Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα κι από μένα ! Τα χθεσινά νέα τα περιέγραψε πλήρως η Κωνσταντίνα. Μέσα στην μέρα πιστεύω να μάθω τι ακριβώς τρέχει με το μικρούλι και να σας πω. Άθλια η καταστασή του παιδιά, αφήστε τα
Η Αναστασία σκέφθηκε ότι η πληγή μπορεί να είναι κι από δάγκωμα σκύλου κιη αλήθεια είναι ότι κυκλοφορούν και σκυλιά εκεί.
Το φοβερό ήταν ότι το είδαμε από μακρια να κλαίει και να παίρνει τον κόσμο από πίσω (ο οποίος κόσμος φυσικά αδιαφορούσε για ένα τόσο δα μικροσκοπικό πλασματάκι που αιμοραγούσε)
Το μαυράκι μας από χθες το βράδυ είναι στην αγκαλιά και την φροντίδα της Γιούλης και των γονιών της. Να 'σαι καλά ΓιούληΗ φωτογραφία που έβαλες σε μεγέθυνση είναι τόσο συγκινητική.
Η δε ατάκα της μαμάς σου νομίζω έγραψε.
Μέχρι τώρα κορίτσια πηγαίναμε Τρίτη & Πέμπτη. Μήπως πρέπει να το αλλάξουμε και να το κάνουμε Δευτέρα και Πέμπτη για να πεινάνε λίγο παραπάνω ?
Την επόμενη εβδομάδα τα αδεσποτάκια του Φλοίσβου θα φάνε κροκετούλες Α'Α' που φρόντισαν να αγοράσουν η Γιούλη με την Αναστασία.
Γι'αυτό όποιο κορίτσι έρθει την επόμενη εβδομάδα, ας μη φέρει κροκέττες.
Η ποσότητα που πήραν τα κορίτσια είναι υπερ-αρκετή για να ταίσουμε και τις 2 μέρες που θα πάμε.
Ευχαριστούμε πολύ κορίτσια
Αν το κάνουμε προκύπτει το εξής πρόβλημα. Πχ αν πάμε στις 7-7.30 και κάνουμε μια ώρα για να πιάσουμε 1 γατί, η γιατρός δεν θα μπορεί να περιμένει στο ιατρείο μετά τις 8.30 για να το πάμε και να το αφήσουμε.
Βούλα, λέω να πάρω κι εγώ μια μεγάλη σακούλα κροκετες αλλά λογω εκτάκτων προβλημάτων υγειας μπαμπα, χρονος κυριολεκτικά ανυπαρκτος μέχρι να μπουμε σε μια σειρά οπότε δεν μπορώ να τη φέρω η ιδια.
Μήπως μπορει κανεις να περάσει να την πάρει από περιοχή Κεραμεικού;
Sorry που το ζητάω παιδια αλλά αν ειναι στο δρομο κανενος...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Έχεις δίκιο, δεν το σκέφτηκα αυτόΑν το κάνουμε προκύπτει το εξής πρόβλημα. Πχ αν πάμε στις 7-7.30 και κάνουμε μια ώρα για να πιάσουμε 1 γατί, η γιατρός δεν θα μπορεί να περιμένει στο ιατρείο μετά τις 8.30 για να το πάμε και να το αφήσουμε.
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Παιδια ειναι ενα ζελαδακι το Πισσακι μας...πολυ πολυ ημερο και τρυφεροΕχω καιρο να γραψω αλλα παρακολουθώ ανελλειπώς.
...Μπράβο σε όλες σας!
Γιούλη...ειναι κοριτσάκι η Πίσσα σου;;
Δεν ξέρω αν το καταλαβες αλλα ως νονά αδεσποτακίων, εγκρινω, επαυξάνω και κατοχυρώνω το ονομα αυτής!
...μου θυμησε το Μίσσα το αρκουδάκι της Ολυμπιάδας της Μοσχας ...
Μαμά Γιούλης...ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
Τα σέβη μας

Η μητερα μου με πηρε πριν λιγο και μου λεει κατσε να σου βαλω την Πισσα να σου πει καλημερα
! Κατοχυρωθηκε το ονομα (νομιζω τουλαχιστον
)! Νονα ειναι η Λοζυ

το Μισσα μου το ειπε και η Αναστασια...πολυ ωραιο...αλλα το Πισσα της παει γαντι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Καλη τυχη σε ολα τα γατονακια!! Και καλη δυναμη κοριτσια...οταν τελειωσουν οι προμηθειες σφυριξτε μας να σπευσουμε παλι

ELENIP
Διάσημο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος

(με την γνωστή φωτογραφία για αρχή )
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αφου τριγυρισε ολη τη κουζινα, τελικα μπηκε μονη της στη σκηνουλα της και κοιμηθηκε αγκαλια με το λουτρινο κουκλι που της ειχε βαλει μεσα...
καρδουλα μου...του λειπει η μανουλα του...

Κοριτσια σε ποια ηλικια τους κανουμε εξετασεις αιματος?
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Α και πες στην μάμυ αγωνιστικούς χαιρετισμούς από τα μάι κάτ. Και την επόμενη φορά να ανέβει να της γνωρίσουμε

konstans
Περιβόητο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα της πω να ερθει στα μαι κατ, να της ανοιξει θεμα και να ρωτα ο,τι της κατεβειΓιουλίτσα καλώς την δεχτήκατε την Πίσσα. Εμένα η Νίνα μου επισήμως ονομαζόταν 'Γανιούλα από την Γανιά που είναι η μουτζούρα. Όπως καταλαβαίνεις η Πίσσα είναι τρελή αδυναμία για μένα.
Α και πες στην μάμυ αγωνιστικούς χαιρετισμούς από τα μάι κάτ. Και την επόμενη φορά να ανέβει να της γνωρίσουμε![]()

ειναι κοριτσαρος 100%Καλέ κορίτσι είναι ή αγόρι;![]()
μετα τα μπομπιρακια μου, απεκτησα και μια πειρα ε? 

konstans
Περιβόητο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ευχαριστουμε πολυ!!Ωραία, ωραία, να την χαίρεστε τότε την Πίσσα σας![]()

Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πολύ στεναχωρέθηκα με το μικρούλι που βρήκατε.Ευτυχώς που βρεθήκατε στο δρόμο του γιατί τώρα δεν θα ζούσε.
Εγώ θα μπορώ πάλι την Τρίτη, γιατί έχω την Δευτέρα μάθημα.
Περιμένουμε νέα για το μικρό.......
vickymoon
Διάσημο μέλος
χριστιαννα ελαβα ενα καταθετηριο με 50 ευρω που γραφει το ονομα σου.Καλημέρα κορίτσια,
Πολύ στεναχωρέθηκα με το μικρούλι που βρήκατε.Ευτυχώς που βρεθήκατε στο δρόμο του γιατί τώρα δεν θα ζούσε.
Εγώ θα μπορώ πάλι την Τρίτη, γιατί έχω την Δευτέρα μάθημα.
Περιμένουμε νέα για το μικρό.......
δεν φαινεται πολυ καλα. μου το επιβεβαιωνεις σε παρακαλω.
βουλα εχω 70 ευρω να σου παραδωσω

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Κορίτσια, μαζεύετε χρήματα για στειρώσεις κλπ; Μπορείτε μήπως να μου δώσετε τον αριθμό λογαριασμού,πλιζ, γιατί σήμερα έχω εξόρμηση στις τράπεζες, ας πάει κ κάτι σε καλό σκοπό.
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Είχαμε 340 Euros. Χθες πλήρωσα 110 Euros στην Βασιλική που αντιστοιχούν στις 3 στειρώσεις που έχουμε κάνει ως τώρα
(2 θηλυκές χ 40 € έκαστη + 30 € ο μαυρούκος, ο πρώτος γατούλης που πιάσαμε)
Επομένως 340 € - 110 € =230 € + 70 €, είμαστε πάλι στα 300 €

Voula
Διάσημο μέλος
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπράβο Γιούλη για τη γατούλα, να την χαίρεστε

Μπράβο κ στις μαι κατς (πως λέμε θαντερ κατσ???

) που τα έχουν καταφέρει κ ειδικά με το μικρό άρωστο εχτές ευτυχώς που το πήρατε χαμπάρι
εγώ θα λείψω για 5μερούλες, αν βρω κανά ιντερνετ καφέ θα μπω να σας παρακολουθήσω να μαθαίνω νέα σας.Καλή συνέχεια

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool