Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μα.....ήταν ο σκοπός της ζωής μου αυτός!!!(Πλάκα κάνω)
Επιτέλους πιάστηκε!!!!!!!!!!!!!
Μου φαίνεται πως η Δευτεά πρέπει να ήταν η καλύτερη μέρα με τόσες επιτυχίες στο πιάσιμο.
Όσο για τις φωτογραφίες Τ Ε Λ Ε Ι Ε Σ!
Μπράβο παιδιά πολύ χαρηκα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελβα
Νεοφερμένο μέλος
Συγγνωμη για την αγνοια, αλλά πως πας σε αυτο το δρομο?? ας πουμε απο τη σταση του τραμ στο Φλοισβο, μετα πως πας ??Σας παρουσιάζω την κατοικία των Φλοισβογατων
![]()
![]()
και την θέα που έχουν!!
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ελβα
Νεοφερμένο μέλος
Τελικά το χθεσινό σκορ ήταν 2 αρσενικά, 2 θηλυκά.
Το μαυράκι που πιάσαμε ήταν κορίτσι, το οποίο στειρώθηκε ήδη.
Όπως μου είπε η κτηνίατρος πριν από λίγο, ήταν μικρό σε ηλικία μεν, αλλά με οίστρο δε...
Κανονισα με την Κατια να αναλαβω τα εμβολια και για τα 2 γατακια και την στειρωση του θηλυκου. Ισως καταφερω να αναλαβω και τη στειρωση του αρσενικου. Μενει μόνο να μου πουν ποτε θα πανε, πως να δωσω τα χρηματα κλπ.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγγνωμη για την αγνοια, αλλά πως πας σε αυτο το δρομο?? ας πουμε απο τη σταση του τραμ στο Φλοισβο, μετα πως πας ??
Με το Τραμ κατεβαίνεις στην στάση Πάρκο Φλοισβου και με το λεωφορείο στην στάση Φλοισβος. Αμα πας με το Τραμ μπες στο πρωτο στενο που θα βρεις προς την θάλασσα και είσαι πλέον μέσα στο Πάρκο. Μετά αμα βρεις την θάλασσα θα βρεις και τα υπόλοιπα.

konstans
Περιβόητο μέλος
Καλά άμα θες μπορείς να κατοχυρώσεις την θέσηΔηλαδή δεν θα ξαναστέκομαι σαν άγαλμα για να πιάσω τον Σειριάκο;;;;;;
Μα.....ήταν ο σκοπός της ζωής μου αυτός!!!(Πλάκα κάνω)

Το μωρό φαντάζομαι θα το κρατήσει η Άννα Μαρία να το σουλουπώσει λίγο και θα προωθηθεί μέσω αδεσποτολογίουΝαι στον κτηνιατρο εννοουσα,και το μπλε μωρο που φιλοξενει η Αννα-Μαρια να μπει αγγελια.
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

Τώρα, την κάτια θα την πάω εγώ όποτε το κανονίσει στην Αργυρούπολη στην Βασιλική για τις στειρώσεις
οποτε αυτό το θέμα είναι όκ.Το θέμα των φιλοξενιών έχω ήδη δυο υποψηφίες, την μία την έχω νομίζω στείλει στη Βούλα, κανονίστε το βρε κορίτσουδια να της πάτε γατάκι, εγώ δεν μπορώ να κανονίσω γιατί δεν είμαι παρούσα στο φλοίσβο
θέλει μωράκι όμως γιατί έχει ήδη έναν γάτο μεγάλο κ αγχώνεται, μένει κοντά στην αποθήκη της Αννας, επίσης έχω άλλη μια κοπέλα που μου πρότεινε η Χριστιάννα, είναι μια καταπληκτική κοπέλα με το αγόρι της, της έχω μιλήσει, υιοθέτησε ένα μικρό πρόσφατα, νομίζω ότι θα δεχτεί να βοηθήσει, πείτε μου κ την ενημερώνω εγώ κ σας φέρνω σε επαφή
Επίσης νομίζω υπάρχει η Μαρ'ια, η κοπέλα που είχα δώσει στη Βούλα που ψάχνει να υιοθετήσει μικρό? τι απέγινε το ωραίο μικράκι? αν όχι αυτό μήπως αυτό που βρήκατε?
Ακομα υπήρχε άλλη μια κοπέλα (ΕΡμίνα λέγεται νομίζω) κ αυτή θέλει να υιοθετήσει
για να μην κουράζω άλλο το θ έμα κ γράφω γράφω, συννενοηθήτε κ πείτε μου που θέλετε να βοηθήσω
να κάνω συννενοήσεις, ας με πάρει τηλ κάποια να τα ρυθμίσουμε.Επίσης έχω ακόμα την τροφή.... να την φέρω κάπου κάποια στιγμή? πείτε μου

Και να μην ξεχάσουμε ένα ευχαριστώ για την καλή μας φίλη ου κατέφθασε από τα Βόρεια να μας βοηθήσει.
Τα φλοισβογατάκια σε ευχαριστούνε

Αναμένουμε να ξανάρθεις να έχουμε χρόνο να σε δούμε περισσότεροΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
.Την τροφή θα έρθω να την πάρω Χριστίνα, απλώς μου έχει χαλάσει το αμάξι και έχω ένα σωρό τρεξίματα και δεν έχω καταφέρει.

Το πρόβλημα μας στις φιλοξενίες είναι ότι πρέπει να βρούμε άτομα χωρίς περιορισμό στον χρόνο φιλοξενίας, γιατί είναι δώρο άδωρο να φιλοξενηθεί ένα γατί για λίγο και μετά να το γυρίσουμε πίσω
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Μπράβο σας για τα αποτελέσματα, επιτέλους το σειριάκι
Τώρα, την κάτια θα την πάω εγώ όποτε το κανονίσει στην Αργυρούπολη στην Βασιλική για τις στειρώσειςοποτε αυτό το θέμα είναι όκ.
Το θέμα των φιλοξενιών έχω ήδη δυο υποψηφίες, την μία την έχω νομίζω στείλει στη Βούλα, κανονίστε το βρε κορίτσουδια να της πάτε γατάκι, εγώ δεν μπορώ να κανονίσω γιατί δεν είμαι παρούσα στο φλοίσβοθέλει μωράκι όμως γιατί έχει ήδη έναν γάτο μεγάλο κ αγχώνεται, μένει κοντά στην αποθήκη της Αννας, επίσης έχω άλλη μια κοπέλα που μου πρότεινε η Χριστιάννα, είναι μια καταπληκτική κοπέλα με το αγόρι της, της έχω μιλήσει, υιοθέτησε ένα μικρό πρόσφατα, νομίζω ότι θα δεχτεί να βοηθήσει, πείτε μου κ την ενημερώνω εγώ κ σας φέρνω σε επαφή
Επίσης νομίζω υπάρχει η Μαρ'ια, η κοπέλα που είχα δώσει στη Βούλα που ψάχνει να υιοθετήσει μικρό? τι απέγινε το ωραίο μικράκι? αν όχι αυτό μήπως αυτό που βρήκατε?
Ακομα υπήρχε άλλη μια κοπέλα (ΕΡμίνα λέγεται νομίζω) κ αυτή θέλει να υιοθετήσει![]()
για να μην κουράζω άλλο το θ έμα κ γράφω γράφω, συννενοηθήτε κ πείτε μου που θέλετε να βοηθήσωνα κάνω συννενοήσεις, ας με πάρει τηλ κάποια να τα ρυθμίσουμε.
Επίσης έχω ακόμα την τροφή.... να την φέρω κάπου κάποια στιγμή? πείτε μου
Και να μην ξεχάσουμε ένα ευχαριστώ για την καλή μας φίλη ου κατέφθασε από τα Βόρεια να μας βοηθήσει.
Τα φλοισβογατάκια σε ευχαριστούνεΑναμένουμε να ξανάρθεις να έχουμε χρόνο να σε δούμε περισσότερο
Υπάρχει το μικράκι που μαζέψαμε από τον Φλοίσβο εχθές. Αν μπορεί κάποιος να το πάρει για 2-3 εβδομάδες θα είναι μεγάλη βοήθεια γιατί έχουμε ήδη πάρα πολλά μικρά. Είναι πολύ μικράκι και εύκολο πιστεύω.
Χριστίνα αν υπάρχει κάποιος να βοηθήσει στείλε μου ένα πμ να σε φέρω σε επαφή με την Άννα-Μαρία.
Υπενθυμίζω ότι είναι σίλβερ και πανέμορφο αν κάποιος ενδιαφέρεται για υιοθεσία.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Αυτός ο γάτος πάντα το ίδιο στυλ έχει!
![]()
ετοιμος να μας δειρει!!!

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα γιατι δεν φευγει;
Ας κάνω μια προσπάθεια, να την κανω;
Τσα την έκανα την προσπάθεια
Αλλά όχι για πολύ! Ας στείλω για πειραματόζωο το αδερφάκι μου, να δω αν θα του κανει τίποτα.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Ας πάω λοιπόν!
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Και ένα βιντεάκι για να πειστείτε
https://www.youtube.com/watch?v=Scft_SDh7CI
Τελικά κέρδισε χωρίς πολλά πολλά ο μαύρος (αγαπημένος της tzoutzou και παρ ολίγον θύμα της)
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Για το τέλος σας άφησα την μαμάκα με τα παιδάκια της. Δεν είναι πολύ καλή η φωτογραφία αλλά δεν ήθελα να πλησιάσω κι άλλο και να τα τρομαξω.
![]()
αυτη ειναι η μαμα του ομορφου γριζοασπρου που εκεινη τη μερα μας ειχε πιασει απελπισια??

τα ματακια τους ξερεις σε τι κατασταση ειναι??

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool