konstans
Περιβόητο μέλος
Κι εμένα με βολεύει 5 Λόζυ!Κροκετούλες κοριτσούδια έχουμε αρκετές! Να φανταστείτε μόλις την προηγούμενη φορά ανοίξαμε το 20κιλο της Χριστίνας οπότε μας βγάζει αρκετά ακόμη. Χρειαζόμαστε καμία κονσέρβα όμως, οπότε να το έχετε στο νου σας.Εγώ έχω αυτοκίνητο και εάν θέλεις Σιμώνη μπορώ να σε πάρω εγώ από το Ν. Κόσμο. Πάντως τώρα που πάμε μόνο για τάισμα είναι πιο χαλαρά. Αύριο λέτε να συναντηθούμε κατά τις 17:00? Βασικά έχει γενέθλια και η αδερφούλα μου οπότε όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα!

Όσον αφορά τα σειριάκια, μήπως να τα αφήναμε για Δευτέρα, γιατί κι εγώ έχω να πάω κάπου μετά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
και περιμενω απαντηση.Αν δεν τους ενδιαφερει η ρατσα,θα ηταν μια χαρα ενα σειριακι απο το Φλοισβο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
).Ταϊσαμε τα γατούνια, τα μόνα που δεν βρήκαμε είναι η πέρα πτέρυγα(μάνα+γατούνια). Ίσως να ήταν χορτασμένα και να μην φανήκαν, γιατί απ'την Τρίτη ήταν λίγες οι ημέρες. Επίσης έχω να δηλώσω ότι είμαι ερωτευμένη με ένα από τα ασπρομαυράκια.

Θα σας βάλει Η Λόζυ αύριο φωτό που τράβηξε και θα ανοίξουμε και κάποιες αγγελίες μάλλον για τα 3 ήρεμα.
Voula
Διάσημο μέλος
. Δυστυχώς επέστρεψα στο χάος της δουλειάς
και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω.Όπως και να'ναι όμως τα πράγματα το απογευματινό ραντεβού ισχύει.
Υπολογίζω να είμαι εκεί 5.30 (το νωρίτερο) - 6.00 (το αργότερο).
Ποιά άλλα κορίτσιια είναι να έρθουν ?
Υπενθυμίζω ότι στο αυτοκίνητό μου έχουν μείνει κάτι κονσέρβες τις οποίες θα φέρω.
Λόζυ την παγίδα την πήρες ?
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Καλημέρα σε όλες. Δυστυχώς επέστρεψα στο χάος της δουλειάς
και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω.
Όπως και να'ναι όμως τα πράγματα το απογευματινό ραντεβού ισχύει.
Υπολογίζω να είμαι εκεί 5.30 (το νωρίτερο) - 6.00 (το αργότερο).
Ποιά άλλα κορίτσιια είναι να έρθουν ?
Υπενθυμίζω ότι στο αυτοκίνητό μου έχουν μείνει κάτι κονσέρβες τις οποίες θα φέρω.
Λόζυ την παγίδα την πήρες ?
θελω να ερθω κι εγω αλλα 5,30 δεν προλαβαινω..
μεχρι τι ωρα θα ειστε εκει?? γιατι φανταζομαι το να ερθω για 15 λεπτα στο τελος δεν οφελει...
konstans
Περιβόητο μέλος
.Εγώ θα έρθω, κατά τις 6 υπολογίζω. Έχω κι εγώ ξηρά τροφή και κάποιες κονσέρβες, οπότε είμαστε οκ. Να φέρω και μια γατοφόρο που έχω;
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βουλίτσα μου καλώς ήρθες και καλό ξεκίνημα πάλι στο χάος
Εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω δυστυχώς και έχω εν τω μεταξύ και ξηρά τροφή στο αυτοκίνητο. Μπορώ να περάσω να σας την αφήσω όμως. Είμαι χάλια, τρέχω και στο κτηνιατρείο και πλέον θα δυσκολεύομαι αρκετά για Φλοίσβο
konstans
Περιβόητο μέλος

Με την κρίσπυ;
Voula
Διάσημο μέλος
Λόζυ με την παγίδα τι έγινε ?
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ θα έρθω κατα τις 18:00 .Θες να φέρω γατοφόρο για τα μικρά ή όχι ακόμα;
Voula
Διάσημο μέλος
Κωνσταντίνα αν πιάσουμε τα μικρά σειριάκια σήμερα μπορείς να μιλήσεις με Βιβή και να δεις αν γίνεται να της τα πας.
Περιμένω το βράδυ 2 τηλέφωνα από ενδιαφερόμενους. Αν δεν μπορείτε, η άλλη περίπτωση είναι να τα αφήσω στην Βασιλική για σήμερα.
konstans
Περιβόητο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
(το πιο μεγαλόσωμο από τα δύο).Ο μικρός φιλοξενείται στο κτηνιατρείο όπου θα του παρέχουν μια γενική κούρα ομορφιάς, ξέρετε, αποπαρασίτωση, καθάρισμα αυτιών, εμβόλια κλπ.
Στην συνέχεια ο κύριος θα είναι έτοιμος για ΣΠΙΤΙ ! Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν, σας περιμένει να τον αγκαλιάσετε και υπόσχεται να φέρει στο σπίτι σας κάτι από την θαλασσινή αύρα που τον περιβάλλει

Πρέπει να σας πω ότι σε όλη την διαδρομή ήταν ένας πραγματικός κύριος. Παρά τις αρχικές διαμαρτυρίες του στην γατοφόρο, στην συνέχεια δεν έβγαλε κιχ.
Ακόμα και όταν τον έβγαλα από την γατοφόρο για να τον βάλουμε μέσα σε κλουβάκι κάθησε ήσυχος ήσυχος και υπέμεινε στωικά τα ζουλήγματά του.
Προβλέπεται να γίνει γάτος-αλοιφή.
Ξεκινήστε λοιπόν τα γνωστά ΟΜΜΜΜΜ και ας ελπίσουμε ότι η θεά Τύχη θα τον ανταμείψει σύντομα.
Εκτός από τον γκριζάκο, περιττό να σας πω ότι στο γνωστό σημείο οι γάτες συνεχίζουν να μας σνομπάρουν κανονικά
. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι φύγαμε χωρίς υποψήφιο θύμα για στείρωση.Σημερινά παρελειπόμενα ; ο μικρός πορτοκαλένιος, ο οποίος πρέπει να είναι φρεσκοπαρατημένος και ο τύπος (ένας γκόμενος με ψιλομπλαζέ ύφος) ο οποίος αφού μας ρώτησε 'ξέρετε πόσες γάτες είναι εδώ ? Καμμιά 30αριά !!! (σώπα, λες και δεν το ξέραμε ρε φίλε). Και μετά είπε το εξής άπαιχτο ! ''Ερχομαι και τις ταίζω'
Και αναρωτιέμαι εγώ που δεν είμαι ξανθιά. Και πως δεν σε είδαμε ρε φίλε, όλο το καλοκαίρι εκεί ????
Αχ, αχ. Αν ξεχνάω κάτι είναι εοπειδή είμαι χώμαι και νυστάζω. Θα σας τα πει η Κωνσταντίνα ή η Χριστιάννα αύριο
drusilia
Διάσημο μέλος
Δοκιμάσατε με τόνο μέσα στην παγίδα;
Voula
Διάσημο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
.Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, είπαμε να δοκιμάσουμε και με απόχη μπας και καταφέρουμε κάτι καλύτερο.
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool