Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ενώ άλλες χρονιές πηγαίναμε συχνά για βόλτα το καλοκαίρι για περπάτημα, δεν μπορώ πιάνεται η ψυχή μου και γίνομαι χάλια

Ρε Kristen, είχα αυτή την απορία:hmm:Δηλ θες να πεις ότι πέρσι ή πρόπερσι δεν υπήρχαν γάτες εκεί ? Κι αν όχι, πως φέτος γίνεται χαμός ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

100% δεν ειμαι σίγουρη, πάντως τόσα χρόνια που κάνω βόλτα στο φαληρο, τόοοοοσες πολλές μαζεμένες όχι δεν είχα ξαναδεί, αδέσποτες πάντα υπήρχαν,:mad::mad: κ στην παραλία εκεί το ομολογώ, λόγω ότι οι φαληριώτες είναι από αυτούς που ταϊζουν τα αδέσποτα, εκεί στο θέατρο, λίγο πιο δίπλα δηλ. μαζευόντουσαν κ παρακάτω εκεί στο σκάκι. Επίσης πιο παλιά κ λόγω των μαγαζιών που υπήρχαν σκουπίδια κ αποφάγια.
Αλλα το ξαναλέω, τόσες πολλές μαζεμένες δεν είχα ξαναδεί, εκτός κ αν κρυβόντουσαν:cool::cool: τι να πω???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγω το σκεφτομουν αυτο. Και επειδη ειναι πολλα τα γκριζακια φανταστηκα ότι θα κάποια στιγμη κάποιος βλακας θα είδε μια γατουλα εκει, θα παράτησε αλλη μια κ.ο.κ....
Δεν είδα καθόλου τρίχρωμα ας πουμε:hmm:

Κάτια αυτό που λες με τα γκρι μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση και μένα.
Τόσα γκρι μονόχρωμα μαζεμένα πρώτη φορά βλέπω. Κι εκτός από τα μεγάλα που πρέπει να είναι 3-4, θυμίζω για τους fun του χρώματος ότι υπάρχουν 2 μωρά γκρι Σειριάκια, το ένα αρσενικό σίγουρα, τα οποία είναι σα λουκουμάκια.

εκτός απο τα πανέμορφα γκριζάκια είναι και άλλο ένα το οποίο εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, το γκριζόασπρο που είναι ολόιδιο ο πατέρας του.Τρώγανε εχθές πατέρας και γιός μαζί και ήτανε καρμπόν!Φανταστικός μικρούλης.Να βγάλουμε και καμιά φωτό να βάζουμε εδω μέσα.Που ξέρετε, ίσως να βγεί τίποτα καλό.

Μπορεί να παίζει αυτό που λέτε, να ξαμόλησαν οι "φιλόζωοι του φαλήρου " καμια οικογένεια κ ως γνωστών δεν θέλουν κ πολύ να γεμίσουν:mad::mad:
Εγώ πάλι είδα γκρι, μαύρα - μπόλικα όμως, μικρά μεγάλα - γκρι με μάσκα κλπ αααα κ ένα-δυο ασπρο-τιγρέ λίγο μεγαλύτερα..

Τώρα που το καλοσκέφτομαι, επειδή εκεί οι άνθρωποι είναι της κατηγορίας ταίζω τα γατάκια συνέχεια, αλλά όχι στειρώσεις κλπ, τα ταίζω μόνο, ίσως οι διάφοροι που θέλαν να ξεφορτωθούν γατάκια να τα παράτησαν εκεί:mad::mad::mad: για να τα ταϊζουν οι άλλοι τα κορόιδα.

Χριστιάννα, την προηγούμενη εβδομάδα η Ελένη τράβηξε φωτογραφία αυτό το ασπρογκριζάκι που λες μαζί με τον μπαμπά του και την έχει ανεβάσει.
Πάντως, πρώτη φορά βλέπω κι εγώ τόση τρυφερότητα μεταξύ παιδιού και μπαμπά, σε αδέσποτη κοινωνία γάτων. Είναι πολύ συγκινιτικό να τους βλέπεις να κάνουν κουτουλίτσες και να χαιδεύονται.

Εδω φαίνεται λίγο και το μονόχρωμο γκριζάκι!

Βούλα τώρα γύρισα πίσω σελίδες και τις είδα,φαίνεται χάθηκα κάπου στην πορεία.Σε ευχαριστώ.Καλά είναι τέλειες οι φωτό!!

Ναι, Ελένη.Τέλειο το μικρό....και οι φωτό!Όλα τα μικρά δηλ.

Εδω φαίνεται λίγο και το μονόχρωμο γκριζάκι!
Αχ! μωρέ οι ψυχούλες μου συγκινηθηκα τώρα που διάβασα για όλες αυτές τις ψυχούλες:(.Και να σκεφτείς ότι οι άνθρωποι που τα "πετάνε" εκεί φέρνουν στον κόσμο παιδιά που θα τους διδάξουν ακριβώς τον ίδιο τρόπο αντιμετώπισης απέναντι στα ζώα. Ώρες ώρες λέω να φύγω από αυτήν την χώρα που δεν υπάρχει καμία κρατική οργάνωση που να φροντίζει τα οικόσιτα ζώα.

Καλημέρα σε όλους:)Τι ώρα θέλετε σήμερα να γατο-συναντηθούμε?:PΘα έχουμε και απόχη σήμερα???

Καλημέρα κι από μένα. Η γατο-συνάντηση θα είναι πάλι γύρω στις 6.00.
Ποια άλλα κοριτσάκια είναι να έρθουν ? Προσπαθείστε σας παρακαλώ να μαζευτούμε, α) μπας και γίνει κάτι παραπάνω και β) σήμερα είνα η τελευταία μέρα πριν τις διακοπές πολλών από μας, ενόψη Αυγούστου.
Και επειδή μέσα στον επόμενο μήνα δεν έχω και πολλές ελπίδες ότι θα καταφέρουμε κάτι με τις στειρώσεις, γι'αυτό επιμένω .

Ξανακάνω ένα οικονομικό update για να ξέρουμε που βρισκόμαστε :
Στις 6/7 παρέλαβα από την Βίκυ 250 €. Χθες η Βίκυ μου έστειλε άλλα 200 €. Συν τα 100 € που μάζεψα εγώ το βράδυ της συνάντησης + 50 € από τον κουμπαρά που υπάρχει στο κτηνιατρείο + 20 € από την Kyka, μας κάνουν
ΣΥΝΟΛΟ 620 €.
Από αυτά, έχουμε πληρώσει έως τώρα
2 στειρώσεις αρσενικών = 60 €
4 στειρώσεις θηλυκών = 160 €

Επομένως 620 € - 220 € = 400 € υπόλοιπο στο ταμείο για τις στειρώσεις

Αν έχω ξεχάσει κάτι παρακαλώ πολύ να μου το θυμίσετε.

Έχω να πω ένα τεράστιο ΕΥΓΕ! Χτες μιλούσα με έναν φίλο μου και πραγματικά του φάνηκε εξαιρετικό το γεγονός ότι όλα αυτά γίνονται με δικά μας λεφτά και χρόνο!:)

κ εμενα μου κανει εντυπωση που τοσοι ανθρωποι εχουν κινητοποιηθει. αλλοι με λεφτα, αλλοι με χρονο και ολα πανε μια χαρα.:up::up:
επισης μου κανει εντυπωση που δεν εχει πεσει γκρινια:down::down: και κατηφια
ΜΠΡΑΒΟ

Τελικά αν υπάρχει καλή διάθεση και συνεργασία, όλα γίνονται! :)
Και παρόλο που είναι μεγάλο το πρόβλημα, αυτές οι 6 στειρώσεις είναι πολύ σημαντικές!:up: Και λογικά θα υπάρξει και συνέχεια...

επισης μου κανει εντυπωση που δεν εχει πεσει γκρινια:down::down: και κατηφια

Λάθος, γκρινιάζω εγώ:mad:. Μου την δίνει αφάνταστα όταν φεύγουμε με άδεια χέρια, κοινώς χωρίς γατιά. Μου την βαράει στο δόξα πατρί όταν κάνουν τον γύρο της παγίδας χωρίς να μπουν μέσα:mad: Αισθάνομαι ότι μας κοροιδεύουν ασύστολα.
Και τέλος, θέλω να πλακώσω στο ξύλο όλους τους μλκες που μας κοιτάνε περίεργα και κάνουν σαχλές ερωτήσεις και σχόλια.

Λόζυ, γλυκειά μου, εσύ ειδικά ανήκεις στην 'ομάδα κρούσης' γιατί οι παρουσία σου εκεί είναι συνεχής. Το εύγε του φίλου σου επομένως, είναι πρώτα για σένα:)
Σίγουρα πάντως, ότι κάνουμε δεν το κάνουμε για να ακούσουμε μπράβο ή εύγε. Εμένα προσωπικά, αυτά μου είναι αδιάφορα.
Το κάνουμε γιατί πιστεύω ότι εμείς ειδικά που πάμε σε εβδομαδιαία βάση εκεί, τις γατούλες τις έχουμε αγαπήσει και τις πονάμε.
Δεν είναι μόνο η φροντίδα για τις στειρώσεις, είναι η φροντίδα για φαγητό και νερό στα 15+ μικρά που υπάρχουν εκεί αλλά και στα μεγάλα.

:redface: Βουλίτσα μου, πάλι με κάνεις και ντρέπομαι:redface:Για τους περαστικούς έχω να πω και εγώ ότι είναι πολύ εκνευριστικοί. Η μόνη εξαίρεση είναι μία κοπελίτσα που είχε κάτσει τις προάλλες εκεί σε ένα παγκάκι και ήξερε τι σημαίνει στείρωση και τι σκοπό εξυπηρετεί:)Υπάρχουν και αυτά ευτυχώς;) Σήμερα θα ήθελα να πιάσουμε έναν από τους μεγαλο-@@@μαγκες:Pαλλά ίσως να χρειαζόμαστε πιο εξειδικευμένα μέσα:hmm:

τι σας λενε δηλ παιδια?:hmm:

Exτές πήγαμε εγώ, η Βούλα και η Λόζυ.
Αφήσαμε τον "πρώην" άντρα, ταϊσαμε την τριχρωμούλα με τα παιδάκια της, ταϊσαμε λίγο και τα υπόλοιπα και πήγαμε σπιτάκια μας:(.
Οι γάτες μας κοροϊδεύουν κανονικά, κάθονται στο μισό μέτρο και δεν πλησιάζουν. Μπήκε εντωμεταξύ ένας αρσενικός μέσα στην γατοπαγίδα, αλλά δεν την είχαμε κλείσει σωστά και δεν έκλεισε:/:. Θα σας ανεβάσω μια φωτό μετά για να καταλάβετε, πόσο άνετα και χαλαρά κάθονται τα άτιμα. Επίσης πλησιάσαμε πολύ μια μαυρούλα που ήταν και έγκυος, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε τίποτα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back