ria23
Διάσημο μέλος
Την Κυριακή πήγα κι εγώ να δω τί παίζει.Τον εν λόγω γατούλη δυστυχώς δεν τον είδα(που ακριβώς αράζει Ρία; ).
Στην αρχή είδα μια "παρέα" με 3-4 ενήλικες γατούλες και 3-4 μωρά. Λέω εντάξει, εύκολη δουλειά. Μετά όμως που προχώρησα εμφανίστηκαν κι άλλες, κι άλλες, κι άλλες.
Δεν τις είδα και πολύ φιλικές, νομίζω ότι θα χρειαστούμε και παγίδες.Κι από τα μωρά, μόνο ένα ήρθε για χάδι.
ο γατουλης ειναι συνηθως στο τριτο παγκακι στη σειρα απο την εισοδο ..επειδη εχει ηλιο εμφανιζεται απο τις 6.30 και επειτα μαλιστα ενας κυριος του αφιερωνει καθε μερα 1 ωρα περιπου χαδια ,τον παιρνει αγκαλια κτλ..ετυχε που τον ειδα 3-4 φορες που πηγαμε τον ιδιο κυριο..και ενας αλλος που τον εψαχνε να τον ταισει..ειναι η μασκοτ μαλλον..επισης δεν ξερω αν ειδες ενα λευκο γκρι μπροστα μπροστα αυτο και τα αδερφακια του 6 στο συνολο νομιζω πλησιαζουν σχετικα ευκολα..
οι μεγαλες θελουν παγιδες παντως πλησιαζουν αλλα οχι και τοσο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Ναταλία, και εγώ πρότεινα την Βασιλική, και όπως πολύ σωστά είπε η Βίκυ, καλό θα είναι τις γατούλες να τις "μοιράσουμε"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Just let me know.......
vickymoon
Διάσημο μέλος
Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν, να κανονίσουμε μια μέρα εντός της εβδομάδας να συναντηθούμε εκεί να δούμε λίγο καλύτερα τί παίζει(μια καταγραφή ας πούμε
και να πιάσουμε πρώτα τα εύκολα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Κωνσταντίνα, συμφωνώ να βρεθούμε εκεί να δούμε τι γίνεται. Μόνο να έχουμε συννενοηθεί από πριν.
Βίκυ μίλησα με την κτηνίατρο. Δεν υπάρχει πρόβλημα για το ότι μπορεί να πάμε ξαφνικά 2 γάτες για στείρωση. Η τιμή είναι 40 €, και περιλαμβάνει διαμονή όσο χρειαστεί και αποπαρασίτωση εσωτερική και εξωτερική.
(σήμερα έμαθα ότι υπάρχει και ανάλογη επιχείρηση 'γάτες του Γκολφ Γλυφάδας', με την οποία ασχολείται κάποια κυρία. Μπράβο στην κυρία αν όλο αυτό το κάνει μόνη της)
konstans
Περιβόητο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Θέλει να έρθει κάποια άλλη κοπέλλα ?
chryssa
Διάσημο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Θα πάμε αρχικά με απλές γατοφόρους και βλέποντας και κάνοντας.
ιβανα
Επιφανές μέλος

καλη τυχη

Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Δεν καταφέραμε απολύτως τίποτα
.Τα γατιά δεν πιάνονται με τίποτα, θα χρειαστούμε παγίδες και πολλά χέρια, γιατί χώνονται μέσα στα βράχια και ψάχνεις να τα βρεις. επίσης υπάρχουν ΠΟΛΛΑ μωρά, πρέπει να είναι γύρω στα 15, τα οποία είναι κοκκαλιάρικα τα κακόμοιρα και 2-3 έχουν τσίμπλες-μύξες. Αν συμφωνείτε, να διαθέσουμε ένα ποσό από τα λεφτά που έχουν μαζευτεί για frontline και πάστα για σκουλήκια΄για τα μωρά. Επίσης αν υπήρχαν σπίτια να τα φιλοξενήσουν(ακόμα και μέσα σε κλουβάκι θα είναι μια χαρά) μπας και στανιάρουν λίγο και κοινωνικοποιηθούν και υιοθετηθούν.Για τέλος άφησα τον τιγράκο που αναφέρει η Ρία. Θα του ανοίξω αμέσως αγγελία, το γατί αυτό παιδιά είναι σίγουρα από σπίτι, είναι τόοοοοοσο καλό και χουρχουριάρικο
.αυτά εν ολίγοις, τα υπόλοιπα αύριο

ELENIP
Διάσημο μέλος
Λοιπόν, μόλις γυρίσαμε απ'τον Φλοίσβο.
Δεν καταφέραμε απολύτως τίποτα.Τα γατιά δεν πιάνονται με τίποτα, θα χρειαστούμε παγίδες και πολλά χέρια, γιατί χώνονται μέσα στα βράχια και ψάχνεις να τα βρεις. επίσης υπάρχουν ΠΟΛΛΑ μωρά, πρέπει να είναι γύρω στα 15, τα οποία είναι κοκκαλιάρικα τα κακόμοιρα και 2-3 έχουν τσίμπλες-μύξες. Αν συμφωνείτε, να διαθέσουμε ένα ποσό από τα λεφτά που έχουν μαζευτεί για frontline και πάστα για σκουλήκια΄για τα μωρά. Επίσης αν υπήρχαν σπίτια να τα φιλοξενήσουν(ακόμα και μέσα σε κλουβάκι θα είναι μια χαρά) μπας και στανιάρουν λίγο και κοινωνικοποιηθούν και υιοθετηθούν.
Για τέλος άφησα τον τιγράκο που αναφέρει η Ρία. Θα του ανοίξω αμέσως αγγελία, το γατί αυτό παιδιά είναι σίγουρα από σπίτι, είναι τόοοοοοσο καλό και χουρχουριάρικο.
αυτά εν ολίγοις, τα υπόλοιπα αύριο![]()
Κι εγω θέλω να έρθω. Θα φέρω και μερικά Frontline και Banmith!
drusilia
Διάσημο μέλος
Το θέμα ειναι ποια πιστεύετε ότι είναι η κατάλληλη ώρα για να πάει κανείς εκει να τις πιάσει;
Και τα μικρά πόσο μικρά είναι; Αν πιάσουμε δηλαδή καμιά μαμά θα υπάρξει πρόβλημα;
konstans
Περιβόητο μέλος
Τα μικρά είναι πολύ μικρά, περίπου 30ημερών λέω εγώ, οπότε οι μαμάδες μάλλον δεν πρέπει να πιαστούν ακόμα

ιβανα
Επιφανές μέλος
Η κατάλληλη ώρα νομίζω ότι είναι το απογευματάκι, κατά τις 6-7, για να έχει πέσει ο πολύ ήλιος.
Τα μικρά είναι πολύ μικρά, περίπου 30ημερών λέω εγώ, οπότε οι μαμάδες μάλλον δεν πρέπει να πιαστούν ακόμα![]()
αν ξεκινησετε τις στειρωσεις με τα αρσενικα ?

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool