ria23
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Οπότε μπορούν να ξεκινήσουν να μαζεύονται τα χρήματα, Βίκυ, και τα δινει απευθειας στην αννα -μαρια.
θα τα πούμε και τηλεφωνικά αύριο.
Ρία και κονστανς, αν θέλετε στέιλτε μου ένα μαιλ στο adespotakia@gmail.com να ανταλλάξουμε όλες τηλέφωνα και μαιλ και να οργανωθούμε απο εκει.
Αντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε.

maria p
Νεοφερμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
θα σε παρω τηλ αργότερα.
Voula
Διάσημο μέλος
Συμφωνώ με την πρόταση της Βίκυς όσον αφορά τα χρήματα.
Μπορώ να βοηθήσω σε μεταφορά με αυτοκίνητο, απογευματινές ώρες πάντα μετά τις 5.00 μμ
Βιβή, στείλε μου αν θες mail ή pm και πες μου πόσο παίρνει ο κτηνίατρος της Άννας-Μαρίας για στειρώσεις. Σ'αυτή την περίπτωση μπορούμε να δούμε το θέμα και στην Βασιλική τη Γιανναράκη που ξέρουμε ότι μπορεί να κρατήσει τις θηλυκές 1-2 μέρες.
vickymoon
Διάσημο μέλος
παρακαλω οποιος στελνει χρηματα να μου στελνει ενα φαξ με το ονοματεπωνυμο και καλο ειναι να γραψει επανω και το nickname απο το mycat. χωρις το φαξ δεν θα ξερουμε ποιος εβαλε χρηματα.
θα τα πρωωθησω ολα τα χρηματα με τις αποδειξεις στην αννα μαρια.
ΝΟΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
. Δεν μιλάω βέβαια για εμάς στην ΑθήναΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
εχω λογαριασμο στις περισσοτερες τραπεζες. οποιος θελει αλλη τραπεζα ας μου στελνει πμ να του απανταω. προτιμω να μη βαλω ολους τους λογαριασμους στο σαιτ.Για πολλούς θα είναι λίγο δύσκολο παιδιά η Πειραιώς ειδικά για αυτούς που βρίσκονται επαρχία και θέλουν να βοηθήσουν. Δεν μιλάω βέβαια για εμάς στην Αθήνα
julia
Διακεκριμένο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
Πλησιάζει και η γιορτή του Αδεσποτολογίου,(19/6) όποιος θέλει θα μπορεί να τα δώσει και χέρι με χέρι!![]()
τι θα γινει τοτε? και που? παζαρι γινεται ?

drusilia
Διάσημο μέλος
Η αννα-μαρια θα πάει να δει τι γίνεται το συντομότερο και να δει πόσο εύκολο ειναι να πιαστούν τα ζώα.
Ρία και Κωνσταντίνα μπορούν να βοηθήσουν για τις μεταφορές.
Στην πιθανότητα που κάτι πάει στραβά και δεν πιάνεται κανένα ζώο, που δεν το νομίζω, βλέπουμε.
drusilia
Διάσημο μέλος
τι θα γινει τοτε? και που? παζαρι γινεται ?![]()
Δεν θα είναι παζάρι, θα είναι ομιλία και γιορτη.

Την προηγούμενη φορά πήγε αρκετά καλά και περάσαμε όμορφα, με αρκετό κόσμο και πολύ ευχάριστο κλίμα (στο οποίο συνέβαλαν και οι θανατηφόρες μαργαρίτες της Αβάνας.
)Δες αν θες εδώ.
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος

ευχαριστουμε πολυ για το ποδαρικο και τη συμμετοχη

θα σε θεωρησουμε γουρλου

moukelis
Επιφανές μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool