Γάτες Φλοίσβου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
μπραβο κοριτσια, χιλια μπραβο σας αξιζουν πραγματικα......:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν σήμερα το απόγευμα μαζευτήκαμε εγώ, η Κωνσταντίνα, η Χριστιάννα και η Νίνα:)Ξεκινησαμε με τάισμα από την πλευρά της πιτσίλως και στην συνέχεια στήσαμε την παγίδα στη μέση, στο σημείο που είναι ο μπούρδας της Σοφίας:P Πρώτο θύμα της παγίδας ο παρατημένος πορτοκαλόασπρος:up:, αυτός που μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν τολμούσε να βγει μέσα από τα βράχια εξαιτίας του φόβου του.
Στην συνέχεια πιάσαμε μια πορτοκαλένια γατούλα (υποθέτουμε ότι είναι γατούλα κι όχι γατούλης) από αυτές που είναι new arrival.
Μετά η Κωνσταντίνα με την Νίνα πήρανε την παγίδα και πήγανε στο μπροστινό σημείο και εγώ με την Νίνα ταίσαμε τον υπόλοιπο πληθυσμό.

Το καλύτερο έγινε στο τέλος:hmm: Πιάστηκε ο κεφάλας Νο 2 :up::up::up:, o oποίος ήδη αυτή την στιγμή που σας γράφω έχει χάσει τα γκρι μπαλάκια του:D.

Αν ξεχνάω κάτι, συγχωρέστε με, είμαι πτώμα από την κούραση. Περισσότερα από τα κορίτσια αύριο.

Τέλεια!!!:up::up:
Μπράβο κορίτσια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν σήμερα το απόγευμα μαζευτήκαμε εγώ, η Κωνσταντίνα, η Χριστιάννα και η Νίνα:)Ξεκινησαμε με τάισμα από την πλευρά της πιτσίλως και στην συνέχεια στήσαμε την παγίδα στη μέση, στο σημείο που είναι ο μπούρδας της Σοφίας:P Πρώτο θύμα της παγίδας ο παρατημένος πορτοκαλόασπρος:up:, αυτός που μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν τολμούσε να βγει μέσα από τα βράχια εξαιτίας του φόβου του.
Στην συνέχεια πιάσαμε μια πορτοκαλένια γατούλα (υποθέτουμε ότι είναι γατούλα κι όχι γατούλης) από αυτές που είναι new arrival.
Μετά η Κωνσταντίνα με την Νίνα πήρανε την παγίδα και πήγανε στο μπροστινό σημείο και εγώ με την Νίνα ταίσαμε τον υπόλοιπο πληθυσμό.

Το καλύτερο έγινε στο τέλος:hmm: Πιάστηκε ο κεφάλας Νο 2 :up::up::up:, o oποίος ήδη αυτή την στιγμή που σας γράφω έχει χάσει τα γκρι μπαλάκια του:D.

Αν ξεχνάω κάτι, συγχωρέστε με, είμαι πτώμα από την κούραση. Περισσότερα από τα κορίτσια αύριο.
:lol::lol::lol:
ο πορτοκαλοασπρος, ειναι αγορακι οντως τελικα? ή μηπως πρεπει να πω ηταν?

ο πορτοκαλοασπρος, ειναι αγορακι οντως τελικα? ή μηπως πρεπει να πω ηταν?
Νίνα, ο πορτοκαλόασπρος παίζει να είναι ήδη στειρωμένος. Θα το μάθουμε αύριο;)

Υπενθυμίζω σε όλους ότι ο συγκεκριμένος γατούλης βρέθηκε παρατημένος στον Φλοίσβο από τον Σεπτέμβρη και μετά. Είναι τόσο όμορφος και ειναι ακόμα ένα γατούλι από αυτά που θα έπρεπε να ζουν σ'ένα σπίτι και όχι σαν αδέσποτο.

Τί να γράψω κι εγώ, τα είπε όλα η Βούλα.:D
Καθόμασταν με την Χριστιάννα και τον βλέπαμε να μπαίνει στην παγίδα και λέγαμε αποκλείεται, θα φάει λίγο και θα φύγει. Έτρωγε, έτρωγε, ε λέγαμε κι εμείς δεν θα πατήσει το σκαλοπατάκι. Και όμως τελικά το πάτησε.:up::up:
Φεύγοντας εχτές ήμουν πολύ-πολύ χαρούμενη, ήταν μια πολύ καλή βραδιά, όχι τόσο για πόσα πιάσαμε, αλλά για το ποια πιάσαμε. Άντε, επόμενος να είναι ο κεφάλας μου:cool:

Άντε, επόμενος να είναι ο κεφάλας μου:cool:

O κεφάλας σου μαζί με τον μαυρο-μπούρδα:lol:

Σοφία που είσαι παιδί μου ????????? Γιατί δεν σχολιάζεις τίποτα ???

Επίσης να πω ότι η Χριστιάννα είναι ήρωας, γιατί σήκωσε μέχρι το αμάξι την παγίδα με τον κεφάλα μέσα. Όσες έχουν σηκώσει την παγίδα καταλαβαίνουν, φανταστείτε ΚΑΙ τον κεφάλα μέσα.:P

Επίσης να πω κι εγώ ότι ο γιατρός και η βοηθός έπαθαν πλάκα όταν τον είδαν μέσα στην παγίδα. Και η φοβερή ατάκα/ερώτηση κρίσεως ; αυτός ο γάτος είναι αδέσποτος ?:lol::lol:

Παιδιά όση ώρα περίμενα χθες για να τον παραδώσω, έβαλα τα δαχτυλά μου και τον χάιδευα. Και αυτός από τον φόβο του ούτε κιχ δεν έκανε.

Ποιός Κεφάλας είναι αυτός, μωρέ; Με τις γρατζουνιές στη μύτη; Ο Κεφάλας της Βούλας; Ε, ρε... τι όνειρο να έβλεπε, ο ταλαίπωρος, που ξεστολίστηκε πριν τις γιορτές:lol:

Όσα μπράβο και να πω εγώ δεν έχουν σημασία. Σημασία έχει η χαρά που φαίνεται ολοκάθαρη στα μηνύματα της Βούλας και της Κωνσταντίνας, που δεν έχουν παρατήσει την προσπάθεια ούτε για μια στιγμή. Κορίτσια, είμαι περίφανη για σας. Όλες είμαστε!
Όσο για το βάρος της παγίδας ΜΑΖΙ με τον Κεφάλα μέσα... με τσιμπάει η μέση μου που το σκέφτομαι και μόνο. Εγώ τη σήκωσα από τα βράχια ως το αμάξι με την τιγρούλα μέσα, που είναι η μισή γάτα σε βάρος, και για καμιά βδομάδα μετά έσερνα τα πόδια μου από τους πόνους:/:

Ψιτ, ο κεφάλας με τις γραντζουνιές είναι ο κεφάλας ΜΟΥ και δεν τον δίνω σε καμιά σας:P. Ο άλλος ο ασπρομπλε.
Όσο για το βάρος τη παγίδας, δεν κατάλαβες. Η παγίδα που είχες σηκώσει εσύ(γιατί φαντάζομαι ότι θα εννοείς την παλιά παγίδα), μπροστά σε αυτήν που έχουμε τώρα ήταν..........πούπουλο:lol:.

Ρε Κωνσταντίνα, να πάω να πάρω ένα καροτσάκι με ιμάντες να τσουλάτε την παγίδα; :hmm: Θα πάθετε ζημιά, σαν εμένα... Χωρίς πλάκα, τώρα, σκεφτείτε το και μιλάμε με πμ.

Αχ μπράβο κορίτσια πολύ χάρηκα:up::up::up: κ είχα ένα καλό προαίσθημα εχτές το πρωί ότι κάτι καλό θα πιάνατε, κ να που τα καταφέρατε.

Αντε σειρά εχει ο κεφάλας της κωνσταντίνας:up::lol::lol: άντε παιδί μου κ εσύ, κάνε το κάτι παραπάνω, να τον αρπάξετε, τι κάθεσε κ τον κοιτάς?? Κουνήσου λίγο, νιαούρισε λίγο:blink::blink::lol:
αν δεν ξέρεις να νιαουρίζεις, να πεις στην κάτια να σου δείξει, μιλάμε νιαουρίζει σαν τέλεια γάτα, δεν την ξεχωρίζεις, φοβερό ταλέντο λέμε;)
Καλά την παγίδα με τα γατιά μέσα την σηκώνετε ε? έπαθα μόλις το διάβασα, :hmm: μια δυο φορές έχω δει να πιάνουν έτσι κ δεν θυμομουν ότι μετά την μεταφέρεις με το γατί μέσα, νόμιζα ότι βάζεις γατοφόρο στο άνοιγμα κ μεταφέρεις έτσι το γατί;);), πω πω κορίτσια προσοχή με το βάρος.. δεν είναι αστείο, καλύτερα να το κάνετε δύο μαζί γιατί με την μέση δεν παίζουν.

Αντε κ στους άλλους κεφάλες του φλοίσβου:):):)

:up::up::up::up::up:ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ!!!!!!!:up::up::up::up::up::up::up:

100_1800.jpg

Μπράβο ρε κορίτσια!! Και σκεφτόμουνα να το παρατήσω πάλι το μάθημα χθες για να έρθω αλλά με έπιασαν τύψεις και έστριψα τελευταία στιγμή προς Πειραιά στην Συγγρού!! Έχασα μια ιστορική μέρα!!!! Φτού σου!!

Πότε θα τον πάτε πίσω; Τουλάχιστον να μπορέσω να έρθω τότε.

Τα μεταφέρουμε τα γατιά κι εμείς μωρέ, απλώς επειδή ο κεφάλας που πιάσαμε ήταν λίγο μεγάλος για τις γατοφόρους που είχαμε, είπαμε να τον μεταφέρουμε έτσι;).
Όσον αφορά τον δικό μου κεφάλα, είναι πολύ άτιμο γατί. Τώρα τελευταία τί κάνει ο πούσ΄$$ς; Έρχεται κοντά μας και τρίβεται για χάδια!αν πλησιάσεις βέβαια φεύγει. Και πίστεψε με, το μόνο που δεν έχω κάνει είναι να του νιαουρίσω. Τί στο μιλητό τον ρίχνω, τί στους μεζέδες, τί τον κυνηγάω μες στα βράχια, είναι πολύ πονηρός. Κυριακή κοντή γιορτή όμως! Μπουαχαχα:cool:

Πότε θα τον πάτε πίσω; Τουλάχιστον να μπορέσω να έρθω τότε.
Η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμαστε να τον κρατήσουμε στον κτηνιατρείο για τριήμερα βασανιστήρια, με χάδια και γλυκόλογα:lol::lol::lol:.
Την Δευτέρα θα τον γυρίσουμε;)

Σοφία πότε σου είπα για τελευταία φορά ότι είσαι ΑΠΑΙΧΤΗ:lol::lol::lol:
Εσύ και οι φοβερές φωτογραφίες σου.:D

Η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμαστε να τον κρατήσουμε στον κτηνιατρείο για τριήμερα βασανιστήρια, με χάδια και γλυκόλογα:lol::lol::lol:.

Μπορώ να έρθω και εγώ στα "βασανιστήρια"; Ξέρω να "βασανίζω" καλά, θα το ζουλίξω πολύ :P

Σοφία πότε σου είπα για τελευταία φορά ότι είσαι ΑΠΑΙΧΤΗ:lol::lol::lol:
Εσύ και οι φοβερές φωτογραφίες σου.:D

Ευχαριστώ :redface:

Επίσης να πω κι εγώ ότι ο γιατρός και η βοηθός έπαθαν πλάκα όταν τον είδαν μέσα στην παγίδα. Και η φοβερή ατάκα/ερώτηση κρίσεως ; αυτός ο γάτος είναι αδέσποτος ?:lol::lol:

Παιδιά όση ώρα περίμενα χθες για να τον παραδώσω, έβαλα τα δαχτυλά μου και τον χάιδευα. Και αυτός από τον φόβο του ούτε κιχ δεν έκανε.

• Με ποιον έπαθαν πλακα? Τον κεφάλα? ή τον πορτοκαλόγατο?:hmm:
  • Πράγματι από τα μηνύματα σας φαίνεται η μεγάλη σας χαρά.Όχι ένα αλλά χίλια μπράβο σας αξίζουν άμα σκεφτείς ότι χθες που ο καιρός ήταν χάλια εσεις παρόλαυτά ήσασταν πάλι εκει στο πόστο σας.
  • Τον πορτοκαλόγατο που πιάσατε μήπως υπάρχει κανένας εθελοντής να τον κρατήσει? για να προωθηθεί για υοθεσια.

καλο!:up::up::up::lol::lol::lol:

Με ποιον έπαθαν πλακα? Τον κεφάλα? ή τον πορτοκαλόγατο?:hmm:
Με τον γκρι κεφάλα έπαθαν πλάκα:)

Τον πορτοκαλόγατο που πιάσατε μήπως υπάρχει κανένας εθελοντής να τον κρατήσει? για να προωθηθεί για υοθεσια.
Αυτόν τον έχω πολύ έννοια. Μακάρι να βρισκόταν κάποιος να τον φιλοξενήσει.
Αλλά δυστυχώς είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα. Μέχρι και το μπαλκόνι μου πλέον είναι fully booked. Άσε που τουλάχιστον ο Φλοίσβος δεν έχει αυτοκίνητα:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back