yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μπορεις να τις ανεβασεις στο photobucket και να επικολλησεις εδω τον τελευταιο κωδικο που σου δινει,γιατι ως επισυναψη εδω σου επιτρεπει αν τη βαλεις μονο μια φορα.βασικα δεν μπορω να τις βαλω και στην αγγελια γιατι μου λεει οτι τις εχω ηδη ανεβασει στην κατηγορια γατες φλοισβου..τι κανω?![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
βασικα δεν μπορω να τις βαλω και στην αγγελια γιατι μου λεει οτι τις εχω ηδη ανεβασει στην κατηγορια γατες φλοισβου..τι κανω?![]()
Αν μπορεί κάποιος άλλος, αν γίνεται στείλτες μου με μαιλ να τις ανεβάσω εγώ (δεν ξέρω άλλο τρόπο εκτός από αυτόν) κ να τις προωθήσω κ σε άλλα σιτε κ να φτιάξω κ κανένα αφισάκι (christina.adespota@gmail.com)

konstans
Περιβόητο μέλος
.(αν ξαναγράφω τα ίδια αγνοήστε τα, δεν προλαβαίνω να διαβάσω τι γράψανε τα κορίτσια!)Η θηλυκιά που έφυγε απ'την γατοφόρο έπαθε μια κρίση καλοσύνης και μπήκε σχεδόν εθελοντικά
, ελπίζω την Πέμπτη να την ξαναπιάσουμε και να την βάλουμε βέβαια σε μια πιο ασφαλή γατοφόρο.Το μικρό που πήγαμε στην γιατρό έσκουζε όλη την ώρα μέσα στο αμάξι, όταν το βγάλαμε όμως στην γιατρό ηρέμησε και ήταν φιλικότατο(είναι πολύ παρόμοιο με την γιασεμή της ιβάνας στα χρώματα). Είχε μια δαγκωνιά στο μπούτι, το ένα δόντι ειδικά είχε κάνει αρκετά βαθιά πληγή.

Ο γάτος ήταν κύριος, κιχ δεν έβγαλε. Θα περάσει από τσεκ, κόψιμο %%% κ.τ.λ. και θα επιστραφεί στον χώρο του νέος και ωραίος

moukelis
Επιφανές μέλος

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

μπορεί να με βοηθήσει κανείς, που είναι στα χαρίζονται κ εγώ η στραβή δεν την εντοπίζω?????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
!Χαρίζεται ο πανεμορφούλης Ορφεάκος
Χριστίνα αυτή είναιη αγγελία του μικρού μας η οποία αναρτήθηκε στις 7/9/09 από την Μαρίνα.
Υπάρχει κι άλλη αγγελία με το όνομα Ορφέας αλλά είναι από Θεσ/κη.
Μακάρι να σε βοήθησα.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Χριστινάκι σ'ευχαριστούμε πολύ
. Μακάρι το παράδειγμα σου να το ακολουθήσουν κι άλλοι.Επίσης να σημειώσω ότι απόψε γνώρισα την Άννα (petshop Αποθήκη Άννας στην Ν.Σμύρνη). Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος.
Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Έχω συννενοηθεί ήδη με την Άννα (Αποθήκη της Άννας) και στην επόμενη αγορά κροκετών θα είμαι μέσα. Θα ξαναμιλήσουμε!Ναταλία ευχαριστούμε. Συννενοήσου με την Λόζυ σε παρακαλώ, αν είναι να τα δώσεις σ'εκείνη επειδή μένετε κοντά.
Όσον αφορά την παγίδα θα μιλήσω με τη Λόζυ!
Voula
Διάσημο μέλος
Υπενθυμίζω ότι θα επιστρέψω το μικρούλι του οποίου το ποδαράκι είναι μια χαρά πλέον, τον τιγρέ κεφαλούκο, 'αλαφρωμένο', συν το καρότσι με τις προμήθειες.
Εννοείται ότι όλα αυτά δεν μεταφέρονται μόνο από ένα άνθρωπο

ria23
Διάσημο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος

Το κινητό μου το έχεις ? Αν όχι να σου στείλω pm
ιβανα
Επιφανές μέλος

Voula
Διάσημο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Εγώ σήμερα τα βλέπω λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα, οπότε εκτός απροόπτου θα έρθω.
Βούλα πάρε με όταν ξεκινήσεις να σου πω σε τι φάση είμαι, μπας και κατέβουμε μαζί την ίδια ώρα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool