Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μα η κομμένη ουρά είναι στο στοιχείο-κλειδί στην υπόθεση:P

καλε!!! το μικρο κουνελογατακι!!:P:P:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up::up::up: αχ είναι το κουνελάκι, ο μικρός από το φλοίσβο... η μεγάλη μου - μας , αδυναμία:):):):) τι καλά που φαίνεται, μπράβο βρε κωνσταντίνα ωραία έκπληξη, έτσι για να μην ξεχνιόνται οι επιτυχίες;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπίνγκο:cool:.
Έτσι, έτσι, να θυμόμαστε τα καλά;)

Ο Σπενσεράκος είναι, ο κούκλος μας! Και φαίνεται τόσο ήρεμος κι ευτυχισμένος:inlove:

Περασαμε σημερα μια βολτουλα απο το Φλοισβο και ταισαμε και οσα γατια βγηκαν πεινασμενα(γιατι ειχε ποοολυ ζεστη)!!!
Στεθερη αξια τα σκακερακια(χωρις τη μαμα Τζουλια) τα οποια βγηκαν για χαδια και αγνοησαν για αλλη μια φορα το φαγητο τους!!!!Ειδαμε και τα μικρα φουντωτα γκριζακια οπως και αυτα με τη στριφτη ουρα.Οι αλλοι προφανως κοιμοντουσαν...
Ανακαλυψαμε και μια βρυση στην παιδικη χαρα...!!!

Βρε το κουνελογατο πως αλλαξε!!!!Και τι ομορφια!!:up:

Aχ κουνελόγατε μου εσύ! Πίνεις και καφέ με την μαμά σου:lol:Νομίζω ο Σπένσερ στάθηκε πραγματικά τυχερός...φαίνεται πολύ ευτυχισμένος:):redface: Κορμάκι μου γλυκό, όλα τα άσχημα που πέρασες ανήκουν πλέον στο παρελθόν και μόνο:)

Καλημέρα σε όλους! Τα νέα του Σαββατοκύριακου....
Έχω μονίμως στα ρουθούνια μου την μυρωδιά της διάρροιας.:( Παιδια το τι σκατό μαζεψα αυτες τις μέρες δεν λέγεται! Έχω ρίξει τόση χλωρίνη στο σπίτι μου, που νομίζω ότι η σκούπα και η σφουγγαρίστρα, είναι η προέκταση του χεριού μου. (τωρα ρε ελάτε να φωτογραφίσετε κατω από το κρεβάτι μου:mad:)
Ο μικρός μέχρι και την Παρασκευή, ήταν ανησυχητικά μεγάλος χέστης. (να μην σας πω λεπτομέριες και ειναι και πρωι ακόμα)
Κάποια στιγμή πήγε και κρύφτηκε κάτω από τα ντουλάπια της κουζίνας και τον έχασα πολύ ωρα -με κοψοχόλιασε το βλαμμένο- και είχε χάσει την διάθεσή του. Το κοτοπουλάκι με το ρύζι που τους έφτιαξα δεν τους πολυάρεσε και έτσι το Σάββατο μέχρι το βράδυ δεν έχαν βάλει και πολλά στην κοιλούμπα τους. Κάπου εκεί άρχισε και η μικρή να κάνει διάρροια και τότε ήρθε η βοήθεια εξ ουρανού!!!
Ήρθε η Λόζυ μας, το Σάββατο το βράδυ και μας εφερε τροφούλα και μετά ήμασταν μια χαρά.
Ο μικρός είναι κάπως καλύτερα, όχι τελείως καλά, και η μικρή είναι μια χαρά!!!
Νομίζω ότι της πέρασε και ο οιστρος, γιατί με άφησε να κοιμηθώ και δεν τρίβεται σε όλους τους τοίχους πλέον:lol: αλλά βέβαια πρέπει να στειρωθεί παρ'αυτά.
Και εδώ προκύπτει ένα άλλο θέμα. Έλεγα να τα πάμε στον δικό μου γιατρό, εκεί που πηγαίνω και τους άλλους μου. Τον παιρνω τηλέφωνο και του λέω για την διάρροια και εκείνος με γειώνει κανονικα!:mad: Δεν μπορώ να σου πω, μου λέει, από το τηλέφωνο, φέρτα μου την Δευτέρα. Μήν χάσει την επίσκεψη δηλαδή; Και η μέρα ήταν Σάββατο και ο μικρός κατούραγε από τον πισινό του και δεν έπινε και πολύ νερό. Ε εντάξει λέω, αν ειναι τόσο φραγγοφονιάς ο τύπος που το μόνο που τον νοιάζει είναι η πορτοφόλα του αϊ σιχτιρ δηλαδή.
Τελικά πρέπει να ήταν η τροφή. Εχω ένα σακούλι τωρα 1,5 κιλό purina kitten και θα το πετάξω γιατί ούτε σε αδέσποτα δεν το δίνω αυτό το πράμα.
Όμως σε ποιον γιατρό να πάνε τα μωρά, που να παίρνει ένα λογικό ποσό, και με ποιό τροπό να τα μετακινήσουμε γιατί δεν διαθέτουμαι αυτοκίνητο...

Εχω ένα σακούλι τωρα 1,5 κιλό purina kitten και θα το πετάξω γιατί ούτε σε αδέσποτα δεν το δίνω αυτό το πράμα.
Κάτια μην τη πετάξεις. Αν την ανακατέψουμε με την ξηρά που βάζουμε στα γατόνια δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα.
Όμως σε ποιον γιατρό να πάνε τα μωρά, που να παίρνει ένα λογικό ποσό, και με ποιό τροπό να τα μετακινήσουμε γιατί δεν διαθέτουμαι αυτοκίνητο...
Με την Έλβα μίλησες ? Δεν είχε κανονιστεί ότι θα τα πηγαίνατε στην Φλώρα ? (βέβαια δεν ξέρω καν αν η ΄Ελβα έχει αυτοκίνητο)

Κατια μου αν δεν μπορουν τα κοριτσια κατι μπορουμε να κανουμε με το τουτου..απλα λογω δουλειας ισως χρειαστει να κανουμε ενα συμβουλιο για τις ωρες.:P μιας και ειμαστε σχετικα κοντα..μην σε ανησυχει κατι θα κανουμε για τα μικρακια!;)

μπορει στο συγκεκριμένο γατάκι να το πείραξε η τροφη.

η δικιά μου δεν παθαίνει τιποτα με την συγκεκριμένη. καλυτερα δώσε την στον φλοισβο

Κάτια μην τη πετάξεις. Αν την ανακατέψουμε με την ξηρά που βάζουμε στα γατόνια δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα.
Λες μωρε Βούλα μου; Κρίμα είναι να πεταχτει, αλλα σκεφτόμουν ότι αν πάει κάτι τέτοιο ένα αδεσποτάκι, θα ειναι ακόμα χειρότερο.

Με την Έλβα μίλησες ? Δεν είχε κανονιστεί ότι θα τα πηγαίνατε στην Φλώρα ? (βέβαια δεν ξέρω καν αν η ΄Ελβα έχει αυτοκίνητο)
Μίλησα με την Λένα (Ελβα) αλλά η Φλώρα ρε σεις παίρνει 80 για την στέιρωση σε αρσενικά. Δεν ειναι υπερβολικό;
Και ούτε κι εκείνη έχει αυτοκίνητο.

Κατια μου αν δεν μπορουν τα κοριτσια κατι μπορουμε να κανουμε με το τουτου..απλα λογω δουλειας ισως χρειαστει να κανουμε ενα συμβουλιο για τις ωρες.:P μιας και ειμαστε σχετικα κοντα..μην σε ανησυχει κατι θα κανουμε για τα μικρακια!;)
Απλά αν μπορέσει κάποιος να εξυπηρετήσει για την μεταφορά τους σε κάποιον πιο οικονομικό γιατρό, γιατι και να πάει σχεδον 200ευρω η στείρωση για 2 γατια, ε κρίμα είναι, όποιος και αν τα δίνει.

μπορει στο συγκεκριμένο γατάκι να το πείραξε η τροφη.

η δικιά μου δεν παθαίνει τιποτα με την συγκεκριμένη. καλυτερα δώσε την στον φλοισβο
Κι εμένα η Χαρά, δεν είχε πάθει τίποτα. Αλλά τώρα, πρωτα ο πορτοκαλούλης (τον έβγαλα Αχιλέα by the way) και μετά από 2 μέρες και η μικρή καλλονή (Σισσυ πλέον).... δυο στα δυο δλδ.... τι να πω;

Kάτια έχεις βγάλει καμιά φωτό το σισσάκι να του ανοίξουμε αγγελία;:hmm:

Kάτια έχεις βγάλει καμιά φωτό το σισσάκι να του ανοίξουμε αγγελία;:hmm:

Μου λείπουν τα βασικά ρε γμτ. Η φωτογραφική. Πρεπει να κλέψω κανενός αυτές τις μέρες.

Μίλησα με την Λένα (Ελβα) αλλά η Φλώρα ρε σεις παίρνει 80 για την στέιρωση σε αρσενικά. Δεν ειναι υπερβολικό;
Και ούτε κι εκείνη έχει αυτοκίνητο.

Απλά αν μπορέσει κάποιος να εξυπηρετήσει για την μεταφορά τους σε κάποιον πιο οικονομικό γιατρό, γιατι και να πάει σχεδον 200ευρω η στείρωση για 2 γατια, ε κρίμα είναι, όποιος και αν τα δίνει.

Κι εμένα η Χαρά, δεν είχε πάθει τίποτα. Αλλά τώρα, πρωτα ο πορτοκαλούλης (τον έβγαλα Αχιλέα by the way) και μετά από 2 μέρες και η μικρή καλλονή (Σισσυ πλέον).... δυο στα δυο δλδ.... τι να πω;

τα πουλάκια μου1 μήπως είναι από την αλλαγή κλίματος. εμείς ας πούμε όταν πάμε διακοπές έχουμε το αντίστροφο αποτέλεσμα, δηλαδή σφίγγουν οι κ@λοι.

Τα γατιά μπορεί να έχουν άλλο αποτέλεσμα... τι να πω..

μήπως να τους δίνουμε ποντίκια και έντομα, αυτά που συνήθιζαν να τρώνε :lol:

Σας παρουσιάζω την κατοικία των Φλοισβογατων :)

100_1912.jpg

100_1910.jpg

και την θέα που έχουν!!

100_1913.jpg

Μα που είναι όλοι;

100_1914.jpg

WOW

WOW καλέ και εγώ θα ήθελα να μένω σε ένα σπίτι εκεί μπροστά!!

Α!!!! Κάτω από τα βράχια είναι όλοι.

100_1901.jpg

Σας το έχω πει σας βλέπω!

Αυτο το Σειριακι μου ερχεται να το φαω!

Ήρθα για ηλιοθεραπεία αλλά μάλλον παρακάικα

100_1909.jpg

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back