Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
100_1802.jpg

ειναι και ρομαντικό το παιδί.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τρελαίνομαι για τον μικρό γκριζόαπρο!Είναι πολύ μούρη!Φατσα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμενα μ'αρεσουν οι χοντροκεφαλες!!!:lol:

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37178
αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει:(

Η επιθυμίας σου διαταγή!! :P

100_1823.jpg

100_1818.jpg

100_1816.jpg

Παιδιά εγώ χάζεψα με αυτήν την γάτα. Είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ και με τρελαίνουν τα αυτιά της!!

Κατιαααααααααααα να μου προσεχετε την κοριτσαρα μου...ειναι θεα..μπορει να ειμαι στην ξενιτια(Πατρα)αλλα αυριο γυρναω και αυτη η κοπελαρα θελω να παει στα καλυτερα χερια αν δεν ειχα το ασπρομαυρακι θα την φιλοξενουσα εγω..ειναι τοσο χαδιαρικο το γατουλινακι αυτο που λιωνειςςςςςςςςςςς..και ο χρωματισμος...δεν παιζεται φυσικα!!!!!!!!!:P:P:P

Λοιπόν, να σας πω τα νεώτερα της χθεσινης βραδιας. Όταν γυρισα χθες το απόγευμα στο σπίτι, σκεφτόμουν σε όλη την διαδρομή ότι τα μικρά δεν έχουν κάνει καθόλου τσισάκια και κακάκια. Και λέω, αν δεν κάνουν και σημερα τί να τους δωσω;; Χαμομήλι, γάλα μαγνησίας, τι αλλο;;; Και με το που μπαινω στο σπίτι, μου ερχεται η σφαλιάρα!:blink:
Και οι δυο είχαν πάει στο κρεβατάκι της Μελίνας μου, που είχε την ευγενη καλοσύνη να τους το παραχωρήσει, και το είχαν καταχέσει. Και οι δυο!!!
Και η άμμος τους πεντακάθαρη.:/:
Μετά από λίγη ώρα και αφού ξεβρωμισα το σπίτι, περνάει από δίπλα μου η μικρή. Της δίνω το χέρι μου και δεν φεύγει. Το μύρισε και άρχισε να του τρίβεται. Έρχεται και ο άλλος, από απόσταση αυτός, τρίφτηκε λιγάκι, αλλά δεν μου έδωσε και πολύ αέρα. Τους δίνω κάτι παιχνιδάκια και αυτο ήταν!!!
Ο μικρός έπαιζε σαν τρελός και η μικρή τριβόταν όλη την ώρα πάνω μου.

Κωνσταντίνα την ώρα που στο είπα, είχε πέσει κάτω η μικρή και έκανε κωλοτούμπες και μου τράβαγε το χέρι στο κεφάλι της. Ευτυχία λέω!:up:

Έχουμε όμως ένα θέμα άλλο τώρα, ή μάλλον δυο θέματα.΄Ο μικρός έχει τρελή διάροια και η μικρή μάλλον έχει οίστρο. Το καψερό το πορτοκαλάκι, στην άμμο πάντα, τον έχει πάει νερό.:( Ξεπισινόθηκε το καημένο. Ψυλλιαζομαι σκουλικάκια γιατί κατά τα άλλα είναι μια χαρά το παιδί.
Η μικρή όλο το βράδυ πήγαινε τοιχο τοιχο και έκλαιγε συνέχεια, τρίβεται όπου βρεί, δεν αφήνει τον μικρό να την πλησιάσει και έχει τον κώλο της τουρλωμένο με το που πάω να την χαϊδέψω. Έφτασε η ώρα της στείρωσης μάλλον ε; Τι λέτε;
Σε γενικές γραμμες όμως, έχουμε κάνει προόδους.:D

Χθες πήγαμε οι Βουλα, Κωνσταντινα, Χριστιανα, Ελενη, Αλίνα και εγώ. Δεν πιάσαμε κανένα αλλά ταϊσαμε και χαιδεψαμε πολλά γατάκια!!

100_1837.jpg

Λοιπόν, να σας πω τα νεώτερα της χθεσινης βραδιας. Όταν γυρισα χθες το απόγευμα στο σπίτι, σκεφτόμουν σε όλη την διαδρομή ότι τα μικρά δεν έχουν κάνει καθόλου τσισάκια και κακάκια. Και λέω, αν δεν κάνουν και σημερα τί να τους δωσω;; Χαμομήλι, γάλα μαγνησίας, τι αλλο;;; Και με το που μπαινω στο σπίτι, μου ερχεται η σφαλιάρα!:blink:
Και οι δυο είχαν πάει στο κρεβατάκι της Μελίνας μου, που είχε την ευγενη καλοσύνη να τους το παραχωρήσει, και το είχαν καταχέσει. Και οι δυο!!!
Και η άμμος τους πεντακάθαρη.:/:
Μετά από λίγη ώρα και αφού ξεβρωμισα το σπίτι, περνάει από δίπλα μου η μικρή. Της δίνω το χέρι μου και δεν φεύγει. Το μύρισε και άρχισε να του τρίβεται. Έρχεται και ο άλλος, από απόσταση αυτός, τρίφτηκε λιγάκι, αλλά δεν μου έδωσε και πολύ αέρα. Τους δίνω κάτι παιχνιδάκια και αυτο ήταν!!!
Ο μικρός έπαιζε σαν τρελός και η μικρή τριβόταν όλη την ώρα πάνω μου.

Κωνσταντίνα την ώρα που στο είπα, είχε πέσει κάτω η μικρή και έκανε κωλοτούμπες και μου τράβαγε το χέρι στο κεφάλι της. Ευτυχία λέω!:up:

Έχουμε όμως ένα θέμα άλλο τώρα, ή μάλλον δυο θέματα.΄Ο μικρός έχει τρελή διάροια και η μικρή μάλλον έχει οίστρο. Το καψερό το πορτοκαλάκι, στην άμμο πάντα, τον έχει πάει νερό.:( Ξεπισινόθηκε το καημένο. Ψυλλιαζομαι σκουλικάκια γιατί κατά τα άλλα είναι μια χαρά το παιδί.
Η μικρή όλο το βράδυ πήγαινε τοιχο τοιχο και έκλαιγε συνέχεια, τρίβεται όπου βρεί, δεν αφήνει τον μικρό να την πλησιάσει και έχει τον κώλο της τουρλωμένο με το που πάω να την χαϊδέψω. Έφτασε η ώρα της στείρωσης μάλλον ε; Τι λέτε;
Σε γενικές γραμμες όμως, έχουμε κάνει προόδους.:D

:lol::lol::lol::lol::lol:

συμπερασμα η απο τις μυρωδιες θα πας η απο τη θυληκια! :P:P :lol::lol:

Α! ηθελα να ρωτησω τα κοριτσουδια του Φλοισβου τελικα τα σιροπακια σας βολευουν?? να παρω κ αλλα? :hmm::hmm:

Α! ηθελα να ρωτησω τα κοριτσουδια του Φλοισβου τελικα τα σιροπακια σας βολευουν?? να παρω κ αλλα? :hmm::hmm:

Εγώ δεν ξέρω να σου απαντήσω καθώς με είχαν αφήσει να πιάσω ένα μαυρούλη σε μια καινουργια και αναπτυσσόμενη δυστηχώς γατοσυνοικία και δεν ξέρω τι χρησιμοποίησαν. :hmm:

Το μικράκι είχε σκαρφαλώσει στο δέντρο και μιαούριζε σαν παλαβό το σκασμένο.
100_1836.jpg

Kάτια μήπως να συννενοηθείς με την Έλβα και κανονίσετε το ραντεβού στον κτηνίατρο;;)
Εχτές που πήρα το μήνυμα σου σκέφτηκα παναγίτσα μου, θα μου γράφει ελάτε τώρα να τα πάρετε! ευτυχώς όλα καλά όμως:).
Σιμώνη τα σιροπάκια δεν τα έχουμε δοκιμάσει ακόμα, φαντάζομαι ότι θα τα έχει η Χριστίνα μαζί με την τροφή, την οποία όμως δεν έχω καταφέρει ακόμα να πάω να την πάρω.:redface:

Κάτια η διάρροια μπορεί να είναι είτε από σκουλήκια είτε από αλλαγή τροφής. Αν έφαγαν Whiskas π.χ. κάνει συχνότατα διάρροιες στα γατάκια.
Δεν ξέρω αν πρέπει να πάρουν πρώτα χάπι για σκουλήκια ή σιρόπι για την διάρροια. Θες να ρωτήσω το απόγευμα τη γιατρό και να σου πούμε ?

Αν η μικρή έχει οίστρο πρέπει να πάει για στείρωση άμεσα. Ο μικρός δεν νομίζω να του κάνει κούκου τόσο γρήγορα αλλά ας προσέχουμε.
Σ΄'αυτή τη περίπτωση μήπως να συννενοηθείς με την Έλβα και την γιατρό στον Πειραιά ?

Κάτια η διάρροια μπορεί να είναι είτε από σκουλήκια είτε από αλλαγή τροφής. Αν έφαγαν Whiskas π.χ. κάνει συχνότατα διάρροιες στα γατάκια.
Δεν ξέρω αν πρέπει να πάρουν πρώτα χάπι για σκουλήκια ή σιρόπι για την διάρροια. Θες να ρωτήσω το απόγευμα τη γιατρό και να σου πούμε ?

Αν η μικρή έχει οίστρο πρέπει να πάει για στείρωση άμεσα. Ο μικρός δεν νομίζω να του κάνει κούκου τόσο γρήγορα αλλά ας προσέχουμε.
Σ΄'αυτή τη περίπτωση μήπως να συννενοηθείς με την Έλβα και την γιατρό στον Πειραιά ?
Whiskas????:blink: Όχι καλέ, σιγά μην έδινα στο παιδί Whiskas. Purina Kitten τους έδωσα γιατί μου τελείωσε η Royal και δεν είχε το pet shop που ψωνίζω, μεγάλη συσκευασία.
Θα επικοινωνήσω με την Ελβα να το δρομολογήσουμε άμεσα για την μικρή. Και επ'ευκαιρια να ρίξει και μια ματια στον μικρουλη.

Whiskas????:blink: Όχι καλέ, σιγά μην έδινα στο παιδί Whiskas. Purina Kitten τους έδωσα γιατί μου τελείωσε η Royal και δεν είχε το pet shop που ψωνίζω, μεγάλη συσκευασία.
Θα επικοινωνήσω με την Ελβα να το δρομολογήσουμε άμεσα για την μικρή. Και επ'ευκαιρια να ρίξει και μια ματια στον μικρουλη.

παντως εγω που εδινα καποια στιγμη την purina one kitten στον Λουκουμα του εκανε διαρροια..:/::/:

Να και άλλο ένα μικράκι από την συνοικία της Πιτσίλως
100_1831.jpg

παντως εγω που εδινα καποια στιγμη την purina one kitten στον Λουκουμα του εκανε διαρροια..:/::/:

Ελα ρε;;; Καλά, σήμερα θα παίξει κοτοπουλο με ρυζι, να σφίξουν λίγο οι κώλοι, και θα μας πει και η γιατρος τι θα κάνουμε στη συνεχεια.

Οι φωτογραφίες θα είναι κάτι σαν διαφημιστικά μηνύματα ανάμεσα στα σοβαρά.

Είμαι ενας φτωχος και μόνος καουμπόης
100_1838.jpg

ET phone home
100_1844.jpg

Οι φωτογραφίες θα είναι κάτι σαν διαφημιστικά μηνύματα ανάμεσα στα σοβαρά.

Είμαι ενας φτωχος και μόνος καουμπόης
100_1838.jpg

:lol::lol::lol:

Τι λέτε να πάμε για καφέ στον Φλοίσβο την Κυριακή το μεσημεράκι για να δούνε και οι υπόλοιπες κοπέλες την γατοσυνοικία;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back