Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
πολύ ωραία η ιδέα σου βούλα για τα ημερολόγια με τα φλοισβογατάκια:):):) υπάρχουν τόσο τέλειες φωτο κ με μια μικρή λεζάντα που να λέει κ δυο λογάκια για το κάθε ζωάκι θα ήταν τέλειο. θα μαζευόντουσαν κ χρήματα αρκετά νομίζω.
Ολοι μας θα μπορούσαμε να πουλήσουμε μερικά, είτε στον κύκλο μας είτε αν έχουμε μαγαζί ή γραφείο να τα βάλουμε μέσα;););)

Μακάρι να το κάνεται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξέχασα να σας συστήσω έναν όμορφο Κύριο (που μπορεί να είναι και Κυρία εδώ που τα λέμε) που τον έβγαλα φώτος την Κυριακή
Νιαουρίζει, τρίβεται αλλά τελικά δεν πλησιάζει και πάρα πολύ και φευγει τρεχοντας αν κάνει κάποιος κάποια κίνηση.

100_1977.jpg

100_1976.jpg

100_1975.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kύριος είναι ο βλάκας, από μακρυά τρίβεται και μόλις πας να τον τσακώσεις γίνεται άνεμος:mad:.

Κάτια ή Χριστίνα, πειτε μου πως πηγαν χτες οι στειρωσεις ? εχω μεγαλη αγωνια, ειναι καλα τα γατουνια ??

Κάτια θα σου δωσω σημερα τα χρηματα για τις 2 ... κερασμενες :) στειρωσεις, λεω να τα αφησω στο καταστημα που σου ειπα. Στειλε μου μαιλ να κανονισουμε.

Λενα μου, δεν έχω νεώτερα ακόμα από την γιατρό. Χθες το βράδυ τα πήγαμε και σημερα το πρωί θα τα "έπιανε".
Εχω κι εγώ μεγάλη αγωνία. Ηταν τόσο ήρεμα χθες τα μωρά μου. Όποτε πάω γατί για στείρωση, νιώθω σαν να το πηγαίνω για σφαγή και να μην το ξέρει.
Ουσιαστικά αυτό κανω, αλλα είναι για το καλό τους.
Μολις μάθω κάτι θα σας πω.

Μόλις μίλησα με τη γιατρό και τώρα τελειωσε τον Αχιλλεα και πιάνει την Σισσυ...

Μολις γυρισα απο Φλοισβο!!!!Και η μερα ηταν ακρως επιτυχημενη!!!!!!Δυο τυχερες κιουριες θα στειρωθουν και επιστρεψουν στον τοπο διαμονης τους!!!!!!!:up: Μια τιγρινα και μια μπλε αληθωρη!!!!!
Ημασταν εγω,η Βουλα,η Κωνσταντινα και η Χριστιανα.Και σπεσιαλ γκεστ σταρ η Καt,η οποια μας εφερε και τη σουπερ γατοπαγιδα της κτηνιατρου!!!!

Ρε θηρίο (Αλίνα εσένα εννοώ) δεν κρατιέσαι από τη χαρά σου. Πες όμως και για τον φοβερό τυπά, τον αδερφό της Σίσσυς που φιλεξενείται από την Κάτια.
Μιλάμε για super ουάου γατούλη. Υπάρχει καμμιά θέση στον ορίζοντα να τον φιλοξενήσει ?
Απόψε εκτος από τις δυο κυρίες που πιάσαμε, έχω έναν ακόμη λόγο να χαίρομαι.
Μετά από αρκετό καιρό είδα τον αγαπημένο μου τιγράκο:)

Μπράβο, βρε κορίτσια! Είστε τρομερές:)
Βουλίτσα, μετά τη λύπη έρχεται η χαρά και σήμερα ήταν διπλή;)

Στελλίτσα δυστυχώς η απώλεια που βιώνω πονάει τόσο πολύ που αισθάνομαι ότι κι όλο τον Φλοίσβο να πιάναμε απόψε, πάλι χάλια θα ένιωθα.
Το 'χεις περάσει και ξέρεις οτι θέλει τον χρόνο του.

Θηριο εδω....(ή μαλλον οχι και τοσο θηριο γιατι τελικα δεν πηγα γιογκα σημερα,ειμαι κομματια)
γυρισα σπιτι μαρη Βουλα και ειδα οτιευτυχως μου εφτιαξαν το ιντερνετι!!!!Και απο τη διπλη χαρα μου,ειπα να γραψω κι ενα ποστ για το Φλοισβο!!!Σορυ κιολας που σε προλαβα!!:P:P

Και ναι,ο αδεφος της Σισσυ που φιλοξενει η Κατια,ειναι κουκλος,ιδιος με την αδερφη του στα χρωματα και σχεδια,γουργουριστος,κοντοποδαρος και με στρογγυλη κοιλια(μοιαζει με τον Τρουφα και τη Λουσυ στο σουλουπι)!!!!!!Δηλαδη τελειος!!!!!Και ποσο θα ηθελα να τον τσιμπισω δε λεγεται!!!!Να της ερθει της τρελης της δικιας μου νταμπλας!!!!Αχ αχ...δε θα μετακομισω σε μεγαλυτερο σπιτι???Θα μετακομισω....

Στελλίτσα δυστυχώς η απώλεια που βιώνω πονάει τόσο πολύ που αισθάνομαι ότι κι όλο τον Φλοίσβο να πιάναμε απόψε, πάλι χάλια θα ένιωθα.

Boυλίτσα τι σου συμβαίνει ?:(

Βρε κορίτσια ξεχάσατε να γράψετε το event της βραδιάς.
Μία κυρία με τον σκύλο της η οποία μας "παρακολουθούσε" κάνα μισάωρο και όταν μας πλησίασαν κάποιοι άλλοι με σκυλάκια ήρθε και η κοκόνα να μας πει ότι είμαστε ύποπτες που πάμε 2 φορές την εβδομάδα, γιατί πόσες γάτες έχει πια το μέρος και ότι αν είχε το κινητό της θα έπαιρνε και το 100.:lol::down:

τί έγινε Βούλα?

Βρε κορίτσια ξεχάσατε να γράψετε το event της βραδιάς.
Μία κυρία με τον σκύλο της η οποία μας "παρακολουθούσε" κάνα μισάωρο και όταν μας πλησίασαν κάποιοι άλλοι με σκυλάκια ήρθε και η κοκόνα να μας πει ότι είμαστε ύποπτες που πάμε 2 φορές την εβδομάδα, γιατί πόσες γάτες έχει πια το μέρος και ότι αν είχε το κινητό της θα έπαιρνε και το 100.:lol::down:

Α ρε γμτ! Έπρεπε να της δωσετε το δικό σας ρε. Ετσι για να έχει γουστο η υπόθεση.:lol:

Χθες βράδυ σκέφτηκα το εξής : Πως σας φαίνεται να ανοίξουμε ένα νέο θέμα, με τίτλο' Γάτες Φλοίσβου - Υιοθεσίες :up:' ή κάπως έτσι τέλος πάντων.
Και εκεί, με την βοήθεια των mods, να μεταφέρουμε όλα τα posts που αφορούν όσα γατάκια έχουν υιοθετηθεί από τον Φλοίσβο.
Για σκεφτείτε και πέστε γνώμες.

Νομίζω ότι οι μοντς είναι αδύνατο να κάνουν κάτι τέτοιο! Εδώ εμείς που ξέρουμε τα γατάκια και πρέπει να φάμε ώρες για να βρούμε τα ποστς;).
μπορούμε όμως να ανοίξουμε ένα θέμα του στυλ--Φλοίσβος-τα γατάκια που σώθηκαν και να ανεβάσουμε φωτογραφίες με τις ιστορίες τους εκεί:)

Α ρε γμτ! Έπρεπε να της δωσετε το δικό σας ρε. Ετσι για να έχει γουστο η υπόθεση.:lol:
Επειδή δεν ξέρω τί ακριβώς ισχύει, μήπως μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει;
Δηλαδή, νομικά υπάρχει κάτι που μπορούν να μας κάνουν;:hmm:

Και ναι,ο αδεφος της Σισσυ που φιλοξενει η Κατια,ειναι κουκλος,ιδιος με την αδερφη του στα χρωματα και σχεδια,γουργουριστος,κοντοποδαρος και με στρογγυλη κοιλια(μοιαζει με τον Τρουφα και τη Λουσυ στο σουλουπι)!!!!!!Δηλαδη τελειος!!!!!Και ποσο θα ηθελα να τον τσιμπισω δε λεγεται!!!!Να της ερθει της τρελης της δικιας μου νταμπλας!!!!Αχ αχ...δε θα μετακομισω σε μεγαλυτερο σπιτι???Θα μετακομισω....

Τι φιλοξενώ εγώ;;;:blink: Καλέ εγω έχω την Σίσσυ και τον Αχιλλέα, τον αδελφό του Ορφέα. Και θα πάω να τα πάρω σήμερα από την Γιανναράκη.
Αμα σας λέω εγώ ότι έχουμε μπλέξει τα γατιά μας.....

Καλά γράφει βρε, εννοεί τον αδερφό της Σίσσυς που έμεινε στον Φλοίσβο, ο οποίος είναι ίδιος με την Σίσσυ:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back