Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κορίτσια σόρυ αλλά έχω Pc μια ώρα τη μέρα μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα, λόγω αδειάσματος δωματίου κ μεταφοράς των κομπιούτερς οποτε θα αργώ να τα δω

Τώρα Βούλα, οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι πολλοί :mad::mad: ήδη ο ένας τον χειρίστικα εγώ είναι Β.Ελλάδα των έστειλα αλλού;) και μένει να τηλ. στην Ερμίνα (επείγον) θέλει μικρό, ή να της στείλω εγώ το κιν σου ότι προτειμάς, να σου τηλ εκείνη, επίσης άλλη μια κοπέλα (κατερίνα νομίζω) για φιλοξενία αυτά είναι προς το παρόν - άλλους δύο που είχα τους ψιλοξαπόστειλα γιατί μου ζηταγαν γατιά για ζευγάρωμα:mad::mad::mad::mad:

Οπότε για να μην μπλεχτούν πολλά άτομα, κ μιας κ είναι μόνο 2άτομα, αν μπορείς χειρίσουτα εσύ απλά ας γίνει σύντομα να μην "κρυώσουν" ;)

Αναμένω νέα σας με αγωνία:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα νέα με πολύ συντομια είναι ως εξής :
είμαστε εγώ, η Κωνσταντίνα, η Νίνα, η Ελένη, η Ρία και μαζί μας ήρθε η Μαρία μια κοπελλιά που ενδιαφέρεται για το υπέροχο γκρι-άσπρο μωρό, το παιδί του κεφάλα.
Τα μωρά δεν εμφανίστηκαν καθόλου, ο Σειριάκος ήταν στην τσίτα συνέχεια , δεν μας έκατσε κανένα, κοινώς φύγαμε με άδεια χέρια....

Πλησιάσαμε όμως αρκετά 2 αδερφάκια, 1 αρσενικό, 1 θηλυκό, περίπου 5 μηνών, τα οποία καθόντουσαν από την πάνω πλευρά και είχαν και τα δύο ένα φανταστικό χρώμα, γκρι με ραβδώσεις μαύρες.
Επειδή πρόκειται για ήρεμους χαρακτήρες, προτείνω αν συμφωνείτε κι οι υπόλοιπες να είναι τα πρώτα που θα φιλοξενηθούν από την Κάτια.

Αν ξεχνάω κάτι θα σας τα πουν αύριο κάποιο από τα άλλα κορίτσια.

Χριστίνα μου δώσε στις κοπέλλες το τηλ μου. Θα μιλήσω εγώ μαζί τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ να προσθέσω ότι τα γατιά που αναφέρει η Βούλα είναι ΠΟΛΥ όμορφα και δεν νομίζω να δυσκολευτούν να βρουν σπιτάκι.
Βούλα την πιτσίλω θα στην στείλω το απόγευμα, γιατί τις έχω σπίτι τελικά.
Επίσης να πω ότι παραλάβαμε την νέα γατοπαγίδα, η οποία είναι λίιιιγο μεγάλη αλλά νομίζω ότι θα κάνει καλή δουλειά.
Έχω μια προαίσθηση ότι η παγίδα θα εγκαινιαστεί με έναν από τους κεφάλες:rolleyes::rolleyes:.

Βουλα, θελω πρωτα να απολογηθω γιατι η 20κιλη τροφη που εχω ταξει θα αργησει ακομη μερικες μερες, μου ειπαν σημερα. Σε ευχαριστω για το pm σου.

Εχεις μεγαλο δικιο σχετικα με τα 30-32 μωρα που "γλυτωσαμε". Σκεψου επισης ΠΟΣΑ απο αυτα θα ηταν θηλυκα και θα γεννουσαν και αλλα και αλλα με αυξηση γεωμετρικης προοδου.

Τελος, οπως ειπα ημουν 17 χρονια Αγγλια και ξερω πολυ καλα τι γινεται εκει. Χωρις να θελω να βγω εκτος θεματος, πρεπει να πω οτι δεν ειναι ασπρο μαυρο και σιγουρα το δικο τους συστημα ειναι πολυ καλυτερο απο το δικο μας ανυπαρκτο συστημα. Άλλη συζητηση, αλλη φορά.
Και εγώ πιστέυω ότι ο φιλόζωος πάντα πρέπει να προσπαθεί για κάτι καλύτερο.Απλά υπάρχουν φορές που ακουγοντας κάτι φρικτό σε παίρνει από κάτω.:(
Σχετικά με την ξένη χώρα για την Ολλανδία αναφέρθηκαν όχι για την αγγλία. Ελπίζω το σύστημα εκεί να είναι λίγο ποιο φιλόζωο.:/:

Επίσης να πω ότι παραλάβαμε την νέα γατοπαγίδα, η οποία είναι λίιιιγο μεγάλη
Εγώ θα την έλεγα πολύυυυυυυ μεγάλη:lol:
Τεσπα, αν κάποια κερδίσει το τζόκερ απο δω μέσα ας μας σκεφτεί και μας και ας μας αγοράσει ένα μικρούλι τζιπάκι για τις μεταφορές μας:P

Έχω μια προαίσθηση ότι η παγίδα θα εγκαινιαστεί με έναν από τους κεφάλες:rolleyes:
Να τάξω μια λαμπάδα στον Αγ. Αλέξανδρο που είναι και κοντά, τι να κάνω, πέστε μου.

Πριν από λίγο παρατηρούσα το εξής ; στην πρώτη σελίδα του mycat υπάρχει φωτογραφία της αμερικανικής κοντότριχης. Οι δυο γατούλες που είδαμε χθες μοιάζουν πάρα πολύ αλλά αντί για γκρι χρώμα είναι καφετί.
Οι μαύρες ραβδώσεις είναι σχεδόν ίδιες.
Κάτια μου, αν διαβάζεις το μνμ πες μας σε παρακαλώ πως μπορούμε να συντονιστούμε για την φιλοξενία.

Κωνσταντίνα, το απόγευμα στείλε την φωτογραφία της πιτσίλως επειγόντως.

Καλημέρα κορίτσια! Που ειναι οι μουσαφιρηδες μου; οεο.....
Ειμαι μόνη στο σπίτι και σκιάζομαι.:( Φέρτε μου παρέα!

Εγώ να προσθέσω ότι τα γατιά που αναφέρει η Βούλα είναι ΠΟΛΥ όμορφα και δεν νομίζω να δυσκολευτούν να βρουν σπιτάκι.
Βούλα την πιτσίλω θα στην στείλω το απόγευμα, γιατί τις έχω σπίτι τελικά.
Επίσης να πω ότι παραλάβαμε την νέα γατοπαγίδα, η οποία είναι λίιιιγο μεγάλη αλλά νομίζω ότι θα κάνει καλή δουλειά.
Έχω μια προαίσθηση ότι η παγίδα θα εγκαινιαστεί με έναν από τους κεφάλες:rolleyes::rolleyes:.

Είναι μεγάλη για να χωράνε και οι κεφάλες:)Μου έλεγε ο Leo μεγάλη αλλά τελικά είναι γομαράκι:)Πάντως νομίζω πιο ελαφριά από την παλιά, ε??

Βουλα μπορει να ειναι ραβδωτο αλλου σχεδιου,απο αυτα που δεν ειναι πολυ κοινα.Εχει βουλες στη ραχη,σαν λεοπαρδαλη;

Θα την εγκαινιάσουμε την Πέμπτη την καινούργια παγίδα;
Εγώ ετοιμάζομαι για γατομάζωμα την Πέμπτη! :D

Βούλα μήπως αύριο που θα πάμε για τα μικρά να πέρναμε και τις γατούλες να τις πηγαίναμε στην Κάτια; :hmm:Έχεις χρόνο; Να πάμε αν είναι παρέα με ένα αμάξι, γιατί εγώ αν πάω μόνη μου μπορεί και να βρεθώ στην Λαμία!:redface:

Ψάχνω να βρω μέσα στο θέμα μήπως έχουμε καμιά καλή φωτό της πιτσίλως. Μήπως έχει καμιά σας;

Βούλα μήπως αύριο που θα πάμε για τα μικρά να πέρναμε και τις γατούλες να τις πηγαίναμε στην Κάτια; :hmm:Έχεις χρόνο; Να πάμε αν είναι παρέα με ένα αμάξι, γιατί εγώ αν πάω μόνη μου μπορεί και να βρεθώ στην Λαμία!:redface:

Α είναι πάρα πολύ εύκολο. Πασαλιμάνι είμαι. Πιο κέντρο δεν γίνεται.

Ψάχνω να βρω μέσα στο θέμα μήπως έχουμε καμιά καλή φωτό της πιτσίλως. Μήπως έχει καμιά σας;

Εγώ πάντως δεν έχω, τις καθημερινές έρχομαι όταν έχετε φύγει και την Κυριακή όταν έφτασα ήταν βράδυ.
Αμα θέλεις έρχομαι εγώ αυριο για τα μικρά αλλά μπορώ μετά τις 6.

Α είναι πάρα πολύ εύκολο. Πασαλιμάνι είμαι. Πιο κέντρο δεν γίνεται.
Ναι, για εσένα που είσαι κινητό gps είναι εύκολο:P.
για εμένα που δεν ξέρω την τύφλα μου είναι δύσκολο:redface:.
Αύριο εσύ θα είσαι σπίτι;

Ναι, για εσένα που είσαι κινητό gps είναι εύκολο:P.
για εμένα που δεν ξέρω την τύφλα μου είναι δύσκολο:redface:.
Αύριο εσύ θα είσαι σπίτι;

Ελα βρε... Θα σου πω εγώ, μην σε νοιάζει. Αυριο μετά τις 7, θα είμαι σπίτι.:D

Ωραία, θα συννενοηθώ με την Βούλα και θα σου πω. Αν θες στείλε μου το κινητό σου να σε ειδοποιήσω. Είναι τρελά γατιά, θα ξετρελαθείς;)

Ωραία, θα συννενοηθώ με την Βούλα και θα σου πω. Αν θες στείλε μου το κινητό σου να σε ειδοποιήσω. Είναι τρελά γατιά, θα ξετρελαθείς;)

πόσα είναι;

Λοιπόν προτείνω το εξής (αν συμφωνούν κι οι υπόλοιποι βέβαια)

Επειδή εγώ δεν γίνεται να λείψω πάλι αύριο τόσο πολύ, σκέφτομαι να κατέβουμε μεν στον Φλοίσβο, να πιάσουμε τα 2 μικρά για την Κάτια
(θεού θέλοντος πάντα) και αν μπορεί η Σοφία να κατεβήτε μαζί στον Πειραιά.
Έτσι κι αλλιώς η Σοφία μπορεί μετά τις 6.00, η Κάτια μετά τις 7.00, νομίζω ότι κολλάει.

Εγώ θα μείνω για λίγο να ψάξω για το μικρούλι και θα γυρίσω.

(με άλλα λόγια αν συνεχίσω να λείπω τόσο πολύ από το σπίτι, θα χρειαστώ καθαρίστρια, σιδερώστρα και......δικηγόρο για να αναλάβει το διαζύγιο:lol:)

Δωράκι στις περιγραφές δεν είμαι καλή. Αλλά αυτά τα δύο έχουν κάτι χοντρές ραβδώσεις που δεν συναντάς συχνά (και για να είμαι ειλικρινής εγώ δεν έχω δει ποτέ πριν). Και είναι βασικό ότι είναι πολύ ήρεμα.

Είναι 2, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι, περίπου 4-5 μηνών.
Μήπως θες ένα μόνο;

Είναι 2, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι, περίπου 4-5 μηνών.
Μήπως θες ένα μόνο;

Οχι μωρέ. Λείπω πολλές ώρες από το σπίτι. Τι θα κάνει ένα μόνο του; Θα βαρεθεί.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back