τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
εννοειται.. δν μπορω να φανταστω ανθρωπο στοιχειωδως ευαισθητο που να μιλαει ετσι για αθωες ψυχουλες που ζουν στο δρομο. η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο. σιγα μην δινει αυτη λεφτα για ορφανα ή οποιαδηποτε κοινωνικη ομαδα που να τα χρειαζεται. εμενα αυτο που με αφησε αναυδη ηταν ο οχετος που ξεχυθηκε οταν ανοιξε το στομα της η καργια..τετοιο μενος, τι να πω? σκ...οψυχηΕγώ πιστεύω αυτό που λέει κι η Ιωάννα ; αυτοί που δεν αγαπάνε τα ζώα, δεν χωνεύουν ούτε τα αντερά τους, πόσο μάλλον παιδιά και ανθρώπους![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
Λοιπόν υπενθυμίζω ότι σήμερα θα έχουμε και πρόσθετη βοήθεια από την Μαρίνα και την Τάκιςόχι τίποτα άλλο έχει κι ωραίο όνομα η κοπέλλα, την λένε Νίνα.
Η σκέψη της Κωνσταντίνας είανι πολύ σωστή. Εφόσον πάμε σταθερά 2 φορές την εβδομάδα και είμαστε συνήθως κάποια 'σταθερά άτομα' να χωριστούμε σε 2 ομάδες, έτσι ώστε να μην πηγαίνουμε όλες μαζί γιατί αυτό ούτε νόημα έχει και καταντάει και πολύ κουραστικό.
Το ότι η Ρία θα μπορεί να έρχεται μια φορά την εβδομάδα μετά τις 15/9 είναι πολύ σημαντικό γιατί έτσι προστίθεται άλλο ένα άτομο.
Ρία, για να είμαι ειλικρινής, αναρωτήθηκα πολλές φορές που είσαι και τι έγινες.
Χάρη στο δικό σου πρώτο ποστ, ξεκίνησε όλο αυτό και στην πορεία χάθηκες. Έμαθα κάποια στιγμή ότι είχες ένα πρόβλημα υγείας. Εύχομαι όλα να είναι καλά και περαστικά και να σε δεχτούμε με το καλό στην παρέα μας
Νομίζω ότι στο διάστημα που μεσολάβησε γίνανε αρκετά πράγματα.
Εκκρεμεί ακόμα η απάντηση της Βιβής, για το δεύτερο γκριζάκι. Αν παρά την αρχική πρόταση, δεν μπορεί να φιλοξενηθεί, δεν υπάρχει νόημα να το πιάσουμε σήμερα. Στο ιατρείο γίνεται κυριολεκτικά χαμός, και αυτή τη στιγμή μπορούμε να πάμε μόνο ότι είναι για στείρωση.
Λόζυ χθες βράδυ είπα στην Βασιλική για την γκριζούλα και το παιδί της.
Θα δούμε τι ακριβώς θα γίνει, έχω ψιλο-αγχωθεί γιατί δεν υπάρχουν και χώροι φιλοξενίας μεταξύ μας.
Βουλιτσα μου δυστυχως ειχα ενα προβλημα υγειας κηλη δισκου με την μεση μου..πρεπει να προσεχω αρκετα για να αποφυγω την επεμβαση και ειμαι με φυσικοθεραπειες..αν αυτο βοηθα ισως μετα τις 15/9 μπορω να φιλοξενησω για μια βδομαδα μονο ομως ενα μικρο σε περιπτωση που υπαρξει καποιος χωρος να φιλοξενηθει μετα ..για να κερδισει λιγο χρονο η Βιβη..δυστυχως δεν μπορω να προσφερω παραπανω φιλοξενεια λογω δουλειας εκτος αθηνων..και αν θελετε τροφη μπορω επισης να φερω !!!!!
ελπιζω ολα να πανε καλα και να εχουν και τα υπολοιπα την τυχη του γκριζουλη!!!!!!!!!!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Φιλενάδα μ'αυτό το περιστατικό θυμήθηκα τις σκατόγριες στην πλατεία της Κυψέλης ππυ εκφράστηκαν έτσι για τα σκυλιά και απάντησες κατάλληλαEγώ θα τους απαντούσα ότι ο Φλοίσβος έχει βρωμίσει από κάτι άχρηστα και κενά σκουπίδια σαν κι αυτούς που δεν προσφέρουν τίποτα στην κοινωνία και είναι παράσιτα. Ε ρε γλέντια θα γινόταν της Κορέας λέμε.

Ναι είσαι off topicRia μου αν και είμαστε οφ τόπικ αν θέλεις ένα καλό χειροπράκτωρα πες μου. Έχω το ίδιο πρόβλημα και πριν χρόνια είχα σοβαρή κρίση. 1 μήνα στο κρεβάτι. Αυτός με βοήθησε και ξεκουτσάθηκα. Περαστικά σου. Ξέρω τι πόνο έχει

Ρία αυτό που προέχει είναι να προσέχεις. Επειδή αν θυμάμαι καλά δεν έχεις δικό σου αυτοκίνητο, είναι καλύτερα την τροφή να την δώσεις σε κάποιον που είναι κοντά σου και κάποια στιγμή μας την φέρνει.
Σχετικά με την φιλοξενία, τι να σου πω ρε γμτ. Όταν έρθεις με το καλό θα σου δείξω 3-4 μικρά που θα φεύγανε για υιοθεσία άνετα.
Να το φιλοξενήσεις εσύ για καμμιά βδομάδα καλά θάτανε. Μετά όμως ?
Θα δούμε τι θα γίνει και μ'αυτό γιατί το σκέφτομαι και σκάω που δεν μπορώ να κάνω κάτι

ria23
Διάσημο μέλος

οσο για την φιλοξενεια μακαρι να μπορουσα καλυτερα αλλα δυστυχως δεν θα ειμαι συνεχεια αθηνα..πιστευω ομως οτι αν υπαρχει κατι σε φιλοξενεια με προθεσμια οτι δλδ μπορει καποιος απλα οχι αμεσα θα μπορεσω για μια βδομαδα να το κρατησω να βοηθησουμε την κατασταση..να δωσουμε λιγο χρονο ωστε μετα να παει καπου αλλου..εγινε μεγαλη προσπαθεια απο ολους και πιστευω οτι θα βγει κατι καλο..!!!!Ουρανια μου ευχαριστω πολυ..μαλλον θα σε χρειαστω προς το παρον εχω την εξεταστικη και τρεχω αλλα μολις τελειωσω θα μιλησουμε σιγουρα..

elvenstar
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλη τυχη και στα μικρα σου Ελενακι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν μπορει να φυγει κανενα αδέσποτο βεβαια, δεν το συζητάμε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Μα αυτο που τους διαφεύγει σε όλα αυτά τα αποβράσματα της κοινωνίας ειναι πως για να είσαι φιλόζωος ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ φιλάνθρωπος. Και όποιος φροντίζει τα ζωάκια ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ πως θα φροντίσει και θα βοηθήσει και ανθρώπους. Ενω αυτα τα καθήκια δεν νομίζω.... αντε να χαθουν. Κι εμένα με βρίζουν συνέχεια εδω στη δουλεια που ταϊζω τα γατουνια της γειτονιάς. Και μου την έχουν καθε πρωι στημένη που παρκάρω κι έρχονται τα χρυσά μου και με ξέρουν για να φάνε... Χέστηκα. Απλά προσπαθώ να μην τους προκαλώ με λόγια αλλα να συμβιβάζω τα πράγματα μήν τυχον και ρίξουν φόλες.Καλημέρα
Εχτές μαζευτήκαμε αρκετά άτομα(εγώ, Βούλα, Νεκταρία-gatouni, takis-Νίνα, Χριστιάννα & Μαρίνα). Δυστυχώς δεν πιάσαμε τίποτα, γιατί ενώ είμασταν στην άκρη και ταϊζαμε τα μικρά, δεν συννενοηθήκαμε σωστά με την Χριστιάννα και τάισε τα υπόλοιπα.
Είχαμε όμως ένα πολύ ωραίο τσακωμό, έτσι για να περάσει η μέρα βρε αδερφέ.Ένα ζευγάρι που κάνανε τζόγκινγκ, περνώντας από μπροστά μας είπανε ότι "γι'αυτό έχει βρωμίσει όλη η παραλία, γιατί ταϊζουν τα γατιά" και αφου της απάντησα άνοιξε το στοματάκι της να ξεδώσει η αγά%%%τη. Στην συνέχεια μπήκε και ο φίλος της στο πνεύμα και άρχισε κι αυτός τα μπιπ,μπιπ,μπιπ και μπιπ. Η συνέχεια δώθηκε 200μέτρα πιο κάτω, που ήταν η Βούλα με κάποια κορίτσια. Το πιο ωραίο όμως ήταν ότι ενώ ο μαλάκ^ς έριχνε ΤΑ μπινελίκια, περνάει από μπροστά του ένας παππάς και του λέει "συγγνώμη πάτερ". Έτσι λοιπόν πήρε άφεση αμαρτιών
![]()
Ε βρε Ράνια σαν να σε βλέπω. Πραγματικά σαν να σε βλέπω.!Eγώ θα τους απαντούσα ότι ο Φλοίσβος έχει βρωμίσει από κάτι άχρηστα και κενά σκουπίδια σαν κι αυτούς που δεν προσφέρουν τίποτα στην κοινωνία και είναι παράσιτα. Ε ρε γλέντια θα γινόταν της Κορέας λέμε.

Voula
Διάσημο μέλος
Πρώτα απ'ολα να ευχαριστήσω την Λέτα (Felice) για την ξηρά τροφή που αγόρασε για τις γατούλες αλλά και για την εισφορά των 10 € για αγορά παγίδας. Λέτα είσαι υπέροχη

Έλενα δεν θα μπορούσα να διαβάσω κάτι καλύτερο για αρχή εβδομάδας.
Βοηθήστε όμως στο εξής α)είναι απόλυτα σίγουρο ότι θέλουν το γκριζάκι ?
Αν ναι, οκ το πιάνουμε σήμερα. Που το πάμε όμως και πως το στέλνουμε ?
Μετά λευκό γατάκι δεν υπάρχει στο Φλοίσβο (προς το παρόν γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι εμφανίζεται στο άσχετο
).Νομίζω ότι η Μαρίνα θα φέρει σήμερα φωτογραφική μηχανή και θα τραβήξουμε όσα μωρά μπορέσουμε.
Ρία έχω αρκετή τροφή στο αυτοκίνητο προς το παρόν. Το αφήνουμε από την άλλη εβδομάδα. Ίσως περάσω εγώ από κάποιο σημείο το ΣΚ.
Με την Κωνσταντίνα έχουμε συμφωνήσει το εξής : Να πάει μόνη της με την παγίδα στο γνωστό σημείο μπας και κάνουμε κάτι και εγώ να ξεκινήσω το τάισμα από την πιτσίλω και τα παιδιά της.
Ποια άλλη κοπέλλα είναι να έρθει σήμερα ?
ΥΓ. 'Ελενα αν θες να σου στείλω με πμ το κινητό μου για να συννενοηθούμε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι στείλε το τηλέφωνό σου για να μπορούμε να τα λέμε καλύτερα
Πάρε κ το μσν μου κ κάνε με αdd shadowcaster@windowslive.com
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μίλησα με τον κυριούλη και παρήγγειλα την παγίδα. Του είπα ότι είμαστε μία ομάδα εθελοντών κ.λπ.
Μου είπε σε 10 μέρες από τώρα μάλλον θα την έχει. Με τον που την πάρει, με παίρνει τηλέφωνο και κανονίζουμε την τιμή. Μου είπε ότι θα μας κάνει κάτι καλύτερο, όσο μπορεί

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρώτα απ'ολα να ευχαριστήσω την Λέτα (Felice) για την ξηρά τροφή που αγόρασε για τις γατούλες αλλά και για την εισφορά των 10 για αγορά παγίδας. Λέτα είσαι υπέροχη

konstans
Περιβόητο μέλος
Ωραία! Διευκρίνησες αν κλείνει αυτόματα;Καλημέρα,
Μίλησα με τον κυριούλη και παρήγγειλα την παγίδα. Του είπα ότι είμαστε μία ομάδα εθελοντών κ.λπ.
Μου είπε σε 10 μέρες από τώρα μάλλον θα την έχει. Με τον που την πάρει, με παίρνει τηλέφωνο και κανονίζουμε την τιμή. Μου είπε ότι θα μας κάνει κάτι καλύτερο, όσο μπορεί![]()

Σήμερα μάλλον θα είμαστε μόνο εγώ, η Βούλα και η Μαρίνα(είναι μια κοπέλα εκτός φόρουμ που θέλει να βοηθήσει-για να μην ψάχνεστε
).Αν τυχόν και έρθει κανείς άλλος, ΜΗΝ ταϊσει καμία γατούλα μέχρι να συναντηθούμε όλες μαζί
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Έλενα, στα νεκροταφεία που πηγαίνω έχει ένα αρσενικό γατούλη κάτασπρο(έχει μόνο μια γκρι απαλή περασιά στο κεφαλάκι).Λοιπόν θα πάρω σήμερα την Μαμά των παιδιών που το θέλουν κ να συνεννοηθώ μαζί της για να σου πω πως θα γίνει. Στα Τρίκαλα μένουν κ αυτή τώρα αν κανονίσω με την κυρία τότε κοιτάμε κ πως θα έρθει το γατάκι.
Ναι στείλε το τηλέφωνό σου για να μπορούμε να τα λέμε καλύτερα
Πάρε κ το μσν μου κ κάνε με αdd shadowcaster@windowslive.com
Είναι περίπου 6-7 μηνών(ίσως και λίγο μικρότερος).
Αν την ενδιαφέρει να σου στείλω φωτό.

zanin
Διάσημο μέλος
Έλενα, στα νεκροταφεία που πηγαίνω έχει ένα αρσενικό γατούλη κάτασπρο(έχει μόνο μια γκρι απαλή περασιά στο κεφαλάκι).
Είναι περίπου 6-7 μηνών(ίσως και λίγο μικρότερος).
Αν την ενδιαφέρει να σου στείλω φωτό.![]()
σε ωραία μέρη συχνάζεις

το μικρό πρέπει να είναι κουκλι

konstans
Περιβόητο μέλος
.το μικρό είναι μούρλια

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
. τι εγινε? τι κανουν τα γατουνια? το χω ενα αγχος, γιατι φοβηθηκα την αλλη φορα με την ηλιθια, μην τυχον ερθει κ βαλει καμια φολα
konstans
Περιβόητο μέλος
Πήγαμε εγώ με την Βούλα και την Μαρίνα(marina*). Εγώ κάθησα με την παγίδα μπροστά και τα κορίτσια ξεκίνησαν από την άλλη μεριά. Ευτυχώς πιάσανε μια γατούλα, η οποία μάλλον σταμάτησε να θηλάζει και της είχε πετρώσει το γάλα
.Εγώ πάλι.....τζίφος. είναι πολύ δύσκολο, γιατί παρόλο που ερχόντουσαν τα γατιά, έπρεπε να είμαι κοντά για να διώχνω 2 μικρά, μία που έχει ήδη στειρωθεί και δύο που έχουν γεννήσει πρόσφατα και θηλάζουν
. Τρέχα γύρευε δηλαδή. Ο κεφάλας, αυτός ο παλιοκεφάλας, μπήκε σε κάποια φάση μέσα κι εκεί που είπα οκ, τον έχουμε, ήρθε ένα μικρό και μου τα χάλασε
.Το event της μέρας:
Εγώ με την παγίδα και τριγύρω μου καμιά δεκαριά γατιά και 10 μέτρα πιο κάτω είχε έρθει ένα νιόπαντρο ζευγάρι να βγάλει φωτογραφίες
. πολύ σουρεάλ κατάσταση λέμε, απ'τη μία η νύφη με το νυφικό και την ανθοδέσμη και απ'την άλλη η τρελή με πασαλειμένα χέρια απ'την κονσέρβα να φυλάει ένα άδειο κλουβί

. Δεν είχα φωτογραφική να τραβήξω μια φωτό ρε γαμώτο
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool