Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
παιδια οι γονεις μου ξετρελαθηκαν με το γατακι:up:αμεσως μου ειπαν το ναι!!:up:
μπορω να το παρω αυριο αμεσως μολις παω τη Καλυψω για στειρωση κατα τις 8 το απογευμα....ελπιζω να ειναι καλα μεχρι τοτε και εκει ο μικρουλης μονο...
Βουλα σου αφησα και μηνυμα στο κινητο...
ελπιζω να μην ειναι πολυ αγριο...θα του κανω προσαρμογη στη σκηνουλα της royal και φυσικα αμεσως μολις τον παρω θα τον παω στην κτηνιατρο....

:up::up::up:
Τέλεια νέα Γιούλη!!
Μακάρι να το βρείτε εκέι!!
Και απο κοντά ειναι 1560 φορές πιο όμορφος:P

Υ.Γ Δυστυχώς δεν θα μπορέσω εγω να ερθω αύριο γιατί το εμβόλιο αναβλήθηκε για αυριο :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπραβο βρε γιουλη, ειναι κουκλος πραγματικα ! :up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλάκο τέλεια!!!:up: Με το καλό να το πάρεις αύριο και θα είναι σίγουρα καλότυχο και ευτυχισμένο με τους γονείς σου και με εσένα γιατι όσο νά΄ναι θα το καμαρώνεις και εσύ πάνω κάτω που μένετε!!!! :up:
Ζήτωωωωω είναι ένας κουκλος και καλονός!!!

Μπράβο παιδιά για το έργο που κάνετε και για την φροντίδα σ΄αυτά τα πλάσματα. :up:

Αχ μπράβοοοοοοοοο:up::up: υπέροχα, αχ τι καλά που θα πάει σε σπιτάκι καλό έστω κ ένα μικράκι από αυτά:):) είναι τόσο χαριτωμένος και παιχνιδιάρης, χοροπηδάγανε στα βραχάκια σαν πιθυκάκια, κ μετά ήρθε κοντά μου σχετικά εύκολα (εγώ κράταγα σακούλα με πατατάκια, όχι γατοφόρο:lol::lol:. Πλάκα κάνω!!!) Μπράβο θα αποκτήσετε κ ενα παιδί νοτίων προαστίων:lol::lol::lol::lol:

Mπράβο Γιούληηηη. Τέλεια νέα και για τον γατούλη και για τους γονείς σου. Άσε που θα ξυπνήσει και την γριούλα γατούλα τους:)

καλημερα! :)
Ανεβαλα τη στειρωση της Καλυψως για την επομενη βδομαδα...
Θα παρω το μικρουλη μαυρακι και θα ασχοληθω με τη προσαρμογη του...:)
Μακαρι μωρε παιδια να το βρω εκει το απογευμα που θα παω...

Καλημέρα κι από μένα !
Με την σκέψη του μικρού έπεσα για ύπνο με την ίδια σκέψη ξύπνησα.

Η μέρα σήμερα προβλέπεται γεμάτη. Θα πάρουμε τις δυο γατούλες που ήδη στειρώθηκαν για να τις επιστρέψουμε, θα προσπαθήσουμε να πιάσουμε κάποιο ακόμα και βέβαια η προσοχή όλων μας το απόγευμα θα είναι στο μικρό μαυράκι.

Γιούλη πάρε με τηλ όποτε μπορείς για να συννενοηθούμε.

Ξέχασα να αναφέρω κάτι προχθές και αυτό γιατί θέλω να είμαι εντάξει με όλους και όλα.
Πριν από καιρό, μια φίλη του φόρουμ η Marzep, μου είχε αφήσει 2 τσάντες τροφές οι οποίες ουσιαστικά ήταν να σταλούν στην Ασημίνα (Yasmin) και στην γατο-ομάδα Θεσ/κης. Τις τροφές αυτές τις είχα φυλαγμένες με σκοπό κάποια στιγμή να σταλούν εκεί.
Πρότεινα λοιπόν να προωθηθούν οι τροφές στα αδέσποτα του Φλοίσβου, πράγμα που η Ασημίνα δέχθηκε αμέσως.
Έτσι το τάισμα της Τρίτης ήταν από την ευγενική χορηγία της Marzep .
Ευχαριστούμε πολύ.

Επίσης πρέπει να αναφέρω ότι όλα τα κορίτσια που έρχονται για βοήθεια εκεί, έρχονται πάντα με την τσάντα γεμάτη είτε με κονσερβάκια για τα μωρά είτε με κροκέτες για τα μεγάλα, συν τα Frontline συν τα Banmith.
Και εννοείται βέβαια ότι όλα αυτά είναι εκτός της χρηματικής εισφοράς τους για τις στειρώσεις.

Ευχηθείτε μας καλή τύχη για σήμερα:)

Μπορω κοριτσια σε ενα τοσο μικρο γατακι να δωσω banminth και να του βαλω σπρει για τους ψυλλους?

Μπορω κοριτσια σε ενα τοσο μικρο γατακι να δωσω banminth και να του βαλω σπρει για τους ψυλλους?

ρωτα μια το γιατρο, νομιζω μεσα ειναι :hmm::D

Καλή τυχη Βούλα μου να έχετε.Οι σκέψεις μας είναι στο μαυράκι κυριώς.Να το βρείτε γιατί το περιμένει καλή ζωούλα!!
Στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω.Εχω να πάω την Ελβιρα και τον Μπλάνκο για εμβόλιο:(

Καλή τύχη!!! Μακάρι να βρεθεί το μαυρούκι!!!
Σε μικρά γατάκια καλύτερα να αποφεύγετε το ψέκασμα. Μπορείτε να φοράτε γάντι, να ψεκάσετε λίγο το γάντι και να του βάλετε χαϊδεύοντας λίγο στην κοιλίτσα και το σβέρκο. Επιβεβαιώστε με γιατρό.
Και πάλι καλή τύχη!

Δεν πειράζει Ελένη μου (αν και θα μας λείψεις:)). Θα τα πούμε απο βδομάδα..

Παρ'όλες τις απογοητεύσεις και τις δυσκολίες που υπάρχουν όσον αφορά το θέμα του Φλοίσβου, να που αρχίζει και γίνεται το θέμα όλο και καλύτερο.Άν εξαιρέσουμε τον Χουρχουράκο που δεν ξέρουμε τί απέγινε (ελπίζουμε να πήγε σε καλό σπιτάκι),βρέθηκε σπιτάκι για το μαυράκι και στειρώθηκαν ήδη 3 γάτες.Μπορούμε λοιπόν να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο.Θέλει όμως συνεχείς προσπάθειες, βοήθεια απο όλους μας και φυσικά οικονομική ενίσχυση γιατί σε λίγο δεν θα υπάρχουν άλλα λεφτά για να συνεχιστούν οι προσπάθειές μας.
Πολλοί σε λίγο θα φύγουμε για διακοπές.......και μέχρι να γυρίσουμε και να συνεχίσουμε, πρέπει να κάνουμε ότι περισσότερο μπορούμε.
Βούλα, σήμερα άν μπορείτε με τα κορίτσια πηγαίντε και πιο κάτω ,εκεί που είχαμε πιάσει τον μαύρο στην αρχή, μήπως και βρείτε τα δύο μικρά που σου είπα.Ήταν ένα ολόμαυρο και ένα γκρί τιγρέ και τα δύο πολύ φιλικά περίπου ενάμιση μηνών.Απο την ώρα που τα έχω δεί τα έχω έννοια.......Είναι πολύ φιλικά έτοιμα για σπίτι...

Ναι, Γιούλη, μπορείς να δώσεις banminth, συμβουλεύσου το γιατρό για τη δοσολογία. Όσο για το ψέκασμα, όπως ακριβώς σου έγραψε η Ναταλία παραπάνω, με ψέκασμα στο γάντι και χάιδεμα θα φυγουν οι ψύλλοι. Μπράβο που ένα μωράκι θα πάει τόσο σύντομα σε αγκαλίτσες:up:

Κορίτσια, πολύ καλή τύχη και για σήμερα (μακάρι να καταφέρετε να "ψαρέψετε" μερικές γατούλες ακόμη)

Καλή τυχη Βούλα μου να έχετε.Οι σκέψεις μας είναι στο μαυράκι κυριώς.Να το βρείτε γιατί το περιμένει καλή ζωούλα!!
Στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω.Εχω να πάω την Ελβιρα και τον Μπλάνκο για εμβόλιο:(
Ελενη ενα special ευχαριστω και σε σενα...αυτες οι φωτο ελιωσαν τη μητερα μου...:)
Σε μικρά γατάκια καλύτερα να αποφεύγετε το ψέκασμα. Μπορείτε να φοράτε γάντι, να ψεκάσετε λίγο το γάντι και να του βάλετε χαϊδεύοντας λίγο στην κοιλίτσα και το σβέρκο. Επιβεβαιώστε με γιατρό.
Και πάλι καλή τύχη!
Σας ευχαριστω...αυτο θα κανω:)
Ναι, Γιούλη, μπορείς να δώσεις banminth, συμβουλεύσου το γιατρό για τη δοσολογία. Όσο για το ψέκασμα, όπως ακριβώς σου έγραψε η Ναταλία παραπάνω, με ψέκασμα στο γάντι και χάιδεμα θα φυγουν οι ψύλλοι. Μπράβο που ένα μωράκι θα πάει τόσο σύντομα σε αγκαλίτσες:up:

Κορίτσια, πολύ καλή τύχη και για σήμερα (μακάρι να καταφέρετε να "ψαρέψετε" μερικές γατούλες ακόμη)
με τη θετικη σκεψη ολων σας εκει θα ειναι το μικροσκοπικο πανθηρακι...
Καλη τυχη σε ολα...
Και ενα συγχαρητηρια σε σας, τις μικρες ηρωιδες :):):)

Ελενη ενα special ευχαριστω και σε σενα...αυτες οι φωτο ελιωσαν τη μητερα μου...:)

Να είσαι καλά Γιουλη μου!!!:)

Καλημέρα κι από μένα !
Με την σκέψη του μικρού έπεσα για ύπνο με την ίδια σκέψη ξύπνησα.
Ευχηθείτε μας καλή τύχη για σήμερα:)
Καλημέρα Βούλα μου!!! Καλή τύχη για σήμερα να πάνε όλα οπως τα περιμένουμε και με το καλό να βρείτε και τον μικρούλη μαυρούκο!:)

Και πάλι καλή τύχη!
Ναι έτσι γίνεται συνήθως. Κι εγώ στα μικρά αδεσποτούλια που πιάνονται αυτο κάνω. Δεν επιτρέπεται σε μικρή ηλικία κάτω των 2 μηνών νομίζω να ρίχνουμε κατευθείαν το αντιπαρασιτικό....

τι να εχω μαζι μου?
Κοριτσια δεν θελω να σας στερησω υλικα απο τα υπολοιπα γατονια...;)εδω λεμε να δωσουμε οχι να παρουμε κιολας:P

γαντια, ψεκαστικο,banminth, γατοφορο....Αλλο?

Καλημέρα κορίτσια! Με τόσο φαγητό που τους αφήσαμε την προηγούμενη ελπίζω να πεινάνε σήμερα:) για να πιαστεί κανένα! Γιούλη μου καλώς να το δεχτείτε τον Πίσσα! Είναι τόσο ήμερος που δεν θα το πιστεύετε! Είχε στογγυλοκαθήσει στις αγκαλιές μας και δεν ανησύχησε καθόλου με τις υπερηχητικές φωνές μας! Πόσο χάρηκα με αυτά τα νέα δεν μπορείτε να φανταστείτε:) Βούλα μου τί ώρα είναι σήμερα η συνάντηση?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back