτος χωρίς τις στειρώσεις και πόσα θα είχαν χαθεί άδικα από αρρώστιες και πείνα? Μπράβο ξανά και ξανά!
Εγώ φοβάμαι να ξανάρθω, μη σας ξεφύγει πάλι κανένα τελευταία στιγμή και βγάλω κι εγώ κακό όνομα...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ ωραία τα νέα για τη Σειριούλα! Είναι τόσα πολλά ακόμα τα αστείρωτα? Δηλαδή είναι πάνω από 50 γάτες εκεί πέρα, αν υπολογίσουμε ότι έχουν στειρωθεί πάνω από 30...:hmm: Μπράβο πάντως, φαντάζεστε πόσα θα ήταν φέτος χωρίς τις στειρώσεις και πόσα θα είχαν χαθεί άδικα από αρρώστιες και πείνα? Μπράβο ξανά και ξανά!
Εγώ φοβάμαι να ξανάρθω, μη σας ξεφύγει πάλι κανένα τελευταία στιγμή και βγάλω κι εγώ κακό όνομα...:P

Χρύσα μου αυτά που έχουν στειρωθεί είναι πάνω από 60 σίγουρα. Καταγραφή κάνει η Σοφία αλλά μόνο όταν τελειώσει τις εξετάσεις θα ξέρουμε τον ακριβή αριθμό.

Μπες και διάβασε επίσης το θέμα αυτό https://www.mypetz.gr/threads/Κέισι-η-μοναχική-ψυχή.226923/
(είναι η μικρούλα που συμπτωματικά είανι στην μήνα Απρίλιο από το ημερολόγιο του Φλοίσβου:))

Πάντως κακό όνομα δεν πρόκειται να βγάλεις , μη φοβάσαι :P Ο μικρός που ξέφυγε την μέρα που ήρθες, ξέφυγε για 2η φορά.
Επομένως η παρουσία σου δεν πιάνεται:P:P

Λέτα πολύ θα θέλαμε να υπάρχουν κι άλλα που φιλοξενούνται αλλά χωρίς χώρους φιλοξενίας που να τα βάλουμε ?
Βούλα μου,
να δω τι θα γίνει με το άγριο γατάκι ( στείρωση κλπ) και μετά εφόσον θα εχω ελευθερο χώρο και ερχεται και καλοκαίρι;) θα μπορώ να φιλοξενήσω ενα καινούργιο γατάκι:D.
Παιδιά! κανένας άλλος δεν έχει χωρο για φιλοξενία?:hmm:

Σας θυμίζει τίποτα ο κύριος;;;;

2.jpg

1-1.jpg

Έλα ρε, ολόκληρο παιδί έγινε:clapup::clapup::clapup::clapup:
Και έχει και ρίγες σαν τον Σείριο:D

Τι ομορφος που ειναι...:inlove::inlove::inlove:

Να ρωτήσω κάτι άσχετο; την υπογραφή μου την βλέπετε;:hmm:

Οκ, την βλέπω κι εγώ τώρα:D

Καλημέρα κορίτσια,:D
τώρα το πρωί πήγα Eurobank και κατέθεσα τα λεφτά που μαζεύτηκαν απο το garage sale.
Οπως ειχα πει " στον λογαριασμό του Φλοίσβου" για τις γάτες του Φλοίσβου.

Καλημέρα κορίτσια,:D
τώρα το πρωί πήγα Eurobank και κατέθεσα τα λεφτά που μαζεύτηκαν απο το garage sale.
Οπως ειχα πει " στον λογαριασμό του Φλοίσβου" για τις γάτες του Φλοίσβου.

Λέτα αισθάνομαι ότι είναι πολύ λίγο να σου πούμε για άλλη μια φορά ευχαριστώ. Ξεκίνησες μια προσπάθειες, μόνο και μόνο για να βοηθήσεις τις αδέσποτες γατούλες και παρά τις αντιξοότητες, κράτησες, παρά την δική μας αντίθετη άποψη, τον λόγο σου.
Μακάρι να ήταν όλοι οι άνθρωποι έτσι, να είχαν φιλότιμο και να είναι συνεπείς.

2.jpg

Σοφία είναι το μωρό μιξιάρικο που είχαμε βρει πριν μήνες και που υιοθέτησε η φίλη σου ??
Γάταρος κι αυτός. Μπράβο.

Λέτα αισθάνομαι ότι είναι πολύ λίγο να σου πούμε για άλλη μια φορά ευχαριστώ. Ξεκίνησες μια προσπάθειες, μόνο και μόνο για να βοηθήσεις τις αδέσποτες γατούλες και παρά τις αντιξοότητες, κράτησες, παρά την δική μας αντίθετη άποψη, τον λόγο σου.
Μακάρι να ήταν όλοι οι άνθρωποι έτσι, να είχαν φιλότιμο και να είναι συνεπείς.

Κοίτα, θέλω να ειμαι θετικός άνθρωπος και να μην βλέπω το ποτήρι μισοάδειο αλλα μισογεμάτο. Οπως και να εχει μαζέψαμε καποια Α' λεφτά τα οποια θα βοηθήσουν την κατάσταση. Κάτι ήταν και αυτό , η όλη ιδέα δεν πηγε άσχημα.
Απλά μου επεσε πολυ βαρύ γιατι ήμουν πολυ πολύ άρρωστη.(ακόμα ρε παιδί μου δεν εχω αναρώσει, 10μέρες τώρα ειμαι χάλια!!)
Ευχομαι να είμαστε όλοι καλά και εχοντας αυτήν την εμπειρία την επόμενη φορά να το διοργανώσουμε ακόμα καλύτερα.:D

Χριστιάννα, δεν ξέρω τι πρόγραμμα έχει ο Γιάννης το απόγευμα αλλά 6-8 μμ θα είναι στον Φλοίσβο, έστω ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!!!:D

Χριστιάννα, δεν ξέρω τι πρόγραμμα έχει ο Γιάννης το απόγευμα αλλά 6-8 μμ θα είναι στον Φλοίσβο, έστω ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!!!:D

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Σήμερα θα έρθει και η γκαντεμοφωτογραφος! :P

Και ναι Βουλιτσα το γκριζάκο (ο Γκρινιαρρρρ) είναι εκείνο που πήρε η κοπέλα που ήταν να πάρει τον Σειριάκο που μας βγήκε αγριμάκι! Είναι πλέον γάταρος σωστός και μουρμουριστός!! :D

Σοφία μου εγώ δεν σας είπα ποτέ γκαντέμες (φτου κακιά λέξη:P:P:P, αυτή η παλιοkonstans το είπε)
Και ευτυχώς που θα 'ρθεις εσύ σήμερα γιατί μόλις έμαθα ότι η Χριστιάννα μας δεν θα έρθει, λόγω γενεθλίων:D

Χριστιάννα να είσαι πάντα καλά, να πάνε όλα καλά και να χαίρεσαι τα σκυλάκια σου και τα γατάκια σου.
Να τα εκατοστήσεις :birthday::birthday: και να περάσεις όμορφα σήμερα
(αλλά τον Γιάννη την Δευτέρα θα τον φέρεις έστω και δεμένο:D:P:D)

Χρόνια πολλά Χριστιάννα:birthday::birthday::birthday::birthday:
Οπότε κυρά-φωτογράφε αν δεν πιάσουμε σήμερα την έβαψες:P

Καρδιακο θα παθω σημερα!!!Μια τα μωρα της Γιαννας,μια η φουντωτουλα μας Κεισι και τωρα ο Γκρινιαρρρρ!!!!!!!!!Το μωρο που μετεφερα και παραλιγο να παω δωρακι στη Leia!!!!!ΓΑΤΑΡΟΣ!!!!!!!!Και διολου φουντωτος:hmm:,εφηβεια αραγε ή θα την πατησουμε οπως με τη Σημελα?

Koύκλος !!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back