Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Φαει, φαει, φαει!!!

100_1517.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΕΓΩ,ΕΓΩ!Μη μου βαζετε μπλε και με ταραζετε...Γιατι δεν του εχετε ανοιξει ακομα αγγελια ετουτου;Στο πι και φι θα τον παρουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε καταλαβαινω, εχω και εγω 3 μικρα και πηγαινοερχομαι στο Σουνιο. Δυστυχως ολοι ειμαστε φουλ απο γατια. Για τροφη και χρηματα εχω κανονισει αλλά ... στεγη δυσκολα. Εχει εκει καπου ενα ερημικο μερος - χωρις να ενοχλουμε τους "παραξενους" - να φτειαξουμε ενα προχειρο καταλυμα με κουβερτες μεσα οταν αρχισει το κρυο ? στα δικα μου εβαλα ενα πλαστικο καλαθι μεσα στους θαμνους και πηγαινουν εκει.

ΕΓΩ,ΕΓΩ!Μη μου βαζετε μπλε και με ταραζετε...Γιατι δεν του εχετε ανοιξει ακομα αγγελια ετουτου;Στο πι και φι θα τον παρουν.

Γι αυτό τον έβγαλα φώτο να τον βγαλουμε στο κλαρι σιγα σιγα!:)

Αντε αντε αμεσα!:D

Αυτο για σένα Δωράκι, ένα από τα πιο μεγάλα γκρι :)

100_1518.jpg

ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Θα παθω τιποτα παιδια...Ποσα ειναι;Μιλαμε εχω παθει κοκομπλοκο,τα θελω ολα!

Μαρή τόσο καιρό δεν λέμε για τα σειριάκια? από που βγήκαν νομίζεις τα μικρά, ξεφύτρωσαν απ'τα βράχια;:P

Ο μοναδικός ξανθος της κυρίας αποικίας που δεν τον παίζουν τα άλλα γατάκια και εμείς τον ταιζουμε από απόσταση!

100_1521.jpg

100_1520.jpg

Οχι,αλλα νομιζα οτι ηταν δυο,αυτο που δωσαμε κι αλλο ενα.

Αλλο ένα γκριζακι. Αυτό είναι θηλυκο, στειρωμένο, το έπιασε η Αλίνα και ταλαιπώρησε την Βουλα καθώς είναι το σκασμενο που την δαγκωσε και της έκανε την μόλυνση!

100_1524.jpg

Οχι,αλλα νομιζα οτι ηταν δυο,αυτο που δωσαμε κι αλλο ενα.

Και άλλα 4 - 5 γριζάκια είναι. Σε λίγο θα βάλω έναν από τους κύριους υπεύθυνους για τα τόσα γκριζάκια.

Μη μου βαλεις μπλε κεφαλα...

Μαρή τρουφομάνα βάλθηκες να μας στείλεις πρωινιάτικο:lol::lol:?
Μια τα γκριζάκια μια το πορτοκαλάκι??
αααααααααααααα:lol::lol::lol::lol::lol: βλέπω κ τον μουσουδάκο που ειναι ίδιος με το μικρό μου, βλέπω κ την τριχρωμούλα.
ΕΛΕΟΣ πια!!!!:lol::lol::lol:

Μη μου βαλεις μπλε κεφαλα...

ΝΤΑΡΑ ΝΤΑΝ ΝΤΑΝΝΝΝΝΝΝΝ..... Ο ΚΕΦΑΛΑΣ ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑΣ, η αγάπη όλων μας!!!!!!!

100_1526.jpg

Θα πεθανω.Παιδια βαλτε τους ολους αγγελιες,θα γινουν αναρπαστα,και ειναι κριμα καποια που εχουν ελπιδες υιοθεσιας να μεινουν εκει και το χειμωνα.

Kεφάαααααλα μου!!!

Και για το τέλος άφησα ΤΟ καρατσακι της Βούλας!! Το εργαλείο μας, η βοηθειά μας, που μας κάνει να φαινόμαστε πιο τρελες από όσο ήμαστε.

100_1528.jpg

Όποιος μπορει ας βάλει λεφτά στην τραπεζα στον λογαριασμος της τραπεζας πειραιως 5050-031087-037 με όνομα βασιλακοπουλου βασιλικη ή moonlight travel
το φαξ ειναι 210 9853557.
παρακαλω οποιος στελνει χρηματα να στελνει ενα φαξ με το ονοματεπωνυμο και καλο ειναι να γραψει επανω και το nickname απο το mycat. χωρις το φαξ δεν θα ξερουμε ποιος εβαλε χρηματα.

Για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να στειρώνουμε, να ταϊζουμε και να φροντίζουμε τα γατάκια που είδατε και αυτά που δεν πρόλαβα να βγάλω (αλλά θα τα βγάλω την επόμενη φορα)

Θα πεθανω.Παιδια βαλτε τους ολους αγγελιες,θα γινουν αναρπαστα,και ειναι κριμα καποια που εχουν ελπιδες υιοθεσιας να μεινουν εκει και το χειμωνα.
Το θέμα είναι Δώρα ότι κάποια από αυτά δεν είναι εντελώς ήρεμα, οπότε πρέπει οπωσδήποτε να φιλοξενηθούν πρώτα σε σπίτι για να βγάλουν τον καλό τους εαυτό;).
Νομίζω ότι να βάλουμε αγγελία ενώ είναι στον Φλοίσβο δεν έχει νόημα, γιατί αν κάποιος τα θέλει τί θα του πούμε; Ξέρεις υπάρχει το γατί αλλά δεν κάθεται να το πιάσουμε;
Γι'αυτό ψάχνουμε σπίτια φιλοξενίας;)

Επίσης θα ήθελα να πω ότι τα λεφτά που μαζεύονται πάνε αποκλειστικά για στειρώσεις, μιας και τις τροφές τις αγοράζουμε όλοι όσοι πάμε συν αυτές που μας δωρίζουν;).

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back