Γάτες Φλοίσβου

• Thread starter Thread starter ria23
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
εγω ειμαι μεσα απο οικονομικης αποψης και απο μεταφορικου μεσου οταν ο αντρας μου εχει ρεπο..:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγω μεσα ειμαι :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οκ, θα αναλάβει να δει τι γίνεται η Αννα-Μαρια (daifuku) που έχει εμπερία. Απλα δεν έχει αμάξι και θα χρειαστει βοήθεια σε αυτο. Σκεφτόμαστε για τον γιατρο της που της κανει καλες τιμές.
Οπότε μπορούν να ξεκινήσουν να μαζεύονται τα χρήματα, Βίκυ, και τα δινει απευθειας στην αννα -μαρια.
θα τα πούμε και τηλεφωνικά αύριο.
Ρία και κονστανς, αν θέλετε στέιλτε μου ένα μαιλ στο adespotakia@gmail.com να ανταλλάξουμε όλες τηλέφωνα και μαιλ και να οργανωθούμε απο εκει.
Αντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε. :)

δώστε λογαριασμό να στείλουμε τα χρήματα.εμένα με βολεύει ΕΤΕ αλλά και όποια αλλη οκ

Να μαι και εγώ

Ρια επίσης θα ήταν καλό να ενημερώσεις την Αννα-Μαρια για το ακριβές σημείο.
θα σε παρω τηλ αργότερα.

Πολύ θετική η όλη εξέλιξη και μακάρι να πάει καλά.
Συμφωνώ με την πρόταση της Βίκυς όσον αφορά τα χρήματα.
Μπορώ να βοηθήσω σε μεταφορά με αυτοκίνητο, απογευματινές ώρες πάντα μετά τις 5.00 μμ

Βιβή, στείλε μου αν θες mail ή pm και πες μου πόσο παίρνει ο κτηνίατρος της Άννας-Μαρίας για στειρώσεις. Σ'αυτή την περίπτωση μπορούμε να δούμε το θέμα και στην Βασιλική τη Γιανναράκη που ξέρουμε ότι μπορεί να κρατήσει τις θηλυκές 1-2 μέρες.

ο λογαριασμος ειναι τραπεζα πειραιως ***** και βγαζει ****
παρακαλω οποιος στελνει χρηματα να μου στελνει ενα φαξ με το ονοματεπωνυμο και καλο ειναι να γραψει επανω και το nickname απο το mycat. χωρις το φαξ δεν θα ξερουμε ποιος εβαλε χρηματα.
θα τα πρωωθησω ολα τα χρηματα με τις αποδειξεις στην αννα μαρια.

είναι εύκολο να υπάρχει κι ένας λογαριασμός Εθνικής;

Για πολλούς θα είναι λίγο δύσκολο παιδιά η Πειραιώς ειδικά για αυτούς που βρίσκονται επαρχία και θέλουν να βοηθήσουν:hmm:. Δεν μιλάω βέβαια για εμάς στην Αθήνα

Για πολλούς θα είναι λίγο δύσκολο παιδιά η Πειραιώς ειδικά για αυτούς που βρίσκονται επαρχία και θέλουν να βοηθήσουν:hmm:. Δεν μιλάω βέβαια για εμάς στην Αθήνα
εχω λογαριασμο στις περισσοτερες τραπεζες. οποιος θελει αλλη τραπεζα ας μου στελνει πμ να του απανταω. προτιμω να μη βαλω ολους τους λογαριασμους στο σαιτ.

Πλησιάζει και η γιορτή του Αδεσποτολογίου,(19/6) όποιος θέλει θα μπορεί να τα δώσει και χέρι με χέρι!:);)

βιβακι σου εστειλα και μειλ..τηλεφωνο και μειλ στα εχω δωσει..περιμενω τηλ απο την Αννα Μαρια..συγνωμη αλλα δεν μπαινω συχνα λογω διαβασματος...!!!!:):):)

Πλησιάζει και η γιορτή του Αδεσποτολογίου,(19/6) όποιος θέλει θα μπορεί να τα δώσει και χέρι με χέρι!:);)

τι θα γινει τοτε? και που? παζαρι γινεται ? :hmm:

Λοιπόν, νομίζω οτι ειμαστε σε θέση να ξεκινάμε να μαζεύουμε τα λεφτά.
Η αννα-μαρια θα πάει να δει τι γίνεται το συντομότερο και να δει πόσο εύκολο ειναι να πιαστούν τα ζώα.
Ρία και Κωνσταντίνα μπορούν να βοηθήσουν για τις μεταφορές.
Στην πιθανότητα που κάτι πάει στραβά και δεν πιάνεται κανένα ζώο, που δεν το νομίζω, βλέπουμε.

τι θα γινει τοτε? και που? παζαρι γινεται ? :hmm:

Δεν θα είναι παζάρι, θα είναι ομιλία και γιορτη. :)
Την προηγούμενη φορά πήγε αρκετά καλά και περάσαμε όμορφα, με αρκετό κόσμο και πολύ ευχάριστο κλίμα (στο οποίο συνέβαλαν και οι θανατηφόρες μαργαρίτες της Αβάνας. :P)
Δες αν θες εδώ.

Παιδιά τώρα είδα το θέμα γιατί είχα μέρες να μπώ.Είμαι μέσα και εγώ και για μεταφορά αν χρειαστείτε, αρκεί να είναι απογευματινή ώρα.Θα πάω αύριο να βάλω λεφτά και εγώ στον λογαριασμό.

λοιπον μας εκανε ποδαρικο η aretha και μας κατεθεσε 10 ευρω.:)
ευχαριστουμε πολυ για το ποδαρικο και τη συμμετοχη:up::up:
θα σε θεωρησουμε γουρλου:)

Η κατσικοποδαρη η μπλε μοδερατορας μας εκανε ποδαρικο;Καηκαμε...

Εγώ σιγά μην σου κάνω κατάθεση, θα στα δώσω στο χέρι ε;;;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back