Γάτες Φλοίσβου

• Thread starter Thread starter Voula
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ελπίζω και εγώ. Και μετά να στείλουμε όσα ευχαριστήρια θες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χριστινάκι με το καλό να είναι το μωράκι σου!
Βούλα μου τι ώρα θα είσαστε εκεί???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με το καλό Χριστίνα να έρθει το μπαμπάκι σου στην αγκαλιά σου γερό και δυνατό!!!
Κορίτσια εγώ δεν με βλέπω σήμερα να έρχομαι, εχτές γύρισα αργά και ήρθα κανονικά στην δουλειά σήμερα, οπότε θα κάτσω να ξεκουραστώ λίγο;).
Καλή τύχη να έχετε, άντε σήμερα να πιάσετε την γάτα-μέλλουσα μαμά που έχουμε βάλει στο μάτι:P

Λόζυ υπολογίζω να είμαι εκεί κατά τις 6.00

Καλημέρα κορίτσια . Ο χθεσινός απολογισμός είναι ως εξής :
πιάσαμε ακόμα μια γατούλα θηλυκή, η οποία μπήκε από μόνη της στη γατοφόρο και όχι στην παγίδα με την γνωστή μέθοδο 'κονσέρβα τόνου'.
Είναι από τις πιο γλυκές και ήσυχες γατούλες του χώρου.

Ταίσαμε τον υπόλοιπο πληθυσμό και οφείλω να πω ότι οι περισσότερες γατούλες είναι πιο φιλικές πλέον από ότι ήταν αρχικά.

Αυτά που είναι για φάγωμα είναι τα μωρά. Τα αφήνω με πόνο ψυχής κάθε φορά.
Η Ελένη τράβηξε φωτογραφίες το μικρό μαυράκι, τις οποίες φαντάζομαι ότι θα ανεβάσει άμεσα. Γιούλη είναι μια γλύκα.
Δες το και πες μας. Αν το θες θα μπορούσαμε να σκεφτούμε την λύση της φιλοξενίας μέχρις ότου επιστρέψουν οι γονείς σου από διακοπές.

Ευχαριστούμε την Λόζυ και την Ελένη για την οικονομική ενίσχυση
(20 + 20 €), έτσι τώρα το ποσόν μας ανέρχεται στα 340 €.

Ραντεβού την Πέμπτη το απόγευμα. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Ωραία, πολύ ωραία!
Φασούλι το φασούλι μαζεύει το σακούλι;).
Ο χουρχουράκος;:(

Καλημέρα κορίτσια . Ο χθεσινός απολογισμός είναι ως εξής :
πιάσαμε ακόμα μια γατούλα θηλυκή, η οποία μπήκε από μόνη της στη γατοφόρο και όχι στην παγίδα με την γνωστή μέθοδο 'κονσέρβα τόνου'.
Είναι από τις πιο γλυκές και ήσυχες γατούλες του χώρου.

Ταίσαμε τον υπόλοιπο πληθυσμό και οφείλω να πω ότι οι περισσότερες γατούλες είναι πιο φιλικές πλέον από ότι ήταν αρχικά.

Αυτά που είναι για φάγωμα είναι τα μωρά. Τα αφήνω με πόνο ψυχής κάθε φορά.
Η Ελένη τράβηξε φωτογραφίες το μικρό μαυράκι, τις οποίες φαντάζομαι ότι θα ανεβάσει άμεσα. Γιούλη είναι μια γλύκα.
Δες το και πες μας. Αν το θες θα μπορούσαμε να σκεφτούμε την λύση της φιλοξενίας μέχρις ότου επιστρέψουν οι γονείς σου από διακοπές.

Ευχαριστούμε την Λόζυ και την Ελένη για την οικονομική ενίσχυση
(20 + 20 €), έτσι τώρα το ποσόν μας ανέρχεται στα 340 €.

Ραντεβού την Πέμπτη το απόγευμα. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Βουλίτσα το απογευματάκι θα βαλω φωτο του μωρού για να εχω το καλωδιο να τις περάσω απο το κινητό:)

Ωραία, πολύ ωραία!
Φασούλι το φασούλι μαζεύει το σακούλι;).
Ο χουρχουράκος;:(

Δεν τον βρήκαμε πάλι:(:/:

επισης η stellak μας εδωσε 20 ευρω για τις γατουλες.
βουλα εχε υπ' οψη σου οτι τα εχω εδω οποτε θες να τα παρεις
ευχαριστουμε στελλιτσα μας:up:

Αυτός είναι ο κούκλος που λέγαμε με τα κορίτσια!Το μαυράκι!

Συνημμένα

• Φωτογραφία1920.jpg
    Φωτογραφία1920.jpg
    183,9 KB · Εμφανίσεις: 46
  • Φωτογραφία1921.jpg
    Φωτογραφία1921.jpg
    248,3 KB · Εμφανίσεις: 37
  • Φωτογραφία1923.jpg
    Φωτογραφία1923.jpg
    77,3 KB · Εμφανίσεις: 34
Αχ είναι κούκλος:up::up: αυτο το μαυράκι το είχα δει να παίζει με δύο γκριζάκια μικρά,λίγο μεγαλύτερα του, αν δεν κάνω λάθος. Αν είναι αυτός είναι φοβερά παιχνιδιάρης κ σχετικά ήρεμος. Επειδή δεν ει΄χα άλλη ξηρά τροφή, του έδωσα πατατάκι που έτρωγα :P:P κ ήρθε δίπλα μου άνετα:lol::lol:

παρα πολυ ομορφο ειναι πραγματικα ! μια γλυκα ! :rolleyes::D:D

Αχ είναι κούκλος:up::up: αυτο το μαυράκι το είχα δει να παίζει με δύο γκριζάκια μικρά,λίγο μεγαλύτερα του, αν δεν κάνω λάθος. Αν είναι αυτός είναι φοβερά παιχνιδιάρης κ σχετικά ήρεμος. Επειδή δεν ει΄χα άλλη ξηρά τροφή, του έδωσα πατατάκι που έτρωγα :P:P κ ήρθε δίπλα μου άνετα:lol::lol:

Είναι δύο μαυράκια αν δεν κάνω λάθος, αλλα αυτό είναι πιο ήμερο, οπότε μάλλον αυτό πρέπει να είναι.:)

γλυκας ειναι, με μελια ματακια:)

Κούκλος είναι ο άτιμος, εύγε στην φωτογράφο!!!

Άντε βρε Γιούλη προσπάθησε να πείσεις τους γονείς σου μπας και πάρουμε από κει άλλο ένα:)

Καλά Γιούλη ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ αυτού του γατιού.
Δεν είναι απλά όμορφος είναι καλονός.
Γιούληηηηηηηηηηηηη πάρε το αυτο το αγγελουδάκι. Ειναι και μαυρούκος και έτσι οπως ποζάρει στην πρώτη φωτο είναι τοσο κεχριμπαρένια τα ματάκια του και τα νυχάκια του ασπρα άσπρα και τα μαξιλαράκια στα ποδαράκια του για φίλημα και το τρίχωμά του τοσο βελούδινο και φουντωτούλι!:up::up::up:Ειναι τέλειο κουτσουνάκι. ΓΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ βλέπεις ??? ειναι ονειρεμενο μανάρι. Αμα πας να το δεις θέλω κι εγώ μαζίιιιιιιιι:up::up:

παιδια οι γονεις μου ξετρελαθηκαν με το γατακι:up:αμεσως μου ειπαν το ναι!!:up:
μπορω να το παρω αυριο αμεσως μολις παω τη Καλυψω για στειρωση κατα τις 8 το απογευμα....ελπιζω να ειναι καλα μεχρι τοτε και εκει ο μικρουλης μονο...
Βουλα σου αφησα και μηνυμα στο κινητο...
ελπιζω να μην ειναι πολυ αγριο...θα του κανω προσαρμογη στη σκηνουλα της royal και φυσικα αμεσως μολις τον παρω θα τον παω στην κτηνιατρο....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back