vickymoon
Διάσημο μέλος
σορυ χθες λογω δουλειας δεν μπορεσα να ενημερωσω
ευχαριστουμε χριστιαννα παρα πολυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Κατά τις 5.30 θα είμαστε εκεί. Αν έρθεις με τραμ κατεβαίνεις στη στάση
'Πάρκο Φλοίσβου' και περιμένεις .
δεν ξερω αν θα καταφερω 5,30 just να ειμαι εκει αλλα θα προσπαθησω κατα τις 6 παρα με 6 να ειμαι εκει! μην σηκωθειτε και φυγετε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Σοφία, ελπίζω ότι 6 με 6. θα είμαστε και εμείς επάνω. Λογικά την παγίδα θα την έχουμε μαζί. Και όχι, δεν θα σε καταπιέσω σήμερα ΑΛΛΑ όταν πιάσεις κάποιο, θα στείλω εσένα μαζί μ'αυτό στην κτηνίατρο

Βικυ, πόσα χρήματα έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τώρα ?
konstans
Περιβόητο μέλος
Παιδιά μην πιέζεται πολύ την Βούλα γιατί τα έχει παίξειΣοφία, ελπίζω ότι 6 με 6. θα είμαστε και εμείς επάνω.
.Τί σημαίνει καλέ 6 με 6;

Voula
Διάσημο μέλος

6 με 6.15 ήθελα να πω.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
βουλα, επειδη τροφη βλεπω να μαζευεται απο δω κ απο κει, μηπως καλυτερα να αγορασω καμια παστουλα για τα παρασιτα κ σπρευ για ψυλλους? να βαλουμε κ το διακριτικο χωνι..

ELENIP
Διάσημο μέλος

Απο τη μεριά της Πιτσίλως εννοώ
.Πολύ χάρηκα που πιάσατε την ασπρομαυρούλα!

Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χε!Χε!Συριάκι έρχομαι............
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Σοφία, ελπίζω ότι 6 με 6. θα είμαστε και εμείς επάνω. Λογικά την παγίδα θα την έχουμε μαζί. Και όχι, δεν θα σε καταπιέσω σήμερα ΑΛΛΑ όταν πιάσεις κάποιο, θα στείλω εσένα μαζί μ'αυτό στην κτηνίατρο![]()
Δως μου το Τζιπ σου και διεύθυνση της κτηνιάτρου και εγώ πάω οποιο γατί θέλεις ακόμα και αν δεν το έχω πιάσει εγώ.

Εκτος αν λες να πας και εμένα στην κτηνιατρο αλλά θα είναι λίγο άβολα γιατί δεν χωράω σε κλουβάκι

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε ντρέπεστε να με κοροιδεύετε παλόπαιδα
6 με 6.15 ήθελα να πω.

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

- Βούλα τον Ορφεάκο τον έχω ήδη βάλει στο αφισάκι, προσεύχομαι μόνο να μην τελειώσουν τα μελάνια του εκτυπωτή
, - Επίσης Φωτό - ωραίες παρακαλώ
- του πορτοκαλένιου - Κωνσταντίνα μου, φωτό των πιτσιλακίων άμεσα να τα βάλω κ αυτά
- Και όποια άλλα μπορέσετε
- Αν είναι εύκολο, στείλτε τα μου κ με μαιλ, επίσης ρε κορίτσια, επειδή από τις φωτό δεν μπορώ να καταλάβω ηλικία, εσείς που τα βλέπετε έστω κατά προσέγγιση, γράφτε κ μια ηλικία γιατί όλα 3-4 τα γράφω κ θα μας κράξουν

Αν δεν μπορείτε με μαιλ, τουλάχιστον μεγάλες φωτό να τις αντιγράφω γιατί οι μικρές δεν μεταφέρονται καλά
Thanks

καλή επιτυχία Χριστιάννα

konstans
Περιβόητο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Χριστίνα μου μάλλον αύριο θα στις στείλω, που να προλάβω η έρμη να τα βγάλω. Φεύγω πουρνό και γυρίζω όταν έχει σκοτεινιάσει και θέλω να τα βγάλω στο φως τα σκατούλια.
οκ έτσι κι αλλιώς δε με βλέπω να τα τελειώνω πριν από το σκ γιατί κ εγώ τρέχω ρε γμτ

Αλλά να ήξερες πόσο σε ζηλεύω που εχεις μικράκια στο σπίτι, δεν ξέρω αν είναι δική μου ανωμαλία, αλλά όταν φιλοξενώ αδεσποτάκια την καταβρίσκω

μου αρέσει πολύ!! τι να πεις άβυσσος η ψυχή της γατομάνας....ΥΓ έκανα προσπάθεια για φιλοξενεία στο σπίτι των γονιών μου, για δοκιμή πήγα έφερα την μικρή τιγρίτσα από το φυτώριο αλλά... η στρίγγλα η Ζωζεφίνα έκανε τσισα-κακά στο χαλάκι του μπάνιου από αντίδραση πάλι

και γρατζούνισε το μπαμπά μου στα πόδια, και κυνήγαγε το μικρό να το γρατζουνίσει..
οπότε ψάχνω αλλού τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Στεναχωριέμαι λίγο που αφήνω τα παιδιά μου και δεν κοιμούνται μαζί μου, αλλά προσπαθώ να μοιράζω το χρόνο μου.
Voula
Διάσημο μέλος
Από την προηγούμενη εβδομάδα είχα ξεκινήσει να διαβάζω το θέμα από την αρχή (σιγά-σιγά στο γραφείο εννοείται) γιατί δεν μπορούσα να θυμηθώ ούτε εγώ ούτε η Κωνσταντίνα πόσες ακριβώς γάτες έχουμε στειρώσει μέχρι αυτή τη στιγμή.
Λοιπόν η ανακεφαλαίωση τελείωσε και σας την παραθέτω:
Από το τέλους Ιουνίου που ξεκίνησε η προσπάθεια μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου (δηλ. 3 μήνες) έχουν στειρωθεί συνολικά 12 γάτες

Βάζω συνοπτικά ημερ/νίες και περιγραφές :
30/6, ο πρώτος γατούλης, ένας μαυρούλης
2/7, η πρώτη γκρι Σειριούλα
7/7, η τιγρέ γατούλα της πάνω πλευράς με τα άσπρα καλτσάκια
14/7, η πιτσίλω
16/7, η γατούλα τιγρέ που πιάστηκε με την απόχη της Μαριτάσσιας
27/7, γάτος αρσενικός
3/8, η ασπρόμαυρη ή αλλιώς η περιβόητη Τζούλια, όπως την φωνάζουν
(η μαμά από τα Σκακιεράκια)
6/8, η δεύτερη Σειριούλα (αυτή που με δάγκωσε)
7/9, η γλυκειά ασπρόμαυρη (αυτή που είναι ξανά στο γιατρό λόγω δαγκώματος)
14/9, ο τιγρέ αρσενικός με τις χοντρές πατούσες
17/9, η τιγρέ θηλυκιά
24/9, αρσενικός τιγρέ
(οι τέσσερις τελευταίοι είναι όλοι από την κάτω πλευρά, την λεγόμενη αποικία 'πιτσίλως'
)Ας το κρατήσουμε κάπου ως αρχείο και πάνω σ'αυτό να προσθέτονται και οι επόμενες στειρώσεις.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
UPDATE ΣΤΕΙΡΩΣΕΩΝ !!!!!!!
Από την προηγούμενη εβδομάδα είχα ξεκινήσει να διαβάζω το θέμα από την αρχή (σιγά-σιγά στο γραφείο εννοείται) γιατί δεν μπορούσα να θυμηθώ ούτε εγώ ούτε η Κωνσταντίνα πόσες ακριβώς γάτες έχουμε στειρώσει μέχρι αυτή τη στιγμή.
Λοιπόν η ανακεφαλαίωση τελείωσε και σας την παραθέτω:
Από το τέλους Ιουνίου που ξεκίνησε η προσπάθεια μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου (δηλ. 3 μήνες) έχουν στειρωθεί συνολικά 12 γάτες
Βάζω συνοπτικά ημερ/νίες και περιγραφές :
30/6, ο πρώτος γατούλης, ένας μαυρούλης
2/7, η πρώτη γκρι Σειριούλα
7/7, η τιγρέ γατούλα της πάνω πλευράς με τα άσπρα καλτσάκια
14/7, η πιτσίλω
16/7, η γατούλα τιγρέ που πιάστηκε με την απόχη της Μαριτάσσιας
27/7, γάτος αρσενικός
3/8, η ασπρόμαυρη ή αλλιώς η περιβόητη Τζούλια, όπως την φωνάζουν
(η μαμά από τα Σκακιεράκια)
6/8, η δεύτερη Σειριούλα (αυτή που με δάγκωσε)
7/9, η γλυκειά ασπρόμαυρη (αυτή που είναι ξανά στο γιατρό λόγω δαγκώματος)
14/9, ο τιγρέ αρσενικός με τις χοντρές πατούσες
17/9, η τιγρέ θηλυκιά
24/9, αρσενικός τιγρέ
(οι τέσσερις τελευταίοι είναι όλοι από την κάτω πλευρά, την λεγόμενη αποικία 'πιτσίλως')
Ας το κρατήσουμε κάπου ως αρχείο και πάνω σ'αυτό να προσθέτονται και οι επόμενες στειρώσεις.
Μπράβο μας, μπραβο σας, μπράβο σε όποιον δίνει φαγητό (για να ζουν καλά και να της πιάνουμε), μπράβο σε όποιον έχει δώσει λεφτά για να γίνουν οι στειρώσεις και γενικά ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους μας και ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ.

konstans
Περιβόητο μέλος

αν υπολογίσεις ότι πάμε 2 φορές την εβδομάδα, είναι σαν να στειρώνουμε μισή γάτα κάθε φορά που έχουμε πάει

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτα ειναι τα νεα μικρα τα οποια ειναι ολα καρμπον και πανεμορφα!!!!!!!
οποιος θελει τιγρακι ειναι αξιαγαπητα ειμαι παθουσα!!!!!!!!![]()
παιδιά ξέρει κανείς τη φύλο είναι αυτά τα μικρά? από ηλικία νομίζω ότι δεν ειναι πάνω από 3μηνών ε?

julia
Διακεκριμένο μέλος
Μπράβο παιδιά!!!!!!!!!!!!!!και μπράβο που με στειρώσατε και μένα!!!! Δεν κατάλαβα πολλά, αλλά καλό είναι να το ξέρω!!

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=Y4ur80ZnfIY
Αυριο τα υπόλοιπα.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool