Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κορίτσια χτες συζητούσαμε μήπως παίρναμε μία καλή παγίδα για να την έχουμε πάντα στη διάθεσή μας. Είναι ούτως ή άλλως τόσο απαραίτητη όσο και η τροφή. Επικοινώνησα με τον κτηνιατρικό Κύκλο Εμπορική Α.Ε. (https://www.vet-circle.gr/productDetails.aspx?catID=162&pid=6265) γιατί νομίζω ότι η Ναταλία εννοεί μία παγίδα σαν κι αυτή. Η συγκεκριμένη κοστίζει 105 ευρώ+ΦΠΑ. Εάν συμφωνείτε όλοι, θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα ποσό, όσο μπορεί ο καθένας και να την αγοράσουμε. Ρώτησα για χρόνο παράδοσης και μου είπε μόλις το αποφασίσουμε πρέπει να τηλεφωνήσουμε ώστε να δει εάν είναι διαθέσιμο για εισαγωγή στην Ελλάδα. Μετά μου είπε να υπολογίζει γύρω στο 10ήμερο (ίσως και παραπάνω). Αυτό το σάιτ είναι μία πρόταση. Θα κοιτάξω βέβαια και αλλού.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι συμφωνώ κι εγώ, γιατί είναι κρίμα να μπαίνουν στην παγίδα και να βγαίνουν ανενόχλητα;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εννοείται ότι σμφωνώ κι εγώ. Είναι κρίμα να πηγαινο-ερχόμαστε κουβαλόντας την παγίδα που έχουμε τώρα και να την γυρνάμε άδεια.

Επομένως μήπως να αρχίσουμε και να δούμε πόσα μπορούμε να μαζέψουμε ?

Εγώ βάζω 10 €.

Κι εγώ βάζω 10. Μήπως να την παίρναμε με τα λεφτά που έχουν ήδη μαζευτεί και παράλληλα να μαζεύαμε όσα μπορούμε για τις στειρώσεις;:hmm:
Γιατί θα αρχίσουν και οι βροχές σε λίγο και όσο το καθυστερούμε τόσο δυσκολεύουν οι συνθήκες;

Ας περιμένουμε 1-2 μέρες να δούμε τι ανταπόκριση θα έχουμε και μετά αποφασίζουμε.

Το θέμα είναι ότι τα χρήματα που υπάρχουν, δεν έχουν μαζευτεί από 2-3 άτομα έτσι ώστε να συμφωνήσουμε μεταξύ μας και να τελειώνουμε ;)

Κι εγώ βάζω 10. Μήπως να την παίρναμε με τα λεφτά που έχουν ήδη μαζευτεί και παράλληλα να μαζεύαμε όσα μπορούμε για τις στειρώσεις;:hmm:
Γιατί θα αρχίσουν και οι βροχές σε λίγο και όσο το καθυστερούμε τόσο δυσκολεύουν οι συνθήκες;

Ναι νομίζω έτσι θα είναι καλύτερα Κωνσταντίνα μου...Εάν είναι πείτε μου να τον πάρω αύριο τον κυριούλη να δούμε εάν μπορέσει να την φέρει. Εσάς πώς σας φαίνεται????

Θα βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ, κορίτσια:)
Πείτε τι αποφασίζετε, και να σας πω και την αλήθεια, εσείς είστε η μόνιμη ομάδα και, κατά τη γνώμη μου, οι μόνες αρμόδιες να αποφασίσετε, αν θέλουμε να είμαστε δίκαιες. Φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει αντίλογος σ'αυτό...
Νομίζω πάντως ότι για να προχωρήσουν οι στειρώσεις σύντομα και πριν χειμωνιάσει, θα πρέπει να αγοραστεί καταλληλότερη παγίδα.

Επειδή δεν ξέρω ακριβώς πώς λειτουργεί αυτή που σας αναφέρω, τον ρώτησα εάν είναι αρκετά ευσαίσθητη και μου είπτε ότι μέχρι σήμερα δεν είχε κανείς πρόβλημα...Οπότε λέει προφανώς είναι αρκετά ευαίσθητο το πατηματάκι.

Από ότι καταλαβαίνω, εμείς ως μόνιμη ομάδα συν τη βοήθεια της Στέλλας μαζεύουμε χοντρικά τα μισά χρήματα. Ε ας βάλουμε και τα υπόλοιπα από το ταμείο και ο θεός βοηθός.

Συμφωνώ. Θα κοιτάξω κι εγώ όσο μπορώ μήπως μπορούμε να βρούμε καμιά ετοιμοπαράδοτη κάπου, έτσι ώστε να τσεκάρουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας.
Ε ρε κεφάλες, τρέμετε:P

Είμαι και εγώ μέσα κορίτσια για την παγίδα.Ούφ!Επιτέλους πληρώθηκα σήμερα!!

μπορω να βοηθησω κι εγω οικονομικα! :):)

οικονομικα κ ατομικα. μενω κ γω στην περιοχη κ θα θελα να ρθω να συμμετασχω, αν φυσικα χρειαζονται 2 χερια παραπανω, κ για ταισμα κ για τα παντα. με ποιον επικοινωνω για να να περαιτερω συνεννοηση?

Βρήκα και αυτήν την παγίδα (https://www.biologiki.gr/oikologika.php). Φαίνεται ότι είναι ίδια με αυτήν που έχουμε, αλλά έχω την εντύπωση ότι κάποιο "μανταλάκι" μας λείπει, γι'αυτό και δεν κλείνει σωστά. Μίλησα με αυτούς και μου είπαν 85E και ότι σε 1-2 ημέρες μπορούμε να την έχουμε. επίσης ήταν πρόθυμοι να μας εξηγήσουν από κοντά πως λειτουργεί.

Σιμώνη, σ'ευχαριστούμε πολύ (μάλλον περισσότερο σ'ευχαριστούν οι γατούλες Φλοίσβου :)).

Τακη, επικοινώνησε μαζί μου με pm για να σου πω λεπτομέρειες. Που ακριβώς μένεις ?

Σχετικά με ποιο τύπο παγίδας θα αγοράσουμε, κορίτσια το αφήνω σε σας να κρίνετε ποια είναι η πιο κατάλληλη.

παιδια η παγίδα μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε κανονικα, αν δεν κάνω λάθος με αυτήν έπιασε κάποια γάτα η αννα μαρια πριν λιγο καιρο στο φλοισβο, δεν ξερω ποια απο εσας ηταν μαζι.
Ξέρει κάποια απο εσας να την στήσει σωστά;
έχει χαλάσει;
ή απλά δεν μπαίνουν οι γάτες μέσα;
Αν για οποιοδήποτε λογο δεν μπορειτε να την χρησιμοποιήσετε ειτε να βρεθούμε να σας δείξω πως λειτουργεί είτε αν δεν την θελετε καθόλου να μου την αφήσετε γιατι στην φάση αυτη έχουμε 2 παγίδες που πηγαινοερχονται ψυχικο-γλυφαδα-νεος κοσμος με τις συγκοινωνιες

Η συγκεκριμένη πάντως, (https://www.biologiki.gr/oikologika.php) δεν ξέρω αν ειναι καλη ιδεα...
Κάτι αντίστοιχο που ειχα χρησιμοποιήσει στο παρελθόν έχει το πρόβλημα οτι αν δεν την ασφαλίσεις αμέσως οταν πιαστει, το ζώο μπορει να σπρώξει και να πεταχτεί έξω ξανά.

Βιβή, πριν προβούμε σε οποιοδήποτε έξοδο κανόνισε να έρθεις την Πέμπτη το απόγευμα αν σου είναι εύκολο, για να μας δώσεις τα φώτα σου.

Και εγω θεωρώ ότι πριν αγοραστεί καινούργια αν μπορεί η Βιβή να σας κάνει μια επίδειξη:lol: κ να διαπιστώσει αν λειτουργεί η συγκεκριμένη παγίδα θα ηταν σωστό.

Αν πάντως δεν λειτουργησει τότε θα συμφωνήσω κ εγώ ότι πρέπει να αγοραστεί νέα παγίδα, οπότε ας μαζευτούν έτσι κι αλλιώς όσα περισσότερα χρήματα, ήδη μέτρησα προσφορές, κ αν δεν φτάσουν να πάρετε από το ταμείο. Γιατί τι να τα κάνεις τα χρήματα για στειρώσεις αν δεν πιάνονται γάτες για να στειρωθούν:hmm::hmm:

Εχεται κ από εμένα οικονομική υποστήριξη για την παγίδα, να με υπολογίζεται:happy:

Εννοειται οτι θα βοηθησω κι εγω για την αγορα νεας παγιδας(εκτος κι αν αυτη λειτουργει κανονικα κι εμεις κανουμε καποια βλακεια):hmm::hmm:Ο,τι αποφασισετε...
Αντε και με ενα καλο σπιτι για το σειριακι!!!!!!!!!!!(Το αγαπημενο της Βουλας πιασατε ε?)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back