Γάτες Φλοίσβου

• Thread starter Thread starter Voula
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
μακαρι να μπορεσω να υιοθετησουμε εναν "Φλοισβο" ή μια "Φλοισβη":rolleyes:

Αν βγάλουμε το λ και το σ, μας μένει ένας Φοίβος ή μια Φοίβη, καλό δεν είναι ?:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν βγάλουμε το λ και το σ, μας μένει ένας Φοίβος ή μια Φοίβη, καλό δεν είναι ?:)
παρα πολυ...αλλα συνηθισμενο....μου κολλησε το Φλοισβος:redface::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπον, η Βικυ μου ειπε να σας μεταβιβάσω εδώ ότι έχουν μαζευτεί 250.
απλα πειτε μου αν χρειαζεστε παγιδα δευτερη να δω τι μπορω να κανω

Βιβή σίγουρα χρειάζεται παγίδα δεύτερη.Και τρίτη και τέταρτη....Είναι πάρα πολλές οι γάτες και νομίζω πως η βοήθεια σου που είσαι εξπέρ στο πιάσιμο της γάτας είναι πάρα πολύ σημαντική.

Λοιπον, η Βικυ μου ειπε να σας μεταβιβάσω εδώ ότι έχουν μαζευτεί 250
.

To οποίο ποσό μεταφράζεται πρακτικά σε 6 στειρώσεις !
Αριθμός πολύ μικρός συγκριτικά με ότι υπάρχει.:(

Γιούλη υποκλίνομαι:up:

Τελικά εκτός από μένα, την Κωνσταντίνα και την Άννα-Μαρία, θα έρθει κάποια άλλη κοπέλλα σήμερα ?

Τελικά εκτός από μένα, την Κωνσταντίνα και την Άννα-Μαρία, θα έρθει κάποια άλλη κοπέλλα σήμερα ?

Εγω Βουλίτσα!! Τι ώρα θα μαζευτείτε??:hmm:
Χρειάζεται να φέρω κάτι εκτός απο κονσέρβες? Θα φέρω και τα πιατάκια που δεν τα είχαμε ανοίξει γιατί είχες εσύ. Ε?:)

Κορίτσια είδα στο "χαρίζονται" ότι ο χρήστης "aporw" έχει προσφερθεί να φιλοξενήσει τον χουρχουράκο...Πιστεύετε ότι μπορε'ιτε να τον πιάσετε σήμερα??

O χουρχουράκος πάντα πιάνεται. Το θέμα είναι μέχρι πότε μπορεί

Πάρτε γάντια κορίτσια....ήθελα και εγώ να έρθω αλλά δυστυχώς δεν μπορώ με τίποτα.Την Τρίτη τώρα πάλι.Βάλτε τροφή μόνο στις γατοφόρους απ΄ευθείας έτσι πεινασμένα που θα είναι ελπίζω κάτι να πιαστεί.Άν τα ταίσετε απ΄έξω απο την γατοφόρο ενδέχετε πάλι απλά να φύγουν φαγομένα.Καλή τύχηηηηηηηη

Για σημερα κι εγω δεν θα μπορεσω, την αλλη εβδομαδα σιγουρα.

Επομένως για σήμερα είμαστε εγώ, Κων/να, Άννα Μαρία και Ελένη. Ωραία:)
Γάντια δεν πρόλαβα να πάρω, την επόμενη φορά.
Έχω μαζί μου κονσέρβες, frontline και θα αγοράσω banmith.

Ελένη υπολογίζω να φτάσουμε κατά τις 6 παρά..

Πάρτε γάντια κορίτσια....ήθελα και εγώ να έρθω αλλά δυστυχώς δεν μπορώ με τίποτα.Την Τρίτη τώρα πάλι.Βάλτε τροφή μόνο στις γατοφόρους απ΄ευθείας έτσι πεινασμένα που θα είναι ελπίζω κάτι να πιαστεί.Άν τα ταίσετε απ΄έξω απο την γατοφόρο ενδέχετε πάλι απλά να φύγουν φαγομένα.Καλή τύχηηηηηηηη

Ναι παιδια, πρώτα δοκιμάζετε να πιάσετε και μετά ταίζετε. Γιατι αν έχουν φάει δεν πρόκειται να μπουν πουθενά.
Ξέρει και η Αννα-Μαρια ομως απο αυτο, οποτε πιστευω και με την παγίδα θα γίνει κάτι.

Χριστιανα πιστεύω οτι την ερχόμενη ΤΡίτη θα μπορω αν θες να πάμε και να δοκιμάσουμε και μαζι να πιάσουμε. θα προσπαθήσω να έχω και τη δεύτερη παγίδα, αρκεί να λειτουργεί σωστά βέβαια...

Ναι Βιβή, θα μιλήσουμε για να έρθω να σε πάρω να πάμε αν μπορείς και εσύ την Τρίτη.

Δεν είναι καλύτερο ο Χουρχουράκος να πάει κατευθείαν σε σπίτι που δεν θα τον φιλοξενήσει προσωρινά αλλά θα μείνει μόνιμα? Τόσες αλλαγές, από το Φλοίσβο σε νέο σπίτι και μετά πάλι σε άλλο σπίτι.....??? Εκτός αν ο χρήστης aporw θέλει να τον κρατήσει.

Χμ...γιατί??? Αφού τα περισσότερα γατονάκια περνάνε αυτήν την "διαδικασία"...Βέβαια, όντως να δούμε μέχρι πότε μπορεί να τον κρατήσει η aporw διότι θα είναι άσκοπο να τον κρατήσει για λίγο και μετά να επιστρέψει στον Φλοίσβο...

Δεν είναι καλύτερο ο Χουρχουράκος να πάει κατευθείαν σε σπίτι που δεν θα τον φιλοξενήσει προσωρινά αλλά θα μείνει μόνιμα? Τόσες αλλαγές, από το Φλοίσβο σε νέο σπίτι και μετά πάλι σε άλλο σπίτι.....??? Εκτός αν ο χρήστης aporw θέλει να τον κρατήσει.
Το πρόβλημα ειναι οτι το γατάκι αυτό κινδυνεύει καθημερινα εκεί που είναι.
Και 10 σπίτια φιλοξενίας να αλλάξει είναι πολύ καλύτερα από το να είναι στο δρόμο.
το θέμα ειναι αν αυτή η κοπέλα μπορεί τελικά να το αναλάβει για λίγο καιρό.
Και μετά βλέπουμε.

Το πρόβλημα ειναι οτι το γατάκι αυτό κινδυνεύει καθημερινα εκεί που είναι.
Και 10 σπίτια φιλοξενίας να αλλάξει είναι πολύ καλύτερα από το να είναι στο δρόμο.
το θέμα ειναι αν αυτή η κοπέλα μπορεί τελικά να το αναλάβει για λίγο καιρό.
Και μετά βλέπουμε.

συμφωνω...εξαλλου με την εναλλαγη σπιτιων και την εξοικειωση με ανθρωπους και αλλα γατακια, ο χουρχουρης θα κοινωνικοποιηθει κι αλλο. αρα θα υιοθετηθει ευκολοτερα...:):)

ο.κ. Εσείς που έχετε δει την κατάσταση από κοντά ξέρετε καλύτερα. Προβληματίστηκα γιατί ξέρω πόσο δένονται τα ψιψίνια με τους ανθρώπους αλλά και με τους χώρους τους...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back