Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάτσε ρε Βούλα λίγο , να πληρωθουμε λίγο γιατί είναι τέλος του μήνα!Μέχρι τώρα έχουμε στειρώσει καμμιά 10ριά. Το ταμείο μας πάει σκατά γιατί πολλοί διαβάζουν τι κάνουμε, αλλά λίγοι επιθυμούν να συνεισφέρουν πλέον. Τουλάχιστον εγώ δεν είδα μέχρι τώρα πολύ φως στην 2η 'οικονομική ενίσχυση' που κάναμε.
Κι ας έχουμε ξετιναχτεί οικονομικά όσοι πάμε εκεί, για πολλούς και διάφορους λόγους.
Η κτηνίατρος μας παίρνει 40 € για τα θηλυκά και 30 € για τα αρσενικά.
Αυτό που σας είπα προχτες (για το garaze sail) δεν σας ενδιαφέρει καθόλου? Αμα μαζέψει η καθεμία μας 5-10 πραγματάκια που είναι περιτά στο σπίτι μας και κάναμε ένα παζαράκι πολύ μικρό ίσως μαζευόντουσταν και από εκεί τίποτε ψιλά έστω για τον Φλοίσβο!Και το συγκεκριμένο δεν θέλει οργάνωση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος

και με το που πληρωθω κι εγω αυριο ειμαι προθυμη να αναλαβω την επομενη στειρωση οποια κ αν ειναι αυτη!! 
(εννοω ειτε καποιας γυναικαρας ειτε καποιου αντρακλα!
) επισης Βουλα εχω ψωνιστει τροφη για τα γατουνια αλλα δεν ξερω πως μπορει να γινει η παραλαβη της..

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

ελβα
Νεοφερμένο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος

τι ειναι το garage sale?? 

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ είμαι μέσα. Θα αναλάβεις την οργάνωση ? Επίσης η Κων/να είχε μια φοβερή ιδέα, να μαζευτούμε ένα Σ/Κ για καφέ στο Φλοίσβο και έτσι όσες μένετε μακρυά θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε για να δείτε τους γνωστούς άγνωστους. Θα μπορούσε ίσως το garage sail να γίνει τότε, στον καφέ.
- Αυτό για την μάζωξη στον Φλοίσβο ένα πρωινό εγώ συμφωνώ είμαι μέσα.
- Garaze sale = όταν κάνω καθαρισμό της αποθήκης μου παλιά αντικείμενα (λαμπες, βάζα,μπιμπελό, κοσμήματα, ρούχα κ.τ.λ.) που δεν τα χρειάζομαι πια αντί να τα πετάξω τα βγάζω να πουληθούν σε πολύ φθηνές τιμές. Garaze sale γίνονται κάθε σαββατοκύριακο σχεδόν . Εγώ παίρνω την Athens news και πηγαίνω και τα ψάχνω. Βέβαια δεν είναι ελληνική συνήθεια αλλά των ξένων. Αμα βγάλει η καθεμιά μας από 5 αντικείμενα άχρηστα σαυτήν κάτι γίνεται. Βέβαια δεν εννοώ ότι θα μαζέψουμε ένα κάρο λεφτά, αλλά κάτι θα γίνει. Το μονο θέμα είναι να βρεθεί μια κοπέλα που να έχει γκαράζ ή έστω έναν χώρο για να εκθέσουμε τα πράγματα. Για διαφήμιση θα πάρουμε στην αγγλική εφημερίδα και στο ιντερνετ. Ο κόσμος πάει σε τέτοια και ιδιαίτερα οι ξένοι πάρα πολύ.
ελβα
Νεοφερμένο μέλος
Φαινεται οτι εμεις οι καινουργιες θα κανουμε τις "παλιες" να χαμογελουν. Εγω δεν ξερω το pm, εσυ το garage sale και παει λεγονταςνα ρωτησω κατι..αλλα μην γελασετε..τι ειναι το garage sale??
![]()
Λοιπον το garage sale ειναι κατι που συνηθιζεται στην Αμερικη, και οχι μόνο, οταν καποιος ή και μια γειτονια ολοκληρη εχει περισευουμενα πραγματα στο σπιτι του, αντι να τα πεταξει στα σκουπιδια, διοργανωνουν στο κηπο, στην αυλη ή στο γκαραζ τους (garage) ενα μικρο "παζαρι" και τα πουλουν (sale). Κατι τετοιο θα σκεφτηκαν και τα κοριτσια αν και εδω στην Ελλαδα δεν ξερω που θα υπηρχε ο χωρος. Ομως καλη διαθεση να υπαρχει και ολα γινονται. Βοηθησα λιγο ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
)Λοιπόν
α) Σιμώνη, αν είσαι εδώ την Κυριακή θες να περάσω από το σπίτι σου να πάρω την τροφή ? Επίσης αν θες, μου δίνες όσα χρήματα διαθέτεις και τα κρατώ για την επόμενη στείρωση
β) Έβελυν, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ για την τροφή που θες να προσφέρεις είναι το εξής. Τηλ το απόγευμα στην κα Άννα, 210 9370701, πες της ότι είσαι Πάτρα και ότι θες να συνεισφέρεις για τις γάτες Φλοίσβου, τροφή. Σου δίνει κάποιο λογαριασμό, βάζεις τα χρήματα και εμείς έχουμε να λαμβάνουμε την αντίστοιχη ποσότητα.
γ) Έλβα, δεν θυμάμαι και γω πως μπαίνουν σε λειτουργία τα pm (=προσωπικά μνμτ). Ας βοηθήσει κάποια άλλη κοπέλλα.
Τέλος, η ιδέα του garage .., είναι αποκλειστικότητα της Λέττας

(Felice). Aς εξηγήσει, σε κάποιο ξεχωριστό θέμα ίσως, για να μην μπερδεύονται τα πράγματα, τι γίνεται ακριβώς.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Φαινεται οτι εμεις οι καινουργιες θα κανουμε τις "παλιες" να χαμογελουν. Εγω δεν ξερω το pm, εσυ το garage sale και παει λεγονταςΛοιπον το garage sale ειναι κατι που συνηθιζεται στην Αμερικη, και οχι μόνο, οταν καποιος ή και μια γειτονια ολοκληρη εχει περισευουμενα πραγματα στο σπιτι του, αντι να τα πεταξει στα σκουπιδια, διοργανωνουν στο κηπο, στην αυλη ή στο γκαραζ τους (garage) ενα μικρο "παζαρι" και τα πουλουν (sale). Κατι τετοιο θα σκεφτηκαν και τα κοριτσια αν και εδω στην Ελλαδα δεν ξερω που θα υπηρχε ο χωρος. Ομως καλη διαθεση να υπαρχει και ολα γινονται. Βοηθησα λιγο ?
ααα μαλιστααα!!!

τελεια!! πιανονται και τα ρουχα..??
αυτη την εβδομαδα εχω σκοπο να ''ξεκαθαρισω'' τα χειμωνιατικα μου ρουχα και οπως παντα θα βγουν πολλα τα οποια τα βαζω παντα σε μεγαλη σακουλα και συνηθως τα αφηνω σε σημειο τετοιο ωστε παντα καποιος ή καποιοι που τα εχουν αναγκη τα περνουν..και μην φανταστειτε..ειναι σε αψογη κατασταση πολλα και αφορετα ακομα..

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Απαντώ στα κλεφτά τσούπρες (εν μέσω τηλ, προσφορών, προβλημάτων στην δουλειά κλπ, γι'αυτό μην αναρωτιέσται γιατί αργώ να γράψω πολλές φορές)
Λοιπόν
α) Σιμώνη, αν είσαι εδώ την Κυριακή θες να περάσω από το σπίτι σου να πάρω την τροφή ? Επίσης αν θες, μου δίνες όσα χρήματα διαθέτεις και τα κρατώ για την επόμενη στείρωση
β) Έβελυν, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ για την τροφή που θες να προσφέρεις είναι το εξής. Τηλ το απόγευμα στην κα Άννα, 210 9370701, πες της ότι είσαι Πάτρα και ότι θες να συνεισφέρεις για τις γάτες Φλοίσβου, τροφή. Σου δίνει κάποιο λογαριασμό, βάζεις τα χρήματα και εμείς έχουμε να λαμβάνουμε την αντίστοιχη ποσότητα.
γ) Έλβα, δεν θυμάμαι και γω πως μπαίνουν σε λειτουργία τα pm (=προσωπικά μνμτ). Ας βοηθήσει κάποια άλλη κοπέλλα.
(Felice). Aς εξηγήσει, σε κάποιο ξεχωριστό θέμα ίσως, για να μην μπερδεύονται τα πράγματα, τι γίνεται ακριβώς.
θα φυγω την παρασκευη για ασκεισω τα εκλογικα μου καθηκοντα..

εαν μπορεις μεχρι την παρασκευη θα ηταν μια χαρα αλλιως απο εβδομαδα??

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα ανοίξω ξεχωριστό θεματάκι Βούλα μου . Αλλά δεν έχω την αποκλειστικότητα. Όποια κοπέλα θέλει μπορεί να προτείνει ιδέες εύρεσης χρημάτων για τον Φλοίσβο.Απαντώ στα κλεφτά τσούπρες (εν μέσω τηλ, προσφορών, προβλημάτων στην δουλειά κλπ, γι'αυτό μην αναρωτιέσται γιατί αργώ να γράψω πολλές φορές)
Λοιπόν
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Και ΒΕΒΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Εγώ να φανταστείς προχτές την Κυριακή που πήγα σε ένα είχε κάτι ρούχα προϊστορικά. Που! τα δικά σου δηλαδή που λες ότι είναι και καινούργια κιόλας . Μην τα πετάξεις.ααα μαλιστααα!!!τελεια!! πιανονται και τα ρουχα..??
αυτη την εβδομαδα εχω σκοπο να ''ξεκαθαρισω'' τα χειμωνιατικα μου ρουχα και οπως παντα θα βγουν πολλα τα οποια τα βαζω παντα σε μεγαλη σακουλα και συνηθως τα αφηνω σε σημειο τετοιο ωστε παντα καποιος ή καποιοι που τα εχουν αναγκη τα περνουν..και μην φανταστειτε..ειναι σε αψογη κατασταση πολλα και αφορετα ακομα..
![]()
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
)α) Έβελυν, η Άννα είναι ένα από τα μαγαζιά που αγοράζουμε τροφές και μας κάνει super τιμές για τα αδέσποτα. Υπάρχει ήδη και εκεί ταμείο.
Και αντί να στείλεις χρήματα σε μένα π.χ, στείλτα εκεί απευθείας.
β) Σιμώνη, δεν νομίζω να προλάνω να περάσω την Παρασκευή. Το αφήνουμε για το άλλο ΣΚ
γ) Τα τελευταία 2 χρόνια Σιμώνη, ότι δεν θέλω από ρούχα, παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα faux, βιβλία, cd, διακοσμητικά (τα χαζά που μου φέρνει η πεθερά μου δώρο

) τα πάω στα διάφορα παζάρια που γίνονται για ενίσχυση των φιλοζωικών σωματείων, π.χ. παζάρι του ΣΠΑΖ, Φιλοζωικός Συλ/γος Ηλιούπολης, Σωματείο Καισαριανής Όλγα Μάλλη' κλπ.Θέλω να πιστεύω ότι έστω κι ένα 1 ευρώ αν αξίζει κάτι, πάει στα αδεσποτάκια.
So keep in mind !
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Aπαντώ ξανά με σειρά (όχι προτεραιότητας όμως)
α) Έβελυν, η Άννα είναι ένα από τα μαγαζιά που αγοράζουμε τροφές και μας κάνει super τιμές για τα αδέσποτα. Υπάρχει ήδη και εκεί ταμείο.
Και αντί να στείλεις χρήματα σε μένα π.χ, στείλτα εκεί απευθείας.
β) Σιμώνη, δεν νομίζω να προλάνω να περάσω την Παρασκευή. Το αφήνουμε για το άλλο ΣΚ
γ) Τα τελευταία 2 χρόνια Σιμώνη, ότι δεν θέλω από ρούχα, παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα faux, βιβλία, cd, διακοσμητικά (τα χαζά που μου φέρνει η πεθερά μου δώρο) τα πάω στα διάφορα παζάρια που γίνονται για ενίσχυση των φιλοζωικών σωματείων, π.χ. παζάρι του ΣΠΑΖ, Φιλοζωικός Συλ/γος Ηλιούπολης, Σωματείο Καισαριανής Όλγα Μάλλη' κλπ.
Θέλω να πιστεύω ότι έστω κι ένα 1 ευρώ αν αξίζει κάτι, πάει στα αδεσποτάκια.
So keep in mind !
οκ τοτε!!

θα κρατησω τις σακουλες σε μια ακρη και οταν αποφασισετε να γινει αυτο θα τα φερω!
τωρα περα απο τροφες που εχω παρει επειδη θελω να παω σε αυτο το μαγαζι της Αννας που ολοι λετε και δεν εχω παει ποτε..

χρειαζεστε κατι αλλο??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Σιμώνη, μπορείς να πάρεις banmith. Μας χρειάζονται αρκετά.χρειαζεστε κατι αλλο??
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σιμώνη, μπορείς να πάρεις banmith. Μας χρειάζονται αρκετά.
μην με βρισεις..αλλα τι ειναι αυτο??

και απο που το παιρνω??
απο pet shop?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Είναι πάστα για τα σκουλήκια, από πετ -σοπ.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool