Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εύγε φωτογράφε, πολύ ωραίες φωτογραφίες.:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η μαυρόασπρη είναι στειρωμένη, είναι αυτή που είχαμε ξαναπάει στον γιατρό, που είχε δαγκωθεί από σκύλο;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σαν αγελαδίτσα είναι και πολύ νιαουριστή γατούλα (εκτός και αν είχε πεθάνει στην πείνα γιατί έπεσε κατευθείαν με τα μούτρα στο φαϊ) :)

θα τα πουμε σημερα κανονικα κοριτσια:)

Πολύ δύσκολη βραδιά η αποψινή...από την στιγμή που παρκάραμε τα αυτοκίνητα με την Κωνσταντίνα, ο αέρας μας πήρε και μας σήκωσε.
Στο δρομάκι που είναι κατά μήκος στα βράχια ήταν αδύνατον να πας από τα κύματα:( Τα γατόνια στην πλειοψηφία τους άφαντα.
Ένας θεός ξέρει που να είχαν κρυφτεί:/: Στην πλευρά της πιτσίλως είδα
μόνο την μαυρόασπρη και τα δύο τιγρέ, τα στειρωμένα.
Ότι προσπάθειες κάναμε με την παγίδα απέτυχαν:(
Βάλαμε φαγητό όπου μπορούσαμε και φύγαμε. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, οι επόμενες δυο μέρες θα είναι με πολύ βροχή και αέρα. Ελπίζω την Πέμπτη που θα ξαναπάμε ο καιρός να έχει φτιάξει κάπως και να τα δούμε ότι είναι καλά.
Και να είναι εκεί, στις θέσεις τους.

Βουλα την ωρα που εφευγα ειδα και τον πορτοκαλοασπρο φουντωτο...να τρωει με τα αλλα..τι κουκλος ειναι απο κοντα δεν λεγεται..να ηταν και λιγο πιο ηρεμος..:/:

οχι απλα δυσκολες συνθηκες, μετα βιας μπορουσαμε να σταθουμε εμεις.. οποτε πολλες θετικες σκεψεις για τα γατονια μας παρακαλω! ρια, εννοεις εναν μακρυτριχο ασπρο με κανελλι σταμπες, που μοιαζει παρατημενος εκει, κ οχι "ντοπιος"?

οχι απλα δυσκολες συνθηκες, μετα βιας μπορουσαμε να σταθουμε εμεις.. οποτε πολλες θετικες σκεψεις για τα γατονια μας παρακαλω! ρια, εννοεις εναν μακρυτριχο ασπρο με κανελλι σταμπες, που μοιαζει παρατημενος εκει, κ οχι "ντοπιος"?

ναι Νινα αυτον εννοω..τετοιο καλοθρεμενο και προσεγμενο γατι...ασε επεθα πλακα παλι..ειδικα σημερα που τον ειδα απο πολυ κοντα δυστυχως δεν προλαβα να του βγαλω φωτο τρομαξε και κρυφτηκε..:/:

μα ειναι ενας κουκλος! δν μπορω να καταλαβω ποιος αρχοντομ...ας τον παρατησε.:mad::mad: το γατι αυτο θα σκασω αν δν το τσακωσω! τον λυπαμαι τοσο πολυ, γιατι μοιαζει τοσο καλομαθημενος, κ ειναι τοσο φοβισμενος τωρα.. παντα τρωει τελευταιος απτα αλλα γατια ο κακομοιρης:( πολυ χαιρομαι που τον ειδες! καιρου επιτρεποντος, την επομενη φορα να τραβηξουμε φωτο, να καταλαβουν κ οι υπολοιποι για τι ομορφια λεμε..

Μια χαρά θα είναι τα γατάκια, μην στεναχωριόμαστε, θα τα δείτε όλα την Πέμπτη να σας περιμένουν. Θετική σκέψη θέλω μόνο!

Απόψε μπορούμε να πούμε ότι η εξόρμηση πήγε πολύ καλά.
Είμαστε εγώ και η Κωνσταντίνα (κλασσικά) και η Χριστιάννα. Πιάσαμε 2 αρσενικά και 1 θηλυκιά.
Συγκεκριμένα, ο πρώτος αρσενικός, αυτός με τα άσπρα πατούσια, που είναι στην παρεά του μαυρούκου της Σοφίας.
Τα υπόλοιπα δύο (αρσενικό και θηλυκό) από αυτά που είναι στην αρχή.
Μια γκριζούλα θηλυκιά και το δεύτερο αρσενικό:hmm:δεν θυμάμαι να σας πω περιγραφή......Κωνταντίνα help, πες εσύ.
Κατά τα άλλα, τα περισσότερα γατόνια στις γνωστές θέσεις τους.

Το μόνο μελανό σημείο για σήμερα ότι δεν είδα την Τζούλια, τη μαμά σκακιερίνα και το παιδί της, αυτό που δεν είδε και η Σοφία την Κυριακή.
Τα σκέφτομαι πολύ....

Σοφία ξέχασα να σου πω ότι και προχθές την Δευτέρα με τον μεγάλο χαμό του αέρα και σήμερα, ο μαυρούκος σου είναι στην θέση του (αλλά δεν μας κάθεται...)
Σταρ της βραδιάς, ο αδερφός της Σίσσυς . Τι γατόνι είναι αυτό, δεν μπορείτε να φανταστείτε (όσοι δεν το ξέρετε). Πολύ κρίμα και γι'αυτόν να παραμένει αδέσποτος και να μην υπάρχει ένας χώρος να φιλοξενηθεί κάπου.
Πράγμα που ισχύει και για τα σκακιεράκια επίσης:(

Καλημέρα!:)
Εχτές όντως πήγε καλά. αν εξαιρέσεις ότι έπρεπε κάθε γάτα να την ψάχνουμε με τον φακό για να δούμε αν είναι στειρωμένη, γιατί τα φώτα άργησαν να ανοίξουν, ήταν όλα οκ.
Αυτό που δεν θυμάται η Βούλα είναι ένας αρσενικός ασπρόμαυρος(όχι ο αγαπημένος της Αλίνας).
Είχα και μια πολύ ωραία συζήτηση με μια κυρία, η οποία όταν της είπα ότι τα παίρνουμε για να στειρώσουμε και τα γυρνάμε πίσω, μου είπε ότι "καλά και άμα τα στειρώσετε όλα τί θα γίνει; Δεν θα γεννηθούν νέα; γιατί έτσι είναι ο κύκλος τους μωρέ, κατά τα λεγόμενα της.
Δεν το συνέχισα, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να έβγαζα άκρη.:mad:

Μπράβο κορίτσια για την καλή ψαριά :up:

Εμείς την Τζούλια την είδαμε την Κυριακή, τον Μπικινάτο δεν είδαμε.

Όσο για τον Μπούρδα μου, αν όλα πάνε καλά θα σας έρθω την Δευτέρα για να τον αναλάβω!! :)

Να έρθεις, να έρθεις γιατί θα φάει πολύ ξύλο αλλιώς! Ούτε που πλησιάζει λέμε:mad:

μου είπε ότι "καλά και άμα τα στειρώσετε όλα τί θα γίνει; Δεν θα γεννηθούν νέα; γιατί έτσι είναι ο κύκλος τους μωρέ, κατά τα λεγόμενα της.

Ναι, θα φοβήθηκε μήπως σταματήσει να βλέπει μικρά άρρωστα, νηστικά, ταλαιπωρημένα γατάκια να κάνει χάζι όταν κάνει τη βόλτα της.:mad::mad::mad:
Καλό είναι να ενημερώνεται ο κόσμος, αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι άλλα ακουν και άλλα καταλαβαίνουν! Υπομονή κορίτσια και κουράγιο, γιατί κάνετε πολύ σπουδαία δουλειά!:up:

μπραβο κοριτσια, παντα τετοια! :up: να ρωτησω, αν θυμαστε να ειδατε, καπου προς τη μεση της διαδρομης, εκεινον τον κουκλο τον ασπρο-πορτοκαλι μακρυτριχο? (καθενας κ οι αδυναμιες του, τι να κανουμε:P)

Ναι Νίνα μου τον είδα εγώ. Περίμενε κάπου κρυμμένος και όταν απομακρύνθηκα πήγε να φάει.

αχ το δειλο μου το παιδακι ! ευχαριστω βουλα μου:) μακαρι κ ο μπικινατος μου να ειναι καλα!

Μετά απο πολύ καιρό που έχω να μπώ μέσα επιτέλους τα κατάφερα.Μπορώ να πώ μετά απο την χθεσινή βόλτα στο Φλοίσβο ξετρελάθηκα και εγώ με τον φουντωτό - χοντρό φρεσκοπαρατημένο πορτοκαλόασπρο που είδα.

αγαπητη μας χρυσσα σας ευχαριστουμε πααααααααααρα πολυ για τα 50 ευρω που μας εβαλες, θα επενδυθουν καταλληλως και φιλια πολλα στη μπουμπου και στο μπεμπε:):)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back