Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Mπορεί όμως να ευθύνεται και η αντιβίωση. Αυτό θα το διαπιστώσεις μόνο όταν την σταματήσεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα μας πείτε τι κάνατε χθες; Πάλι 2 πήγατε; Τα σκακιεράκια τα πήγατε πίσω; κλπ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλιστα κυρία μου. Εγώ με την Βούλα είμασταν και η Χριστιάννα.
Πήγαμε τα 2 σκακιεράκια πίσω και πήραμε το τρίτο, τον φουντωτό γόη.
Δεν πιάσαμε κανένα άλλο, γιατί πήραμε την παγίδα αλλά ξεχάσαμε ένα βασικό της εξάρτημα, το πορτάκι:redface:. Είχαμε και μια ιστορία με έναν μεθυσμένο σαϊκο που μας κυνήγαγε από πίσω, μια χαρά περάσαμε. Επίσης ο γάτος σου έχει αποβλακωθεί τελείως, εχτές την έβγαλε πάνω σε ένα δέντρο, ούτε που που κατέβηκε ο βλάκας:mad:. Θα βάλω φωτό αργότερα;)

Μάλιστα κυρία μου. Εγώ με την Βούλα είμασταν και η Χριστιάννα.
Πήγαμε τα 2 σκακιεράκια πίσω και πήραμε το τρίτο, τον φουντωτό γόη.
Δεν πιάσαμε κανένα άλλο, γιατί πήραμε την παγίδα αλλά ξεχάσαμε ένα βασικό της εξάρτημα, το πορτάκι:redface:. Είχαμε και μια ιστορία με έναν μεθυσμένο σαϊκο που μας κυνήγαγε από πίσω, μια χαρά περάσαμε. Επίσης ο γάτος σου έχει αποβλακωθεί τελείως, εχτές την έβγαλε πάνω σε ένα δέντρο, ούτε που που κατέβηκε ο βλάκας:mad:. Θα βάλω φωτό αργότερα;)

Ο γάτος μου θέλει εμένα για να κατέβει δεν το έχεις καταλάβει; :P

Θα βάλεις φωτό ε; Την δουλειά μου πας να πάρεις; Φτού σου δεν ντρέπεσαι λιγάκι :P

Μήπως να βγει ημερολόγιο 2010 με φωτό των Φλοισβακίων και στην πίσω σελίδα κάθε μήνα να υπάρχει και κάθε μια από τις ιστορίες που έχετε βιώσει κατά καιρούς; :hmm: Θα είχε ενδιαφέρον:P

Θα βάλεις φωτό ε; Την δουλειά μου πας να πάρεις; Φτού σου δεν ντρέπεσαι λιγάκι :P
Μην νομίζεις, μία με τον δικό σου έχω και άλλη μία με τους 2 κεφάλες. Εμ, εσύ φταις που καλόμαθες τους αναγνώστες:P

Μήπως να βγει ημερολόγιο 2010 με φωτό των Φλοισβακίων και στην πίσω σελίδα κάθε μήνα να υπάρχει και κάθε μια από τις ιστορίες που έχετε βιώσει κατά καιρούς; :hmm: Θα είχε ενδιαφέρον:P

Κορίτσια,
άμα είναι να το κάνουμε πρέπει να το ξεκινήσουμε τώρα γιατί ισα ίσα προλαβαίνουμε. Θα το κάνουμε τελικά ή όχι? Εσείς που έχετε βγάλει φώτος νομίζετε ότι υπάρχει καλό υλικό για την πραγματοποιησει αυτού του σχεδίου?
Άμα είναι η κάθε μία να πάει στο τυπογραφειο της γειτονιάς της και να ρωτήσει πόσο κοστίζει η εκτύπωση ενος τέτοιου ημερολογίου αλλά να πάρει προσφορά για 3 μεγέθη.Και να τα πούμε σε ένα καφέ απο κοντά.Εγώ θα πάω αύριο να δω αν είναι ανοικτό για να ρωτήσω.

Κορίτσια,
άμα είναι να το κάνουμε πρέπει να το ξεκινήσουμε τώρα γιατί ισα ίσα προλαβαίνουμε. Θα το κάνουμε τελικά ή όχι? Εσείς που έχετε βγάλει φώτος νομίζετε ότι υπάρχει καλό υλικό για την πραγματοποιησει αυτού του σχεδίου?
Άμα είναι η κάθε μία να πάει στο τυπογραφειο της γειτονιάς της και να ρωτήσει πόσο κοστίζει η εκτύπωση ενος τέτοιου ημερολογίου αλλά να πάρει προσφορά για 3 μεγέθη.Και να τα πούμε σε ένα καφέ απο κοντά.Εγώ θα πάω αύριο να δω αν είναι ανοικτό για να ρωτήσω.

επισης ηθελα να ρωτησω.. το garage sale θα γινει τελικα? εχω μαζεψει μια ολοκληρη μεγαλη μαυρη σακουλα με ρουχα!:happy::happy:

επισης ηθελα να ρωτησω.. το garage sale θα γινει τελικα? εχω μαζεψει μια ολοκληρη μεγαλη μαυρη σακουλα με ρουχα!:happy::happy:

Θα με σκάσει αυτό το παιδί:mad:. Γιατί ρωτάς εδώ και όχι στο ανάλογο θέμα?:P

Θα με σκάσει αυτό το παιδί:mad:. Γιατί ρωτάς εδώ και όχι στο ανάλογο θέμα?:P

:redface::redface: συγγνωμη..απλα επεδη οργανεται για τα φλοισβογατα παρασυρθηκα..:redface::redface:

παρουσα για αυριο! 5,30 μαζευομαστε,ε? θελω να πω, νυχτωνει νωρις πλεον, κ οσο νωριτερα μπορουμε να ξεκιναμε, τοσο καλυτερα.

Νίνα δυστυχώς όσο και να το θέλουμε, άντε να φτάσουμε κανά 10λεπτο νωρίτερα. Εγώ ειδικά πρέπει να περάσω από την κτηνάιτρο πρώτα για να πάρω 'προς επιστροφή' το σκακιεράκι που πήγαμε για στείρωση την Πέμπτη.

Βουλίτσα μην ξεχάσεις να πάρεις και την παγίδα(με το τζαμάκι:P);)

Τι κάνατε χθες Τσούπρες;

Eχτές πιάσαμε ένα γκριζοτιγρέ(μην ρωτήσεις αν είναι θηλυκό ή αρσενικό-δεν βλέπαμε την τύφλα μας:P) και αφήσαμε πίσω το φουντωτό μαυροσκακιεράκι. είδαμε και τον φίλο σου τον βλάκα:P.
Ρε κορίτσια είναι τόσο καλά γατιά τα σκακιεράκια, είναι κρίμα να βγάλουν τον χειμώνα εκεί:(.

Eχτές πιάσαμε ένα γκριζοτιγρέ(μην ρωτήσεις αν είναι θηλυκό ή αρσενικό-δεν βλέπαμε την τύφλα μας:P) και αφήσαμε πίσω το φουντωτό μαυροσκακιεράκι. είδαμε και τον φίλο σου τον βλάκα:P.
Ρε κορίτσια είναι τόσο καλά γατιά τα σκακιεράκια, είναι κρίμα να βγάλουν τον χειμώνα εκεί:(.

Καλά είναι ο βλάκας μου;
όντως είναι κρίμα να το βγάλουν εκεί το χειμώνα αλλά τι μπορούμε να κάνουμε; :(

Καλά είναι, μάλλον του λείπεις γιατί έχει γίνει πολύ απόμακρος:P.
Τί να κάνουμε, ας ευχηθούμε να βρούνε σύντομα το σπίτι που του αξίζει:/:

Σοφία κανονίστε να κατεβείτε ΣΚ για καφέ. Να αλληλοειδωθήτε με τον μαυρούλη. Εμάς μας σνομπάρει κανονικά.

Ξέρουμε ότι ψάχνουμε ψύλλους στ'αχυρα, αλλά ψάξτε ρε παιδιά τι μπορεί να γίνει με γνωστούς, φίλους κλπ για τα σκακιεράκια.
Είναι όλα μα όλα, τόσο καλά και αγαπησιάρικα. Αρκεί κάποιος κήπος προστατευμένος, δεν είναι απαραίτητο να είναι μέσα σε σπίτι.
Και πλέον ΟΛΑ τους είναι στειρωμένα.

Λογικά αυτό το ΣΚ θα καταφέρω να πάω να τα δω γιατί μου έχουν λειψει κιόλας.
Όποια θέλει μπορεί να μου κάνει παρέα. Το πιο πιθανόν είναι να πάω Κυριακή πρωί.

Ο χαμένος σας έχει στο φτύσιμο ε; Είναι αγαπουλίνος και πολυλογάς μαζί μου. Θα του δώσω μια κουτουλιά εκ μέρους σας όταν τον δω.

Όποια θέλει μπορεί να μου κάνει παρέα. Το πιο πιθανόν είναι να πάω Κυριακή πρωί
Ok, θα μιλήσουμε..

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back