Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Όχι κάτοικοι..
Είναι κάτι γάταροι κεφάλες με τεράστια αρ...δια!
Η Λόζυ τους έβγαλε αρ..δόμαγκες!![]()

Αλίνα αρχίζεις να με τρομάζειςΧα!!!Την επομενη φορα ομως που θα μπουνε μεσα να μας φανε το φαι ετσι...θα ξερω τι να κανω!!!!!Και μετα θα σου πω εγω..οι βουκεφαλες τι θα παθουν!!!![]()

Μετά από τέτοιες δηλώσεις νομίζω ότι κανείς δεν θα σας καθότανΝαι, κάτοικοι της περιοχής και μπαμπάδες πολλών από τα μωρά εκεί.
Γι'αυτό θέλουμε να τους τα 'κόψουμε' το συντομότερο αλλά βλέπεις σε μας δεν κάθονται![]()

Καλή επιτυχία κορίτσια θέλω κ εγώ να πιάσω ένα μικρό μαυράκι αλλά είναι πολύ άγριο κ δεν μπορώ να το πίάσω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος

Επιασα με ενα σμπαρο,τρια γατονια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η Σειριουλα ηταν ολιγον εγκυος!!!!!!Κ ειχε δυο εμβρυα..τωρα στειρωθηκε επιτυχως και τη Δευτερα θα επιστρεψει ξαλαφρωμενη στο χωρο της....
ELENIP
Διάσημο μέλος

Μπορεί να είμαι διακοπές αλλα το θέμα με τα γατόνια του Φλοίσβου είναι το πρώτο που κοιτάω. Μολις γυρίσω θα έρχομαι κι εγω πάλι

Voula
Διάσημο μέλος
. Εύχομαι να περνάς πολύ καλά εκεί που είσαι.Δυστυχώς η Χριστιάννα μας, παρότι πήγε πρωί πρωί έπεσε σ'ενα πολύ μεγάλο μ@λ@κ@, ο οποίος άρχισε να την βρίζει και στην συνέχεια να πετάει πέτρες στις γάτες αλλά και στην ίδια. Υπάρχουν και τα απρόοπτα

Σήμερα επιστρέφεται η γκρι Σειριούλα και οι στειρώσεις κάνουν μια μικρή παύση μέχρι τις 24/8. Εύχομαι στα κορίτσια που θα πηγαίνουν την εβδομάδα αυτή, να έχουν επιτυχίες.
Σας ενημερώνω ότι την γατοπαγίδα θα την έχω σπίτι μου και θα συννενοηθώ με κάποια από τις κοπέλλες για να την έχει την εβδομάδα από 24 έως 28/8.
Να ευχαριστήσουμε πολύ την Αναστασία μας (staman2) γιατί προσέφερε για άλλη μια φορά τροφή για τα γατόνια.
ιβανα
Επιφανές μέλος

αν ειναι δυνατον με τον καθε αρρωστο.......
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
κι εγω πολυ στεναχωρηθηκα που μια τετοια ομορφη γατα θα ειναι αδεσποτη μια ζωη...τουλαχιστον ομως δε θα ταλαιπωρειται με γεννες και οιστρους!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος

Δεν έδωσα σημασία βέβαια αλλά το βράδυ γύρω στις 9.30 όταν γύρισα σπίτι, το δάχτυλο μου είχε πρηστεί τόσο πολύ και ο πόνος ήταν τόσο έντονος που τα χρειάστηκα.
Αποτέλεσμα είμαι με Amoxil 500 mg, με αλοιφή και δεμένο δάκτυλο.
Αλλά επειδή είναι στο δεξί χέρι, δεν μπορώ να κάνω σχεδόν τίποτα.
Καταλάβατε βέβαια ότι χθες δεν πιάσαμε τίποτα. Κανείς δεν καταδέχτηκε να μπει στην παγίδα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Σοφίας που σκόρπιζε μπουκιές με σολωμό για να τους δελεάσει.
ιβανα
Επιφανές μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Περαστικά Βουλα μου. Να τα προσέχεις πολύ τα δαγκώματα γιατι η εξαδέρφη μου πριν χρόνια έτσι κάπως την πατησε άσχημα γιατι δεν πήρε αντιβιωση και μετά απο καιρό πολύ κόντεψε να τρελαθει που είχε τραβήγματα. Ευτυχώς που παίρνεια αντιβίωσηΗ Σειριούλα χθες το απόγευμα, όταν πήγα να την πάρω από το κτηνιατρείο μου έχωσε μια δαγκωνιά στο δάκτυλο, που δεν ήθελα άλλο
Δεν έδωσα σημασία βέβαια αλλά το βράδυ γύρω στις 9.30 όταν γύρισα σπίτι, το δάχτυλο μου είχε πρηστεί τόσο πολύ και ο πόνος ήταν τόσο έντονος που τα χρειάστηκα.
Αποτέλεσμα είμαι με Amoxil 500 mg, με αλοιφή και δεμένο δάκτυλο.
Αλλά επειδή είναι στο δεξί χέρι, δεν μπορώ να κάνω σχεδόν τίποτα.
Καταλάβατε βέβαια ότι χθες δεν πιάσαμε τίποτα. Κανείς δεν καταδέχτηκε να μπει στην παγίδα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Σοφίας που σκόρπιζε μπουκιές με σολωμό για να τους δελεάσει.

moukelis
Επιφανές μέλος
Μπραβο κοριτσια πολυ καλη ψαρια,ελπιζω να πιασετε και κανεναν βουκεφαλα!
Voula
Διάσημο μέλος
Εμ γκριζογατο και δε θα εριχνε τη δαγκωνια του;
Κι όμως Δωράκι, υπάρχει άλλη μια Σειριούλα, η οποία δεν κατοικεί στα βράχια αλλά στο δρόμο και συγκεκριμένα λίγο πιο πάνω από κει που παρκάρουμε τα αυτοκίνητα, η οποία δεν μπορείς να φανταστείς για τι γλυκό, τρυφερό και καλοσυνάτο πλάσμα πρόκειται.
Κάθε φορά που πάω Φλοίσβο, την βρίσκω και της αφήνω φαγητό και νερό. Έχει και 2 παιδάκια αλλά δυστυχώς χθες βρήκα μόνο την μαμά.
Και ενω ρε παιδιά είναι τόσο αδύνατη, περιμένει πρώτα τα χάδια της και μετά πηγαίνει για φαγητό.
Πέρα από αυτό όμως, ότι θα πάθαινα τέτοια λαχτάρα από μια δαγκωνιά (από τις άπειρες που έχω φάει μέχρι τώρα στην ζωή μου) δεν το περίμενα.
Το δαχτυλό μου παραμένει τούμπανο και πονάει

ELENIP
Διάσημο μέλος

tzoutzou
Διάσημο μέλος
(τωρα εγω νιωθω και λιγες τυψεις γιατι εγω το επιασα το σειριογατο

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
. Μπορεί να γινόταν με κάποιο άλλο, αυτά συμβαίνουν.Απλά στην μέχρι τώρα ζωή μου, έχω καταγρατζουνιστεί και καταδαγκωθεί από γάτες, αλλά τέτοιο πράγμα πρώτη φορά μου συμβαίνει.
Voula
Διάσημο μέλος
Μέσω μιας φίλης του φόρουμ έμαθα για ένα pet shop, το οποίο έχει τιμές αποθήκης και βρίσκεται στην Ν.Σμύρνη.
Πριν λίγες μέρες μίλησα με την κυρία που έχει το κατάστημα (και η οποία σημειωτέον φαίνεται υπέροχος άνθρωπος) και της εξήγησα τι ακριβώς κάνουμε.
Μου πρότεινε λοιπόν μια τροφή πολύ οικονομική, 20kg σακκί το οποίο κοστίζει 20 ευρώ.
Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο και μπορούμε να το δοκιμάσουμε από το τέλος του μήνα. Τι λέτε ?
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Επειδή υπάρχουν αρκετές κοπέλλες οι οποίες αγοράζουν τροφή για τις γατούλες του Φλοίσβου, σκέφτηκα να αναφέρω το εξής :
Μέσω μιας φίλης του φόρουμ έμαθα για ένα pet shop, το οποίο έχει τιμές αποθήκης και βρίσκεται στην Ν.Σμύρνη.
Πριν λίγες μέρες μίλησα με την κυρία που έχει το κατάστημα (και η οποία σημειωτέον φαίνεται υπέροχος άνθρωπος) και της εξήγησα τι ακριβώς κάνουμε.
Μου πρότεινε λοιπόν μια τροφή πολύ οικονομική, 20kg σακκί το οποίο κοστίζει 20 ευρώ.
Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο και μπορούμε να το δοκιμάσουμε από το τέλος του μήνα. Τι λέτε ?
Ποιο πετσοπ εννοείς Βούλα? μήπως την κα Αννα?? σαν ιδέα ακούγετε μια χαρά

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool