Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Λοιπόν οι γάτες που λέμε είναι σαν αυτή. άντε Κάτια, αμερικάνικες κοντότριχες θα σου φέρουμε, όχι ότι κι ότι:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• american-shorthair-cat-Browny-Bear-Paws.jpg
    american-shorthair-cat-Browny-Bear-Paws.jpg
    31 KB · Εμφανίσεις: 20
Λοιπόν οι γάτες που λέμε είναι σαν αυτή. άντε Κάτια, αμερικάνικες κοντότριχες θα σου φέρουμε, όχι ότι κι ότι:lol:

Ε ναι, βέβαια. Γιατί εγώ μόνο περιοπής γάτες δέχομαι στο σπίτι μου. :lol:
Η Μελίνα ας πούμε είναι μια σπάνια.... τριχρωμη γάτα!:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν προτείνω το εξής (αν συμφωνούν κι οι υπόλοιποι βέβαια)

Επειδή εγώ δεν γίνεται να λείψω πάλι αύριο τόσο πολύ, σκέφτομαι να κατέβουμε μεν στον Φλοίσβο, να πιάσουμε τα 2 μικρά για την Κάτια
(θεού θέλοντος πάντα) και αν μπορεί η Σοφία να κατεβήτε μαζί στον Πειραιά.
Έτσι κι αλλιώς η Σοφία μπορεί μετά τις 6.00, η Κάτια μετά τις 7.00, νομίζω ότι κολλάει.

Εγώ θα μείνω για λίγο να ψάξω για το μικρούλι και θα γυρίσω.

Δωράκι στις περιγραφές δεν είμαι καλή. Αλλά αυτά τα δύο έχουν κάτι χοντρές ραβδώσεις που δεν συναντάς συχνά (και για να είμαι ειλικρινής εγώ δεν έχω δει ποτέ πριν). Και είναι βασικό ότι είναι πολύ ήρεμα.

Οκ, έγινε. Θα φύγω από την δουλειά και θα έρθω.

Δώρα θα τα βγάλω φωτογραφία για να τα δείτε!

S O S - EINAI EΠΕΙΓΟΝ !!!!!!!!!

Μπορεί κάποια κοπέλλα να ψάξει στις προηγούμενες σελίδες και να δει αν υπάρχει φωτό της πιτσίλως. Πρέπει να την στείλω κάπου άμεσα.

Ρε γαμώτο μόνο αυτήν βρήκα που δεν φαίνεται καθόλου:(.
Λόζυ μήπως έχεις εσύ άλλες;

Συνημμένα

• DSC00220.jpg
    DSC00220.jpg
    35,5 KB · Εμφανίσεις: 35
Tης μεγάλης πιτσίλως θέλετε? Για να ψάξω κι εγω στα αρχεία

Καλά τώρα το είδα:)Με έχει πρήξει ο boss:mad:Κοιτάω στο φωτοκουβά μου και επανέρχομαι. Εννοείτε της μεγαλοπιτσίλως ε???

NAI, της μαμάς πιτσίλως !!

Eίναι από την ημέρα της επανένωσης μανούλας και παιδιού:)

DSC00223.jpg

DSC00222.jpg

DSC00218.jpg

DSC00219.jpg

DSC00190.jpg

Α! Μπράβο Λόζυ ευτυχώς. Εγω δεν βρήκα κάτι...:(

Ειναι και αυτη που είναι μέσα στο κλουβί στην σελίδα 43.

θελω να ευχαριστησω πααααααααρα πολυ την ΜΠΟΥΜΠΟΥ που εστειλε τη χρυσσα στη τραπεζα και μας κατεθεσε 50 ευρω απο το χαρτζηλικι της.
ευχαριστουμε πολυ μπουμπου και σενα χρυσα που πηγες :lol::lol::lol:

επισης
ευχαριστουμε πααααααααααααααααρα πολυ την stellak που μας εβαλε 40 ευρω το καλο μας το κοριτσι. να σαι καλα στελλα merci

συγνωμη για την καθυστερηση του μηνυματος μου, τα κοριτσια τα εχουν βαλει εδω και μερες:(:( αλλα επειξα ολιγον στη δουλεια και σε ραντεβου. με συγχωρειτε κοριτσια

παιδια αν καποιος εχει βαλει χρηματα στην τραπεζα και δεν τον εχω αναφερει παρακαλω ας επικοινωνησει μαζι μου γιατι σημαινει οτι δεν τα εχω δει.

Λοιπόν προτείνω το εξής (αν συμφωνούν κι οι υπόλοιποι βέβαια)

Επειδή εγώ δεν γίνεται να λείψω πάλι αύριο τόσο πολύ, σκέφτομαι να κατέβουμε μεν στον Φλοίσβο, να πιάσουμε τα 2 μικρά για την Κάτια
(θεού θέλοντος πάντα) και αν μπορεί η Σοφία να κατεβήτε μαζί στον Πειραιά.
Έτσι κι αλλιώς η Σοφία μπορεί μετά τις 6.00, η Κάτια μετά τις 7.00, νομίζω ότι κολλάει.

Εγώ θα μείνω για λίγο να ψάξω για το μικρούλι και θα γυρίσω.

(με άλλα λόγια αν συνεχίσω να λείπω τόσο πολύ από το σπίτι, θα χρειαστώ καθαρίστρια, σιδερώστρα και......δικηγόρο για να αναλάβει το διαζύγιο:lol:)

Δωράκι στις περιγραφές δεν είμαι καλή. Αλλά αυτά τα δύο έχουν κάτι χοντρές ραβδώσεις που δεν συναντάς συχνά (και για να είμαι ειλικρινής εγώ δεν έχω δει ποτέ πριν). Και είναι βασικό ότι είναι πολύ ήρεμα.

Συγγνωμη που μπαινω "αλεξιπτωτιστης" στο θεμα αυτο αλλά δεν εχω παρακολουθησει και πολυ τις εξελιξεις. Αν καταλαβα καλά η Raktia - η οποια μενει στην περιοχη μου απο οτι φαινεται - θα αναλαβει 2 γατουλια. Τωρα λεω - αν θελετε, αν μπορειτε, αν γινεται - αφου αυτα τα 2 βρηκαν προσωρινα σπιτακι, μηπως θελετε να βοηθησω οικονομικα να τα στειρωσουμε κιολας ??

Ξαναλεω, αν εχω καταλαβει καλα οτι αυτο ειναι το προγραμμα και αν γινεται κατι τετοιο, και χωρις να θελω να επιβαρυνω καποιον, εγω ευχαριστως να βοηθησω εστω και οικονομικα μια και χωρος απο μερους μου δεν υπαρχει.

Ευχαριστούμε πολύ για την καλή σου πρόθεση Έλβα! Τα γατάκια νομίζουμε ότι είναι λίγο μικρά για στείρωση, αλλιώς θα τα είχαμε τακτοποιήσει;).
Θα πάνε όμως σε γιατρό σύντομα και αν είναι στην κατάλληλη ηλικία θα στειρωθούν εννοείται. αν θες να συνεισφέρεις όταν στειρωθούν, ή ακόμα και να αναλάβεις εσύ το κόστος θα σου είμασταν υπόχρεες:).

Κοιτάξτε, δεν θα το παίξω υπεράνω ή πλούσια, καθώς αν με γυρίσετε ανάποδα τώρα, το μόνο που θα πέσει ειναι τα κλειδιά μου.:(
Οπότε, οποιαδήποτε βοήθεια για τα μικρά (δεδομένου ότι έχω και τα άλλα 3 στο άλλο σπίτι) θα είναι ευπρόσδεκτη.:/:

Ευχαριστούμε πολύ για την καλή σου πρόθεση Έλβα! Τα γατάκια νομίζουμε ότι είναι λίγο μικρά για στείρωση, αλλιώς θα τα είχαμε τακτοποιήσει;).
Θα πάνε όμως σε γιατρό σύντομα και αν είναι στην κατάλληλη ηλικία θα στειρωθούν εννοείται. αν θες να συνεισφέρεις όταν στειρωθούν, ή ακόμα και να αναλάβεις εσύ το κόστος θα σου είμασταν υπόχρεες:).

Δεν ειδα ποσο μηνων ειναι, δικιο εχεις ειναι μικρα ακομη.
Εχω ηδη δωσει χρηματα για στειρωσεις και θα ξαναδωσω και θα ειναι χαρα μου να "αναλαβω" και αυτα τα 2 οταν ερθει η ωρα. Θα ειναι πιο ευκολο για αυτα γιατι θα ειναι ήδη μεσα σε σπιτι.
Ξαναμιλαμε, δεν χανομαστε. "Χρωσταω" και τροφη, να δω ποτε θα μου την φερουν να σας την φερω :)

Κοιτάξτε, δεν θα το παίξω υπεράνω ή πλούσια, καθώς αν με γυρίσετε ανάποδα τώρα, το μόνο που θα πέσει ειναι τα κλειδιά μου.:(
Οπότε, οποιαδήποτε βοήθεια για τα μικρά (δεδομένου ότι έχω και τα άλλα 3 στο άλλο σπίτι) θα είναι ευπρόσδεκτη.:/:

Ειναι μεγαλη η καλωσυνη σου να τα αναλαβεις. Οταν τα "παραλαβεις" σπιτι σου, ειδοποιησε με και θα μιλησουμε να βοηθησουμε.

Με κάλυψε η απάντηση της Κωνσταντίνας. Χθες τα κοίταζα αρκετή ώρα πριν αποφασίσω να τα αφήσω εκεί προς το παρόν .
Για τον αρσενικό μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι τα μπαλάκια του δεν είναι ακόμα έτοιμα να κοπούν.

Αφού και εσύ και η Κάτια μένετε Πειραιά, προτείνω για αρχή 'να αναλάβεις' τα πρώτα τους ιατρικά έξοδα (πχ. το 1ο τους εμβόλιο).
Δεν νομίζω ότι η Κάτια θα 'θελε να τα φιλοξενεί χωρίς ιατρική φροντίδα, δεδομένου ότι έχει και δικές της γατούλες.

Τι λες για αυτό ?

Αν θες στείλε σε κάποιους από μας ένα τηλ επικοινωνίας για να μπορούμε να σε βρούμε αν χρειαστεί κάτι.

Εύχομαι τα γατούλια αυτά να υιοθετηθούν άμεσα και η στειρωσή τους να είναι υποχρέωση του καινούργιου γονιού.

Ελπίζω μόνο αύριο να μας κάνουν την χάρη να είναι εκεί!!!:(
Πάντως όπως και να έχει Κάτια εσύ θα παραλάβεις γατιά αύριο.;)
Τώρα θα είναι american shorthair, θα είναι just shorthair, γατιά θα είναι πάντως:lol:.

Με κάλυψε η απάντηση της Κωνσταντίνας. Χθες τα κοίταζα αρκετή ώρα πριν αποφασίσω να τα αφήσω εκεί προς το παρόν .
Για τον αρσενικό μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι τα μπαλάκια του δεν είναι ακόμα έτοιμα να κοπούν.

Αφού και εσύ και η Κάτια μένετε Πειραιά, προτείνω για αρχή 'να αναλάβεις' τα πρώτα τους ιατρικά έξοδα (πχ. το 1ο τους εμβόλιο).
Δεν νομίζω ότι η Κάτια θα 'θελε να τα φιλοξενεί χωρίς ιατρική φροντίδα, δεδομένου ότι έχει και δικές της γατούλες.

Τι λες για αυτό ?

Αν θες στείλε σε κάποιους από μας ένα τηλ επικοινωνίας για να μπορούμε να σε βρούμε αν χρειαστεί κάτι.

Εύχομαι τα γατούλια αυτά να υιοθετηθούν άμεσα και η στειρωσή τους να είναι υποχρέωση του καινούργιου γονιού.

Μολις τα "παραλαβει" ας μου στειλει εκεινη ή εσυ pm και να μου πει σε ποιο κτηνιατρο θα παει και εγω θα αναλαβω το πρωτο εμβολιο και την αποπαρασιτωση και των 2 γατουλιων. Ισως μαλιστα ξερει και κανενα καλο κτηνιατρο στο Πειραια γιατι ψαχνω και εγω :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back