Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
κοριτσια λυπαμαι, αλλα δν θα μπορεσω να ερθω καθολου αυτη την εβδομαδα:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοριτσια λυπαμαι, αλλα δν θα μπορεσω να ερθω καθολου αυτη την εβδομαδα:(

Θα μας λείψεις:/:

Εκτός από μένα και την Κωνσταντίνα, θα ΄ρθει κανείς άλλος σήμερα ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σημερα δεν θα μπορεσω ουτε και γω ..αυτη την βδομαδα εχω κατι εξετασεις :/::/:..ελπιζω για Πεμπτη!!!!;);)

Εγω σημερα τελικα ηρθα για δουλεια:mad::mad: ενω κανονικα δεν δουλευα!:mad::mad: θελω ομως να ερθω..μπορει τουλαχιστον καμια σας να ερθει να με παρει απο καπου για να τα καταφερω??αλλιως δεν θα προλαβω..:/::/:

Και όπως ήταν αναμενόμενο, χθες είμαστε just the two of us..., Κωνσταντίνα και εγώ. Και μάλλον μέρες σαν και χθες, να βρέχει και να 'ναι 2 τρελλές με τις κουκούλες (γιατί που να βρεθεί χέρι ελεύθερο για ομπρέλλα:lol:), να τρέχουν για να ταίσουν τις γάτες, πρέπει να φαινόμαστε πολύ γραφικές για κάποιους ανθρώπους.
Τεσπα, αφήσαμε τις 2 θηλυκές που στειρώσαμε, βάλαμε φαγητό και πιάσαμε ότι ήταν βολικότερο. Τι άλλο, από τα 2 σκακιεράκια, τα μαυρούλια.
Και κάπου εκεί αναρωτιέσαι πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός.
Πότε ήταν καλοκαίρι και τα βλέπαμε μικρά γατόνια να τρέχουν και για πότε έγιναν γάταροι που χθες πήγαν για στείρωση.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση πάντως ήταν ότι όλες μα όλες οι γατούλες, στα σημεία που μαζεύονται περίμεναν φαγητό. Λογικά θα τις έφαγε η μαύρη πείνα γιατί λόγω βροχής το ΣΚ, μάλλον δεν κατέβηκε κανείς άλλος χριστιανός για να ρίξει έστω και αυτό το ελάχιστο που τους βάζουν.

Μπράβο κορίτσια. Στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω και που πάτε μόνο οι δυο σας. Και οι γιορτες που δεν έχω μάθημα δεν πέφτουν ούτε Δευτέρα ούτε Πέμπτη. Άντε να γίνει καμιά ακύρωσει μαθήματος τις ημέρες που πρέπει.

Το μαυράκι μου το είδατε; Μην ξεχνάτε να τους βάζετε φαγητό σε εκείνο το σημείο.

To είδαμε το σκασμένο σου:P και είναι στα άμμεσα μας σχέδια;).
Και να μην στεναχωριέσαι, σε μάθημα πας δεν πας για καφέ:)

Επίσης χαρήκαμε πολύ, γιατί μια κοπέλα που βγάζει βόλτα τον σκύλο της και μιλάμε κάποιες φορές προσφέρθηκε από μόνη της να μας δώσει λεφτά για το ταμείο μας:up::up::up:.

Αχ βρε κορίτσια θ'έλω κι'εγώ να έρχομαι μαζί σας αλλά μένω μακρυά:( Μια φορά την εβδομάδα μετά την δουλειά ίσως μπορώ όμως γιατί δουλεύω στο κέντρο..Την επόμενη φορά που θα πάτε στείλτε μου π.μ,να σας βρώ εκεί

Το μαυράκι μου το είδατε; Μην ξεχνάτε να τους βάζετε φαγητό σε εκείνο το σημείο
Αυτόν ειδικά τον αφήνουμε νηστικό:P:lol:

Και να μην στεναχωριέσαι, σε μάθημα πας δεν πας για καφέ:)
Έτσι είναι, όπως το λέει η Κωνσταντίνα. Επίσης εσύ δεν μένεις και δίπλα...

προσφέρθηκε από μόνη της να μας δώσει λεφτά για το ταμείο μας:up::up::up:.
Τα οποία μάλλον θα μας τα δώσει την Πέμπτη.

Την επόμενη φορά που θα πάτε στείλτε μου π.μ,να σας βρώ εκεί
Κική, θα είμαστε ξανά την Πέμπτη εκεί.

Καλά ρε δεν θα πάρω το καινούργιο αυτοκίνητο θα σας πω εγώ. Θα σας έρχομαι έστω και για ένα μισάωρο. Να σας τα πρίζω και με τα μαθηματικά :P

Κορίτσια εγώ διαβάζω τα νέα σας μαζεμένα τώρα τελευταία, και μετά κάνω ένα σωρό ερωτήσεις :redface::redface:

Αλήθεια από χρήματα το ταμείο για τις στειρώσεις πως πάει?:hmm:

Με αυτό που λέγατε για χωριστό θέμα, η ταπεινή μου γνώμη είναι να ανοίξουμε στις ιστορίες ένα θέμα, τουλάχιστον με τα γατάκια που υιοθετήθηκαν, κ αν υπάρχουν κ φωτό να μπουν, μια μικρή ιστοριούλα του καθενός να την βλέπει ο κόσμος που μπαίνει, να δίνουμε κ το θετικό ελπιδοφόρο μας μήνυμα. Για όσα είναι προς υιοθεσία τι να πω? να μην μπλεχτούν άμα μπουν μαζί φοβάμαι :hmm::hmm::hmm:

Να και ο αδερφος της Σισσυ!!!!!Συγχωρεστε με για τις φωτογραφιες αλλα το χαμενο δεν καθοταν με τιποτα!!!Ολο κουτουλιες εριχνε!!!!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• DSC01600.JPG
    DSC01600.JPG
    113,1 KB · Εμφανίσεις: 22
  • DSC01604.JPG
    DSC01604.JPG
    132,1 KB · Εμφανίσεις: 23
Aυτό το γατί έχει πραγματικά ξεχωριστά χρώματα:)

Έχω καλά νέα και μερικα όχι τόσο καλά. ξεκινάω από τα καλά. Μάλλον βρέθηκε σπίτι για την Σίσσυ! Μια γνωστή της μάνας μου, γατοκρατούσα από πάντα, βρέθηκε άγατη πια και θέλει ένα. Η Σίσσυ είναι ίδια λέει με αυτήν που είχε σπίτι της. Η υποψήφια αναδοχος είναι από την Ουκρανία, έχει μια κόρη 5-6 χρονων και λατρευει τις γατες.
Τα όχι τόσο καλά νεα είναι ότι πλέον έχουν και οι δυο και η Σίσσυ και ο Αχιλλεας διαρροια.
Ρε σεις τόσο σκατό μαζεμένο δεν το έχω ξαναδει. Έχει πιαστει η μέση μου να καθαρίζω την άμμο και να πλένω την λεκάνη τους. Υπάρχει περίπτωση να ειναι από το vibramycin? Ετσι κι αλλιώς μέχρι χθες έπρεπε να παίρνουν οπότε θα φανεί. Από χθες τρώνε κοτόπουλο με ρυζι. Ενα κοτέτσι έχουν φάει γιατι ειναι και φαγανα ζωή να 'χουν.
Αλλά δεν βλέπω στα κακα τους ενδειξεις από σκουλίκια κλπ. Ειχαν πάρει και banmith πριν απο 2-3 βδομαδες και λεω να τους δωσω και απο μισο drontal αυριο.
Ως εκ τουτου η υιοθεσία της Σίσσυ θα καθυστερήσει μέχρι να βεβαιωθώ ότι το γατί ειναι καλά.

Kάτια μην ξεχνάς ότι πέρασαν και ένα χειρουργείο, οπότε νομίζω καλό θα είναι να περιμένουμε λίγες ημέρες μέχρι να τελειώσει η αντιβίωση και να συνέλθουν;).
Μακάρι να κάτσει η υιοθεσία της Σίσσυς:up:

Πολλά γατάκια αυτήν την εποχή έχουν διάρροια, δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, αν τα γυροφέρνει κάτι ή απλά τρέχει κάτι άλλο....:redface:

Μπορεί να είναι απο την αντιβίωση, ή απο την αλλαγή τροφής(αν έγινε), απο την αποπαρασίτωση αν έγινε ή αν δεν έγινε.. και γενικά υπάρχουν 100λόγοι...

Μια διατροφή με ρύζι και κοτόπουλο, και ένα συμπλήρωμα για την επαναφορά της χλωρίσας του εντέρου, πιστεύω είναι μια τακτική.

Αν επιμήνη η διάρροια παρόλα αυτά, μετά ίσως να γίνει μια καλλιέργεια κοπράνων, για να πετύχουμε την σωστή αντιβοίωση για το μικρόβοιο που τα τυραννάει. (αν έχουν κάτι.):)

Α ρε κάτια τι τραβάς, :blink::blink: πάντως αυτή η διάρροια κ εμένα μου φαίνεται ύποπτη.
Με το που τον πήρες σπίτι σου τον αχιλλέα την εμφάνισε, κ μετά κ η Σίσσυ, και μετά την στείρωση αμέσως πάλι ο αχιλλέας κ μετά καπάκι κ η Σίσσυ:hmm::hmm::hmm: δεν το βρίσκω τυχαίο πχ την πρώτη φορά από τροφή, την δεύτερη από την πάστα. Δεν ξέρω τι έχουν:|:| αλλά σίγουρα συνδέονται αυτές οι δύο φορές, μήπως να τα πάμε πάλι κτηνίατρο? ή να μιλήσεις με τη Γιανναράκη να δεις τι θα σου πει?

Κατά τα άλλα μακάρι να πάνε όλα καλά με την υιοθεσία, αλλά προέχει να λυθεί το μυστήριο με τη διάρροια πριν την δώσεις:/::/::/: μην τυχόν κ το ξαναπαρουσίασει με την αλλαγή περιβάλλοντος κ έχουμε απρόοπτα.:/:

Κατά τα άλλα μακάρι να πάνε όλα καλά με την υιοθεσία, αλλά προέχει να λυθεί το μυστήριο με τη διάρροια πριν την δώσεις:/::/::/: μην τυχόν κ το ξαναπαρουσίασει με την αλλαγή περιβάλλοντος κ έχουμε απρόοπτα.:/:

Καλα δεν το συζητάω. Δεν φευγει το μικρό απο το σπίτι αν δεν βεβειαωθω ότι είναι καλα.

Α ρε κάτια τι τραβάς, :blink::blink: πάντως αυτή η διάρροια κ εμένα μου φαίνεται ύποπτη.
Με το που τον πήρες σπίτι σου τον αχιλλέα την εμφάνισε, κ μετά κ η Σίσσυ, και μετά την στείρωση αμέσως πάλι ο αχιλλέας κ μετά καπάκι κ η Σίσσυ:hmm::hmm::hmm: δεν το βρίσκω τυχαίο πχ την πρώτη φορά από τροφή, την δεύτερη από την πάστα. Δεν ξέρω τι έχουν:|:| αλλά σίγουρα συνδέονται αυτές οι δύο φορές, μήπως να τα πάμε πάλι κτηνίατρο? ή να μιλήσεις με τη Γιανναράκη να δεις τι θα σου πει?

μια αιτια που ξέρω εγώ πάντως για χρόνιες τέτοιου τύπου διάρροιες ειναι και η giardia.
η οποια οπως ειπε η τζουλια διαπιστώνεται με εξέταση κοπράνων.
ενα φάρμακο που δινουν για αυτο ειναι το flagyl, αλλα σε κάποιες περιπτώσεις δεν πιανει. Αυτο που ειναι πιο αποτελεσματικο ειναι το panacur.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back