Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τάνια αν είχαμε δει το γατάκι στην κατάσταση που λες σίγουρα θα είχαμε κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να το πιάσουμε και να δούμε τι μπορεί να γίνει.
Επίσης αν διαβάζεις το θέμα, θα ξέρεις ότι εμείς πάμε 2 φορές την εβδομάδα, συγκεκριμένες μέρες και σε συγκεκριμένο μέρος (βλ. παραλία).
Εγώ προσωπικά, εκτός από την Εσπέρου που είναι ο Αίλουρος και την Αιόλου που συνήθως αφήνουμε τα αυτοκινητά μας, δεν γνωρίζω κανένα άλλο δρόμο.

Μία απλή ανακοίνωση έκανα, δεν αμφισβητώ το έργο σας. Σκέφτηκα ότι ίσως κάποιος να το έχει δει επίσης, σε άλλο σημείο του Φαλήρου. και να μην κατάφερε να το πιάσει όπως και εγώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για να βλέπω σημερινές παρουσίες :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειααααά;)

Κι εγώ..........:)

Καλημερα, ειμαι νεο μελος αλλα παλια η αγαπη που εχω στις γατοφατσες. Καταφερα επιτελους να συνδεθω και να μπορεσω να μιλησω μαζι σας. Θελω να σας ρωτησω αν ισχυει ακομη ο λογ/σμος της Πειραιως για να βαλω και εγω χρηματα για τα γατακια του Φλοισβου. Επισης αν εχετε νεωτερα σχετικα με την κατασταση των μικρων και των στειρωμενων? ευχαριστω.

Αγαπητή Έλβα, καλώς ήρθες στην παρέα μας. Ναι ο λογαριασμός στην Πειραιώς ισχύει, μην ξεχάσεις σε παρακαλώ να στείλεις την απόδειξη με φαξ στην Βίκυ για να ξέρει από που και για ποιο λόγο είναι η κατάθεση
(φαξ ****).
Αυτά που έχουμε στειρώσει τα βλέπουμε κάθε φορά πού πάμε για τάισμα και μπορώ να πω ότι είναι σχετικά καλά (υπάρχουν 2 κοριτσάκια η πιτσίλω και η ασπρόμαυρη που θα ήταν πολύ καλύτερα σε σπίτια γιατί πρόκειται για φοβερούς χαρακτήρες).
Όσο για τα μικρά αν εννοείς αυτά που είναι εκεί κάνουμε προσπάθειες και για βρουν σπίτια φιλοξενίας και για να προωθηθούν για υιοθεσία.

καλημερα κοριτσια δυστυχως δεν νομιζω να τα καταφερω σημερα ποναω παρα πολυ..ισα που περπαταω..:(:(:(:/:

Ευχαριστω για το μνμ.

Ηδη, μεσω winbank κατεθεσα 10ευρω και εστειλα το φαξ στον αριθμο που μου ειπατε. Ελπιζω να βοηθησω λιγο.

Δεν ξερω ακομη πως να γραφω και να απαντω ή τι ειναι η "παραθεση" ή πως να βαλω φωτος για παραδειγμα, μηπως υπαρχει καποια περιοχη στο site που μπορω να παω και να διαβασω ?? ευχαριστω

Καλημέρα κορίτσια:)Με πήρε ο κυριούλης για την γατοπαγίδα, θα κοστίσει 125 ευρώ τελικά μου λέει δεν έχει περιθώρια για έκπτωση:(Επειδή δεν μπορώ να πάω στον Γέρακα να την πάρω, θα κάνει διανομή μάλλον την Δευτέρα στη Νέα Σμύρνη:) και θα πληρώσω εγώ. Θα μας κόψει και απόδειξη και μετά τα βρίσκουμε με τα λεφτά;)

Λόζυ για την γατοπαγίδα θα συνεισφέρει και η Νάταλι. Σε παρακαλώ μίλα μαζί της και συννενοηθείτε.

Ναι μου είχε πει:)

ευχαριστουμε πολυ την ελβα για την βοηθεια της. μας κατεθεσε 10 ευρω.
πραγματικα ευχαριστουμε.
το σημαντικο ειναι οτι επειδη ειμαστε πολλοι τα 10 ευρω δεν ειναι μεγαλο ποσο για να επιβαρυνθουμε.
ευχαριστουμε πολυ.

Επίσης να πω ότι η κυρία gatouni μας έχει αγοράσει 8κιλά τροφή, τα οποία μάλλον θα πάρει σήμερα η Ρία.
ευχαριστούμε σιντομάνα:up::up:

Δικη μου ειναι η χαρα. Επειδη ταϊζω ολα τα αδεσποτα της γειτονιας μου και επιπλεον 3 μωρα στο Σουνιο τα οποια ειναι μεσα σε ενα θαμνο και εγω με τον αντρα μου πηγαινουμε απο τον Πειραια στο Σουνιο 3 φορες την εβδομαδα δηλαδη 420χλμ την εβδομαδα (σαν να πας μια Θεσσαλονικη), παιρνω μεγαλες ποσοτητες γατοτροφης απο φιλικο μου pet shop. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι θα μπορουσα να παρω και για εσας τροφη αρκει να μου πειτε τι ειδος θελετε (για στειρωμενα, για μωρα κλπ) και ευχαριστως θα την παρω.

Έλβα, δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια να βάζουμε ξεχωριστά φαγητό, αλλού τα μικρά, αλλού τα μεγάλα κι αλλού τα στειρωμένα,
έτσι τρώνε όλα μαζί.
Στα μικρούλια βάζουμε πολλές φορές και κονσέρβα. Αγόρασε ότι νομίζεις εσύ.
Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε κάποια στιγμή από κοντά.

Θα δωσω την παραγγελια την Δευτερα και θα σας ενημερωσω. Παστα/αλοιφη για τα σκουληκακια βαζετε μεσα στη κονσερβα για τα μικρα ?? εγω για αυτα του Σουνιου τους παιρνω science plan γιατι θελω να δυναμωσουν γρηγορα και ανακατευω μεσα και την αλοιφη. Θελει ομως ανακατεμα σε ταπερ πρωτα για να φανε ολα την ιδια ποσοτητα φαρμακου. Να σας παρω και παστα/αλοιφη ??

Έλβα σ'ευχαριστούμε για ΟΤΙ κι άν πάρεις. Οι γατούλες στο Φλοίσβο είναι τόοοοοοσες πολλές, αν έχεις διαβάσει το post, οι τροφές που παίρνουμε είναι ξέχωρα από το 'ταμείο στειρώσεων', επομένως ότι μπορεί και θέλει ο καθένας από μας αγοράζει και συνεισφέρει.

Ενταξει καταλαβα, αν και νεο μελος μαθαινω γρηγορα :) θα στειλω μνμ οταν ειμαι ετοιμη. Ευχαριστω.

ευχαριστουμε την kristenουλα τη καλη που μας εδωσε 10ευρω για τα κατσουλακια του φλοισβου:up::up::up:
ευχαριστουμε μελλουσα μανουλα :inlove::inlove::inlove:

Για ελάτε καλά μου γατάκια!

100_1516.jpg

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back