SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Είδαμε και τον Μπούρδα μου, τα είπαμε και του είπα κορίτσια να σας αφήσει να τον πιάσετε αυριο δεν ξέρω βέβαια αν μου κάνει την χάρη αλλά εγώ προσπάθησα. Του έβαλα φαγάκι και του έδωσα πολλά πολλά χαδάκια (έχω και μαρτυρες για να μην λέτε). Σας παρουσιάζω λοιπόν τον Μπούρδα μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

κ βλέπουμε τα γατόνια.ΠΕς μου κάτι, η όμορφούλα τιγρούλα με το άσπρο λαιμοδάκι πόσο είναι περίπου? πριν καμια 10αρια μέρες είδαμε στη μαρίνα του φλοίσβου μια παρόμοια γατούλα 6-9 μηνών, πολύ ναζιάρα, και πανέμορφούλα που μας έκανε καμπουράκια κ την χαιδέψαμε. ήταν εκεί γύρω στα καφέ κ έμοιαζε σχετικά καλοζωισμένη, αυτό που λέμε γάτα που είναι για σπίτι

Αν είναι η ίδια μιλάμε για εξαιρετικό τιγροκουκλάκι

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Α!! Στην μαμά μου πάω!!
Δεν έχω ωραία μαμά;
tzoutzou
Διάσημο μέλος

Και οντως κοριτσια,αυτον τον Μπουρδα που εμεις κυνηγαγαμε γυρω γυρω με την κονσερβα για να μας κατσει,η Σοφια τον χαιδεψε και του αρεσε κιολας!!!!!!!
ΑΑΑΑΑΑ,ελειπαν πολλα απο τα μπολ...τι να εγιναν αραγε???

SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
υπέροχες φωτό Σοφία, όπως πάντα μας μεταφέρεις εκείκ βλέπουμε τα γατόνια.
ΠΕς μου κάτι, η όμορφούλα τιγρούλα με το άσπρο λαιμοδάκι πόσο είναι περίπου? πριν καμια 10αρια μέρες είδαμε στη μαρίνα του φλοίσβου μια παρόμοια γατούλα 6-9 μηνών, πολύ ναζιάρα, και πανέμορφούλα που μας έκανε καμπουράκια κ την χαιδέψαμε. ήταν εκεί γύρω στα καφέ κ έμοιαζε σχετικά καλοζωισμένη, αυτό που λέμε γάτα που είναι για σπίτι
Αν είναι η ίδια μιλάμε για εξαιρετικό τιγροκουκλάκι![]()
Ευχαριστώ πολύ για το κομπιμέντ.
Δεν ξέρω πόσο μηνών είναι, πάντως αυτή δεν πολυχαιδευεται και δε νομίζω κιόλας να φεύγει και πολύ μακριά από το σημείο που είναι. Κάθε φορά που πάμε εκεί την βρίσκουμε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαρη αδερφη,τελικα τα σκακερακια δεν τα εβγαλες φωτο?????Υπεροχη μερα για βολτα(τουλαχιστον στα Νοτια) και τα γατια ειχαν βγει σχεδον ολα εξω για να λιαστουν μετα απο τη βροχη!!!!!Κι εμενα με στεναχωρησε το γεγονος οτι δεν ειδαμε το Μπικινατο απο τα σκακερακια και ελπιζω να ηταν τυχαιο γεγονος
Και οντως κοριτσια,αυτον τον Μπουρδα που εμεις κυνηγαγαμε γυρω γυρω με την κονσερβα για να μας κατσει,η Σοφια τον χαιδεψε και του αρεσε κιολας!!!!!!!
ΑΑΑΑΑΑ,ελειπαν πολλα απο τα μπολ...τι να εγιναν αραγε???![]()
Όχι αδερφή τα σκακιεράκια δεν τα έβγαλα φωτογραφία καθώς ο άρχοντας έμεινε πίσω να τρώει ψαράκια και τα άλλα δύο με πήραν από πίσω για να τους βάλω να φάνε, οπότε σκακιεράκια αυτή την φορά δεν έχουμε.
όντως έλειπαν σχεδόν όλα τα μπολ! Μα που πήγαν;
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος

Για τον χαδιάρη από τα σκακιεράκια θα τσεκάρουμε σήμερα.
Όσο για τα πιατάκια Αλίνα, ναι εξαφανίζονται συνέχεια, αλλά ίσως είναι λόγω βροχής.
Voula
Διάσημο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα πρόσεξα μια λεπτομέρεια ; Μήπως η Αλίνα εννοεί ότι εξαφανίστηκαν τα μπολ από κει που ταίζουμε τα σκακιεράκια ? Αν είναι αυτό, τα έχουμε μεταφέρει προς τα πάνω γιατί με τα κύματα που είχε τελευταία φορά, δεν υπήρχε περίπτωση να μπορούν να φάνε στο 'γνωστό σημείο'
Όχι εκείνα τα μπολάκια (μαύρα είναι) ήταν πάνω στα δεντρα, τα βρήκα και τους έβαλα να φάνε. Λέει για όλα τα υπόλοιπα μπολάκια. Βρήκαμε μόνο 4 πάνω κάτω (εκτός από τα μπολάκια στα σκακιερακια) στο σύνολό τους σε όλη την διαδρομη.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool