stellak
Διάσημο μέλος

Όλο και κάτι θα πιαστεί στα δίχτυα. Κορίτσια, μην απελπίζεστε. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που ήδη έχετε. Προσπαθείτε 3-4 άτομα σταθερά με σπάνιες "προσθήκες" για βοήθεια, ανά διαστήματα. Θαύματα δε γίνονται. Και πάλι, τα στοιχεία που έγραψε παραπάνω η Βουλίτσα, σας δικαιώνουν. Όταν απελπίζεστε, να βλέπετε τι έχετε ήδη καταφέρει: 6 σωσμένες γατούλες. Λίγο πράγμα είναι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
.Εγώ δεν απογοητεύομαι, απλώς όταν καθόμαστε 3 ώρες μες στον ήλιο και φεύγουμε με άδεια χέρια, είναι "κάπως".
Anyway, καλή διάθεση να υπάρχει και όλα θα γίνουν όπως θέλουμε αργά ή γρήγορα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Exτές πήγαμε εγώ, η Βούλα και η Λόζυ.
Αφήσαμε τον "πρώην" άντρα, ταϊσαμε την τριχρωμούλα με τα παιδάκια της, ταϊσαμε λίγο και τα υπόλοιπα και πήγαμε σπιτάκια μας.
Οι γάτες μας κοροϊδεύουν κανονικά, κάθονται στο μισό μέτρο και δεν πλησιάζουν. Μπήκε εντωμεταξύ ένας αρσενικός μέσα στην γατοπαγίδα, αλλά δεν την είχαμε κλείσει σωστά και δεν έκλεισε. Θα σας ανεβάσω μια φωτό μετά για να καταλάβετε, πόσο άνετα και χαλαρά κάθονται τα άτιμα. Επίσης πλησιάσαμε πολύ μια μαυρούλα που ήταν και έγκυος, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε τίποτα.
Βρε τα παλιόγατα, μάλλον τους το έχουν σφυρίξει τα υπόλοιπα που επιστρέφετε

και σου λέει σιγά μην πάω σε αυτές, να μπω στη κλούβα άντρας κ να βγω 

άπαπα...
Για να σοβαρευτώ τώρα, βρε κορίτσια δεν πειράζει, αν είναι δυνατόν, κ μόνο που πάτε σταθερά κ τα ταίζετε, λίγο το έχετε???? έχουν στειρωθεί και κάποια, έχουν σωθεί κ κάποια άλλα

Θα πιαστούν κ άλλα είμαι σίγουρη

Voula
Διάσημο μέλος
Είμαστε από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 8.30 το βράδυ και εκτός από το τάισμα που ανέφερε η Κωνσταντίνα, δεν 'πιάσαμε' τίποτα.Τέλος πάντων έχω αγχωθεί πάρα πολύ με την ιστορία αυτή (λες και δεν μου έφταναν όλα τα άλλα προβλήματα και τρεχάματα που έχω στο κεφάλι μου). Στελλίτσα μου, ειλικρινά μπροστά στον χαμό του πληθυσμού εκεί + το γεγονός ότι τα μικρά μεγαλώνουν και θα πρέπει να προλάβουμε τις μεταξύ τους αναπαραγωγές, δεν μπορώ να αξιολογήσω τι σημαίνουν αυτές οι 6 στειρώσεις.
Τα μικρά που είναι στην αρχή, τα Σειριάκια όπως τα λέω εγώ, έχουν μεγαλώσει πολύ στο διάστημα αυτό και έχουν γίνει κουκλιά.
Επίσης κουκλιά είναι και τα παιδιά της τριχρωμούλας.
Και θα κλείσω γκρινιάζοντας πάρα μα πάρα πολύ. Όπως είπε και η Στέλλα πάμε σταθερά 4-5 άτομα με τις επιπλέον παρουσίες των κοριτσιών που έρχονται όποτε μπορούν.
Το θέμα είναι ότι το post αυτό δεν ξεκίνησε από αυτά τα άτομα. Και επειδή δεν θέλω να πω ή να γράψω περισσότερα, τονίζω ότι, βλέποντας και ζώντας από κοντά την κατάσταση, αισθάνομαι και νοιώθω ότι πέταχτηκε ένα μπαλάκι και ο νοών νοήτω.
Voula
Διάσημο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Έχω καλό προαίσθημα για σήμερα, να δεις που δεν θα φύγουμε με άδεια χέρια

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θες να τηλεφωνηθούμε αργότερα να συνενοηθούμε και για το άλλο???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρειαζεστε περισσοτερη οικονομικη ενισχυση για τροφες και στειρωσεις;
Καλη τυχη σημερα...
konstans
Περιβόητο μέλος
Έτσι κι αλλιώς τα λεφτά που έχουν μαζευτεί τα κρατάμε μόνο για στειρώσεις, καθώς οι τροφές αγοράζονται με δικά μας έξοδα συν αυτές που μας έχουν δώσει κάποια κορίτσια
.Θα σου πει καλύτερα όμως η λογίστρια του Φλοίσβου----βλέπε Βούλα

Voula
Διάσημο μέλος
Έχω καλό προαίσθημα για σήμερα, να δεις που δεν θα φύγουμε με άδεια χέρια
Είναι να 'ρθει και η Χριστιάννα σήμερα, η οποία είναι too much 'καταφερτζού' με το να πιάνει γάτες. Σκεφτόμουν το εξής το ΣΚ και μίλησα με την Βασιλική πριν από λίγο, για να επιβεβαιώσει ότι γίνεται.
Μπορούμε να πιάσουμε την ασπρόμαυρη που είναι στην μέση μαζί με τα παιδιά της, τους πάμε όλους μαζί στο κτηνιατρείο, στειρώνεται η μαμά, δίνει στα μωρά αμπούλες και ότι άλλο χρειαστεί και τους επιστρέφουμε πακέτο την Πέμπτη. Πως σου φαίνεται ?
Voula
Διάσημο μέλος
Δωράκι χρήματα για στειρώσεις προς το παρόν υπάρχουν αρκετά (γάτες δεν πιάνουμε για να στειρώσουμεΧρειαζεστε περισσοτερη οικονομικη ενισχυση για τροφες και στειρωσεις;
Καλη τυχη σημερα...
)Ενίσχυση για τροφές είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Τα γατιά είναι πολλά και δεν ξέρω πόσο χορταίνουν από αυτά που αφήνουμε.
Αν θυμηθεί η Λόζυ να σας ανεβάσει μια φωτογραφία για να δείτε σε τι κατάσταση είναι το αυτοκίνητό μου

moukelis
Επιφανές μέλος
Ελπιζω να πιασετε καμια σημερα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δωράκι χρήματα για στειρώσεις προς το παρόν υπάρχουν αρκετά (γάτες δεν πιάνουμε για να στειρώσουμε)
Ενίσχυση για τροφές είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Τα γατιά είναι πολλά και δεν ξέρω πόσο χορταίνουν από αυτά που αφήνουμε.
Αν θυμηθεί η Λόζυ να σας ανεβάσει μια φωτογραφία για να δείτε σε τι κατάσταση είναι το αυτοκίνητό μου![]()
Βούλα μου χτες κοίταγα τις φωτό και γέλαγα!!!
Θα την ανεβάσω το βραδάκι αλλά θα πάρω σήμερα και την φωτογραφική να ενισχύσω το ματίριαλ!
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Έχω μια σακούλα friskies για τα "μίου μίου" του Φλοίσβου αλλά δεν έχω τρόπο να τη φέρω.... Αν κάποια κοπέλα μπορεί να συναντηθούμε κάπου να της τη δώσω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Τα ταίσαμε, τα ποτίσαμε, τα είδαμε και μας είδανε, στην γατοπαγίδα δεν μπήκανε, τα σκασμένα. Μιλάμε αυτό είναι σπάσιμο νεύρων παιδιά, όχι αστεία. Με τον ήλιο πάνω από το κεφάλι σου να περιμένεις και να παρακαλάς να πιαστούν, κι αυτά τίποτα.
Δεν φύγαμε άπρακτοι όμως. Πιάσαμε την ασπρομαυρούλα που είναι στην μέση του χώρου περίπου μαζί με τα 2 παιδιά της. Η μαμά θα στειρωθεί και τα παιδιά θα έχουν ένα mini service καθαριότητας από παράσιτα και ψύλους. Δυστυχώς τα άλλα 2 παιδιά της έμειναν εκεί. Τους ρίξαμε μπόλικο φαγητό και νερό, έτσι ώστε να μην πεινάσουν μέχρι την Πέμπτη που θα επιστρέψουν πίσω στο χώρο τους.
Η μαμά είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, μαζί με την τριχρωμούλα που ήδη έχουμε στειρώσει είναι οι καλύτεροι χαρακτήρες της περιοχής.
Να ευχαριστήσουμε την Αλίνα και την Σοφία για τις κονσέρβες που κουβάλησαν, όπως και την Μαριλίζα (kyka) για τα 5 kg ξηράς τροφής που αγόρασε για τις γατούλες.
konstans
Περιβόητο μέλος
.Είναι πολύ άτιμα και μας κοροϊδεύουν κα-νο-νι-κό-τα-τα!!!
Που θα πάει όμως, θα έρθει η ώρα τους!

Voula
Διάσημο μέλος
Ναταλία μου, θα βρεθούμε μαζί και θα την πάρω. Μην αγχώνεσαι φαγητό υπάρχει αρκετόΈχω μια σακούλα friskies για τα "μίου μίου" του Φλοίσβου αλλά δεν έχω τρόπο να τη φέρω.... Αν κάποια κοπέλα μπορεί να συναντηθούμε κάπου να της τη δώσω.

Voula
Διάσημο μέλος
Σου 'ρχεται να πάρεις τη γατοπαγίδα και να την πετάξεις στην θάλασσα

Έγινε και την προηγούμενη φορά, έγινε και χθες..μπαίνουν σαν κύριοι, τρώνε και βγαίνουν σαν κύριοι, γλείφοντας τις μουστάκες τους (και έχοντας βέβαια τα μπαλάκια τους στην θέση τους).
Που θα πάει όμως, δεν θα τους περάσει, μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool