τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
"κ δν καταλαβαινω γιατι αυτη η τρελη με τυφλωνει βραδυατικα
"(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)"τι θες? μωρο ειμαι, οχι χαζο
μ εχεις εκνευρισει κοπελια με αυτο το φως!"(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
τα δυο νεα μας μωρα ξεδιψουν
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)η πιο μεταξωτη γουνα κ το πιο δυνατο χουρχουρητο, απτο νεο μας μαυρουλι(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

σημ: ηταν θεοσκοτεινα, εκανα ο,τι καλυτερο μπορουσα. παντως μην ανησυχειτε, δν θα εγκαταλειψω τη δουλεια μου, κυνηγωντας καριερα φωτογραφου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
aporw
Διακεκριμένο μέλος
ενας κουκλος τιγρης:(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
τα δυο νεα μας μωρα τρωνε ορεξατα ορεξατα(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
η πιο μεταξωτη γουνα κ το πιο δυνατο χουρχουρητο, απτο νεο μας μαυρουλι(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
σημ: ηταν θεοσκοτεινα, εκανα ο,τι καλυτερο μπορουσα. παντως μην ανησυχειτε, δν θα εγκαταλειψω τη δουλεια μου, κυνηγωντας καριερα φωτογραφου![]()
αυτο το μαυρακι μπορει να ειναι ενα που ειχα σταμπαρει κι εγω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
.Εχτές δεν είχαμε μεγάλη επιτυχία, γιατί τα γατιά είχαν ταϊστεί. Πιάσαμε ένα ασπρόμαυρο θυληκό στην μπροστινή πλευρά(αυτό που μπερδεύαμε με την Τζούλια).
Αυτό που μου έκανε τρομεερή εντύπωση, είναι ότι μπήκε στην παγίδα ένα γατί και όταν το είδαμε με τον φακό διαπιστώσαμε ότι είναι ένα καινούργιο γατί, πολύ πρόσφατα στειρωμένο και με κομμένο αυτί. Τουλάχιστον το στείρωσαν πριν το παρατήσουν οι άθλιοι, όποιος κι αν ήταν. Είδαμε ακόμα και δύο νέες αφίξεις, τα 2 μικρά που έβαλε η Νίνα, τα οποία μάλλον ήταν τα γατάκια που είχαμε δει στην καφετέρια όταν είχαμε πάει για καφέ και απλώς κατέβηκαν πιο κάτω.
Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το ότι έχει στειρωθεί ένας ''ικανοποιητικός'' αριθμός γατιών εκεί πέρα δεν σημαίνει τίποτα γιατί όλοι ξέρουμε ότι οι γάτες του Φλοίσβου δεν τελειώνουν ποτέ και έχουν γεννηθεί νέα μωρά τα οποία θα μεγαλώσουν και άντε πάλι απο την αρχή.
Επίσης αυτό που νομίζω πάλι ότι πρέπει να συζητηθεί είναι ότι δύο άτομα είναι κάθε Δευτέρα και Πέμπτη (Βούλα και Κωνσταντίνα) εκεί απο την αρχή του θέματος και κάποιοι απο εμάς αναπαφτήκαμε απο αυτό με το να μην πηγαίνουμε να βοηθάμε ενώ τώρα χρειάζεται περισσότερη βοήθεια που σκοτεινιάζει νωρίς και όπως και να έχει κίνδυνοι υπάρχουν πάντα απο τρελλούς ή απο ότι άλλο φανταστείς που δύο κοπέλες στα σκοτάδια είναι όπως και να έχει επικίνδυνο.Γι' αυτό πρέπει πάλι να ανασυγκροτηθούμε και να πηγαίνουμε εν αλλάξ όπως είχαμε πεί να κάνουμε.
Τέλος θέλω να πώ σε όλους να βοηθήσουν στο ημερολόγιο του Φλοίσβου που είναι καταπληκτικό!!!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος

Αυτό σημαίνει ότι έχει στειρωθεί από κάποιον που ξέρει ότι στις αδέσποτες κόβουν το αυτί και "απλά" έχει παρατηθεί εκεί.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Παιδιά ψυχραιμία. Μήπως η γατούλα έχει στειρωθεί από κάποιον με ιδιωτική πρωτοβουλία
.ϊσως κάποιος εθελοντής την στείρωσε και την επανατοποθέτησε
Ράνια αυτό που δεν έχεις καταλάβει και προσπαθεί μάλλον η Κωνσταντίνα να εξηγήσει είναι ότι μετά από 4 μήνες εκεί, γνωρίζουμε το 99% των κατοίκων.
Ξέρουμε όλες τις γατό-φατσες του Φλοίσβου, ξέρουμε ποιο καινούργιο εμφανίζεται ή ποιο εξαφανίζεται. Τα έχουμε μάθει πλέον ΟΛΑ.
Για να μην πω ότι εμάς μας έχουν μάθει μέχρι και τα βράχια.
Οι άνθρωποι που έρχονται συστηματικά βόλτα μας ξέρουν, μας χαιρετούν, ρωτούν τι κάνουμε ή αν έχουμε πιάσει κάτι.Αν κάποιος ενδιαφερόταν να βοηθήσει, μπορύσε άνετα να μιλήσει μαζί μας.
Επομένως η γατούλα είναι απόλυτα βέβαιο ότι δεν ήταν κάτοικος της περιοχής.
Ούτε μπορώ να θεωρήσω αυτόν που την στείρωσε εθελοντή. Γιατί μπορεί να ήταν η γάτα της αυλής του, της πυλωτής του, και εγώ δεν ξέρω τι και την΄έφερε και την παράτησε εκεί.
Πρακτικά σε μας, μας έκανε καλό γιατί γλυτώσαμε 40 ευρώ από το ταμείο.
ria23
Διάσημο μέλος

μιας που λειτουργουν και οι κτηνιατροι ..
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Να πάρετε πολλά στην έκθεση ε?
Επίσης μπράβο σε όσους ακόμα αντέχουν και τρέχουν

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η Zoofiliki Ilioupolis Elsi Lambrou ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΕΤΑΕΙ ΓΑΤΑΚΙΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΣΤΟ ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μακάρι να βρει ένα από τα Φλοισβόγατα σπιτάκι! Εκτός από το ολόμαυρο στα Σκακιεράκια, ποια άλλα υπάρχουν?? Να του τα στέιλω όλα και να διαλέξει???
ή να προωθήσουμε τον Σκακιεράκο που είναι ήμερος
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Αν θέλει πες σε όποιον είναι να έρθει το απόγευμα.
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Αυτό εδώ είναιενας κουκλος τιγρης:(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
τα δυο νεα μας μωρα ξεδιψουν(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
η πιο μεταξωτη γουνα κ το πιο δυνατο χουρχουρητο, απτο νεο μας μαυρουλι(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
σημ: ηταν θεοσκοτεινα, εκανα ο,τι καλυτερο μπορουσα. παντως μην ανησυχειτε, δν θα εγκαταλειψω τη δουλεια μου, κυνηγωντας καριερα φωτογραφου![]()

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να της στείλω και το Σκακιεράκι??
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool