Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την γατοπαγίδα δεν την θέλω.Κρατήστε την και καλή επιτυχία για σήμερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος

Αλίνα, μετά το χτεσινό, θα έρχεσαι κάθε φορά, έστω και δεμένη

Voula
Διάσημο μέλος
Πωπω καταπίεση. Έτσι ούτε ανάσα να πάρουμε... ακόμη περιμένουμε τα χτεσινά "πρακτικά

Λοιπόν χθες, εκτός του ότι μαζευτήκαμε πολλές (εγώ, Λόζυ, Αλίνα, Σοφία, Ειρήνη και η Στελλίτσα μας), καταφέραμε με την δεξιοτεχνία της Αλίνας να 'μαντρώσουμε' άλλη μια γκρίζα θηλυκή γατούλα στην παγίδα

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά : συναντηθήκαμε και αφού φορτώθηκε η κάθε μια από μας και κάτι, φτάσαμε το γνωστό μας σημείο.
Πρώτο μας μέλημα να αφήσουνε την ασπρομαυρούλα και τα παιδάκια της στο σημείο τους. Χαρήκαμε πολύ ΟΛΕΣ ΜΑΣ που την είδαμε να σμίγει και με τα άλλα 2 παιδάκια της, που είχανε μείνει πίσω. Βάλαμε μπόλικο φαγητό και νερό και φύγαμε. Υπενθυμίζω ότι τα 2 γατόνια που τα είχαμε πάρει μαζί με την μαμά τους, είναι πλήρως αποπαρασιτωμένα.
Στην συνέχεια εγώ με την Αλίνα και την Ειρήνη, πήγαμε να ταίσουμε την τριχρωμούλα και τα παιδάκια της. Χθές ήταν τα 5 από τα 6 σύνολο που ξέρουμε αλλά εκτός από την 'οικογένεια' αυτή είδαμε και τις ακόμα γατούλες τις οποίες πρώτη φορά συναντούσαμε.
Η μια εξ αυτών ήταν 'παραλίγο θύμα' της Αλίνας αλλά κατάφερε και ξέφυγε
Δεν πειράζει όμως, η Αλίνα της το φυλάει για το μέλλον
Στη συνέχεια επιστρέψαμε στο αρχικό μας σημείο όπου Σοφία. Λόζυ και Στέλλα είχαν στήσει την παγίδα. Αρχικά 2 από τους 'γνωστούς αγνωστους' κεφάλες @ρχιδόμαγκες της παρέας άρχισαν να κάνουν τον γύρο, ως συνήθως και βέβαια.. αποχώρησαν επιδεικτικά

Όμως, ως εκ θαύματος, μια από τις πολλές γκρι γατούλες πήρε την απόφαση να μπει. Βλέπετε η μυρωδιά του τόννου είναι πολύ δελεαστική.
Και κει που εμείς περιμέναμε και λέγαμε άντε πορτούλα κλείσε, η Αλίνα με κίνηση ματ την έσπρωξε προς τα μέσα και η γατούλα μας πιάστηκε.
Για όποιον ξέρει από παγίδες, γνωρίζει ότι αρχικά το σκηνικό είναι λίγο έως πολύ στενάχωρο. Η γάτα παγιδευμένη να προσπαθεί να ξεφύγει. Τέλος πάντων, έχουμε φροντίσει και έχουμε μαζί μας μια μεγάλη πετσέτα με την οποία σκεπάζουμε την παγίδα και έτσι όποια γάτα είναι μέσα να μην τρομάζει περισσότερο από τον κόσμο και τα αυτοκίνητα.
Πάντως κορίτσια στην διαδρομή μέχρι το κτηνιατρείο ούτε που ακούστηκε καθόλου. Και ακόμα και όταν την ξεσκέπασα και την άφησα μέσα στο ιατρείο, ακόμα και τότε ήταν πολύ ήσυχη.
Για όλα τα παραπάνω που ζήσαμε χθες, συμφωνώ κι εγώ με την Στέλλα ότι
Αλίνα, μετά το χτεσινό, θα έρχεσαι κάθε φορά, έστω και δεμένη

Με την χθεσινή γατούλα, έχουμε φτάσει αισίως τον αριθμό 7
(2 αρσενικά και 5 θηλυκά).
Ραντεβού την Δευτέρα τώρα

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ξέρεις εσύ!
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Μα εσκασα που μου εφυγε η τιγρουλα, ενω την ειχα σβερκωσει(και μεχρι να τη βαλω στη γατοφορο),εκανε μια γιογκικη κινηση και με κλωτσησε με τα πισω ποδια-νυχια!!!!Μου ξεφυγε η ατιμη γατα και μου αφησε και παρασημα!!
Σκαμενη οπως ημουν,γυρισαμε να βρουμε και τα αλλα κοριτσια..και τις βλεπω να κοιτανε τη Σειριουλα που ειχε μπει μεσα αλλα δεν εκλεινε το πορτακι...Ε,σιγα μην την αφηνα...πηγα πισω της σιγα σιγα,την τρομαξα,και ενω πηγε να φυγει με την οπισθεν,της μπλοκαρα το δρομο με το ποδι και πηγε μπρος...ΤΣΑΚ!!!!!!!!!!!!Παει το ομορφογατο για στειρωση!!!!!!
Και εγω πηρα πολυυυυυυ μεγαλη χαρα που βοηθησα!!!!!!!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Από Σεπτέμβριο που επιστρέφουμε όλες όσα μικρά γατάκια είναι ήμερα να τα βάλουμε αγγελίες
kyka
Δραστήριο μέλος
Καλα χθες ελεγα ολη την ωρα "επιασα μια γατα.επιασα μια γατα"!
Σου εύχομαι την άλλη φορά ( που θα πας έστω και δεμένη

) να αναφωνείς "έπιασα τρεις γάτες, έπιασα τρεις γάτες"!!!!

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Κοροιδεύουμε την χαρά της Αλίνας ή μου φαίνεται ???Σου εύχομαι την άλλη φορά ( που θα πας έστω και δεμένη) να αναφωνείς "έπιασα τρεις γάτες, έπιασα τρεις γάτες"!!!!

kyka
Δραστήριο μέλος
Κοροιδεύουμε την χαρά της Αλίνας ή μου φαίνεται ???![]()
Όχι καλέ..Απλά ευχόμεθα να έχει περισσότερες επιτυχίες..

tzoutzou
Διάσημο μέλος
(τα χερια δεστε μου και αφηστε μου τα ποδια ελευθερα μονο)

kyka
Δραστήριο μέλος
Δεν κορόιδεψα...:cry::cry::cry:
tzoutzou
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
)ΥΓ.: Αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι κεφάλες που λέτε τι είναι; κάτοικοι της περιοχής;
kyka
Δραστήριο μέλος
ΥΓ.: Αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι κεφάλες που λέτε τι είναι; κάτοικοι της περιοχής;

Όχι κάτοικοι..
Είναι κάτι γάταροι κεφάλες με τεράστια αρ...δια!
Η Λόζυ τους έβγαλε αρ..δόμαγκες!

Πάνε και τρώνε το φαι απο τις γατοπαγίδες και μετά..την κάνουν σαν κύριοι, χωρίς φυσικά να πιαστούν..!
tzoutzou
Διάσημο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Ναι, κάτοικοι της περιοχής και μπαμπάδες πολλών από τα μωρά εκείΥΓ.: Αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι κεφάλες που λέτε τι είναι; κάτοικοι της περιοχής
.Γι'αυτό θέλουμε να τους τα 'κόψουμε' το συντομότερο αλλά βλέπεις σε μας δεν κάθονται

Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool