Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Στελλίτσα την Πέμπτη υπολογίζω να είμαι εκεί κατά τις 5.30. Να μιλήσουμε.

Την άλλη εβδομάδα που θα λείπω, νομίζω ότι θα μπορούν να πηγαίνουν η Λόζυ, η Κωνσταντίνα και η Χριστιάννα.
Έτσι κι αλλιώς από την άλλη εβδομάδα μπορούμε να ξεκινήσουμε πάλι την προσπάθεια των στειρώσεων.

Λόζυ υπενθυμίζω ότι η παγίδα είναι στην Ναταλία και κάπως πρέπει να συννεοηθείτε για να την πάρεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βούλα νομίζω οτι θα ειναι εντάξει να τα πάρω τέλος της εβδομάδας που λες.
θα τα πούμε και τηλεφωνικά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στην αποθήκη της Άννας περιμένει ένα σακί τροφούλα από εμένα, διαλέγετε μόνο ποιο από τα δύο:hmm::hmm:(μάλλον έχει δύο γεύσεις είπε στον υπάλληλο της η Άννα γιατί έλειπε) το έχω πει στη Λόζυ, όποια μπορεί περνάει κ το πέρνει.
Από την επόμενη εβδομάδα θα προσπαθήσω να έρθω, να κόψει λίγο η ζέστη γιατί ζεσταίνομε κ μετά ζορίζομαι, έστω για παρέα και ψυχική υποστήριξη, δεν είμαι κ πολύ χρήσιμη λόγω καταστάσεως, ούτε βάρος δεν μπορώ να σηκώσω, ούτε αδέσποτάκια πιάνω δυστυχώς κλπ (έχω στρογγυλέψει κιόλας:redface::redface::redface: ), θα το προσπαθήσω να σας δω κιόλας και να χαζέψω τα γατούνια που έχω καιρό να πάω.

Καλημέρα και από εδώ!!!
Υσχύει φαντάζομαι το ραντεβού για σήμερα ε;

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα:-) Χριστίνα την τροφή την πήρα από την Άννα την ίδια ημέρα που μιλήσαμε στο τηλέφωνο και την έχω ακόμη στο πορτμπαγκάζ. Να σημειώσω ότι το 20κιλο σακούλι από την Άννα έχω μάθει ότι είναι δεύτερη ποιότητα Hills και πολύ καλύτερη σε σχέση με whiskas, friskies κ.λπ. Εγώ την δίνω εδώ και πολύ καιρό στα αδεσποτάκια της γειτονιάς μου γιατί με έχει βολέψει πολύ.
Βούλα μου σήμερα θα είμαι και εγώ στις 5:30 εκεί:)Θα έχω και το κλουβάκι σου μαζί μου και το σακούλι τροφής συν κάτι φακελάκια νοστιμιές. Θα φέρω επίσης και λίγο νεράκι. Θα τα πούμε από κοντά.

Ποσο εχει παιδια το 20κιλο;Ετσι για να ενημερωνομαστε για ποσοτητες και τιμες.

Ποσο εχει παιδια το 20κιλο;Ετσι για να ενημερωνομαστε για ποσοτητες και τιμες.
ρωτα την Αναστασια Δωρα με Pm ή παρε τηλ! Ειναι σπιτι και μαγειρευει;):P

κοριτσια...εχω δυο γατοφορους πανινες σε αριστη κατασταση!
Τις χρειαζεστε?
το μονο ειναι οτι καθαριζουν καλα, μονο με ηλεκτρικη σκουπα...

Το 20κιλο έχει 21 ευρώ:)

Οριστε,εξυπηρετηθηκα απο γατομανα που δεν μαγειρευει.:P
Ευχαριστω πολυ.

κοριτσια...εχω δυο γατοφορους πανινες σε αριστη κατασταση!
Τις χρειαζεστε?
το μονο ειναι οτι καθαριζουν καλα, μονο με ηλεκτρικη σκουπα...

γιουλη ναι θα τις ηθελα, η εστω τη μια...σου στελνω πμ:):)

Γιούλη βλέπω το μνμ λίγο αργά. Γιατί δεν μου το είπες νωρίτερα ???
Αν ισχύει ακόμα τις θέλω για τον Φλοίσβο οπωσδήποτε. Υπάρχουν στιγμές που θέλουμε να πιάσουμε ένα μικρό γατάκι και δεν υπάρχει δεύτερη γατοφόρος.

Ιωάννα αν την θέλεις για προσωπική χρήση, please, να την παραχωρήσεις στις γατούλες του Φλοίσβου. Ειλικρινά, την έχουμε μεγάλη ανάγκη.
Έτσι κι αλλιώς νομίζω ότι γι' αυτό η Γιούλη το ανέφερε σε αυτό το post.

Γιούλη βλέπω το μνμ λίγο αργά. Γιατί δεν μου το είπες νωρίτερα ???
Αν ισχύει ακόμα τις θέλω για τον Φλοίσβο οπωσδήποτε. Υπάρχουν στιγμές που θέλουμε να πιάσουμε ένα μικρό γατάκι και δεν υπάρχει δεύτερη γατοφόρος.

Ιωάννα αν την θέλεις για προσωπική χρήση, please, να την παραχωρήσεις στις γατούλες του Φλοίσβου. Ειλικρινά, την έχουμε μεγάλη ανάγκη.
Έτσι κι αλλιώς νομίζω ότι γι' αυτό η Γιούλη το ανέφερε σε αυτό το post.

ναι φυσικα, δεν καταλαβα οτι ηταν για τις γατες του φλοισβου, ειλικρινα..:/:δικη σας :):)

κανένα νέο έχετε? έμαθα ότι πήγατε για τάισμα (νομίζω δηλ ότι έτσι κατάλαβα γιατί σήμερα ήμουν λίγο ζαλισμένη):redface::redface::redface:

Αν υπάρχει έλλειψη γατοφόρων μήπως να έχουμε όλες το νου μας για καμιά που περισσεύει??? Δανεική έστω.
Οποια κοπέλα έχει κάμια παλιά πχ ας το πει (εγώ δεν έχω:redface:)

Λείπει τίποτα άλλο? Φάρμακα, φροντλινε, στρογκχολμντ,:hmm::hmm: κορίτσια εγώ το λέω συνέχεια ότι έλλειψη έχετε να το λέτε, εγώ τουλάχιστον δεν το παρεξηγώ όλες από το υστέριμά μας κάτι να βάλουμε (πέντε ευρώ η καθεμία έστω), μπορούμε να συννενοούμαστε κ με πμ για τα ποσό κλπ.

Αντε τώρα που επιστρέφουμε σιγά σιγά να μπει κ καμιά αγγελία να τα προωθήσουμε - ααα αν βγάλετε καμια ωραία που να φαίνονται μπόλικα κατσούλια, ή μερικά αντιπροσωπευτικά, μου το λέτε να φτιάξουμε αφισσάκια να κολλήσουμε (στην Αννα σίγουρα, στο zoolosophy κ σε 2δικούς μου κτηνιάτρους μπορώ εγώ να το κάνω)

Αντε βρε κ καλό χειμώνα με μπόλικες στειρώσεις;);)

Kristen, καταρχάς σ'ευχαριστούμε πολύ για το σακκί που μας αγόρασες.
Σχετικά με τα υπόλοιπα, προς το παρόν είμαστε καλυμένοι σε όλα.

Εκτός από τα γκριζάκια που πιστεύω ότι όταν πιαστούν θα δοθούν εύκολα, υπάρχουν και 2-3 άλλα μικρά, πανέμορφα.
Αυτά έχουν μεγάλες ελπίδες, αν προωθηθούν, να βρουν σπιτάκι.
Επομένως, από εβδομάδα, θα πρέπει κάποια κοπέλλα που έχει 'καλό χέρι' στην φωτογραφία να ασχοληθεί με αυτό.

Ελπίζω κάποια στιγμή να τα καταφέρεις και να ΄ρθεις για παρέα.
Από την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να οργανωθούμε για να κερδίσουμε τον 'χαμένο χρόνο' των 3 εβδομάδων με τις στειρώσεις.

Επίσης να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω και την Γιούλη για την σκέψη της να μας παραχωρήσει τις γατοφόρους, τις οποίες πραγματικά τις χρειαζόμαστε για τα μικρά γατιά.

Σήμερα πήγαμε και ταίσαμε τα Φλοισβόγατα:)Να σας πω την αλήθεια ότι απογοητευτήκαμε καθώς ξεπετάχτηκαν πολλές νέες φατσούλες μέσα από τα βράχια, όχι μόνο μικρά αλλά και μεγάλα γατόνια και μάλιστα σε ψιλοάσχετα σημεία:confused: Αυτό που είπαμε είναι ότι από την Πέμπτη κιόλας θα φέρω την φωτογραφική να πάρουμε τουλάχιστον τα μικρά με σκοπό να υιοθετηθούν.
Στο σημείο που είναι η Πιτσίλω, ήρθαν σήμερα 2 ενήλικα τιγράκια (νομίζω την πρώτη φορά που είχα πάει εκεί το ένα το είχα δει) και μία ασπρόμαυρη γατούλα με απίστευτα περίεργη μάσκα, η οποία είναι καλοσυνάτη και ελπίζουμε να είναι η επόμενη που θα πάει για στείρωση.
Επίσης, τα στραβομάτικα γκριζόγατα είναι τελικά 2:lol:
Η ασπρόμαυρη μανούλα με τα απίστευτα μωράκια ήρθαν να φάνε κανονικά...
Οι δύο μαύρες έγκυες εξαφανιαζόλ, οπότε καταλαβαίνετε:mad:
Την επόμενη εβδομάδα πρέπει οπωσδήποτε να αρχίσουμε να πιάνουμε:hmm:
Ακούσαμε και την φοβερή ιστορία από μία κυρία που καθόταν εκεί σε ένα παγκάκι ότι μία κυρία παράτησε έναν γκρίζο γάτο τιγρέ, τον οποίο παρακαλώ τον είχε 7 χρόνια:mad:Και αυτό επειδή της έσκιζε τις κουρτίνες:down:Οπότε καταλαβαίνετε με τι συναισθήματα επιστρέφουμε αντικρίζοντας όλη αυτήν την κατάσταση:(

Υπομονή κορίτσια, δυστυχώς όλα όσα κάνουμε ακόμα κ όλο μας το είναι να αφιερώσουμε πάλι δεν μπορούμε να τα σώσουμε. Αυτά λέγαμε κ με τη Λόζυ λίγο νωρίτερα:/::/::/: εγώ υποπτεύομαι ότι κάποιοι "έξυπνοι" Ελληναράδες είδαν ότι κάποιοι ταίζουν τα αδέσποτα κ είπαν να πετάξουν μερικά ακόμα.
Ας είναι, αυτοί τα καταδικάζουν, εμείς τα σώζουμε έτσι δεν είναι???;) ακόμα κ αν είναι σταγόνα στον ωκεανό.

Θα προσπαθήσω κ εγώ να έρθω τις επόμενες μέρες, ίσως αν τα καταφέρω την Πέμπτη, απλά τρέχω λίγο με τον γατούλη τον γεράκο μας που είναι τραυματισμένος στο κτηνιατρείο κ έχω τα χάλια μου:(:( ίσως όμως έρθω με τη Λόζυ να φωτογραφίσω και εγώ.

Άντε και ελπίζω να πιαστούν μπολικα γατόνια τις επόμενες μέρες;)

Σήμερα πήγαμε και ταίσαμε τα Φλοισβόγατα:)Να σας πω την αλήθεια ότι απογοητευτήκαμε καθώς ξεπετάχτηκαν πολλές νέες φατσούλες μέσα από τα βράχια, όχι μόνο μικρά αλλά και μεγάλα γατόνια και μάλιστα σε ψιλοάσχετα σημεία:confused: Αυτό που είπαμε είναι ότι από την Πέμπτη κιόλας θα φέρω την φωτογραφική να πάρουμε τουλάχιστον τα μικρά με σκοπό να υιοθετηθούν.
Στο σημείο που είναι η Πιτσίλω, ήρθαν σήμερα 2 ενήλικα τιγράκια (νομίζω την πρώτη φορά που είχα πάει εκεί το ένα το είχα δει) και μία ασπρόμαυρη γατούλα με απίστευτα περίεργη μάσκα, η οποία είναι καλοσυνάτη και ελπίζουμε να είναι η επόμενη που θα πάει για στείρωση.
Επίσης, τα στραβομάτικα γκριζόγατα είναι τελικά 2:lol:
Η ασπρόμαυρη μανούλα με τα απίστευτα μωράκια ήρθαν να φάνε κανονικά...
Οι δύο μαύρες έγκυες εξαφανιαζόλ, οπότε καταλαβαίνετε:mad:
Την επόμενη εβδομάδα πρέπει οπωσδήποτε να αρχίσουμε να πιάνουμε:hmm:
Ακούσαμε και την φοβερή ιστορία από μία κυρία που καθόταν εκεί σε ένα παγκάκι ότι μία κυρία παράτησε έναν γκρίζο γάτο τιγρέ, τον οποίο παρακαλώ τον είχε 7 χρόνια:mad:Και αυτό επειδή της έσκιζε τις κουρτίνες:down:Οπότε καταλαβαίνετε με τι συναισθήματα επιστρέφουμε αντικρίζοντας όλη αυτήν την κατάσταση:(
Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέω, αλλά υπάρχει περίπτωση ο γκρίζος τιγρέ που παρατήθηκε να πιαστεί και να προωθηθεί σε σπιτάκι? Θα τα έχει παιξει που βρέθηκε μετά από 7 χρόνια ξαφνικά στο δρόμο....:(:(:(:( Μόνο που το σκέφτομαι....
Όσο για την "κυρία" μόνο κυρία δεν είναι!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back