Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
τελεια δηλ:). ανακουφιστηκα, το σκεφτομουν μην κανει καμια χαζομαρα η κουλη με την οποια αρπαχτηκαμε. απο τροφη πως παμε? αγορασα ξηρα. να φερω μεθαυριο ή εχουμε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι Νίνα κρατησέ την. Υπάρχει αρκετή ποσότητα στο αυτοκινητό μου. Μάλλον θα μας χρειαστεί από την μεθεπόμενη εβδομάδα

Αυτό που είπε πριν η κωνσταντίνα, απλά δεν περιγράφεται:lol:Το γελοίον του πράγματος, έτσι δε λένε ?
Όλα τα περίμενα, αλλά να δω και νεόνυμφους να βγάζουν φωτογραφίες στον Φλοίσβο, ε όχι. Ο φωτογράφος θα κάνει ρετους στα βράχια με τα σκουπίδια και τις γάτες:lol: ? Ήμουνα στην μέση και ταίζαμε την ασπρόμαυρη και τα παιδιά της και βλέπω από μακριά την νύφη και σκέφτομαι τι είναι αυτό πάλι, βλέπω καλά ??:lol: Ο δε γαμπρός φόραγε ένα κοστούμι μπεζ καφέ χρυσαφί, τι να πω.
Σημείωση : για καποιον σαν και μένα που είμαι ενάντια σε πάσης φύσεως τελετές (γάμους,βαφτίσια κλπ) καταλαβαίνετε τι αλλεργία προέκυψε:lol:΄

Ο καινούργιος μου έρωτας στον Φλοίσβο (μετά το γκρι Σειριάκι που πλέον ακούει στο όνομα Silver) είναι ο μικρός Ορφέας, ένα λατρεμένο και χουρχουριστό πλάσμα και ένα από τα παιδιά της πιτσίλως που είναι στην κάτω άκρη. Αχ, αχ, γατάκι βούτυρο που το κρατάς αγκαλιά και θες να το φας. Αν μας προκύψει δυνατότητα φιλοξενίας, ο Ορφεάκος είναι τόσο όμορφος που θα φύγει άμεσα.

Το δεύτερο γκριζάκι δεν το είδαμε απόψε. Είδαμε όμως χαρούμενο και χοροπηδηχτό το αδερφάκι του, το γκριζόασπρο.

Η Μαρίνα θα ανεβάσει διάφορες φωτογραφίες που τράβηξε απόψε. Νομίζω ότι είναι η μια καλύτερηα από την άλλη.

Αφήνω ένα δυσάρεστο για το τέλος. Εμφανίστηκε μια αγέλη από 5-6 σκυλιά και από ότι μου είπε μια κοπέλα, χθες βράδυ μια μαύρη γατούλα (αναρωτιέμαι ποια νάτανε:()βρέθηκε στο στοχαστρό τους:/:.
Υπάρχουν πάντα οι παράπλευρες απώλειες.

Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα σας το πω αύριο. Α η γατούλα που πιάσαμε σε όλη την διαδρομή ήτανε πραγματική κυρία. Δεν έβγαλε κιχ.

Καλό βράδυ σε όλες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορω να πω οτι στεφθηκε απο επιτυχια η σημερινη μας εξορμηση στο φλοισβο (δεν μας εβρισε κανεις! yaaaay! :D:P)..
να και μερικες φωτογραφιες :

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(το συγκεκριμενο μωρουλινι ,ο ορφεας , χαριζεται βλ.χαριζονται)
Kαι ο υπερτατος χοντροκεφαλας!!!!

Συνημμένα

• P8201404.JPG
    P8201404.JPG
    40,8 KB · Εμφανίσεις: 35
  • χωρίς τίτλο.JPG
    χωρίς τίτλο.JPG
    19,1 KB · Εμφανίσεις: 29
  • FAT CAT.JPG
    FAT CAT.JPG
    17,6 KB · Εμφανίσεις: 50
  • P8201403.JPG
    P8201403.JPG
    18,7 KB · Εμφανίσεις: 30
Πω πω παιδια τι κεφαλας ειναι αυτος!Σαν βρετανακι ειναι!Πιανεται να τον δωσουμε για υιοθεσια;

Κεφάλας με τα όλα του λέμε.
Δεν πιάνεται Δώρα, αν και έχει κάνει μια Α πρόοδο από όταν ξεκινήσαμε.
Εχτές ας πούμε ήρθε και έφαγε λίγη κονσέρβα απ'το χέρι μου. Αφού έφαγε όμως μια μπουκιά, μου έριξε και μια φάπα, για να μην ξεχνιέμαι;)

Ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ!Απιστευτος γαταρος!

Ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ!Απιστευτος γαταρος!

Άστο Δώρα και που να τον δεις και από κοντά. Έχει κάτι μαγουλάκια για ζουλιγμα και τρελλα γουτσου γουτσου :redface:

Ε όχι και μαγουλάκια:P. ΜΑΓΟΥΛΑΡΕΣ λέμε;)

Αμα τον δω απο κοντα παει το δευτερο νορβηγακι,θα γεμισει το σπιτι μας με αυτον!:lol:

ο χοντροκεφαλος....πολυ ομορφος γεροδεμενος γατος!!!!γαταρος..η πλακα ειναι οτι και εγω φαληρο μενω και δεν εω ερθει ποτε να βοηθησω!!!:redface:

Ε όχι και μαγουλάκια:P. ΜΑΓΟΥΛΑΡΕΣ λέμε;)

Οκ, οκ μαγουλάρες :D. Βασικά είναι να πιάσεις την κεφαλάρα του και να την αναμαλλιάσεις! :D

η πλακα ειναι οτι και εγω φαληρο μενω και δεν εω ερθει ποτε να βοηθησω!!!:redface:

Ποτέ δεν είναι αργά:). Και τώρα που χειμωνιάζει έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη για βοήθεια.

Βασικά είναι να πιάσεις την κεφαλάρα του και να την αναμαλλιάσεις! :D

Αυτό ακριβώς θέλω να κάνω κι εγώ. Με τρώνε τα δαχτυλά μου κάθε φορά που τον βλέπω:lol:

θεούλη μου , τρόμαξα με το μέγεθος του μαγουλάρα,

αυτό δεν είναι γατί, σκυλι είναι:P

Ποτέ δεν είναι αργά:). Και τώρα που χειμωνιάζει έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη για βοήθεια.

Αυτό ακριβώς θέλω να κάνω κι εγώ. Με τρώνε τα δαχτυλά μου κάθε φορά που τον βλέπω:lol:
πολυ ομορφα...θα ηθελα να μαθω πως μπορω να βοηθησω και εγω σιγα σιγα!!

Ρε κορίτσια, αυτός ειναι που είχαμε δει με τα ευμεγεθη "στολίδια";

Πάμε Δευτέρα και Πέμπτη κατά τις 5.30. Έρχεσαι και βλέπεις τι ακριβώς κάνουμε.

:):) πω πω πανέμορφα είναι, καλά ο μαγουλάκιας είναι τέλειος δεν το συζητάω, κούκλος σωστός. Αλλά κ τα άλλα είναι πανέμορφα, το ξανθούλι κ το μαυρό με τη μασκούλα.
πολύ ωραία, μήπως να τους ανοίγαμε καμιά αγγελία??? είναι γλύκα γατάκια μπορεί κ να κάνουν κλικ σε κανέναν;);) πιάνονται αυτά?

:):) πω πω πανέμορφα είναι, καλά ο μαγουλάκιας είναι τέλειος δεν το συζητάω, κούκλος σωστός. Αλλά κ τα άλλα είναι πανέμορφα, το ξανθούλι κ το μαυρό με τη μασκούλα.
πολύ ωραία, μήπως να τους ανοίγαμε καμιά αγγελία??? είναι γλύκα γατάκια μπορεί κ να κάνουν κλικ σε κανέναν;);) πιάνονται αυτά?

βασικα εμενα επεσε το ματι μου στο μαυρακι..:redface::redface: :rolleyes::rolleyes:

Δες το θέμα του Φλοίσβου πχ, τί δουλειά γίνεται εκεί, απο ιδιωτική πρωτοβουλία "απλών" ανθρώπων.

Γράφτηκε σε κάποιο άλλο post, άσχετο με το δικό μας εδώ.
Ένιωσα ότι έπρεπε να το μεταφέρω....:hmm:

Εγώ πάλι θέλω να μεταφέρω ότι από τώρα και για 2-3 εβδομάδες θα πήζω στην δουλειά, με υπερωρίες, Σάββατα κ.τ.λ. Οπότε δεν ξέρω τί ώρα θα τελειώνω και αν θα μπορώ να έρχομαι.
Γι'αυτό καλό θα ήταν να βρεθεί άλλος ένας τουλάχιστον με αυτοκίνητο(εκτός από εμένα+Βούλα), έτσι ώστε αν δεν μπορώ εγώ να πηγαίνει μία φορά την εβδομάδα, γιατί η Βούλα θα τα φτύσει στο τέλος:/:.
Νομίζω ότι αν είναι 3 άτομα(1 με αμάξι και την παγίδα και οι 2 για τάισμα και με μια γατοφόρο μπας και)σε κάθε βάρδια(Δευτέρα-Πέμπτη) θα είναι οκ.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back