Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

Μιλάμε με πμ κ κανονίζουμε.
Καλή τύχη με το Σειριάκι σήμερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
.Εχτές καταφέραμε 1 στα 2. Πιάσαμε την ασπρόμαυρη με το δάγκωμα, αλλά το σειριάκι πάλι μας την έκανε
. Κανονικός σείριος θα γίνει αυτός, υποχόνδριος με τα όλα του. Το ψιλοπιάσαμε 2 φορές και μας έκανε τα χέρια ριγέ και το αφήσαμε. Ελπίζω σήμερα να μας κάνει την χάρη.Επίσης να πω ότι τα πιτσιλάκια στο σπίτι μου γίναν 2, από εχτές το βράδυ στις 3 που κατέβηκα και μάζεψα ένα που είχε λυσσάξει στο κλάμα. Ξύπνησε και ο πατέρας μου και είδε μια τρελή με ένα γατί στο χέρι να μπαίνει σπίτι 3 η ώρα

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Καχυποπτος,υπουλος,δαγκωνιαρης...τιποτα δε μου θυμιζει αυτη η περιγραφη.
Voula
Διάσημο μέλος

(φανταστείτε πάλι το σκηνικό, 2 τρελλές να κάθονται 1 μία στο παγκάκι και η άλλη στα βράχια και να την έχει στημένη για να πιάσει το Σειριάκι)
Για να μη πω και το άλλο, ότι για άλλη μια φορά χθες, μας ρώτησαν αν είμαστε από φιλοζωική,αν είμαστε οργάνωση και όλα αυτά τα ωραία.
Μήπως να βαφτιστούμε 'Κίνημα Γατών Φλοίσβου' ???

aporw
Διακεκριμένο μέλος
-Μα Βουλα του γατουλη του λειπουν τουφες!

-Ε, δυσκολευτηκαμε λιγο να το πιασουμε..αλλα τελικα τα καταφεραμε!

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

Σας ενημερώνω ότι έχω σχεδόν έτοιμα αφισάκια με διάφορα γατούλια κ με γατούλια του Φλοίσβου, θα τα πάω σε πετσοπ, σε κτηνιατρεία κλπ.
Εχω βαλει Ορφεάκο, Μουσουδάκο, τα σκακιεράκια,θα βάλω κ ένα σειριάκη να βρίσκεται

κ εκείνα τα μικρά τιγρέ-άσπρα, Μήπως ξεχνάω κανένα? για πείτε γιατί κοιτάω φωτο κ δεν βρίσκω άλλο

Επίσης τα προωθώ κ σε αγγελίες, λίγα λίγα βέβαια γιατί εχτές ήμουν κανα 3ωρο στο pc κ τα'παιξε η μέση μου

konstans
Περιβόητο μέλος
Μέχρι αύριο θα τα βγάλω φωτό και θα ανεβάσω αγγελία, θα στην στείλω και με μαιλ να την έχεις
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος

επισης και τα σιροπακια για την αποπαρασιτωση ειναι οκ! 
Για αρχη 5 και αν βολεψει θα παρω κ αλλα! 

Βουλα σου ειπα οτι θα αφηνα τα λεφτα για την στειρωση στη Χριστινα αλλα τελικα δεν πληρωθηκα εχθες..
sorry..την Κυριακη που θα γυρισω θα κανονισουμε να στα δωσω..sorry και παλι..
τωρα που θα κατεβω στους γονεις μου ελπιζω να καβατζωσω και τιποτα λεφτουδακια απο κει να κανουμε και καμια στειρωση ακομα δωρο απο την Ροδο!

Voula
Διάσημο μέλος
Αυτό που επίσης ΕΠΕΙΓΕΙ είναι να μπουν αφισσάκια με τον μικρό Ορφέα
(όποιος θέλει πάει στο θέμα του και ενημερώνεται). Θα φροντίσω να τον τραβήξω καινούργιες φωτογραφίες και να σου στείλω.
Ξέχασα επίσης να αναφέρω ότι χθες, ευτυχώς, είδαμε και τον μικρό πορτακαλένιο, τον αδερφό του Ορφέα, ο οποίος την Δευτέρα ήταν εξαφανισμένος. Και αυτός χρειάζεται μια καλή προώθηση
Σιμώνη παιδί μου, Σ'ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις τροφές

(εσένα που με πειράζεις, θα σε μαδήσω μαζί με τον μικρό Σείριο

)Κωνσταντίνα, μίλησα με την Χριστιάνα χθες βράδυ. Θα έρθει κι εκείνη σήμερα και θα πάει απευθείας στην πάνω πλευρά να προσπαθήσει για τον μικρό.
Χριστιάννα, ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ
Voula
Διάσημο μέλος
Παιδί μου πας καλά?????? Ή σου πήρε ο Λουκουμάς τα μυαλά και πρέπει να ανησυχώ ??? Γιατί απολογείσαι καλέ, δε χανόμαστε.Βουλα σου ειπα οτι θα αφηνα τα λεφτα για την στειρωση στη Χριστινα αλλα τελικα δεν πληρωθηκα εχθες..sorry..την Κυριακη που θα γυρισω θα κανονισουμε να στα δωσω..sorry και παλι..
![]()
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σιμώνη παιδί μου, Σ'ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις τροφές
(εσένα που με πειράζεις, θα σε μαδήσω μαζί με τον μικρό Σείριο)

αμα ερθω σημερα μαζι σας και τον πιασω τι μου δινετε??

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Παιδί μου πας καλά?????? Ή σου πήρε ο Λουκουμάς τα μυαλά και πρέπει να ανησυχώ ??? Γιατί απολογείσαι καλέ, δε χανόμαστε.
απλα επειδη σου ειπα οτι θα στα αφησω εχθες..

ατιμη εργοδοτες! σε κανουν να αθετεις τον λογο σου! 

Voula
Διάσημο μέλος
αμα ερθω σημερα μαζι σας και τον πιασω τι μου δινετε??![]()
![]()
Άν το καταφέρεις αυτό, κερδίζεις τον ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ !!!!!!!

(και νομίζω ότι μαζί μου θα συμφωνήσουν κι οι υπόλοιπες)
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Άν το καταφέρεις αυτό, κερδίζεις τον ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ !!!!!!!
(και νομίζω ότι μαζί μου θα συμφωνήσουν κι οι υπόλοιπες)

ημουνα σιγουρη!! 

τι ωρα θα πατε λοιπον??

Voula
Διάσημο μέλος
'Πάρκο Φλοίσβου' και περιμένεις .
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα έρθει κι εκείνη σήμερα και θα πάει απευθείας στην πάνω πλευρά να προσπαθήσει για τον μικρό.
Χριστιάννα, ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ
Αμα είναι να πάω και εγώ κατευθείαν πάνω να την βοηθήσω. Βέβαια 5:30 δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσω αλλά κατά τις 6 με 6:15. Άμα δεν την χρειάζεστε, αφήστε στην πάνω μερια και την γατοπαγίδα για να προσπαθήσω να πιάσω τίποτα, γιατι τις τελευταίες φορές δεν με αφήνατε να δημιουργήσω και όλο με βιάζατε

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool