Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τι γινεται με αυτες τις γατουλες τελικα παιδια?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βασικα δεν μπορω να τις βαλω και στην αγγελια γιατι μου λεει οτι τις εχω ηδη ανεβασει στην κατηγορια γατες φλοισβου..τι κανω?:hmm:
Μπορεις να τις ανεβασεις στο photobucket και να επικολλησεις εδω τον τελευταιο κωδικο που σου δινει,γιατι ως επισυναψη εδω σου επιτρεπει αν τη βαλεις μονο μια φορα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασημίνα, τι εννοείς ? Πάμε 2 φορές την εβδομάδα, ταίζουμε, προσπαθούμε να πιάσουμε κάποια για στείρωση, όπως χθες π.χ. και επίσης προσπαθούμε να προωθήσουμε κάποια από τα μικρά που είναι καλόβολα.

βασικα δεν μπορω να τις βαλω και στην αγγελια γιατι μου λεει οτι τις εχω ηδη ανεβασει στην κατηγορια γατες φλοισβου..τι κανω?:hmm:

Αν μπορεί κάποιος άλλος, αν γίνεται στείλτες μου με μαιλ να τις ανεβάσω εγώ (δεν ξέρω άλλο τρόπο εκτός από αυτόν) κ να τις προωθήσω κ σε άλλα σιτε κ να φτιάξω κ κανένα αφισάκι (christina.adespota@gmail.com)
:)

Να πω κι εγώ ότι εχτές ήταν μια καλή ημέρα:).(αν ξαναγράφω τα ίδια αγνοήστε τα, δεν προλαβαίνω να διαβάσω τι γράψανε τα κορίτσια!)
Η θηλυκιά που έφυγε απ'την γατοφόρο έπαθε μια κρίση καλοσύνης και μπήκε σχεδόν εθελοντικά:blink:, ελπίζω την Πέμπτη να την ξαναπιάσουμε και να την βάλουμε βέβαια σε μια πιο ασφαλή γατοφόρο.
Το μικρό που πήγαμε στην γιατρό έσκουζε όλη την ώρα μέσα στο αμάξι, όταν το βγάλαμε όμως στην γιατρό ηρέμησε και ήταν φιλικότατο(είναι πολύ παρόμοιο με την γιασεμή της ιβάνας στα χρώματα). Είχε μια δαγκωνιά στο μπούτι, το ένα δόντι ειδικά είχε κάνει αρκετά βαθιά πληγή.:/:
Ο γάτος ήταν κύριος, κιχ δεν έβγαλε. Θα περάσει από τσεκ, κόψιμο %%% κ.τ.λ. και θα επιστραφεί στον χώρο του νέος και ωραίος:lol:

Σου λεει τωρα με τσακωσανε,ας κρατησω χαμηλο προφιλ...:lol:

Βρε κορίτσια, επειδή βρήκα λίγο χρόνο κ προωθώ διάφορες αγγελίες, ψάχνω την αγγελία του Ορφεάκου κ δεν την βρίσκω:redface::redface: μπορεί να με βοηθήσει κανείς, που είναι στα χαρίζονται κ εγώ η στραβή δεν την εντοπίζω?????

Χαρίζεται ο πανεμορφούλης Ορφεάκος
!

Χριστίνα αυτή είναιη αγγελία του μικρού μας η οποία αναρτήθηκε στις 7/9/09 από την Μαρίνα.

Υπάρχει κι άλλη αγγελία με το όνομα Ορφέας αλλά είναι από Θεσ/κη.
Μακάρι να σε βοήθησα.

Α επειδη ειναι θεμα πολλων σελιδων και δεν προλαβαινω απλα ρωτησα να ξερω πως τα πατε

οκ τον έβαλα κ εγώ και μακάρι να έχει καλή τύχη το μικρό:):)

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Χριστίνα μας που αγόρασε για τις γατούλες Φλοίσβου ένα σακκί κροκέτες (το οποίο υπενθυμίζω ότι είναι το 2ο κατά σειρά)

Χριστινάκι σ'ευχαριστούμε πολύ:). Μακάρι το παράδειγμα σου να το ακολουθήσουν κι άλλοι.
Επίσης να σημειώσω ότι απόψε γνώρισα την Άννα (petshop Αποθήκη Άννας στην Ν.Σμύρνη). Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος.

Ναταλία ευχαριστούμε:). Συννενοήσου με την Λόζυ σε παρακαλώ, αν είναι να τα δώσεις σ'εκείνη επειδή μένετε κοντά.
Έχω συννενοηθεί ήδη με την Άννα (Αποθήκη της Άννας) και στην επόμενη αγορά κροκετών θα είμαι μέσα. Θα ξαναμιλήσουμε!
Όσον αφορά την παγίδα θα μιλήσω με τη Λόζυ!

Καλημέρα. Για να κάνουμε ένα update στις σημερινές παρουσίες, παρακαλώ.

Υπενθυμίζω ότι θα επιστρέψω το μικρούλι του οποίου το ποδαράκι είναι μια χαρά πλέον, τον τιγρέ κεφαλούκο, 'αλαφρωμένο', συν το καρότσι με τις προμήθειες.
Εννοείται ότι όλα αυτά δεν μεταφέρονται μόνο από ένα άνθρωπο:)

βουλα εγω ειμαι μεσα σημερα..μονο μια χαζη ερωτηση..μην γελασετε παρακαλω μιας και εγω ανοιξα το θεμα..επειδη ερχομουν με αμαξι συνηθως ..αν παρουμε το τραμ θυμαται καμια σε πια σταση κατεβαινουμε..?????μην κατεβω αλλου για αλλου!!!!!thnks προκαταβολικα:):)

Ρια δεν ξέρω καθόλου τα ονόματα στις στάσεις του τραμ:redface:
Το κινητό μου το έχεις ? Αν όχι να σου στείλω pm

ρια, ρωτα τον οδηγο. σιγουρα θα ξερει :D

Μme Βίκυ μας τι κάνετε σήμερα ? Αν είσαστε καλά, θα μας έρθετε ??:)

στειλτο μου βουλα για καλο και για κακο..νομιζω ή φλοισβος λεγεται ή παιδικη χαρα..σιγουρα θα το βρω..θα ρωτησω κιολας..οσο για τον οδηγο μου εχουν τυχει διαφορα αστο καλυτερα..ζητησα απο οδηγο την αλλη φορα να κατεβω μεταξουργειο και με κατεβασε ομονοια..:down::down:

Η στάση λέγεται πάρκο φλοίσβου νομίζω.

Ναι πάρκο Φλοίσβου λέγεται.
Εγώ σήμερα τα βλέπω λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα, οπότε εκτός απροόπτου θα έρθω.
Βούλα πάρε με όταν ξεκινήσεις να σου πω σε τι φάση είμαι, μπας και κατέβουμε μαζί την ίδια ώρα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back