Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ναι, όντως αν τα πράγματα με την δουλειά της Κωνσταντίνας είναι έτσι, δημιουργείται πρόβλημα γιατί η Κωνσταντίνα ανήκει στους 'βασικούς'.
Επίσης ένα άλλο σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε είναι ότι η Χριστιάννα είναι με διάστρεμμα και για 2 βδομάδες περίπου θα είναι εκτός
(η οποία Χριστιάννα έχει αυτοκίνητο και θα μπορούσε να βοηθήσει σε μεταφορές).

Δεν ξέρω αν έχετε να προτείνετε κάτι, το σίγουρο είναι ότι πρέπει να επικεντρώνεται ένας στο τάισμα και άλλος ένας στην παγίδα.

Περιμένω προτάσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω ότι αν είναι 3 άτομα(1 με αμάξι και την παγίδα και οι 2 για τάισμα και με μια γατοφόρο μπας και)σε κάθε βάρδια(Δευτέρα-Πέμπτη) θα είναι οκ.

Έτσι όπως το θέτει η Κωνσταντίνα είναι το τέλειο.

Το πρόβλημα με μένα δεν είναι 'μη τα φτύσω'. Είναι μη μου προκύψει κάτι σοβαρό και δεν ξέρω τι 'μελλει γενέσθαι' μετά.
Και υπενθυμίζω, όταν ξεκίνησε όλη αυττή η ιστορία εγώ απλά προσφέρθηκα να βοηθάω στις μεταφορές, όχι να αναλάβω το θέμα προσωπικά εγώ και 3-4 ακόμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Xα,χα,χα, μόνες μας τα γράφουμε και μόνες μας τα διαβάζουμε μου φαίνεται:P

Βρε κοριτσια έχετε χιλια δικια. το εχετε φορτωθει όλο εσεις. μακάρι να μπορουσα να βοηθησω κάπως, αλλα ουτε αυτοκίνητο παιζει και ειμαι και συνεχεια μεταξυ πειραια και αμαρουσιου.
τι να πω ρε γμτ....

Παράθεση:
Δες το θέμα του Φλοίσβου πχ, τί δουλειά γίνεται εκεί, απο ιδιωτική πρωτοβουλία "απλών" ανθρώπων.

Γράφτηκε σε κάποιο άλλο post, άσχετο με το δικό μας εδώ.
Ένιωσα ότι έπρεπε να το μεταφέρω....:hmm:

Εγώ το έγραψα, για να δείξω σε μία άλλη κοπέλα, που έχει μια αποικία να αντιμετωπίσει, και ζητάει τα φώτα μας. Ή κάποια φιλοζωική οργάνωση ή κάτι για να αποτανθεί.
Θέλησα να τονίσω, την ιδιωτική πρωτοβουλία, το πόση δουλειά γίνεται κάθε φορά, χωρίς την ανάμιξη σωματείων, οργανώσεων ή κρατικών μηχανισμών. (εξού και το "απλών" ανθρώπων σε εισαγωγικά.)

Είπα κάτι κακό? :hmm:

Παράθεση:
Δες το θέμα του Φλοίσβου πχ, τί δουλειά γίνεται εκεί, απο ιδιωτική πρωτοβουλία "απλών" ανθρώπων.

Εγώ το έγραψα, για να δείξω σε μία άλλη κοπέλα, που έχει μια αποικία να αντιμετωπίσει, και ζητάει τα φώτα μας. Ή κάποια φιλοζωική οργάνωση ή κάτι για να αποτανθεί.
Θέλησα να τονίσω, την ιδιωτική πρωτοβουλία, το πόση δουλειά γίνεται κάθε φορά, χωρίς την ανάμιξη σωματείων, οργανώσεων ή κρατικών μηχανισμών. (εξού και το "απλών" ανθρώπων σε εισαγωγικά.)

Είπα κάτι κακό? :hmm:
Ναι! αλλά γιατί η Ελλάδα να είναι η μόνη χώρα που τα σωματεία και οι φιλοζωικές οργανωσεις της ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ????
Δεν είμαστε φιλόζωοι στην ελλάδα . Και όλα αυτά τα σωματεία (ΕΟΓ, Φιλοζωική, κλπ) έχουν δημιουργηθεί με άλλο σκοπό.Στην φιλοζωική όταν πάρεις και τους πεις για ένα αδέσποτο κατευθείαν σου λένε να το πας για ευθανασία. Πολύ φιλόζωοι!!!!!!!
Οτι κάνει μόνο ο ιδιωτης έχω να πώ.:(

Τζούλια, το ξέρω ότι το 'γραψες εσύ. Δεν εννοώ καλέ ότι είναι κάτι κακό.
Το μετέφερα στο δικό μας ποστ για να δείξω και στα υπόλοιπα κορίτσια ότι είμαστε παράδειγμα προς μίμηση:D

Γράφτηκε σε κάποιο άλλο post, άσχετο με το δικό μας εδώ.
Ένιωσα ότι έπρεπε να το μεταφέρω....:hmm:

Ναι! αλλά γιατί η Ελλάδα να είναι η μόνη χώρα που τα σωματεία και οι φιλοζωικές οργανωσεις της ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ????
Δεν είμαστε φιλόζωοι στην ελλάδα . Και όλα αυτά τα σωματεία (ΕΟΓ, Φιλοζωική, κλπ) έχουν δημιουργηθεί με άλλο σκοπό.Στην φιλοζωική όταν πάρεις και τους πεις για ένα αδέσποτο κατευθείαν σου λένε να το πας για ευθανασία. Πολύ φιλόζωοι!!!!!!!
Οτι κάνει μόνο ο ιδιωτης έχω να πώ.:(

Έτσι είναι δυστυχώς. Είμαστε απο τις τελευταίες χώρες στην Ευρώπη στην φιλοζωία....γι΄αυτό και χαίρομαι, και υποστηρίζω τις ιδιωτικές πρωτοβουλίες.

Τζούλια, το ξέρω ότι το 'γραψες εσύ. Δεν εννοώ καλέ ότι είναι κάτι κακό.
Το μετέφερα στο δικό μας ποστ για να δείξω και στα υπόλοιπα κορίτσια ότι είμαστε παράδειγμα προς μίμηση:D

Μόνο παράδειγμα? Μήν σαν κάνω και διαφημιστικό μου φαίνεται!:D

Αν θέλετε βοήθεια για αύριο μπορώ και εγώ με τον άντρα μου, δεν ξέρω πόσες φόρες θα με φέρει αλλά τον βλέπω θετικό :D και ελπιζω για συνέχεια όταν δεν δουλεύει, έχουμε μηχανή. Ότι μπορούμε να βοηθήσουμε θα χαρούμε πολύ. Απλά πείτε μας που πρέπει να έρθουμε.

Δεν είναι όλες οι φιλοζωϊκές παιδιά υπέρ της ευθανασίας. Δεν ξέρω αν υπάρχουν κάποιοι ανεγκέφαλοι που το λένε αυτό. Εγώ ανήκω σε φιλοζωϊκή και ξέρω με τι δυσκολίες και έλλειψη πόρων προσπαθούν να βοηθήσουν. Δεν είναι οι φιλοζωϊκές δυστυχώς λύση γιατί απλά το κράτος τις έχει γραμμένες. Για την φιλοζωϊκή Καισαριανής πχ έχει φτάσει ένα άτομο να τρέχει για όλα να σπαταλάει μια νέα κοπέλα όλα τα χρήματά της για φιλοξενία ζώων και ο Δήμος να δεσμεύεται ότι θα πληρώσει τον κτηνίατρο για τις στειρώσεις και νοσηλεία των ζώων και στο τέλος να λέει ο κτηνίατρος ότι δεν πληρώνεται. Τους βοηθάω με το ιντερνετ και φωτογραφήσεις και το ξέρω από πρώτο χέρι.
Βουλίτσα δεν μπορώ να δεσμευτώ γιατί μένω μακριά και δεν μπορώ να έρχομαι τακτικά.
Όταν παραστεί ανάγκη όμως ξέρεις ότι θα έρθω με το αυτοκίνητο. Αυτά μόλις επιστρέψω βέβαια.

εγω μπορω αυριο κανονικα, αλλα αμαξι δν εχω. οποτε μπορω να βοηθησω στο ταισμα μονο. τροφη ειπαμε να μην φερω, ισχυει το ιδιο κ για νερο? ποιοι θα μαστε αυριο τελικα?

Catyara στείλε μου το κινητό σου με pm για να συννενοηθούμε.

Νίνα μη φέρεις ούτε νερό. Θα τα κουβαλήσω εγώ με το αυτοκίνητο.

Βούλα πόσα άτομα θα είμαστε τελικά σήμερα; Και τι γίνεται σε περίπτωσης βροχής;

Δεν ξέρω ακριβώς πόσοι θα μαζευτούμε.
Ελπίζω να μην βρέξει, τουλάχιστον πολύ για να μπορέσω να βάλω φαγητό.

Λοιπόν τις λεπτομέρειες τις αφήνω στην Βούλα.
Εγώ έχω να πω ένα μόνο. Βάζω και στοίχημα ότι αρκετά σύντομα ο κεφάλας θα κάθεται και θα ακολουθήσει τον δρόμο προς την κτηνίατρο;).
Κεφάλα μου εσύ:inlove::inlove::inlove:

Δεν έχω κουράγιο για λεπτομέρειες :( Μου ξέφυγε μια γάτα χθες την ώρα που την έβαζα στην γατοφόρο αφού πρώτα μου έκανε το χέρι αγνώριστο.
Τα ταίσαμε,βάλαμε νερό, χαιδέψαμε όσα κάθονται και φύγαμε αφού βέβαια χθες δεν πιάσαμε κανένα :(

Επαναλαμβάνω ότι όποιος μπορεί να βοηθήσει είτε με τροφές, είτε με την παρουσία του 1 φορά την εβδομάδα είτε με φιλοξενία ας μας το πει.
Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ για όλους μας.

Βουλα μπορεις να επαναλαβεις λιγο μερες και ωρα ..ελπιζω την αλλη βδομαδα να τα καταφερω και να ερθω..:happy:

Πάμε Δευτέρα και Πέμπτη κατά τις 5.30.

μαρινακι, θα μας ανεβασεις τις φωτο του ορφεακου? θελω να δω πως βγηκε το γατουλι!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Ξεκινάω μ'ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Γιούλη για τις δύο φοβερές γατοφόρους που μας έστειλε για τα γατόνια Φλοίσβου καθώς και την τροφή που μας αγόρασε.
Γιούλη πραγματικά οι γατοφόροι είναι υπέροχες, τα γατάκια ούτε στα πιο τρελλά τους όνειρα δεν θα μπορούσαν να φανταστούν τέτοια μεταφορά:)

Επίσης ευχαριστούμε πολύ και την Αναστασία γιατί την συνεισφορά της στην αγορά της καινούργιας παγίδας.

Ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλά αυτή την εβδομάδα. Όποια κοπέλλα πιστεύει ότι μπορεί να έρθει για βοήθεια ας το πει.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back