SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτη ειναι η μαμα του ομορφου γριζοασπρου που εκεινη τη μερα μας ειχε πιασει απελπισια??
τα ματακια τους ξερεις σε τι κατασταση ειναι??![]()
Ναι αυτη είναι. Δυστυχώς το γκριζόγατο δεν το ξαναείδαμε αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Τα ματάκια τους δεν τα είδα μιας και θηλάζανε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ναι αυτη είναι. Δυστυχώς το γκριζόγατο δεν το ξαναείδαμε αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Τα ματάκια τους δεν τα είδα μιας και θηλάζανε.
αληθεια??

τωρα στεναχωρηθηκα παρα πολυ..
μακαρι τουλαχιστον να ειναι καλα..
κριμα και θα εβρισκε αμεσως σπιτακι..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
αληθεια??τωρα στεναχωρηθηκα παρα πολυ..
μακαρι τουλαχιστον να ειναι καλα..
κριμα και θα εβρισκε αμεσως σπιτακι..
![]()
Μην στεναχωριέσαι είμαι σίγουρη οτι κάποια στιγμή θα μας εμφανιστεί χωρίς να το περιμένουμε, όπως πολλά άλλα.

Voula
Διάσημο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Η Κωνσαντίνα έχει τα 2 πιτσιλάκια, η Κάτια τον πορτοκαλόφατσο και την τιγρούλα, η Στέλλα έχει τον Ερρίκο, εγώ την Ίρμα, ο Ορφέας συνεχίζει να βρίσκεται στο κτηνιατρείο και η Άννα Μαρία το μικρό γκριζάκι.
Νομίζω ότι αν δεν δοθούν 2-3 γατιά για υιοθεσία, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να φιλοξενήσουμε τίποτα άλλο.
Προτάσεις άλλες για φιλοξενίες δεν υπάρχουν πλην της Λέττας που την ευχαριστώ πολύ γιατί η Λέττα έχοντας ήδη αρκετές δικές της γατούλες προσφέρθηκε να βοηθήσει.
Στην Βιβή έστειλα τα στοιχεία της κοπέλλας που είχε επικοινωνήσει με την Kristen και ενδιαφερόταν για γκριζάκι. Ελπιζω το ενδιαφέρον να συνεχίζει να υπάρχει.
Επειδή ο Ορφέας δεν γίνεται πλέον να συνεχίζει να μένει στο κτηνιατρείο και ήδη έχουμε καταχραστεί πάρα πάρα πολύ την καλοσύνη των γιατρίνων, θα φιλοξενηθεί από αυτό το Σάββατο στην Λέττα.
Λέττα, δεν το λέω επειδή του έχω αδυναμία, αλλά πρόκειται για τον super αγαπησιάρη γατούλη.
Απόψε πηγαμε στο κτηνιατρείο με την Κωνσταντίνα, μας άκουγε που μιλάγαμε και αυτός χουρχούριζε ασταμάτητα.
Κάτια, όταν πάτε την μικρή για στείρωση, να πάτε και τον μικρό.
Αν ή Έλβα πληρώσει για την μικρή, ο μικρός θα καλυφθεί από το ταμείο στειρώσεων.
Το μόνο μείον ότι δεν μπορεί να γίνει ταυτόχρονα στείρωση και εμβολιασμός και ίσως χρειαστεί να τα ξαναπάτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ τα φιλοξενώ, ή Λένα (Ελβα) θα καλύψει τα έξοδά τους, η Σοφία θα τα φωτογραφίσει, με την Χριστίνα θα τα πάμε στη γιατρό και με την Ρια θα τα φέρουμε απο την γιατρό!!!

Απλά για το μικρό ανησυχώ γιατί του έχει πάρει πολύ καιρό να εγκλιματιστεί και ακόμα δεν έχει φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο, Με βλέπει και τρέχει.

Voula
Διάσημο μέλος
Υπενθυμίζω ότι ο πορτοκαλόφατσος που έχεις είναι αδερφός του Ορφέα που φιλοξενείται στο κτηνιατρείο και του πιτσιλακίου που έχει η Κωνσταντίνα.
Ε τα αδερφάκια του είναι χαλβαδάκια. Επίσης εξίσου καλό ήταν και το άλλο αδερφάκι τους, αυτό που είχε μπει στην τσάντα της Ρίας, αλλά δυστυχώς αυτό έχουμε πάρα πολύ καιρό να το δούμε

Αυτός ο ταλαίπωρος είναι λίγο πιο τρομαγμένος από τους άλλους.
Θέλει τον χρόνο του.

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑνυπομονώΓενικά η κατάσταση είναι λίγο έως πολύ δύσκολη σχετικά με τις φιλοξενίες/υιοθεσίες.
Προτάσεις άλλες για φιλοξενίες δεν υπάρχουν πλην της Λέττας που την ευχαριστώ πολύ γιατί η Λέττα έχοντας ήδη αρκετές δικές της γατούλες προσφέρθηκε να βοηθήσει.
Επειδή ο Ορφέας δεν γίνεται πλέον να συνεχίζει να μένει στο κτηνιατρείο και ήδη έχουμε καταχραστεί πάρα πάρα πολύ την καλοσύνη των γιατρίνων, θα φιλοξενηθεί από αυτό το Σάββατο στην Λέττα.
Λέττα, δεν το λέω επειδή του έχω αδυναμία, αλλά πρόκειται για τον super αγαπησιάρη γατούλη.
Απόψε πηγαμε στο κτηνιατρείο με την Κωνσταντίνα, μας άκουγε που μιλάγαμε και αυτός χουρχούριζε ασταμάτητα.

θα έχει και φιλενάδες για να παίζει. Μόνο ελπίζω να του έρθει μαλακα και να μην τρομάξει.

Voula
Διάσημο μέλος
Ανυπομονώθα έχει και φιλενάδες για να παίζει.
Μόνο ελπίζω να του έρθει μαλακα και να μην τρομάξει.![]()
Λέττα θες να πεις ότι θα είναι ένας άντρας (!) μόνος του ανάμεσα σε γυναίεκς ??????? Για πόσες μιλάμε?? Θα το φάνε οι κακούργες το μωρό μου

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι όλες γυναίκες θα είμαστεΛέττα θες να πεις ότι θα είναι ένας άντρας (!) μόνος του ανάμεσα σε γυναίεκς ??????? Για πόσες μιλάμε?? Θα το φάνε οι κακούργες το μωρό μου![]()

μαζί με εμένα 6. Όχι μωρέ δεν θα τον φάνε τα μικρούλια μου είναι γλύκα

(αφού χτες το βράδυ που είχε έρθει ένα μωρό στο σπίτι μου καθόντουσταν να τα χαϊδέψει το μωρό). Η Αριαδνη η αρκούδα μου είναι όμως στρίγγλα ούτε και τα μικρά μου αγαπάει
. Όλη την ώρα μία την καλοπιάνω
μία την μαλώνω
γιατί περπατάει και γκρινιάζει .
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ναι όλες γυναίκες θα είμαστεμαζί με εμένα 6.
Όχι μωρέ δεν θα τον φάνε τα μικρούλια μου είναι γλύκα(αφού χτες το βράδυ που είχε έρθει ένα μωρό στο σπίτι μου καθόντουσταν να τα χαϊδέψει το μωρό). Η Αριαδνη η αρκούδα μου είναι όμως στρίγγλα ούτε και τα μικρά μου αγαπάει
. Όλη την ώρα μία την καλοπιάνω
μία την μαλώνω
γιατί περπατάει και γκρινιάζει .
![]()
ποιος τη χαρη του του κουκλου!!

με 6 γυναικες στο σπιτι δεν του δινεται μαζι και καμια βαλεριανα??? 

konstans
Περιβόητο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος

βεβαια θα μου πειτε μονο για light δεν ειναι τα ερμα..απλα ελεγα μηπως..
Voula
Διάσημο μέλος
Σήμερα θα έρθει κανείς εκτός από την Βούλα και εμένα;![]()
Αυτό ακριβώς αναρωτιόμουν κι εγώ ??
Σιμώνη, χρειαζόμαστε τα πάντα. Τη light τροφή θα την ανακατέψουμε μαζί με τις υπόλοιπες κροκέτες. Επομένως τα κρατάς και τα φέρνεις μαζί την Κυριακή στον καφέ, ΟΚ ?
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Αυτό ακριβώς αναρωτιόμουν κι εγώ ??
Σιμώνη, χρειαζόμαστε τα πάντα. Τη light τροφή θα την ανακατέψουμε μαζί με τις υπόλοιπες κροκέτες. Επομένως τα κρατάς και τα φέρνεις μαζί την Κυριακή στον καφέ, ΟΚ ?
οκ!

αφου σας κανει θα τα φερω!! αντε και hill's τα φλοισβογατα! ποιος την χαρη τους!
ενα δικιλο ειναι οποτε οποιος προλαβει τον κυριο ειδε!
ria23
Διάσημο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Επιστρέψαμε στον χώρο τους όσα είχαμε πιάσει την Δευτέρα, συμπεριλαμβανομένου και του μικρού Σείριου
. Μου έχει κοστίσει πολύ το συγκεκριμένο. Από τον Αύγουστο προσπαθούμε να τον πιάσουμε, πριν ένα μήνα εμφανίστηκαν 2 περιπτώσεις υιοθεσίας αλλά ο μικρός αφενός μεν μεγάλωσε αρκετά, αφετέρου αγρίεψε και απλά δεν ήταν για σπίτι.Τι να πω, είναι το τυχερό του να γεννηθεί και να ζήσει εκεί.
Τουλάχιστον η μια από τις δυο κοπέλλες που ήθελε Σειριάκι, θα πάρει το μωρό που πιάσαμε και φιλοξενεί η Άννα-Μαρία.
Γίναμε μέσα στη λάσπη, βραχήκαμε, βάλαμε όσο φαγητό μπορέσαμε και φύγαμε.... άγατες, γιατί βέβαια με τέτοιο καιρό τι να πρωτοκάνεις.
Το δυσάρεστο είναι ότι μαζέψαμε άλλο ένα μωρό πεθαμένο
, προς την πλευρά της πιτσίλως.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ ξεκίνησα εχθές μάθημα κεραμεικής μία φορά την εβδομάδα και το έκανα να πηγαίνω κάθε Τρίτη για να μπορώ να έρχομαι.
Πολύ στεναχωρέθηκα και εγώ με τον Σείριο.Θέλω να του ρίξω μία μπουνιά(με την καλή έννοια πάντα) που μας ταλαιπώρησε τόσο καιρό και κάνει και τον δύσκολο........Ουφ!Τι να πω.
Voula
Διάσημο μέλος
Έδειχνε αν ήταν χτυπημένο ή απλά δεν άντεξε;
Δυστυχώς Χριστιάννα δεν μπόρεσα να καταλάβω.

Ναι συμωνώ απόλυτα, ο μικρός χρειάζεται ξύλο αλλά τώρα πια δεν έχει νόημα.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Το δυσάρεστο είναι ότι μαζέψαμε άλλο ένα μωρό πεθαμένο, προς την πλευρά της πιτσίλως.
Θυμάσαι ποιό ακριβώς μαζέψατε;
Είπατε στο καφέ που έχει δίπλα για την Κυριακή;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool